Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 16:17:10
|
|
|
|
Katjusa
|
GOOOOOLLLLLLLL
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 16:21:34
|
|
|
|
sjmm
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJI DECI SO ČIST ZNORELLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 16:44:08
|
|
|
|
sjmm
|
DRUGIIIIIIIIIIIIIII GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 16:49:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DRUGIIIIIIIIIIIIIII GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo naši beni me čudno gleda k tle piščančji ples pešem in se derem zraven Goooooool pri prvem se je tok ustrašu da je jokat zečel pri drugem je bil pa že navajen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 17:16:33
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......upam da uspešno rešite tole godlo s tujcem katjuša........pridna s prikolico kolumbo........ za potepanje z Majkom.......ja toaran nas še čaka v Nemčiji-je pa dedec zmeraj bolj zagret zanj sunny........hey bejbi lepo te je brat-lepo si napisala o tvoji čvekici imam bordo pobarvane nohte in jih Hana skos hodi gledat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 17:40:28
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene Vidim da ste vse v fuzbalu hehehe jaz pa nisem neki športni tip Mi smo pa danes en izletek nardili. Je moj šel ob pol enajstih iz službe, peljal starša na Brnik k sta šla v Grčijo, potem me pa kliče če bi šli v volčji potok, da ma itak višek ur . Smo šli prvo na kosilčka in medtem se je ulilo, potem pa dinozavre gledat, pa na igrala. Tamaledva sta bla čist navdušena, sta letala naokoli, res ju je bilo lepo vidt . Sedaj smo pa domov prišli, mal bo treba pospravit pa bo že večer. no sedaj vas grem pa mal prebrat da vidim kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 17:45:23
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ čestitke za zagovor Če imata namen tud kasneje kampirat se vama splača kupit vso to opremo drugače si pa mal sposodita. Kolumbo super za vajin dan z MAjklom in seveda da se počuti boljše Sjmm uf kaj nej rečem, to da vama sploh ne zavidam situacije , težko se pametno odločit ko se naši mulčki zaljubijo sploh pa glede na to, da je še na drugem kontinentu. Dej mej kak ženski pogovor z njo, jaz vam želim da tole uspešno rešite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 17:46:03
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pa ne s fuzbalom otroka v jok spravlat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 17:47:00
|
|
|
|
Urša08
|
Glede na to da ste vse čist v fuzbalu grem pa mal pospravlat. se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 18:00:05
|
|
|
|
Katjusa
|
sem mal žalostna tak da se grema z benijem mal ven zluftat..... aja flori pa borovnice nabira upam, da bo kej nabral
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 19:00:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čestitke za zagovor Če imata namen tud kasneje kampirat se vama splača kupit vso to opremo drugače si pa mal sposodita. ziher nama bo še prav prišlo....sva pa kupila 2 stola(1 je 10€),peno za spat(10€),jutri greva pa po hladilno skrinjo(100€),za Hano po stolček(7€) in el.kuhalnik(15€).....pol pa še hrana in piči Miško
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 19:01:47
|
|
|
|
Čebel@
|
ati se je malo zgubil na "kavi",Hana pančka-me je ugriznila me orenk boli .......jaz grem pa še 1x književnost prebrat,ker jo nisem še nič predelala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 19:55:02
|
|
|
|
sjmm
|
smo se mal potepal po naselju zb vozičkom, zdej pa še mal igrišču skakal mali je pohamsu ogromno količino čokolinota zdej ma še ene pol urce fore za igranje pol pa kopanjem , mlekec in spanček moj je mal cifro za najem avta skup potegnu...ga je dobesedno na rit vrgl...sam naš še ne bo zrihtan do srede...sva šla glih mal povprašat...sam čakajo, da vsi deli pridejo...mislm..štala res...pa sm mislila, da se bo tast izprsil in mu avto posodil za kak dan...sam tile penzjonisti se sam za svojo rit brigajo...boli jih no....grem še mal posodo pošlihtat, če se mi bo dal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:29:37
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čisti A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:31:26
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:32:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čisti A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledala sej ne morem verjet, da so takšni..... sem mislila, da imate to nadomestni avto.... da vas nebi prišel nakup kakega starega avta ceneje kolk pa dajete na dan za avto?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:32:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija? od ponedeljka do sobote
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:33:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm moj je mal cifro za najem avta skup potegnu...ga je dobesedno na rit vrgl...sam naš še ne bo zrihtan do srede...sva šla glih mal povprašat...sam čakajo, da vsi deli pridejo...mislm..štala res...pa sm mislila, da se bo tast izprsil in mu avto posodil za kak dan...sam tile penzjonisti se sam za svojo rit brigajo...boli jih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:36:01
|
|
|
|
Katjusa
|
sem ugotovila, da nimam pleničk in sem šla z mojima v trgovino..... sem skor živčnega fasala v DM gužva na blagajni in pol mi florjan reče da ga lulat pol se skuša pa še gruča ljudi urint pred nas sem skor ponorela v šparu pa tud taka gužva kot, da je sodni dan zdej jih namakam v bani in se lepo igrata.... mojga še ni ampak bojda pride kmalu (je že od 6 zjutri v službi so bli v avstriji..) grem mlek in kakav pripravit pol jih dam pa ajat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:36:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija? od ponedeljka do sobote iiiii superca kok boste uživali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:37:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija? od ponedeljka do sobote iiiii superca kok boste uživali jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo..... čebela a si pogledala cene?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:37:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja po trgovinah je včasih tak kot da bi kaj zastonj talal. Samo da se je vse dobro izteklo .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:38:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija? od ponedeljka do sobote iiiii superca kok boste uživali jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo..... čebela a si pogledala cene? Maš prav sploh glede na to kok je mama "prijazna"
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:38:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja po trgovinah je včasih tak kot da bi kaj zastonj talal. Samo da se je vse dobro izteklo . če misliš na wc smo prišli pravočasno smo letel not s polnim vozičkom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 18.6.2010 20:43:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja po trgovinah je včasih tak kot da bi kaj zastonj talal. Samo da se je vse dobro izteklo . če misliš na wc smo prišli pravočasno smo letel not s polnim vozičkom Katjuša ja na wc sem mislila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?