Jada82
|
Punce, men se pa Iza spet takoooo joka. Joj, jaz bom kar znorela. Spet, ko spi, je ok, ko pa se zbudi, se ene 5-10 minut smeji in igra, potem pa začne tečnariti, potem pa po možnosti histeričen jok .... tako teženje lahko traja tudi po 2 uri. Joj, jaz res več ne vem. In ko cel dan to poslušaš, enostavno rataš živčen. Nočem bit, pa vendar sem, vsak dan In potem ji tudi kar kakšno zabrusim, z ostrim glasom. Potem pa mi je žal itd. Ma ne vem no, jaz res več ne morem tako naprej. Enostavno me nima, da bi z njo kam hodila, ker itak ves čas joka. V vozku, na sprehodu, doma, povsod. In človeka vse skup mine. Me tud nima za nobenega otroka več. Pa tako je nervozna, jaz ne vem ... danes sem začela razmišljat, kaj pa če je kaj narobe z njo, tko, psihično? Ker ona je res ves čas nezadovoljna in živčna in potem joka in tako maha in krili in kar trese se ... po 2 uri, res, prav tak živčen otrok je. Jao .... komaj čakam, da zraste, tole mi ni prav nič v veselje. In po svoje si kar želim v službo, ker tole je prav mučenje
|