|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
18.6.2010 16:17:10   
Katjusa
GOOOOOLLLLLLLLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.6.2010 16:21:34   
sjmm
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJI DECI SO ČIST ZNORELLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.6.2010 16:44:08   
sjmm
DRUGIIIIIIIIIIIIIII    GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.6.2010 16:49:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DRUGIIIIIIIIIIIIIII    GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo našiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beni me čudno gleda k tle piščančji ples pešem in se derem zraven Goooooooluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri prvem se je tok ustrašu da je jokat zečel pri drugem je bil pa že navajenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.6.2010 17:16:33   
Čebel@
sjmm.......upam da uspešno rešite tole godlo s tujcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša........pridna s prikolicouser posted image user posted image user posted image

kolumbo........user posted image user posted image user posted image za potepanje z Majkom.......ja toaran nas še čaka v Nemčiji-je pa dedec zmeraj bolj zagret zanjuser posted image user posted image user posted image

sunny........hey bejbi lepo te je brat-lepo si napisala o tvoji čvekiciuser posted image user posted image user posted image

imam bordo pobarvane nohte in jih Hana skos hodi gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.6.2010 17:40:28   
Urša08
evo mene

Vidim da ste vse v fuzbaluuser posted image user posted image user posted image user posted image hehehe jaz pa nisem neki športni tip user posted image

Mi smo pa danes en izletek nardili. Je moj šel ob pol enajstih iz službe, peljal starša na Brnik k sta šla v Grčijo, potem me pa kliče če bi šli v volčji potok, da ma itak višek uruser posted image . Smo šli prvo na kosilčka in medtem se je ulilo, potem pa dinozavre gledat, pa na igrala. Tamaledva sta bla čist navdušena, sta letala naokoli, res ju je bilo lepo vidt user posted image . Sedaj smo pa domov prišli, mal bo treba pospravit pa bo že večer.

no sedaj vas grem pa mal prebrat da vidim kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.6.2010 17:45:23   
Urša08
čebel@ čestitke za zagovoruser posted image user posted image user posted image user posted image Če imata namen tud kasneje kampirat se vama splača kupit vso to opremo drugače si pa mal sposodita.

Kolumbo super za vajin dan z MAjklom in seveda da se počuti boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm uf kaj nej rečem, to da vama sploh ne zavidam situacijeuser posted image , težko se pametno odločit ko se naši mulčki zaljubijo sploh pa glede na to, da je še na drugem kontinentu. Dej mej kak ženski pogovor z njo, jaz vam želim da tole uspešno rešite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.6.2010 17:46:03   
Urša08
Katjuša pa ne s fuzbalom otroka v jok spravlatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.6.2010 17:47:00   
Urša08
Glede na to da ste vse čist v fuzbalu grem pa mal pospravlat.

se še tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.6.2010 18:00:05   
Katjusa
sem mal žalostna tak da se grema z benijem mal ven zluftat..... aja flori pa borovnice nabirauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo kej nabraluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.6.2010 19:00:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ čestitke za zagovoruser posted image user posted image user posted image user posted image Če imata namen tud kasneje kampirat se vama splača kupit vso to opremo drugače si pa mal sposodita.

ziher nama bo še prav prišlo....sva pa kupila 2 stola(1 je 10€),peno za spat(10€),jutri greva pa po hladilno skrinjo(100€),za Hano po stolček(7€) in el.kuhalnik(15€).....pol pa še hrana in piči Miškouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.6.2010 19:01:47   
Čebel@
ati se je malo zgubil na "kavi",Hana pančka-me je ugriznila me orenk boliuser posted image .......jaz grem pa še 1x književnost prebrat,ker jo nisem še nič predelalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.6.2010 19:55:02   
sjmm
smo se mal potepal po naselju zb vozičkom, zdej pa še mal igrišču skakal

mali je pohamsu ogromno količino čokolinota

zdej ma še ene pol urce fore za igranje

pol pa kopanjem , mlekec in spanček

moj je mal cifro za najem avta skup potegnu...ga je dobesedno na rit vrgl...sam naš še ne bo zrihtan do srede...sva šla glih mal povprašat...sam čakajo, da vsi deli pridejo...mislm..štala res...pa sm mislila, da se bo tast izprsil in mu avto posodil za kak dan...sam tile penzjonisti se sam za svojo rit brigajo...boli jihuser posted image

no....grem še mal posodo pošlihtat, če se mi bo daluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.6.2010 20:29:37   
Urša08
Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čistiuser posted image user posted image user posted image user posted image A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.6.2010 20:31:26   
Urša08
čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.6.2010 20:32:26   
Katjusa

Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čistiuser posted image user posted image user posted image user posted image A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet, da so takšni..... sem mislila, da imate to nadomestni avto.... da vas nebi prišel nakup kakega starega avta cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk pa dajete na dan za avto?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.6.2010 20:32:55   
Čebel@

od ponedeljka do soboteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.6.2010 20:33:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moj je mal cifro za najem avta skup potegnu...ga je dobesedno na rit vrgl...sam naš še ne bo zrihtan do srede...sva šla glih mal povprašat...sam čakajo, da vsi deli pridejo...mislm..štala res...pa sm mislila, da se bo tast izprsil in mu avto posodil za kak dan...sam tile penzjonisti se sam za svojo rit brigajo...boli jihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.6.2010 20:36:01   
Katjusa
sem ugotovila, da nimam pleničk in sem šla z mojima user posted image user posted image v trgovino..... sem skor živčnega fasala v DM gužva na blagajni in pol mi florjan reče da ga lulat pol se skuša pa še gruča ljudi urint pred nasuser posted image user posted image user posted image user posted image sem skor ponorelauser posted image user posted image user posted image user posted image
v šparu pa tud taka gužva kot, da je sodni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej jih namakam v bani in se lepo igrata.... mojga še ni ampak bojda pride kmalu (je že od 6 zjutri v službi so bli v avstriji..) grem mlek in kakav pripravit pol jih dam pa ajat....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.6.2010 20:36:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

iiiii superca kok boste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.6.2010 20:37:09   
Katjusa

iiiii superca kok boste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo.....
čebela a si pogledala cene?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.6.2010 20:37:24   
Urša08
Katjuša ja po trgovinah je včasih tak kot da bi kaj zastonj talal. Samo da se je vse dobro izteklo user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.6.2010 20:38:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo.....
čebela a si pogledala cene?

Maš prav sploh glede na to kok je mama "prijazna"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.6.2010 20:38:46   
Katjusa

Katjuša ja po trgovinah je včasih tak kot da bi kaj zastonj talal. Samo da se je vse dobro izteklo user posted image .

če misliš na wc smo prišli pravočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo letel not s polnim vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.6.2010 20:43:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

če misliš na wc smo prišli pravočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo letel not s polnim vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ja na wc sem mislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?