|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
21.6.2010 11:33:46   
Anonimen
Jaz vam še vse podatke sporočim, da me boste dodale v seznamček ;)

(odgovor članu lola_J)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
21.6.2010 11:42:00   
hel32
Jaz pa ne vem, sem dala vse podatke?
Hm, grem gledat Starost 34, tista zraven nicka se ne da spremenituser posted image , Lovrenc, 3user posted image  1user posted image ,user posted image

Sem neka sitna danes, pa ne vem, kaj me dajeuser posted image , nosečniški hormoniuser posted image

Sem pa v 6. tednuuser posted image , samo še 34 tednovuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.6.2010 11:52:31   
Jane77
Živjo lola_J!! Tudi ti si POsavka? Lepo, me veseli user posted image Jaz imam dr. Preskarja v ZD Krško, pa ti?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.6.2010 12:48:30   
little*miss
Dan,
Tia je imela celo noč vročino od 39-39,5, ji je zjutraj komaj padla na 38, zdaj ima že 37. Jaz sem samo predlagala za seznam, sicer pa tako večina odloča user posted image
Bo kar pestro ja, do februarja mora biti mansarda nareta user posted image

HoneybeeMaja kaj se te grejo???..mogla bi met prvi UZ da vsaj potrdi nosečnost, halo? Mislim, to pa je res višek..

Grem zdaj, danes spet nerabim kuhat, ker še nam je od piknika ostalo veliko čevapov in bomo danes meli en mini piknik-kosilo.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.6.2010 13:14:42   
Anonimen
Še moji podatki, vidim, da šezdaj nisem na seznamu :(

starost: 30
Iz okolice Ljubljane
1, user posted image
Rok naj bi bil po ringaraja.net 21. 2. 2011
Spola še ne vem.

(odgovor članu lola_J)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
21.6.2010 13:46:42   
lola_J
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Živjo lola_J!! Tudi ti si POsavka? Lepo, me veseli user posted image Jaz imam dr. Preskarja v ZD Krško, pa ti?

Ja tudi jaz sem Posavka. Sem iz okolice Brežic. Moj izbrani ginekolog pa je tudi dr. Preskar. Mogoče se pa kdaj  čakalnici srečavauser posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.6.2010 13:46:53   
hayabusa
Kak fajn da se kar "kopičimo" :)

kar se UZ tiče, če se ne motim, ti v nosečnosti pripadata 2 UZ, prvi ko ti potrdijo nosečnost, če se ne motim bi se to naj delalo nekje do 12 tedna in drugi, morfologija, vse ostalo je "dobra volja" ginekologa in hvala bogu, moj G. je tak da mi je (če se ne motim) na vsakem pregledu naredil UZuser posted image , če se ne motim je tud nuhalna samoplačniška - žalostno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.6.2010 15:12:26   
little*miss

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , P: 6.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______,1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.6.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image P: ?
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image , user posted image , user posted image P: ?

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image Maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.6.
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image ,
, P: ?

5.2.
user posted image lola_J, 23, Brežice, 2.user posted image , user posted image  ,user posted image , P: 23.6.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, _____, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 23.6.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image , user posted image , P: ?

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image  
user posted image prvicmami, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.8.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.6.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image

lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8.
user posted image
DIANE, __, _______, 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , , P: ?
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,

22.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2.

28.2.

< Sporočilo je popravil little*miss -- 21.6.2010 15:13:11 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.6.2010 15:14:10   
little*miss
pilotGirl, prej te nisem dala gor, ker še nisi vseh podatkov napisala, zdaj pa sem te dodala kar user posted image še enkrat meta pardon user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 309
21.6.2010 15:23:42   
prvičmami
Pozdravljene!

Spet po dolgem časuuser posted image .
Js bi mogla imeti prvi pregled 7.7. Ker mi mi je pa grozno slabo in bruham, sem rabla bolniško, splošna zdravnica mi je rekla da je to v nosečnosti normalno in rabim predlog ginekologa. Zato sem šla prejšji teden k G, ki me je sicer pregledala in naredila UZ ter potrdila nosečnost to je blo pa tudi vse. Je rekla da je pikica velika šele kak mm, ker sm bla v 6 tednu in se še nič drugega ne vidi - to naj bi bilo res še prehitro za prvi pregled je rekla in me naročila v 20.7 ko bo nardila vse preiskave . kri, UZ.....
Moje slabosti so se začele občasno če mnisem jedla, mapak takoj ko sem dala kj v usta je blo boljš pa se nisem sekirala. Zdj bi pa lahko bruhala ko sam slišim za hrano.... Res grozno slabo mi je zjutri, občasno šđe zvečer popoldan se pa zadeva umiri. Vendar tud popoldan ne morem jest, razen prepečenca. Upam da tole hitro mine!

Neposredna povezava do sporočila: 310
21.6.2010 15:28:56   
tamina
HoneybeeMaja, ful se mi smiliš, ker vem kako si najbrž čakala prvi pregled in kako te mora skrbeti!! Pa toliko je vsega sranja naokrog, kaj te ne more niti potolažiti s tem, da ti preprosto potrdi nosečnost pa ti pove da ni izvenmaternična??? Zelo odsvetujem, da greš samoplačniško. Postavi se zase!!! Ne smejo tako ravnati s tabo!! Zakaj pa plačujemo zdravstveno zavarovanje???? A to sploh kaj pokriva??? Že to me strašno jezi, da nuhalno pokriva samo tistim, ki so starejše od 35!!! Seeveda, da bomo vse ostale kar same to plačale, samo da v miru spimo!! LOPOVI in GNUSI, ker si vse to dovolijo!! Držim pesti, da boš dobila to, kar ti pripada!!!

Neposredna povezava do sporočila: 311
21.6.2010 15:42:35   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
kar se UZ tiče, če se ne motim, ti v nosečnosti pripadata 2 UZ, prvi ko ti potrdijo nosečnost, če se ne motim bi se to naj delalo nekje do 12 tedna in drugi, morfologija, vse ostalo je "dobra volja" ginekologa in hvala bogu, moj G. je tak da mi je (če se ne motim) na vsakem pregledu naredil UZuser posted image , če se ne motim je tud nuhalna samoplačniška - žalostno!

Jaz sem bila tudi v prvi nosečnosti razočarana, da pripadata samo dva UZ-ja. Ampak sem spremenila mnenje. Če pogledamo tehnično, je UZ "obstreljevanje" zarodka z zvokom. Kar po moje ni ravno ok. Sploh, ko ne vemo za vse posledice. Jaaz sem za več UZ-jev le v primeru, ko je korist večja od posledic. user posted image

Moje počutje je sicer bolj na bruh. Danes zjutraj sem celo res bruhala. V glavnem pa stalno nekaj grickam in pijem, da mi je čim manj slabo. Pa na wc-ju sem bila že stokrat. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.6.2010 15:43:58   
trsica
Samo malo dopišem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , P: 6.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______,1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.6.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image P: ?
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image , user posted image , user posted image P: ?

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image Maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.6.
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image ,

5.2.
user posted image lola_J, 23, Brežice, 2.user posted image , user posted image  ,user posted image , P: 23.6.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, _____, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 23.6.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image , user posted image , P: ?

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image   P: 8.7.
user posted image prvicmami, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.8.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.6.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image

lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8.
user posted image
DIANE, __, _______, 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , , P: ?
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,

22.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2.

28.2.

Neposredna povezava do sporočila: 313
21.6.2010 15:45:13   
Anonimen
Ni problema :) Zato sem pa potem vse spisala, ker se mi je zdelo, da nekaj podatkov manjka ;)

Neposredna povezava do sporočila: 314
21.6.2010 15:46:03   
trsica
Še eno vprašanje. A se tudi vam 12. stran ustavi pri uporabnici DIANE?

Mislim, da bi morala DIANE popraviti tickerček, ker dela težave s prikazom. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.6.2010 15:52:51   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Še eno vprašanje. A se tudi vam 12. stran ustavi pri uporabnici DIANE?

Mislim, da bi morala DIANE popraviti tickerček, ker dela težave s prikazom. user posted image

Jawwwwwww punce se opravičujem če sem kej zaštrikala. Sem zej kar zbisala hehehe.
Dones sem pa ko povožena mačka nč se mi ne da, zle počas dam pa mal se morem učit.
Jutr pa mi dejte držat pesti.
Mah koker bo bo ker res zej nimam vole do učenja.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.6.2010 15:55:36   
hayabusa
 HoneybeeMaja Se strinjam s tamino, mene je v prvi nosečnosti tudi skrbelo, pa sem na prvem pregledu imela UZ, le da je bilo nekje med 5 in 6 tednom in se niti srček še ni videl. In strinjam se, da se postaviš zase, zakaj pa imamo zavarovanje, od katerega že tako nimamo nič?!?!?!?!?!?

(odgovor članu tamina)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.6.2010 15:57:23   
HoneybeeMaja
Hvala vsem za skrb user posted image ,danes so me pa res razočarali in mi teh nekaj lepih besed ogromno pomeni.Za prvi UZ so me naročili šele 6.8.,ko bom noseča 13.tednov,bedno resnično,celo po naslednjem pregledu (2.8.) je to user posted image .Sem se pa zagotovo odločila,da grem na samoplačniško potrditev nosečnosti,jutri mi javijo kdaj lahko pridem,pride pa UZ 35eur.Predvsem zato,ker 3.7. za tri tedne odpotujem (dopust) in ne bi bila rada v dvomih ali skrbeh,vsaj to bi želela slišati,da je vse na svojem mestu.
tamina po seznamu sodeč si imela tudi ti danes pregled,daj povej kako je šlo?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.6.2010 16:04:15   
hayabusa
Takrat ko imaš ti UZ pregled, je že čas za nuhalno. Vem, da ti ni težko dat teh 35 eurov vendar bi se morala pri svojem G. pozanimat zakaj so naredili kot so ker ti za te pregled ne bi bilo potrebno plačat! upam da dobiš datum za pregled čimprej!user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.6.2010 16:13:28   
ninchi9
Ojoj, punce moje, vidim, da nas je kar veliko ki nam je taaakk user posted image
Komaj čakam, da mine... Pol pa čuješ mojo taščo: "Ja, meni je pa blo vso nosečnost slabo in sem lahko jedla samo govejo juho in prepečenec." To niso bile ravno vzpodbudne besede. Meni na primer ful pomaga, da se uležem zraven mojega, pa da eno roko pod moje lice, eno pa na bok in me boža. Malo smešno, ampak to mi še najbolj pomaga proti slabosti. user posted image

Kaj ima še katera maternične krče?? Oz. to niso glih krči - naj bi ble bolečine od raztezanja maternice.....

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.6.2010 16:20:22   
hayabusa
Moja kolegica je tudi bila "nagrajena" s slabostjo vseh 9 mesecev, take so ZELO redke! ;)

ja, mene tud krči, sem že pozabla kako je bilo prvič, vem samo da se ti "krči" spreminjajo, tako da se ne prestrašit, vse bo ok;)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.6.2010 17:30:45   
cukica
Jaz sem danes taka kot,da bi me nekdo povozil z avtom,...počutim se kot,da bi mela mačka,...želodec mam za vratom,slabo,slabo,slabo,....ne spravim vase nič drugega,kot prepečenec,...še en teden pa mam uz,kok se mi vleče,...
Ja krče imam tudi jaz,sam nam,ki hodimo na umetno oploditev so nam dali buscopan,tako,da ga lahko jemljem ,ko mam krče,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.6.2010 18:48:40   
antoninap
Zdaj pa še mene malce skrbi user posted image ... meni so danes samo UZ naredili, pa nič drugega. Nobenega pritiska izmerili, nobene krvi ali urina mi ni bilo potrebno dati, tudi o knjižici ne duha ne sluha. Sicer moram jutri poklicat, da se zmenim za termin za nuhalno in za posvetovalnico - bom vsaj tam dobila knjižico ali kaj me čaka v tej posvetovalnici?

Ali bo vse skupaj res sledilo šele ob naslednjem obisku ginekologa? Kdaj pa ugotavljajo, ali si Rh- ali Rh+?

Sicer sem bila danes prvič pri novem ginekologu, sem se nedolgo nazaj preselila in nas je vse skupaj prehitelo, tako da sem na hitro termin dobila user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.6.2010 18:55:41   
IsabellaLana
Še jaz se vam pridružujem. Danes sva z možem zagledala magični plusek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.6.2010 20:21:52   
DIANE
anatoninap nevem kako potekajo pri drugih G te stvari. Pri moji gre tak tm v 7tednu ponavadi nardi prvi pregled se pogovori v 9 tednu pa kri vodo in po izvidih pregled z UZ in knjižica. In takrat ugotovi glede krvi no in če si Rh- se mi zdi da tm v sredini nevem natančno dobiš inekcijo. Jaz sem Rh-.

Vrjetn je pa od G do G različno.

Ostale, nosečke ki imajo že kakega otročka ti bodo znale bolj pomagat.

Drgč je pa tule en dober link:
http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.