sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Madam pančka, moj dragi izgubljen nekje na relaciji Šempeter-Gorica, jst pa malo na off... Sm se prej na cote spravla, malo omare pospravla...Ma me čaka še kup cot od Gaje po predalih spravit...Pa kako žehto še oprat...Ma bom pole zvečer, zdej naj stroj še malo počiva! V glavnem, teh cot je full preveč... čebela, full fajn za seminarsko!!! Maš moje pestke še za naprej!!! katjusa, ti si prov pridna z rihtanjem prikolice! kolumbo, ti nism še čestitala za nov avtek!!! Fajn ga vozi!!! Pa en kup za Majkla! sjmm, glede "boyfrienda" od Saške se popolnoma strinjam s tvojim dragim. Jst tudi ne bi pustila da pride v bajto en ****, sploh pa v teh cajtih, k vsa možna "golazen" visi na netu in sploh take mlade punce na hitro obrnejo okoli. Sej zdej bo šla v SŠ, pa bo itak miljavžnt novga folka spoznala, pa tudi novo simpatijo najdla-100% (tko kot smo jo vsi ). Verjamem, pa da je Saški hudo, k je zaljubljena, ampak...Life goes on! Pa čestitke za vpis v srednjo šolo...Bo turist tko ku jst! Fuzbal...Moj gre gledat tekmo v naš kafič, jst in madam bomo pa tle malo po bajti norele...Zdej se ji full fajn zdi, ko se skrivamo in iščemo! Aja, pa prej je full lepo rekla NONO, nona je kr NNA, najbolj aktualen je seveda TATA, MAMA je pa samo v kriznih situacijah! Pa ko gremo na WC prteče ozadi in pravi KAKA... Aja, pa na balkonu mamo školke in Gajč zmiri k jih vidi govori KOLKA. PA full jo vse zanima kako se kaki stvari reče...Pokaže na neko stvar, nas pogleda in reče TO? Najbolj smešna pa mi je, ko se kaj igra in zlaga in zraven zmiri TAKO (s takim fajn širokim ojem na koncu). Aja, pa rusko tudi obvlada...Sicer ne vemo kaj bi hotla s tem povedat, ampak beseda PAZIJA je zakon! Uh sm se razpisala...Kdo tuki? FUL SI LUŠNO TA MALO OPISALA!!!!! vidm d je gofljica k naš NAŠ OČI PRIDE OB 4 DOMOU....DOBR D MAMO FUZBAL...K TOK KMAL PA RES NE HOD DOMOU sej vem, da maš in moj ima tud prov glede love štorije...sam men je pol k je ok užaljena hudo pri srcu...sam ...sej vem, da jo lahk sam tko z najinimi pametnimi odločivami obvarujeva pred hudim