|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
15.6.2010 21:40:25   
slomak
živjo punce, pozdravljam vas iz Krka...
mamo se fajn, sonček je, dons je sicer neki padal dež ampak lih tolk da se je mal ohladilo, sej paše po taki vročini.. mala se je že v bazečku namakala, je kr uživala pa brcala sm pa ke...

eno vprašanje: mi gremo tud vrjetn naslednji vikend v toplice pa bi šla mal u savno, kaj mislite a grem lahko glede na to da dojim??user posted image  drugače pa sej sploh ne vem če mi bo pasal it, ker je že tko vroče zunaj.. bom vidla...

v glavnem berem vas stalno, samo tuki ko si na morju kar ni časa za kej napisat...

valentinčica škoda ker me ni bi se lahko dobile v LJ, mogoče se katera druga javi od ljubljančank...no sej jest nism lj ampak pridm pa do Lj vseeno lahko kdaj pa kdaj...user posted image

nič lepo bodte pa se še kej javim...

aha glede gh, jest za 1x še nič ne bom dodajala, mala lepo je pri meni, bo pa 4 mesce čez 5 dni... zdj vidm ko smo na morju kolk je izi, samo jošk vn in mam hrano pripravljeno user posted image  heheh ...

no papa

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.6.2010 21:54:47   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Valentinčica - zvesta govori o tem http://www.terme-catez.si/si/catez/ugodno/?pid=681

Hvala, sem tut na ZS kr neki pomoči dobila, sam škoda ker naša dva imata dopust v avgustu, ker gre mama pol direkt v penzijo  in to ne pride v poštev.

Sicer pa drži to več glav več ve in več ugodnosti najde. Sicer pa bom mal spremljala zadevo in sigur se bo kej takega našlo tut v avgustu

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.6.2010 22:41:27   
smuki
Babajci, alergija se mi je zdaj pojavila, ko sem se urezala in mi je ful kri tekla, pa sem si dala gor obliž. Je pa to prvič, no drugič... prvič se mi je pojavilo v porodnišnici - sem dobila koprivnico od mikroporja, s katerim sem imela zalepljeno kapalo za umetne popadke.
In ja.. mehurji so samo na tem pasu, kjer je bilo lepilo.
Sem kupila danes Fenistil gel, pa bom videla če bo pomagalo.
Drugače sem pa že prej kdaj dobila koprivnico, vendar ne vedno na istih mestih in tud vzroka nismo pogruntal. Pa tud že kr nekaj let je od kar sem imela nazadnje te težave.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.6.2010 9:53:49   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

hej hej,

Jutri gremo še po dilo zame, bomo vejkali user posted image .

hm. Po izvoru sem Ljubljančanka...kaj pomeni vejkali?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.6.2010 10:11:27   
MATEJKA_
jutro. leon ima zdaj že 8 rund (2 ponoči). mleka je očitno dovolj, samo kalorično in sitostno ni dovolj, glede na to, kaj vse ne smem jest. alergologa imamo šele sredi avgusta, do takrat se bom morala nekako znajt. jutri bom probala mu dat aptamil (tiste vrečke za 1x ), pa bomo videli. če bo reakcija, pol je ziher KM krivo, in pol bom kupla oni aptamil za alergike. ker to ni več normalno, da samo je in je, v teži pa ne napreduje ne vem kaj. če bi se kljub temu 1kg zredil, ne bi delala tega, ker pa se je samo 500, pa mislim, da je bolje če začnem dodajat. ful me je sicer strah reakcije na aptamil, ampak moram probat, nočem kar začet z onim za alergike... user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.6.2010 10:12:17   
vaney
kati81, imaš ZS

lara, jaz tudi ne vem, kaj pomeni vejkatiuser posted image sem že večkrat hotela vprašat, kaj to pomeni, pa vedno pozabim...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.6.2010 10:31:37   
Jada82
Hoj hoj ....

Joj, naš user posted image je spet na starih poteh ... večinoma jok čez cel dan, ko je budna. Ali samo malo jokca, če pa jo pustiš, pa začne histerično. Pa še jest noče user posted image user posted image user posted image
Ali je možno, da bi ji rasli zobki? Kakšne imate kaj izkušnje za znake? Sicer čeljusti ima še mehke, ampak ji pa ful paše, če jo masiram. Pa ful se slini in rokice daje v usta ... praktično vse daje v usta, če jo imaš v naročju, se ti kar prisesa na roko. Pa tudi dudo kar hoče grist, ne več sesat ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem baje 1. zobek dobila pri 4. mesecih.

Ma zoprno mi je, k je skoz jokava, res. Pa tkooooo pridna je bla dobr teden že, da sem bla tolk srečna, zdej pa spet 14 dni nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.6.2010 10:53:19   
punsha
Hej,

ojej jada... božica mala Iza. Nimam pojma kako je, ko rastejo zobki. Sicer dajanje vseh stvari v usta je obdobje. Naš tudi daje vse v usta, pa rokice tlači, pa flašo grize (joj, ne vem kako ga naučit piti iz flaše, on bi po žlički, ampak če si pa kje na poti pa ni ravno priročno), slini se 300 na uro, ampak o zobkih ni ne duha ne sluha. Ok, res pa lahko dolgo traja, da ven pokukajo... No o tem bo vedela povedat kaj več tista, ki ima zikušnje user posted image .

vejkanje - wakeboarding - kot smučanje na vodi, le da imaš bord...in potem se izvajajo razni triki...

Matejka, pa saj 8x hranjenje sploh ni toliko. Ok, če gledaš tiste tabele, kolikokrat naj bi jedel, potem ja. No pa pri tebi je problem da se premalo redi, če sem prav prebrala... Drugače pa naš je na 2 uri, včasih na 1,5, zadnje čase tudi ponoči vsaj 3x, tako da je to kar nekajkrat več kot 8x dnevno. Pač ga dojim po potrebi. Sedaj ko je pa vroče, je pa normalno, da se večkrat doji, saj s tem dobi tekočino, da ni žejen.
Jaz pa pri našem mislim, da je res zadnji čas, da smo začeli z GH. Sedaj ga še ponoči biksa in je na 2 uri. Mislim da ga dojenje res ne nasiti več. NO pa saj je že velik fant user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.6.2010 11:06:13   
MATEJKA_

Hej,

ojej jada... božica mala Iza. Nimam pojma kako je, ko rastejo zobki. Sicer dajanje vseh stvari v usta je obdobje. Naš tudi daje vse v usta, pa rokice tlači, pa flašo grize (joj, ne vem kako ga naučit piti iz flaše, on bi po žlički, ampak če si pa kje na poti pa ni ravno priročno), slini se 300 na uro, ampak o zobkih ni ne duha ne sluha. Ok, res pa lahko dolgo traja, da ven pokukajo... No o tem bo vedela povedat kaj več tista, ki ima zikušnje user posted image .

vejkanje - wakeboarding - kot smučanje na vodi, le da imaš bord...in potem se izvajajo razni triki...

Matejka, pa saj 8x hranjenje sploh ni toliko. Ok, če gledaš tiste tabele, kolikokrat naj bi jedel, potem ja. No pa pri tebi je problem da se premalo redi, če sem prav prebrala... Drugače pa naš je na 2 uri, včasih na 1,5, zadnje čase tudi ponoči vsaj 3x, tako da je to kar nekajkrat več kot 8x dnevno. Pač ga dojim po potrebi. Sedaj ko je pa vroče, je pa normalno, da se večkrat doji, saj s tem dobi tekočino, da ni žejen.
Jaz pa pri našem mislim, da je res zadnji čas, da smo začeli z GH. Sedaj ga še ponoči biksa in je na 2 uri. Mislim da ga dojenje res ne nasiti več. NO pa saj je že velik fant user posted image .

no zredil se je 550g, kar je tud ok, ampak ne ,če upoštevaš, da ponoči 2x je. (na 3h).  in ravno glede na to težo, je dr rekla, da še ne smem ukinit nočnega hranjenja - ga zamenjat samo z vodo ali čajem. če bi šel več gor, bi mu dala ponoči vodo in to je to.

grizenje, slinjenje - ta mali dela to in moja ta starejša je to tud delala v tej starosti, pa je prvi zob dobila šele pri 11,5 mesecih. pol pa je v roku 2 mesecev doba vse zobe - 1-4. v usta zdaj pač dajejo vse, ker na tak način preočujejo okolje, in ker si dajejo vse v usta, se tudi tolko slinijo.  

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.6.2010 11:10:05   
punsha
Matejka a ti samo dojiš sedaj? Pa da bi potem ponoči dala vodo...a po flaški? A pa ti pije po flaški? Jaz se ravno sedaj ubadam s to flašo, pa kar ne gre. On bi samo po žlički. Saj po eni strani mi je to super, ampak kot sem že zgoraj napisala, ni ravno priročno za na pot. MOgoče bi bila pa jaz rada preveč komot...kaj pa vem user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.6.2010 11:14:43   
MATEJKA_

Matejka a ti samo dojiš sedaj? Pa da bi potem ponoči dala vodo...a po flaški? A pa ti pije po flaški? Jaz se ravno sedaj ubadam s to flašo, pa kar ne gre. On bi samo po žlički. Saj po eni strani mi je to super, ampak kot sem že zgoraj napisala, ni ravno priročno za na pot. MOgoče bi bila pa jaz rada preveč komot...kaj pa vem user posted image

ja, tak se odvaja nočno hranjenje običajno. samo dojim, v ponedeljek je dobil moje mleko po flaški, ker sem imela zobozdravnico in sem vedela, da ne bom pravi čas domov prišla, ga je mož nahranil. imamo pa od TT, je tudi pri hčeri super delovala - cucelj je zelo velki (premer celotnega cuclja) in ga lahko podobno da v usta kot prsi.

no, 8 rund ni nič posebnega, ampak bolj pomembno je to, da sta 2 od tega ponoči. če bi imel tolko rund čez dan in ponoči spal ,bi bilo ok. ker ne jamra in ne sitnari po hranjenju, ampak je vedno dobre volje, vem, da je mleka dovolj, samo ni dovolj kalorično očitno. kaj pa vem. bom se tokrat zanesla na svoj občutek in probala. smo začeli dodajat. strah me je samo reakcije na aptamil, ker sumimo, da je alergik. pri hčeri je takrat bilo drugače - drla se povsakem hranjenju, ponoči spala sicer, ampak je to pomenlo, da nima dovolj za jest in se dere.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 16.6.2010 11:23:16 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.6.2010 12:07:35   
julieb

Naš tudi noče vode po flaški, bi samona žličko, sem mu kupila nastavek za uvajanje pitja pa pije vodo ko veliki, sem dala zraven še malo korenčkovega soka, pa je čisto ponorel kak je fino.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.6.2010 13:12:35   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ja, tak se odvaja nočno hranjenje običajno. samo dojim, v ponedeljek je dobil moje mleko po flaški, ker sem imela zobozdravnico in sem vedela, da ne bom pravi čas domov prišla, ga je mož nahranil. imamo pa od TT, je tudi pri hčeri super delovala - cucelj je zelo velki (premer celotnega cuclja) in ga lahko podobno da v usta kot prsi.

no, 8 rund ni nič posebnega, ampak bolj pomembno je to, da sta 2 od tega ponoči. če bi imel tolko rund čez dan in ponoči spal ,bi bilo ok. ker ne jamra in ne sitnari po hranjenju, ampak je vedno dobre volje, vem, da je mleka dovolj, samo ni dovolj kalorično očitno. kaj pa vem. bom se tokrat zanesla na svoj občutek in probala. smo začeli dodajat. strah me je samo reakcije na aptamil, ker sumimo, da je alergik. pri hčeri je takrat bilo drugače - drla se povsakem hranjenju, ponoči spala sicer, ampak je to pomenlo, da nima dovolj za jest in se dere.

zakaj je problem če dvakrat papa ponoči?
naš tudi je čez dan na cca. 2 -2,5 ure, ponoči pa se tudi vsaj dvakrat zbudi (tudi 3x ali še večkrat) in vedno ful poje. sicer se je vsak mesec zredil 1 kg, ampak zakaj bi ga pa morala že zdaj odvajat od nočnega dojenjauser posted image  saj je pravi korenjak in očitno rabi... 

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.6.2010 13:45:47   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Naš tudi noče vode po flaški, bi samona žličko, sem mu kupila nastavek za uvajanje pitja pa pije vodo ko veliki, sem dala zraven še malo korenčkovega soka, pa je čisto ponorel kak je fino.

Jaz sem kakšen teden nazaj začela uporabljat magični lonček z nastavkom 3+, pa kar ni hotela in hotela tiste prekuhane vode. In sem izvedla trik ... ustnik sem namazala z vetrovnimi kapljicami, ki so zelo zelo zelo sladke ... in mala je vlekla kot zmešana. Je pol lončka spila. user posted image user posted image user posted image In od zdaj naprej voda kar laufa.

Sem pa ravno danes dobila po pošti še "doidy cup": http://www.otroski-planet.com/doidy-cup.htm
Pa bomo videli, kako bo to funkcioniralo.
Ne želim pa si, da bi jo navajala na flašo - no, če ne bo šlo drugače, bo tudi to ok.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.6.2010 15:05:16   
punsha

kakšen pa je ta nastavek? ne poznam user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.6.2010 16:38:29   
Lara73
vidim, da se precej ukvarjate z uvajanjem GH. Midve se še dojiva. Pa je bila v ponedeljek, ko smo imeli valeto taka panika, ko noče flaše....je jokala dokler nisem prišla. Potem pa se prisesala kot vampir in sem že mislila, da me do jutra ne bo spustila. Bogica. Upam, da bo teh težav konec, ko bo jedla kaj po žlički. Bom probala, če ji paše ta riževa kašica in če bo šlo po žlički. In bom lahko  vsaj v miru do frizerja šla...

Drugače pa na veliko telovadimo: se obrača sama na trebuh in nazaj na hrbet že dva dni user posted image . Jo dam v igralni center pa je takoj drugje. Ni jo več varno samo puščati drugje kot v postelji.

Presneti vrag, mulc me je s to kmetijo tok zasvojil...bom šla na odvajanje!
p.s. a bi kera bla moja soseda?

29.06. imamo popravni izpit...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.6.2010 16:45:46   
julieb

kakšen pa je ta nastavek? ne poznam user posted image

Imela sem flaško od Nuka in sem kupila takšen ustnik kot je na tej flaški, dobila sem pa v BC. Lionelu je super.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=190969

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.6.2010 17:20:20   
valentinčica30
kati sem po pomoti tvojo tel št. zbrisala in te potem nisem mogla poklicati. Pa kdaj drugič. Drugače pa potepanje uspelo. Kupila nisva pol tistega kar sem mislila, vendar sem prišla do par kosov nove garderobe in pa celo družino, razen najmlajšega preobula v nove crokse.

Potem pa sem lepo šla še z bivšimi sošolkami s faksa na kavico in domov. Zdej sva pa z mojim malim total utrujena in bova po vsej verjetnosti šla prej spat.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.6.2010 17:50:01   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

zakaj je problem če dvakrat papa ponoči?
naš tudi je čez dan na cca. 2 -2,5 ure, ponoči pa se tudi vsaj dvakrat zbudi (tudi 3x ali še večkrat) in vedno ful poje. sicer se je vsak mesec zredil 1 kg, ampak zakaj bi ga pa morala že zdaj odvajat od nočnega dojenjauser posted image  saj je pravi korenjak in očitno rabi... 

Pri nas pa mine 6 ur, pa še kar ni lačna ..a čez dan tko, na ene 4 ure jemo, da sploh kaj poje, sicer cuc kar ven pljuva .... eh, ja, ti naši otroci, vsak je drugačen user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.6.2010 19:31:42   
Olive
Pregledi in cepljenje: Zanima me kako potekajo pri vas sistematski pregledi in cepljenje? Malce mi je čudno, ker smo danes imeli drugo cepljenje in so rekli, da se naj naročimo za naslenji pregled in cepljenje, ko bo stara 9.mescev. V eni brošuri, ki jo je prinesla patronažna pa piše da se dobi 3.dozo pri 5 do 6 mescev. Kako, da ni vmes še kakšen pregled npr. v šestem mescu?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.6.2010 19:42:07   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Pregledi in cepljenje: Zanima me kako potekajo pri vas sistematski pregledi in cepljenje? Malce mi je čudno, ker smo danes imeli drugo cepljenje in so rekli, da se naj naročimo za naslenji pregled in cepljenje, ko bo stara 9.mescev. V eni brošuri, ki jo je prinesla patronažna pa piše da se dobi 3.dozo pri 5 do 6 mescev. Kako, da ni vmes še kakšen pregled npr. v šestem mescu?

mi smo imeli prvo cepljenje pri treh mesecih, drugo pri 4 mesecih in 1 tednu, tretje nas čaka pri skoraj 5,5. sem pa ravno brala v reviji mama in dojenček, da je potem naslednje cepljenje pri enem letu...

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.6.2010 20:02:09   
Nattasha
Olive: Neki so zafrknili. Posvetovalnice morajo bit v 1., 2., 3., 4 - 5., 6., 9., 12., 18.,mesec 3 leta in 5 let.
v 1 mesecu prva posvetovalnica
V 2 mesecu kontrola teže
V 3 mesecu prva doza DI-TE-PER-POLIO-Hib
V 4 - 5 mesecu druga doza
V 6 mesecu tretja doza+KS
V 9 mesecu sistematika
V 12 mesecu ošpice-mumps-rdečke (OMR)+ denverski razvojni test pri med. sestri
V 18 mesecu rev DI-TE-PER-POLIO-Hib + denverski razvojni test pri med. sestri

V vsaki posvetovalnici pa seveda, teža, dolžina, obseg glavice in obseg prsnega koša. Razen pri 2 mesecu ko je samo dolžina in teža in pri 4-5 mesecev, ko je samo dolžina in teža. Ta dva pregleda sta namenska. Eden kontrola teže, drugi namenski pregled pred cepljenjem.

Vse kar je manj se lahko mirno bunite in zahtevate vse preglede. Pisani so v program predšolskega dispanzerskega varstva in preventiva je edina popolnoma plačana od ZZZS, tako da mi ni jasno, zakaj bi sploh hotli preskočit kak pregled...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.6.2010 20:24:55   
kora33
čer...no pa smo opravili....
no nismo lih blesteli...v neonatalni je ako vpila, da je sploh ni mogla ekstra pregledat...pa sploh ni bilo čudno...saj niso meli niti za kozarec kisika v prostorih....razmere podobne savni...pa si predstavljajte bogega otroka...ko sva prišli pred bolnico...je pa utihnila....
za bulico je rekla, da je lahko od mojih hormonov kaj...da se nej prideva čez en mesec pokazat in če bo treba da bo naredila ultrazvok....
drugače smo pa med lahkokategorniki, čeprav ne izgledamo tako...je namreč tudi z dolžino na spodnji meji...58cm ma in 5750 so jo navagali v neonatalni..pa nč komentirali...pa sem potem pred cepljenjem vprašala kako in kaj...pa še ravno ena mamica je bila pred mano, ki ji je rekla, da se morta začet vagat, ker se je mala v 2 mes zredila samo 450 (naša v 1.5 mes 630-so jo potem navagali 5850)...pa jo je zdravnica samo pogledala in rekla-se vam zdi da ji kaj manjka?...no smo pač še vedno manjši...ampak glede na to da ponoči 2 obroka prespi...se ne more tolk zredit...
so rekli, da je vsakodnevno kakanje znak, da ima dovolj...pa že....bomo videli....
lara73...lahko si moja soseda na fv

nam pa še nikoli niso merili obsega prsnega koša...ne pri sinu in ne zdej???????

sreča je

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.6.2010 20:27:35   
tasa3
ja mi smo pri pa pri zdrvaniku le 1. mesec
nato 3 in še malo, ko naj bi bili cepljeni, pa nismo bili, ker je imel vodene koze
nas je naročila konc junija - star 4 in pol

se bo pri nas vse tole cepljenje malo podaljšalouser posted image

pri prvi je pa slo res tko kot je treba - časovno s cepljenji, je bila vedno zdrava

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.6.2010 20:40:09   
punsha
julieb Oo, to flaško sem pa par dni nazaj kupila (ok, modro za našega fantauser posted image ), pa niti nisem vedela da je za učenje pitja... No in to mi grize user posted image . Pa še eno težavo imam. Sem mu danes vanjo dala korenčkov sok razredčen z vodo in nisem takoj pomila, pa se je prav obupno obarval ta ustnik al kaj je to, pa še plastika okoli je vsa rumena user posted image . Kako naj to očistim?

< Sporočilo je popravil punsha -- 16.6.2010 20:42:33 >

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.