Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 21:03:11
|
|
|
|
Katjusa
|
evo moja sončka v postelji..... sem že pozabla kolk dela je ponavadi si razdelima vsak enega sem klicala mojga nej eno pico prinese pol tuna pol klasika se mi je ful zluštal tak da čakam pojedino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 21:31:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čisti A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledala nadomestnega sploh nismo dobil....barabe...sej ti rečm...ne vem za kva plačujemo vse to ful kasko, pa ne vem kva še vse...sva čist.... tast je gladko rekel no way...še preden ga je moj sploh vprašu...je reku, da si nebi glih kej domišlu...drugi pa itak rabijo svoj avto vsak dan...sej veš..kak je to...no, sej nima veze...v glavnem bo treba kr orng poseg...k je verjetn jermen šel..če ti to kej pove..pa je treba na dele počakat...pa rajš počakava tle pr tem mehankarju...k je fajn poba..k da naju spet kdo kje nateg...moj pa s svojim delom pač ne more bit brez avta...pa še neki honorarcev mava zdele in jih je treba skupi z vso robo na objekte prpelet...no, kar se robe tiče sm dons uredila, da bodo kr firme za drug teden dostavle na delovni objekt...vsaj to...folk je pa pač treba ke prpelat ...ma, moj je reku, da bova več zgubila, če se delo ustavi...kot pa če dava za najemnino avta...sam d ne bo rajal u nedogled
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 21:32:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čisti A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledala sej ne morem verjet, da so takšni..... sem mislila, da imate to nadomestni avto.... da vas nebi prišel nakup kakega starega avta ceneje kolk pa dajete na dan za avto? 50e...če nardi do 100km.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 21:42:14
|
|
|
|
sjmm
|
no, pa smo ta mala dva poštimal...Maj je tik pred spanjem dobil eno buškico..in fasal tečnitis...sva se nosila, da je zaspal...mleko je stankal na dušek...zadne cajte ne vem kam daje ....aja u plenico moj še psa rihta...zdele mu grejo fuuuul dlake dol...se una poddlaka menja...k je vroče....mamo celo teraso k tepih iz dlak..pa sesam vsak dan in psa češem vsak dan...včer sm ga kr posesala..pa je kr stal in mu je očitno prijalo ..no, sej sta zadnč kolumbo in šime bla priča našemu dlakastemu kraljestvu....me je blo kr sram...sam dlake hitrej odpadajo k jz sesam... katjuša...mi smo se tud pice dons napokal...s koruzo in tuno...sam jz to kr doma uštimam...2 velika pekača...k drgač..ko Jan začne jest..bankrotiraš ...........oooo, ste imel štacuna party....ej jz včas...ma mi ni nč jasn...folk tok jamra kako nimajo..ne služb, ne dnara...a če se v istem dnevu zapeleš po vseh možnih štacunah v okolišu...ma povsod je poln...tko, da je vse skup sam en bla..bla no, zdej me pa še cote čakajo ..za obesit pa še Mihca grem preverit...sej je bolje, sam neki ga po grlu praska, vročine nima več...mam na sumu mrzlo vodo pri vodnjaku na igrišču, ko je čist razhajcan pr 35 stopinjah...pol se pa tam napaja čebelc@....uživejte maximalno, mama nej pa svoje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 22:03:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija? od ponedeljka do sobote iiiii superca kok boste uživali jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo..... čebela a si pogledala cene? Maš prav sploh glede na to kok je mama "prijazna" katjuša........nisem nič gledala......pa dober tek sjmm........šit je tole z avtomobilom ......za tasta pa no comment
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 22:05:13
|
|
|
|
Čebel@
|
zaluštala se mi je tale katjušina pica .......pa sem pojedla pol tavelike sklede solate in sladoled s smetano tko da sem tok sita da mi je kar slabo grem spat,ker sem itak spet sama tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 22:36:30
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem fuzbal gledala alžirija:anglija 0:0 kar pomeni če reminiziramo anglijo gremo v osmino...... tekma je v sredo komi čakam še dober, da gremo na morje v četrtek, da bom lahko gledala..... aja mojmu je dons šef mal avto opraskal.... pa moj si je dopust vzel še za ponedeljek 28. tak da bomo lahko še celo nedeljo izkoristli za morje in se bomo zvečer vrnal.... punce lahko noč in lep vikend
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 8:02:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spala sem,ampak sem čist povožena in brez energije-je prišla v vsej svoji veličini ......danes ob 13.00 zagovarjam še slovo pol imam pa neki časa mir s šolo lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 9:45:03
|
|
|
|
sjmm
|
dan! noč kar ok, stanvanje se je mau ohladil..pa smo kr spal moj že nek pr sosed parket brusi...menda dons zgodaj pride mi smo se mislijev napokal...pol pa na kavču pr risankah mal poležaval zdej morm pa kej u roke plunt...ju3 imamo obiske...mal morm popucat...sicer ne bom prekmal začela k drgač se ju popoldne nikjer ne bo več vidl nč pa kej sladkega morm skup vržt...so mi moji rekl, da že cel teden stradajo sladkarije...take domače kosilo....krompirjev golažek no, pa še en kafetek za vse :
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 9:45:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro spala sem,ampak sem čist povožena in brez energije-je prišla v vsej svoji veličini ......danes ob 13.00 zagovarjam še slovo pol imam pa neki časa mir s šolo lep dan vam želim držim pesti za slovo!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 9:59:04
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo že iz trgovine. Smo kr precej nakupli pa upam, da smo sedaj rešeni štacune vsaj za teden dni. čebela držim pesti za slovenščino sjmm ne preveč glancat kosilo boste mel pa super. Pri nas bodo za kosilo težko pričakovani makarončki Grem omare napolnit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 10:03:34
|
|
|
|
sjmm
|
DANES IMA NAŠ SONČEK, KI NAM POPESTRI VSE TRENUTKE DNEVA IN NOČI...16 MESECEV!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 10:05:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Mi smo že iz trgovine. Smo kr precej nakupli pa upam, da smo sedaj rešeni štacune vsaj za teden dni. čebela držim pesti za slovenščino sjmm ne preveč glancat kosilo boste mel pa super. Pri nas bodo za kosilo težko pričakovani makarončki Grem omare napolnit. SUPER ZA ŠOPING...NAS ŠE ČAKA, NAM JE ZJUTRI ČIST AM-JA ZMANJKAL. ZDEJ GREM PA TA VELKEGA IN TA MALEGA VN POSLAT!! da začnem kej delat...ma mom mal poglancat, sej veš, kok tamika zmer puca!!ju3 bo pa pri nas na nered naletela
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 11:20:56
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... MOj edini vikend frej v tem mesecu...pa še to je jutri sestanek vseh delavcev ob 8.00---nimaš kaj.-- ČEbela...nafilaj se s tableti, da bo šlo mirno in zaeto skozi tko a veš, da ti bo mal vseeno DRžim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sjmm...he he ....moji otroci skoz stradajo domačih sladkarij ..ampak v tem malem stanovanju se prej mi spečemo kot sladkarijice JSt mislim ,da Tamika pride k teb na obisk...ne k tvojemu redu oz neredu Urša...the best za nakup...jst grem dans s prijateljico...komaj čaakm....mal drgačn šoping
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 11:23:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... MOj edini vikend frej v tem mesecu...pa še to je jutri sestanek vseh delavcev ob 8.00---nimaš kaj.-- ČEbela...nafilaj se s tableti, da bo šlo mirno in zaeto skozi tko a veš, da ti bo mal vseeno DRžim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sjmm...he he ....moji otroci skoz stradajo domačih sladkarij ..ampak v tem malem stanovanju se prej mi spečemo kot sladkarijice JSt mislim ,da Tamika pride k teb na obisk...ne k tvojemu redu oz neredu Urša...the best za nakup...jst grem dans s prijateljico...komaj čaakm....mal drgačn šoping ja sej vem no ...sam mamo resno štalo...tko, da je vsekakor treba mal pošlihtat fajn izkoristi vikend...kolikor ga bo!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 12:45:09
|
|
|
|
sjmm
|
ekola..kuhna že kr zgleda, kopalnica se sija, pa čeprav je u letih...zvečer pa še sesanja in pomivanje tal..pa bo mal bolš zdej nesem malega šlafn, pol pa kuhat...pol pa mau u šoping
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:19:17
|
|
|
|
Čebel@
|
evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacala ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldan .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budna ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:33:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacala ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldan .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budna ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo doma čebelc@...sam, da je za tabo...sej bo boš vidla..jz še kr pesti držim!!! vem, kva mislš...moj tud name pomirjujoče vpliva...pa če sam smrči zravn ...vem, pa da je ob meni...če ga ni...mam obupne noči...zadnč k je imel nočno in je pršu okol 5h...sploh ne vem, če sem ene 2 urci spala...zato sm tud vesela, da gremo kr skupi na morje in bomo 14 dni tam....vsi vkup
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:38:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mi popapcali kosilo, se mal posladkali. Smo mal reda v stanovanju nardil tko da sedaj še sesalec in pomivanje čaka pa smo za danes končali. Čez dve urci gremo na obisk bo kar pasalo it, vreme je pa itak za nikamor. Ajvy izkoristi frej vikend Sjmm kaj boš dobrega spekla danes? Čebel@ držim pesti da je slova ratala , pa fino spakiraj za na morčija .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:38:50
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm uvau sem prebrala da boste letos skupaj dopustovali s tvojim superca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:40:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DANES IMA NAŠ SONČEK, KI NAM POPESTRI VSE TRENUTKE DNEVA IN NOČI...16 MESECEV!!! Kakšen cukrček je Čas pa itak prehitro gre. Pa čist me dražiš z vozkom je res lepe brave
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:43:02
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......joj kok je Majči ..........ja jaz ga tud kar celo noč iščem po njegovi strani urša.....lepo se mejte na obisku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:43:45
|
|
|
|
Onasiss
|
dan... ... sem na dopustu...... ...kok dobr filing... Imam novo frizuro...in sem full važna..... Pri nas se še vedno pobiramo po včerajsnji nogometni evforiji... le kaj bo ko pridemo v osmino finala...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:45:34
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss........a že na 14dnevnem?.....sta s claud uspele te postrišt?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.6.2010 14:58:57
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss super za dopust Kdaj šibate na morčija? Kako sta Evita in Vito - dej kako fotko, pomoje sta že čist druga Pa super za frizurco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?