|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
18.6.2010 13:15:42   
Čebel@
punce res ste zlate da navijate zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.6.2010 13:16:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Petrušk-lepo je lepouser posted image js pa ne morem pokukat v tvoj albumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede teh vrečk...koliko stanejo...kam pokličem?

http://www.topshop.si/space_bag_kocka-74523-16858-p4.html?main=household&csu=generalsub&gtv=v2&pcs=2&cex=15184&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=si_gen_generalsub_sem_google_v2__space%20bag&referrer=google_sem&gkw=space%20bag&s_kwcid=TC|6857|space%20bag||S||5815862221&gclid=CLPv15PBqaICFUgz3wod9kZkRw

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.6.2010 13:18:31   
sjmm
Majči gleda pod kožo, Miha počiva...še ni najbolš...sm mu zdej en čajček skuhala in par piškotkov zravn...k nč ne je...upam, da dons hotu kako juhco pojest....bom verjetn kr ta čisto prstavla, da bo poln zelenjadi not

drgač pa smo izbiral za kosilo med pirejčkom in kumarično omako ter med picoleto...no, slednja je pobrala vse glasove, čeprav imajo prvo varianto tud radi...sam pravjo, da dons je dan za picouser posted image user posted image user posted image

mojga še kr suka...delo, avto...je k tempirana bomba...pol mu pa kej rečem...pa kr ne neha...bla, bla, bla bla....joj, če bi jz tok jodlala k onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva Saški spet rekla, da mogoče bi njen afriški mož rajš drugo poletje pršov...k včer je izjavla, da bo pršou za 1 mesec..in sva se mogla kr dol usest...no, dons je spet užaljena...pol sva še rekla, da v slučaju prihoda morta bit oba ceplena za vse potrebne zadeve...on testiran za HIV..je reku moj in če tko pomislmo...KVA HUDIČA SE SPLOH GREMO... in pol na kond je moj že čist vn padu..again!!!! in je reku...odločn NE!!!!...zdej je pa žalost u hiši...pa ne vem kva nardit...sam Saša se še čist preottočje obnaša u zvezi s em...tko, da mislm, da ima moj kr prav...sploh pa je tko bol prov za Sašo...sej septembra se ji bo odprl čist drug svet...Ljubljana, srednja šola...nov folk...bo že prežvela...če pa je tok big love vse skup...bo pa tud prežvela do naslednga poletja...sam po moje k bo pršla med nov folk u šolo, pa na bus...bo hitr njdla kako simpatijouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.6.2010 13:20:32   
sjmm
kje je pa uršika zala dons???

no, se morm mal zmigat...me čakajo cote in smeti morm spakirat in odnest v kanto, pa prpravt za v kontejnrje...to bo pa Janči opravu

pol pa testo za picoleto, pa solatko, preden se spet kej dol uščijeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.6.2010 13:37:00   
Čebel@
sjmm.....a pa vidva kej vesta o tem tipu?vsaj kako kako mu je ime?a bo on na kavču spal ko pride?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.6.2010 13:49:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....a pa vidva kej vesta o tem tipu?vsaj kako kako mu je ime?a bo on na kavču spal ko pride?

spal...NI ŠANS PR NAS...ZA TO JE PA VSAJ ŠE 2 LETI PREZGODAJ!!!!!!! TUD NA KAVČU NE...HOTEL, MOTEL, KAMP, HOSTEL...KAR NEJ SI IZBERE IN PLAČA....PRI NAS JE SAM HRANA NA VOLJO...OZIROMA KOSILO..ČE BI SLUČAJN PRIŠEL...VEVA PA NEKAJ OSNOVNIH PODATKOV...SKOR NČ NOČE POVEDAT...SE OTROČJE OBNAŠA TUD GLEDE TEGA...TKO, DA ŠE ZMER VELJA NE...če noče, da se fotru sname...jz bi jo rada razumela, sej vem kako je prva ljubav...sam tale je pa res extremna...a ne???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.6.2010 13:50:09   
sjmm
cote pobrane...solaka že plava v vodi...zdele jo bo Janči mal posušil...jz pa testo vkup fliknituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.6.2010 13:50:57   
sjmm
tamika!!!!!!!!!!!!! a še zmer nakupuješ???? a je tvoj user posted image najdu zvečer domou??user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.6.2010 13:51:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod strehouser posted image user posted image user posted image user posted image ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultateuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bodo rezultati taki, kot si jih želiš!!!!

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo blazine presesane oprane z sesalcem.... zdej pa sam še cunjo da obrošem ves prah pol pa šivanje.... sem kupla rak lep bordo rdeč damastuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.6.2010 13:53:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

sem nazaj-končno en izpit popolnoma pod strehouser posted image user posted image user posted image user posted image ......jutri še književnost odlajnam,pol pa čakat do druzga mesca na rezultateuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bodo rezultati taki, kot si jih želiš!!!!

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo blazine presesane oprane z sesalcem.... zdej pa sam še cunjo da obrošem ves prah pol pa šivanje.... sem kupla rak lep bordo rdeč damastuser posted image user posted image user posted image

katjuša...kok si ti pridna!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.6.2010 13:53:39   
sjmm
katjuša...kak sta kej florči in benči??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.6.2010 14:02:34   
Katjusa

spal...NI ŠANS PR NAS...ZA TO JE PA VSAJ ŠE 2 LETI PREZGODAJ!!!!!!! TUD NA KAVČU NE...HOTEL, MOTEL, KAMP, HOSTEL...KAR NEJ SI IZBERE IN PLAČA....PRI NAS JE SAM HRANA NA VOLJO...OZIROMA KOSILO..ČE BI SLUČAJN PRIŠEL...VEVA PA NEKAJ OSNOVNIH PODATKOV...SKOR NČ NOČE POVEDAT...SE OTROČJE OBNAŠA TUD GLEDE TEGA...TKO, DA ŠE ZMER VELJA NE...če noče, da se fotru sname...jz bi jo rada razumela, sej vem kako je prva ljubav...sam tale je pa res extremna...a ne???

sjmm no kar se tiče zaupanja o njem bi vama že mogla kej več povedat in če se na zaveda rizika potem res ni pripravljena na tako velike "obiske" a vsaj vesta kolk je star?.....

poznam primer k je bla punca stara 14 al 15 pa je prišel tip iz francije na obisk in je bil 3 tedne pri njih...... spal je pri njih jedu pr njih...... hodl so na izlete so mu razkazal sovenijo.... fant je bil normalen ni bil vsiljiv in nič tak da sta bla ful dolgo prjatla..... sam mislim pa da ni šlo za ljubezen ampak za prijateljstvo in tip je bil star 17-18.....  se mi zdi, da najstniki jemljejo to kr kot neki običajnega...... kako bi jst reagirala nimam pojma in imam srečo, da nisem na vajnem mestu zato vama pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image in da se lepo zmenite..... je pa res še malo in jo čaka nov svet in nova spoznanstva in bo vse to za vami.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.6.2010 14:04:23   
Katjusa

vredu sta hvala.... komaj čakata morje sploh florjan sem ga čist razdražlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole si verjetno na prejšni strani spregledala al pa sem jst spregledala tvoj odgovor

sjmm kak je pol a vam prikolco dostavimo, pustimo na morju al greste v straškota? 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.6.2010 14:07:32   
sjmm

sjmm no kar se tiče zaupanja o njem bi vama že mogla kej več povedat in če se na zaveda rizika potem res ni pripravljena na tako velike "obiske" a vsaj vesta kolk je star?.....

poznam primer k je bla punca stara 14 al 15 pa je prišel tip iz francije na obisk in je bil 3 tedne pri njih...... spal je pri njih jedu pr njih...... hodl so na izlete so mu razkazal sovenijo.... fant je bil normalen ni bil vsiljiv in nič tak da sta bla ful dolgo prjatla..... sam mislim pa da ni šlo za ljubezen ampak za prijateljstvo in tip je bil star 17-18.....  se mi zdi, da najstniki jemljejo to kr kot neki običajnega...... kako bi jst reagirala nimam pojma in imam srečo, da nisem na vajnem mestu zato vama pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image in da se lepo zmenite..... je pa res še malo in jo čaka nov svet in nova spoznanstva in bo vse to za vami.....

ima 19 let....menda gre drugo leto na univerzo...zdej pa zbira denar pr žlahti in še dela, da bo pršu u SLo

tasta bo kap...in se bojimo, da nas bo vse vkup iz bajte zabrisu...mal za hec...pa mal zares

hvala za user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.6.2010 14:09:19 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.6.2010 14:08:45   
sjmm

vredu sta hvala.... komaj čakata morje sploh florjan sem ga čist razdražlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole si verjetno na prejšni strani spregledala al pa sem jst spregledala tvoj odgovor

sjmm kak je pol a vam prikolco dostavimo, pustimo na morju al greste v straškota? 

imamo rezerviran u straškotu....vseeno fuul hvala...sej mogoče se še kej ekom poletja prjavmo za vašo prkolo...ne nas pozabituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.6.2010 14:15:03   
Katjusa
sjmm sem še hotla par besed napisat pa sem vidla, da ne znam nič pametnega napisat in nebi rada bla pametna na področju, ki ga ne poznam..... verjemem, da se bosta prav odločla. sta le starša in Saško še predobro poznata in mogoče vama bo kdaj hvaležna za vajino odločitev, čeprav ji zdej ne bo prav......

punce a si že pripravljate rekvizite za navijanje danes?????.......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.6.2010 14:16:44   
Katjusa

imamo rezerviran u straškotu....vseeno fuul hvala...sej mogoče se še kej ekom poletja prjavmo za vašo prkolo...ne nas pozabituser posted image

prikolica vam je na voljouser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh ni problema..... edino konec avgusta (20.8. naprej) je zasedenauser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upam

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.6.2010 14:23:06   
birdy
Katjuša, mene je že foter klicu da je ob štirih tekma. In da MORA Neli gledat. Da jo bo jutr vse vprašuuser posted image Ma čist se mu je utrgal.user posted image
Ne vem če bom gledala, pomoje ne. bom pa v mislih navijala!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.6.2010 14:33:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, mene je že foter klicu da je ob štirih tekma. In da MORA Neli gledat. Da jo bo jutr vse vprašuuser posted image Ma čist se mu je utrgal.user posted image
Ne vem če bom gledala, pomoje ne. bom pa v mislih navijala!!!!!

pr nas pr tok fantih...mi nč ne uide...tko, da pač navijamo skup!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.6.2010 14:34:57   
sjmm

prikolica vam je na voljouser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh ni problema..... edino konec avgusta (20.8. naprej) je zasedenauser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upam

u super...po 20.8. itak nikol nismo več na dopustu...je treba vkup znosit VSE UČBENIKE, ZVEZKE IN ŠOLSKE REKVIZITEuser posted image

držim pesti, da bo takrat vseen zasedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.6.2010 14:36:30   
sjmm
no, moj testek je vzhajal...

Majči je že budn...zdej bo juhco pohamsal...pol se bomo pa še s pico in solato podprli...no, pol pa hujšej...men je zapisan, da bom kr okrogla ostalauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 14:45:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.6.2010 14:49:20   
sunny24
Dan!
Madam pančka, moj dragi izgubljen nekje na relaciji Šempeter-Gorica, jst pa malo na off...
Sm se prej na cote spravla, malo omare pospravla...Ma me čaka še kup cot od Gaje po predalih spravit...Pa kako žehto še oprat...Ma bom pole zvečer, zdej naj stroj še malo počiva! user posted image   V glavnem, teh cot je full preveč...user posted image

čebela, full fajn za seminarsko!!! Maš moje pestke še za naprej!!! user posted image
katjusa, ti si prov pridna z rihtanjem prikolice! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, ti nism še čestitala za nov avtek!!! Fajn ga vozi!!! user posted image user posted image user posted image   Pa en kup user posted image user posted image user posted image za Majkla!

sjmm, glede "boyfrienda" od Saške se popolnoma strinjam s tvojim dragim. Jst tudi ne bi pustila da pride v bajto en ****, sploh pa v teh cajtih, k vsa možna "golazen" visi na netu in sploh take mlade punce na hitro obrnejo okoli. Sej zdej bo šla v SŠ, pa bo itak miljavžnt novga folka spoznala, pa tudi novo simpatijo najdla-100% (tko kot smo jo vsi user posted image ). Verjamem, pa da je Saški hudo, k je zaljubljena, ampak...Life goes on! user posted image   Pa čestitke za vpis v srednjo šolo...Bo turist tko ku jst! user posted image user posted image user posted image

Fuzbal...Moj gre gledat tekmo v naš kafič, jst in madam bomo pa tle malo po bajti norele...Zdej se ji full fajn zdi, ko se skrivamo in iščemo! user posted image user posted image user posted image

Aja, pa prej je full lepo rekla NONO, nona je kr NNA, najbolj aktualen je seveda TATA, MAMA je pa samo v kriznih situacijah! user posted image user posted image user posted image Pa ko gremo na WC prteče ozadi in pravi KAKA...user posted image user posted image user posted image   Aja, pa na balkonu mamo školke in Gajč zmiri k jih vidi govori KOLKA. PA full jo vse zanima kako se kaki stvari reče...Pokaže na neko stvar, nas pogleda in reče TO?  Najbolj smešna pa mi je, ko se kaj igra in zlaga in zraven zmiri TAKO (s takim fajn širokim ojem na koncu). user posted image   Aja, pa rusko tudi obvlada...Sicer ne vemo kaj bi hotla s tem povedat, ampak beseda PAZIJA je zakon! user posted image user posted image user posted image

Uh sm se razpisala...Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.6.2010 15:50:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan!
Madam pančka, moj dragi izgubljen nekje na relaciji Šempeter-Gorica, jst pa malo na off...
Sm se prej na cote spravla, malo omare pospravla...Ma me čaka še kup cot od Gaje po predalih spravit...Pa kako žehto še oprat...Ma bom pole zvečer, zdej naj stroj še malo počiva! user posted image   V glavnem, teh cot je full preveč...user posted image

čebela, full fajn za seminarsko!!! Maš moje pestke še za naprej!!! user posted image
katjusa, ti si prov pridna z rihtanjem prikolice! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, ti nism še čestitala za nov avtek!!! Fajn ga vozi!!! user posted image user posted image user posted image   Pa en kup user posted image user posted image user posted image za Majkla!

sjmm, glede "boyfrienda" od Saške se popolnoma strinjam s tvojim dragim. Jst tudi ne bi pustila da pride v bajto en ****, sploh pa v teh cajtih, k vsa možna "golazen" visi na netu in sploh take mlade punce na hitro obrnejo okoli. Sej zdej bo šla v SŠ, pa bo itak miljavžnt novga folka spoznala, pa tudi novo simpatijo najdla-100% (tko kot smo jo vsi user posted image ). Verjamem, pa da je Saški hudo, k je zaljubljena, ampak...Life goes on! user posted image   Pa čestitke za vpis v srednjo šolo...Bo turist tko ku jst! user posted image user posted image user posted image

Fuzbal...Moj gre gledat tekmo v naš kafič, jst in madam bomo pa tle malo po bajti norele...Zdej se ji full fajn zdi, ko se skrivamo in iščemo! user posted image user posted image user posted image

Aja, pa prej je full lepo rekla NONO, nona je kr NNA, najbolj aktualen je seveda TATA, MAMA je pa samo v kriznih situacijah! user posted image user posted image user posted image Pa ko gremo na WC prteče ozadi in pravi KAKA...user posted image user posted image user posted image   Aja, pa na balkonu mamo školke in Gajč zmiri k jih vidi govori KOLKA. PA full jo vse zanima kako se kaki stvari reče...Pokaže na neko stvar, nas pogleda in reče TO?  Najbolj smešna pa mi je, ko se kaj igra in zlaga in zraven zmiri TAKO (s takim fajn širokim ojem na koncu). user posted image   Aja, pa rusko tudi obvlada...Sicer ne vemo kaj bi hotla s tem povedat, ampak beseda PAZIJA je zakon! user posted image user posted image user posted image

Uh sm se razpisala...Kdo tuki?

FUL SI LUŠNO TA MALO OPISALA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidm d je gofljica k našuser posted image

NAŠ OČI PRIDE OB 4 DOMOU....DOBR D MAMO FUZBAL...K TOK KMAL PA RES NE HOD DOMOUuser posted image user posted image user posted image

sej vem, da maš in moj ima tud prov glede love štorije...sam men je pol k je ok užaljena hudo pri srcu...sam ...sej vem, da jo lahk sam tko z najinimi pametnimi odločivami obvarujeva pred hudimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.6.2010 15:51:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo meneuser posted image .......Majki je kr ok oz skor čist ok....sva šla vseeno k šolski dohtarci...je rekla, da ma rahlo nabrekle bezgavke in mal pordelo grlo pa mal mu nos nagaja....da je še prezgodi govort o angini....do pondelka bo vse jasno....upam da se jo ognemo......vročina glih tok 37.5.....se je hotu s Pižojčkom vozt in sva šla mu pol une Keen sandale kupt,....sm jedva v hiperju u uni štacuni k majo več al manj sam ta fensy športne čeule dobila ZADNJE.....res so fuuuuul mejhne cifre, tko d sm umu uzela 29user posted image ...pa itak so ble 50 ojrouser posted image ...tm so dragi k pes zato samo tm dobiš, če kej nujno rabš.........pol pa gospod ni hotu damuser posted image user posted image user posted image ...je reku: mami tle u Mercatorju je pa ful žurkauser posted image user posted image user posted image ...odkar mamo Roksota ne hodmo več po štacunah in sploh ni navajen šundra pa folkla pa skos so ble po zvočniku ene reklame in ga je čist fasiniral........vozila sm ga okol z uni avtovozičkom...SREČALA SVA ŠE BARBARO GS IN VAS VSEEEE LEPO POZDRAVLJA.....more jemat inzulin, pa ji tudi to bilj mao pomaga, tko da pravi da je kar malo naporno.. Elizabeta je fuuuul velika punčka....pomoje skor eno glavo večja k naš piki Rokiuser posted image ....................
Pol sva šla z Majklom še mal sadja kupt pa limonce pa čajčke, pa eno žogo si je zbral......pol sva šla še na kosilo v menzo, pa v Intersport po ene kapice za tamaledva pa hlače za atija....pa ven na igrala....no in končno je reku, da je utrujen, da bi šel domou.......mela sva se prekrasno. Ko je otrok enkrat star 3 leta, sploh ni nobenega dela večuser posted image ........ko svas prišla domou  sm mu dala še eno svečko pa eno ornk dozo čaja.....pa sm mislna d bo zaspal......ja ja.....hotu je gledat fuzbal......jst sm zaspala k top, čez eno uro se zbudim....njega nikjer.....samo u gatah in ta novih sandalah se je igral v dnevni.....ko sm prišla me je čist zašarmiral s svojim besednim zakladom: Mamica draga a si uredu spala?user posted image user posted image

no tko, zdej morm nujno posesat in pomit dnevno k je še od učeri čisti kaos

lepo se mejte

ČEBELA KAJ JE TURANOM????????'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za potepanje in sploh, da je Maj bolši!!!!!

fajn fato špili...mene ju3 čaka!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.