hel32
|
Jutro ninchi9, se šteje od 1 dne zadnje menstruacije, tako se tudi računa na UZ, tako, da...glede slabosti, nekaj malega prigrizni, kak kreker, prepečenec, neki brez pretiranega vonja, pa bo boljši, meni pomaga voda. Hayabusa, moja prijateljica ima tudi malo razliko, pa ima dodatni sedež, sam se ne odnese najboljši, ta bugy, pa meni sploh ni všeč, če si predstavljaš, da bojo naši malčki takrat malo čez leto dni stari, se bojo še kljub temu radi vozili, jaz imam namen kupiti en voziček za dvojčke, ki se da kombinirat da je na enem deli košara na drugem delu pa športni del, in, da sta vzporedno,no, to bo pri nas prišlo v upeštev. Spol otroka, hm, meni je kitajski pojkazal fantka, sicer pa sem vesela karkoli bo, sam da je zdravo, ja nakupavanje bo pa malo majn, ker že imamo praktično vse doma, ah, bomo pa še tiste male detajle kupili , sam da zadovoljimo potrebo po šopingiranju. Delfinka, srečno na pregledu! Tako, neki voham, bo treba rito previt, se tipkamo.