|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
19.6.2010 18:33:02   
trsica
Uau, delfinka, kar dva! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pri naši hiši ne vem, kdo je noseč. Jaz ali mož. user posted image  Pravkar je iz trgovine prinesel en čips s papriko, enega s kislo smetano, dvoje smokije, gorenjka roladice, škatlo Domačice, Jaffa piškote, Coca Colo in Šveps.user posted image  In vodi me pri prenažiranju.user posted image
Zase sem ugotovila, da moram imet stalno nekaj v ustih, da mi ni slabo. Tudi če samo vodo, krhelj jabolka in podobno. O sladkarijah pa raje ne bi.
Lušta se mi Banditos. user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.6.2010 20:09:44   
hel32
Čestistke delfinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa bo veselo, čestitke, so ti kaj rekli, kako bo porod, pri dvojčkih je po navadi prej!

Mi smo pa vsi bolani, imamo vsi vnete oči, virus!user posted image user posted image user posted image user posted image sranje.

trsica, user posted image user posted image , tvoj je pa faca, ni kaj, mogoč ima tudi preveč kalega hormonauser posted image , ja, alkohola pa ne smešuser posted image

Čavči vsem , grem gledat, kaj delajo mojiuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.6.2010 22:38:46   
Teyla
d3lfink4: čestitke, to je pa res super. user posted image   Pregled je res dolgo trajal ampak kot kaže imaš res super g.. Moja je bila prvič prijazna, drugič pa malce hladna.

Dobrodošle vse nove članice na forumu. Zdaj nas je pa že res veliko. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 278
20.6.2010 6:53:54   
hayabusa
d3lfink4 - woooooooooohoooooooooooo, čestitam! jaz sem si odnekdaj želela dvojčke, pa jih nimamo v familiji (bojda ma to večinoma vpliv). Lepo, 1X rodiš in rešiš dve muhi na en mah!

trsica - moj se sicer ni nažiral, ampak je pa mojo prvo nosečno pojedel več kislih kumaric kot katerakoli nosečka, ki sem jo poznala ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.6.2010 10:03:56   
d3lfink4
Ja, hvala vsem ... Super je, res :-)
Lej hayabusa ... tud mi2 nimava nikogar v družini ... sama imam samo en jajčnik ... Morm rečt, da mava res srečo user posted image Ja, umetno oplojenih dvojčkov je zdej vedno več - tam malo čez 1/3, naravno spočetih in tkole brez dednih osnov pa bojda okol 2% vseh nosečnosti. Sej sva se trudla 10 mescev ... in zdej vidim zaka je tko dolg trajal user posted image   user posted image Sicer se pa baje dedujejo samo dvojajčni dvojčki in še to po ženski strani, enojajčni pa so čisto naklučje ... tko sem zdej prebrala.
Hel32, ja mi je rekla g. da so vsaj 14dni prej. Tko da u bistvu zdej spadam pod januarke, ampak če mii dovolite, bi raje ostala tu, ko smo se že tko fino spoznale in ujele user posted image
PDP pa tko ali tko ostaja enak: 1.2.2011.
Naslednji pregled imam šele 6.8., kar se mi zdi tkooooo dolg, ampak bo že minilo.
DIANE, tebi pa vse čestitke, da si se nam pridružla, jupiiii! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.6.2010 12:09:53   
tincha21
d3lfink4 čestitaaaam user posted image to sta mela pa res res srečo user posted image želim ti čimbolj mirno nosečnost.

*Peace*

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.6.2010 13:57:57   
Anonimen
Pozdravček dekleta!

Tudi jaz sem 18. 6. 2010, končno dočakala user posted image user posted image :)

Ponedeljek takoj pokličem G, da me bo naročila za pregled ;)

Po izračunu na spletni strani od bambino.si naj bi moj PDP bil 19. 2. 2011 :) Vendar bom vseeno počakala, kaj bo povedala genikologinja :D

Za ostalo, vam vse sprot sporočam :) Tako me zanima kaj bo fantek ali punčka :D

Drugače sem pa vesela user posted image , kljub težavam, ki jih imam (slabost na meji bruhanja, bolecina v križu, utrujenost, sploh je projekt kako zjutraj se spravti pokonci, da se mi nebi vrtelo )

No upam, da nas bo v februarju čim več :D

Pozdravček še ostalim veselim in lepim user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
20.6.2010 17:47:04   
d3lfink4
Hvala tincha21, jst tud upam, da bo vse ok user posted image
Wooohooo, bravo PilotGirl7! Supercaaaa user posted image
Upam, da ti nosečniške tegobe user posted image čim prej minejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.6.2010 17:56:12   
Anonimen
OO hvala za lepe želje! Čestitke za dvojča! Moja večna želja ;)

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
20.6.2010 18:50:37   
maurica
Diane, drzim pesti, da bo vse OK. Pa super, da si se nam pridruzila!!

Pozdravljena PilotGirl7! Jaz sem tudi precej radovedna glede spola. Nimam sicer kake posebne zelje, sesti cut pa mi govori, da bo fantek. No, bomo vidli user posted image

Delfinka, ti si zdej ze nasa, tudi ce se ti spremeni PDP user posted image user posted image . Sej, nobena ne ve, kdaj tocno bo rodila, lahko, da te katera od nas se prehiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.6.2010 19:40:40   
DIANE
maurica hvala.

Joj dones je pa cel dan tok turoben, da v večini jem pa ležim mal pa učim. Mam en izpit v torek pa sm tok lena, jaw nevem kr ležala bi.

Drgč pa probam čimveč spiti vode, ker imam mal povečan bel tok pa z jogurtom mažem naročila G.

Nč lep preostanek nedelje vam želim

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.6.2010 19:58:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

maurica hvala.

Joj dones je pa cel dan tok turoben, da v večini jem pa ležim mal pa učim. Mam en izpit v torek pa sm tok lena, jaw nevem kr ležala bi.

Drgč pa probam čimveč spiti vode, ker imam mal povečan bel tok pa z jogurtom mažem naročila G.

Nč lep preostanek nedelje vam želim

Jaz imam pa v sredo izpit, pa se nekako ne morem zbrati in učiti. Kar ne gre mi v glavo :(

Lep večer vam želim!

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
20.6.2010 22:57:43   
little*miss

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , P: 6.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______,1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.6.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image  hayabusa, 30, 2.user posted image , user posted image , user posted image

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image Maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.6.

5.2.
user posted image lola_J, 23, Brežice, 2.user posted image , user posted image  ,user posted image , P: 23.6.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, _____, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 23.6.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image , user posted image ,

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image  
user posted image prvicmami, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , 21.6.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.6.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image
lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8.
user posted image
DIANE, __, _______, 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
22.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2.

28.2.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.6.2010 23:06:53   
little*miss
meta21 upam, da neboš jezna..sem si dovolila kar seznam uredit. Dodala sem vse od prejšnjega seznama. Imela bi samo eno pripombo user posted image Nebi bilo boljše da bi namesto št. otrok v trebuhu imele št. otrok doma? Ker večina jih tak nosi samo enega, razen delfinka (btw čestitkeee user posted image ) in cukica, nekatere pa imajo/mo doma še kakšnega. user posted image Če ne pa se opravičujem user posted image

Drugače sem super, tri dni mi je bilo slabo, ampak ne cel dan. Upam da tako ostane. Jutri si gre moj po stanovanjski kredit in boma začela gradit mansardo (zdaj imama samo eno sobo in hodnik), ker rabimo več prostora. Komaj čakam user posted image

Vsem novim srečkam čestitam user posted image user posted image

Mala ima vročino, je komaj zdaj zaspala..Upam, da bo počasi vročina padla.

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.6.2010 6:35:34   
srečica17
Tudi jaz se vam pridružujem. user posted image
2user posted image
starost 42 let ( ja prav ste prebrale).....zato še toliko bolj držm psti da bo vse OK
PDP 21.2.
Čestitke vsem!
Pa veliko prekrasnih, zdravih februarskihuser posted image .

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.6.2010 8:30:53   
d3lfink4
Wauuuuu, bravo srečica17! Bravo, bravo! user posted image Seveda, da bo vse ok user posted image Little*miss, upam, da tvoji mali vročina čim prej pade in ozdravi! Še user posted image da bo prej! Fino, da si bosta povečala stanovanje ... bosta imela kr pestro, ane?
Glede seznama: se strinjam, da dodamo še koliko otročkov ima katera doma. Ampak pustimo tud tisto, kolk jih je v trebuhu, prosim? user posted image Jaaaaaa user posted image no sej če pa večina ne bo za to pa tud ni panike, se prilagajam ...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.6.2010 9:34:32   
antoninap
Najprej čestitke vsem nosečkam user posted image

Tudi meni je pred tednom dni test pokazal +, danes pa so mi na pregledu še uradno potrdili veselo novico, da sem že v 8. tednu nosečnosti (7 tednov + 5 dni) user posted image Kar ne morem verjeti, da nama je s fantom uspelo v prvo, saj naj bi za začetek le "vadila" user posted image V družini so namreč vsi imeli neke probleme.

To je moja 1. user posted image in sem kar malce nervozna user posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.6.2010 9:37:18   
antoninap

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , P: 6.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______,1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.6.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image  hayabusa, 30, 2.user posted image , user posted image , user posted image

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image Maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.6.
user posted image  antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image

5.2.
user posted image lola_J, 23, Brežice, 2.user posted image , user posted image  ,user posted image , P: 23.6.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, _____, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 23.6.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image , user posted image ,

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image  
user posted image prvicmami, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , 21.6.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.6.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image
lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8.
user posted image
DIANE, __, _______, 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
22.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2.

28.2.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.6.2010 10:00:57   
tamina
Dobrodošle vse nove in čestitke!!!! user posted image  user posted image Delfinka, najprej ČESTITKE za dvojčke user posted image in se strinjam, da pustimo tako kot je seznam oz. lahko dodamo seveda kdo ima koliko otrok doma, ampak zdaj smo že res navajene kaj to pomeni in jaz bi bila čisto zmedena user posted image Jaz imam danes prvi pregled in se že tresem... Pa šele ob 4h je, kako naj živim do takrat?? Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.6.2010 10:26:29   
Anonimen
Še ena februarka. Po mojih izračunih naj bi bila v 6.tednu. user posted image
Prvi UZ imam 29.06. Srčno upam, da bo vse ok.

(odgovor članu tamina)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
21.6.2010 10:39:39   
hel32
delfinka, no po tem takem sta pa res imela srečouser posted image user posted image torej tvoj 1 jajčnik dela za2user posted image , želim ti 2 zdrava lepa otročka.Ne ne ti kr ostani tu, pri nasuser posted image

Pilot girl, pozdravljena med februarskimi nosečkami, za spol je meni praktično vseeno, sam da bo user posted image  zdrav,ker imamo punco in fantiča  čeprav si dragi želi še fantka, in potem baje še enga, to bomo šele videliuser posted image
Tee male sladke težavice bojo hitro izzvenele, boš videla, kr hitro bojo pozabljene.

Nimam pojma, kaj naj kuhamuser posted image , grem gledat, kej imamo domauser posted image

Čavči

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.6.2010 10:55:42   
HoneybeeMaja
Ola punce!
Jaz sem pravkar s prvega pregleda,razočarana do konca,žalostna,zaskrbljena,ker me niso NITI pogledali,kakorkoli,niti slekla se nisem,dve minuti,da mi je zdravnik dal vse napotnice za kri in UZ,ki naj bi bil med 11. in 14.tednom in to je bilo vse. user posted image Aja,zdaj sem naročena 2.8..Skratka skrbi me vse možno...kaj če sploh nisem noseča (nihče je ni potrdil),kaj če je izvenmaternična nosečnost,kaj če... user posted image Razmišljam o samoplačniškem prvem pregledu,da mi vsaj nekdo potrdi nosečnost,pred 2.8.Žalostna skratka... user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.6.2010 11:04:17   
ninchi9
HoneybeeMaja - kaj jaz to slišim?? Pa veš, da te mora pregledat pred nuhalno svetlino.... Daj pokliči in jim povej, da to tak ne gre, da so ti dolžni nardit ultrazvok. A si dobila materinsko knjigo?? Pa saj to ne moreš verjet..user posted image Kaj boš plačevala samoplačniško, če pa te MORA pregledati.. Kakšen ginekolog je to, sramota!!

Glej, spodaj sem ti prilepila link, pa si poglej svoje pravice:

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

Punce, dajte bit pozorne na svoje pravice!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 298
21.6.2010 11:14:36   
Jane77
Ojal pupe,

ja HoneybeeMaja tole je pa res grozen odnos ...kako, da te ni pregledal? pa naredil vaginalni UZ? Res, hecno... in pol si seveda vsa prestrašena... Zakaj pa nisi vprašala, če te ne bo pregledal? Jst imam ta teden 1. pregled in upam, da me ne bodo kar tkole odslovili user posted image Ja, mogoče bi jst v tem primeru tud šla na samoplačniški uz, ampak hudiča, sej ti ta pregled pripada!!!! jst bi poklicala, pa vprašala, zakaj te niso pogledal?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

Neposredna povezava do sporočila: 299
21.6.2010 11:29:04   
lola_J
Cao februarke!

Kako ste? Upam, da vas pretirano ne mučijo slabosti. Meni so se slabosti očtino počasi začele. Pa če ostane na tej stopnji kot sedaj (bolj zjutraj) še nekako bo.

d3lfinka4 čestitke za dvojčkeuser posted image To je bilo vrejtno presenečenje! Zadnje čase kar nekaj mamic poznam, ki imajo dvojčke in to po naravni poti, brez kakšnih možnih dedovanj. Mogoče pa še katera od nas v sebi nosi dvojčka user posted image .

HoneybeeMaja tole je pars čudno, da te niso nič pregledali. Saj ti morajo potrdit nosečnosti, če ne z UZ pa vsaj z urinskim testom. Groza kako so nekati ginekologi čudni. Jaz imam prvi pregled v sredo, pa vem, da mi bo tudi na vsakem naslednjem pregledu naredil kratki UZ.  Predlagam ti, da pokličeš in vprašaš zakaj ti ni naredil kakšen bolj podroben pregled. Če ne pa pojdi kakšnemu drugemu ginekologu. Vprašanje kako je natančen pri vseh naslednjih pregledih.

Jane77
vidim, da si ti tudi iz Posavja. Lepo, da sva že dve posavki med februarčicami. Upam, da se nam še katera pridruži. Katerega ginekologa pa imaš, če smem vprašat?

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?