MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha Hej, ojej jada... božica mala Iza. Nimam pojma kako je, ko rastejo zobki. Sicer dajanje vseh stvari v usta je obdobje. Naš tudi daje vse v usta, pa rokice tlači, pa flašo grize (joj, ne vem kako ga naučit piti iz flaše, on bi po žlički, ampak če si pa kje na poti pa ni ravno priročno), slini se 300 na uro, ampak o zobkih ni ne duha ne sluha. Ok, res pa lahko dolgo traja, da ven pokukajo... No o tem bo vedela povedat kaj več tista, ki ima zikušnje . vejkanje - wakeboarding - kot smučanje na vodi, le da imaš bord...in potem se izvajajo razni triki... Matejka, pa saj 8x hranjenje sploh ni toliko. Ok, če gledaš tiste tabele, kolikokrat naj bi jedel, potem ja. No pa pri tebi je problem da se premalo redi, če sem prav prebrala... Drugače pa naš je na 2 uri, včasih na 1,5, zadnje čase tudi ponoči vsaj 3x, tako da je to kar nekajkrat več kot 8x dnevno. Pač ga dojim po potrebi. Sedaj ko je pa vroče, je pa normalno, da se večkrat doji, saj s tem dobi tekočino, da ni žejen. Jaz pa pri našem mislim, da je res zadnji čas, da smo začeli z GH. Sedaj ga še ponoči biksa in je na 2 uri. Mislim da ga dojenje res ne nasiti več. NO pa saj je že velik fant . no zredil se je 550g, kar je tud ok, ampak ne ,če upoštevaš, da ponoči 2x je. (na 3h). in ravno glede na to težo, je dr rekla, da še ne smem ukinit nočnega hranjenja - ga zamenjat samo z vodo ali čajem. če bi šel več gor, bi mu dala ponoči vodo in to je to. grizenje, slinjenje - ta mali dela to in moja ta starejša je to tud delala v tej starosti, pa je prvi zob dobila šele pri 11,5 mesecih. pol pa je v roku 2 mesecev doba vse zobe - 1-4. v usta zdaj pač dajejo vse, ker na tak način preočujejo okolje, in ker si dajejo vse v usta, se tudi tolko slinijo.
|