|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
17.6.2010 10:10:47   
nejka000
jaz sedaj sicer nimam psa, razen pri mami ampak smo ga imeli ko sem rodila sina. Bil je nemški ovčar in skoz v bajti. Takoj ko smo prišli domov smo mu pokazali dojenčka da ga je lahko prevohal in takoj ga je vzel za svojega. Tamali ga je lahko cukal za rep, plezo po njem, pes ni niti trzno. Edin če je kdo prišo k tamelmu al ga vzel v naročje je bil pes takoj zraven da je mel vse pod konntrolo. Sicer pa pravijo da ima  pes kosmata ušesa in da 100% ni dobro zaupat psu. Sam mislim da če je pes dobro vzgojen in ga kljub dojenčku ne prikrajšaš za pozornost bo vse OK.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.6.2010 10:14:13   
Sunday
bostina naša psička je zunaj, je pa tudi ljubosumne narave,
ko me moj objame skoči zraven in potem se moramo malo skupaj "potiškati"
Ji pa že zdaj govorim, da ima v trebuhu dojenčka, ki ga mora paziti,
ker bo naš otročiček...
Smo imele pa na začetku "borbe", ker sva se včasih vedno igrale, da je lahko po meni skakale, predvsem po trebuhu. Ampak se je nehalo, ne vem a razume ali mogoče čuti.
Vam pa pokažem našo "zver" . Mislim pa dokler se ti posvečaš psu, ne bi smelo
biti problemov, slabše je, če se pes počuti zapostavljenega
user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.6.2010 10:23:58   
aleunam
Ful lepe psičke! user posted image

Res je, 100% jim ne moremo zaupati, ampak mislim, da se približno ve kaj lahko pričakuješ od psa. Bom pa sama videla, ko bomo imeli dojenčka, takrat povem. user posted image  Se strinjam, ukvarjanje z njimi in seveda cartanje pa mora ostati.

Sunday, ko omenjaš, da pes mogoče čuti. Tudi sama sem tako razmišljala. Naš cartek se zelo rad stiska ponoči ob telo, zadnje čase še posebej k trebuščku. Pa ga včasih moj vpraša, kje mami nosi user posted image , pa da zraven glavo in se carta. Ne vem, če slučajno k trebuščku ali dejansko kaj čuti. Ne moreš verjeti kako se včasih carta. Zelo značilno zanj, da ko se želi cartati, da svojo malo bučko k mojemu telesu. Koliko veselja nam nudijo kosmatinci. user posted image

Dinki, dobrodošla tudi med nami. Te dodam na seznam. user posted image  Prve mesece si v redu "preživela"?

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.6.2010 10:32:45   
malajka84
lepa psička:)

Hja sej naša je tud taka d zdele zadne cajte ne gre več k meter stran od mene, sicer ma prepoved bit u dnevni...drugi prostori so ji dovoljeni...ampak zadnje čase....ne gre. Grem jst u dnevno, ona ma v veži svojo deko pa plac...pol me pa gleda pa cvili...tak da samo tiškanje naju je, dokler seed amoj ne pride domov, potem je on u igri, ampak vse se more dogajat največ 1m stran od mene, pa še to ne. Tk da kaj pa vem, po moje psi res neki čutjo...al pa sam jst to opažam zdej..kaj ap vem:) Bomo vidle novembra.:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.6.2010 11:03:11   
simonmojca
Zdravo user posted image

lep pozdrav novim user posted image

glede kužata hmmm pri nas je tudi zelo siten - skoz je za petami, če začnem trebuh božat in ogovarjat je takoj zraven in malo siten (kaj pa jaz, kaj pa jaz) ista je pa mačka - takoj zraven.
Sam sej bo pred 4leti, ko sva dam pripeljala psa sem 1leto kasneje pripeljala še mačko ravno zaradi tega, da se navadi, da ni sam (že takrat sva razmišljala na user posted image  - prej al slej bi prišli user posted image ).
Najin je pol hišni, pol pa zunanji user posted image , ko sva v službi je v pesjaku, potem ga pa peljeva gor (mogoče že zaradi slabe vesti, ker naju ni med 6.30h-16,17h vsak dan) mačka je pa hišna - tako da imava že zdaj polno hišouser posted image
Ima pri nama pes tudi dostop samo do polovice stanovanja - dnevna soba, kuhinja in jedilnica, ter stopnišče-hodni, ostalo je pa prepovedano tudi za muco.
Vem pa da se bosta pes in mačka super razumela z otrokom, ker vidim že zdaj ko pridejo na obisk moji 2 nečakinji (mlajša ima zelo slab občutek user posted image  in je rep vedno aktualen pri obeh user posted image )

OBLEKICE pri nas še nič ne kupujemo, po dopustu-avgustu, opremo pa itak dobiva vse od staršev in starih staršev user posted image

no še slikice mojih dveh mrcin user posted image

user posted image

in

user posted image

Lp

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.6.2010 11:33:49   
Soncchhek
Hojla!

Sramna kost da boli??ujej to mora bit pa ful neprijetno...mene občasno boli tam nad tem...oz. čist spodnji del maternice... prime pa mine...

Cunje? jaz tudi moram najprej vse na kup spravit, kar že imam od nečakinj doma+ dobim še od prijateljice... pa mislim da ne bo treba prav nič kupit. razen drobnarij ( planičke pa kozmetiko pa take stvari).Si bom pa naredila en seznam vseh teh " potrebščin"....da če res kdo vpraša kaj kupit, da mu potem poveš ...raje, kot pa da dobiš potem nekaj **** kar sploh ne rabiš.
Nimam pojma kako oblačit dojenčka pozimi, dobim pa ene cunjice od dojenčka rojenega točno tak čas kot bo najin, ene pa od poletnega....pa da vidim kaj pride v poštev. Po moje pozimi, če je normalna temperatura  v stanovanju....pač hlačke/žabice malo debelejše....majčka+ body.....joj nimam pojma....Če ga pelješ ven pa pajacek....a sploh delajo take majčkene zimske pajackeuser posted image ?!

O strippy že imeli morfologijo !Super !

Vaši dojenčki bodo spali najprej v zibki ali že kar v posteljici? Jaz dobim najprej zibko....mi ja taka luštna....sicer stara že skoraj 15 let in že cela vrsta otrok je noter spalo, ampak je prekrasna. Moram počasi dobit , da jo prebarvamo, če bo treba.....jogi je pa zadnja mamica kupila nov, tako da je eno leto star.

Pes & dojenček.....moja sestra je imela cel kup težav.....od prej je imela eno razvajeno psičko....res psička je bila tolk scartana, ker smo jo vsi samo mečkaliuser posted image , taq je bila naše dete in oh in sploh.....Potem pa pride dojenček.... ful jo je čuvala najprej....obvezno, kjer je bebica ležala...je ležala pri nogah zibke tudi psička ipd....če je kdo prijel za zibelko+ dojenčico ( razen njeni starši, je kar renčala...)..dokler...mala ni začela puzat po tleh....takrat pa je ratala psička maksimalno ljubosumna.... da ne bi slučajno kire njene pasje igračke prijela in psička je ni več marala..parkrat se ja zapodila v njo+ renčala....tako da smo jo potem preselili k nam in....jo veselo razvajali naprej hihi.....Ta kombinacija ni šla.....psička je bila že od prej preveč razvajena.....da bi vse normalno sprejela. Pa ji je bilo še lepše, ker ni bila toliko sama....vedno v družbi nekoga in je čist kraljevala v novem domeku, vsa srečna...

Bostina& Sunday imata luštne kosmatince !!! Jaz obožujem pse !!! Ampak vedno bolj od daleč... imam ful močno alergijo na pasjo dlako.... zdaj pa sem sploh brez zdravil za astmo....pa jih nič ne cartam....Prej sem jih...pa četud sem potem še par ur kihala.....smrkala.
Simonmojca, joj kira slikca....mačka je carica ! Pes pa iiii kire okiceeeeeeeeeeeeee !!!!

Lep dan nosečke.....jaz pa kuhat kosilo....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 17.6.2010 11:35:50 >

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.6.2010 11:55:02   
phelps
Punce, ful lepe živalce user posted image Jaz imam doma dve muci, ki se ju trenutno bolj ogibam, ker nisem prebolela toxe (sicer sta kastriran (on) in sterilizirana (ona)), ampak tu previdnost ni nikoli odveč.

Sonček, povej mi, kje se kupi jogi za zibelko? Jaz imam doma staro zibelko 33 let - notri sva bila jaz in moj brat in jo bom vsekakor uporabila, ker je še ful lepa. Babi pa dedi sta vesela do neba user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.6.2010 12:33:31   
nejka000
 phelps jogi za zibko morjo met v otroških trgovinah. Mi imamo zibko staro 26 let (od mene) pri mami in smo jogi kupili v Pikapolonici.
Jaz sem zmerila velikost  zibke in dobila jogi v Pikapolonici. Sicer je malo drugačen od navadnih jogijev, je bolj tanjši. Zraven sem pa kupla tudi posteljnino baldehin in obrobo za zibko.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 17.6.2010 12:34:09 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.6.2010 12:42:55   
lottyka
Pozdravljene souser posted image ,

Dobrodošla Dinki.

Živali - Pri nas ima brat belega višavskega terierja ki živi dve nadstropji višje in je dostikrat tudi pri meni spodaj. Ampak me ne skrbi preveč, ker mu bomo dojenčka predstavili in na začetku dokler se ne navadi bo nekdo vedno zraven. Je pa cuker in mislim da ne bo hudega. Poleg tega ne živi pri nama ampak je samo na obisku user posted image .  Mene bolj skrbi moja zverinica ki živi z nama pa ni pes user posted image . Trenutno imam pri sebi samo sliko iz starega telefona.

user posted image

Prej sva ga imela veliko zunaj, tudi ko sva imela obiske, so bili že vsi navajeni da skače okoli. Sedaj pa si ne predstavljam da bi ga mela zunaj ko bo bebika tu. Ker to pač ni pes, da bi razumel in ubogal. Saj razume že, točno ve kaj je ne, kaj sme in kaj ne ampak uboga na ukaz pa ne user posted image . Tako da sva ga začela sedaj navajat da je bolj v kletki. Hvalabogu ima veliko kletko, še od veverice prej, tako da ravno hudega mu ni.  Ampak vseeno si ne predstavljam da bi bil zunaj, ko bo še bebika majh-en/na. Kasneje ja ko bo toliko večja že, prva leta pa ne. Tako da bo sedaj bogi revež bolj v kletki, samo 1x na dan bo šel ven. Sva ga že začela navajat na to in zaenkrat nama kar uspeva. Se mi malo smili, ker sva mu omejila svobodo ampak drugače ne bo šlo. Bolje sedaj, kot pa potem ko bo bebica tu, da ne bi zameril da je zaradi bebice not. Ker ljubosumen pa je, če se moj preveč po meni obeša mu hitro pokaže da me ne bo delil. Tako da tu bo še veliko dela. Upam samo da se bosta kasneje z bebiko zastopila in se bo spet lahko svobodno gibal.

Paket in oblekce- jaz bom tudi kar denar vzela. Bo prav prišel. Jaz rabljeno dobim mogoče samo posteljico ostalo bomo vse kupovali. Pa še za posteljico ni čisto potrjeno da jo dobim. Ampak vseeno je treba jogi kupit in posteljnino,... Sem zadnjič gledala posteljnino v kompletu skupaj z tisto peno ki pride okoli posteljice in so po 80 EUR, kar drago. Drugače kupljeno nimam še nič. Sva pa rekla da počasi začneva. Jaz bom počakala do morfologije konec meseca, potem pa začnem. Samo ogledano imam pa že voziček in pa posteljico, če jo ne dobiva. Še previjalno moram nekje najti, ampak jih niti še nisem ne vem kako gledala. Moram prvo videti kera posteljica bo.

Zibelka - Jaz bi jo imela takoj ampak mi je škoda denarja, to v kateri sem bila jaz pa je ni več. Tako da bo kar posteljica od začetka.

Bolečine- Za sramno kost raje nič ne rečem, mislim da včeraj sem rekla da me hrbet nič ne boli, danes pa komaj da se vsedem tako me trtica boli. Tako da se vzdržim komentarjev o sramni kosti user posted image .

Danes grem pa na mučenje, me čaka depilacija. Tako da lep pozdrav vsem, se grem počasi uredit.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.6.2010 12:54:02   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Dinki, dobrodošla tudi med nami. Te dodam na seznam. user posted image  Prve mesece si v redu "preživela"?

hvala alenaum user posted image
ja pa je bilo kar OK, sicer ne tako kot v prvi nosečnosti ko sem bila ves čas ko rožica, ampak ni bilo panike v smislu slabosti. sem pa bila na začetku kot ena cunja, nič ni bilo od mene, sploh pol ko sem prišla domov iz službe nisem bila za nobeno rabo. No zdej je pa super!

vidim, da vas ima veliko kosmatinčke doma user posted image . jaz tudi verjamem v to, da vejo in čutijo, da imaste nekaj v trebuščkih. Mi nimamo nobene domače živali, sem jo imela včasih zmeraj, no od kar sem na svoje z možem in sedaj sinčkom pa niti ne razmišljamo v to smer. Čakamo, da tamauček zraste in bo ziher prišla tudi ta želja na plan user posted image

ja lottyka vaš hišni ljubljenček mi je všeč!!! user posted image user posted image

oblekice in oprema - pri nas se še čisto nič ne kupuje ker imamo že čisto vse od prvega sinka. Bom pa zagotovo potem na koncu mogla kakšno oblekico in drobnarijo kupit zaradi luštnega user posted image . Mi je pa tko fajn ko se spomnim koliko enih stvari sem imela v glavi kaj vse je potrebno kupit v prvi nosečnosti, zdaj pa kar ni tega. Sva pa morala kar vse kupiti ker pred mano ni veliko prijateljic imelo že user posted image  da bi kakšno stvar dobila....žal. sinčku sva ravno pred slabim mesecem kupila novo sobico (posteljo, omare) tako da mala posteljica in previjalna že čakata na našega novega člana user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.6.2010 12:58:21   
aleunam
Lottyka, kaj pa je to? user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.6.2010 13:04:15   
phelps
lottyka, hihi, kaj pa je res to zaena živalca? Ful cute user posted image Pravi Dolenjc user posted image

Sramna kost, res ni prijetno, menda se mi pozna pri hoji (ful hecno sem začela hodit)...

Hvala glede podatkov o jogiju. Bom šla malo prečekirat, imela bi tudi baldahin user posted image Se pa strinjam, da je drago. Sem gledala zadnjič od Odeje Škofja Loka - samo kovter in povšter sta bila čez 100 eur user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.6.2010 13:15:24   
lottyka
aleunam to je činčila. Spada med glodalce. Je pa tako, da skoči lahko zelo visoko v zrak, meni skoči na kuhinjski pult iz tal (ampak to naredi samo ko ma dovolj skakanja okoli, ker ve da ne sme in gre za kazen takoj v kletko) in pa pušča kar veliko kakcev za sabo. Hvalabogu so suhi jih sam posesam pol, lulat mi gre pa vedno v kletko, nikoli zunaj. Je pa to drugače res kakec na 4 nogah, nikoli toliko ne poje kot pokaka, tako da to je zame še vedno skrivnost od kje toliko nabere. Drugače pa super živalca, se ga nekaj malo da tudi naučiti, pozna svoje ime, pozna ukaz za v kletko, kaj pomeni ne ampak tako kot pes ne uboga vedno user posted image . Ima pa to tako mehek kožuh, te prav sprošča to božanje kožuha. Pa priliznjenec taki, prava "mamina" maza. Ma ga ne zamenjam za nič. Imam pa vsaj to srečo da imam celo stanovanje zaščiteno zaradi njega. Vsi kabli pospravljeni, vse luknje zavarovane,... tako da samo še ostre robove zaščitim pa se bebika lahko začne plaziti user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.6.2010 13:28:48   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE 

user posted image

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image  user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10, Trbovlje user posted image  user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 30.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.7.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image  user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.7.10, 15.7.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.6.10  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image  user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image  user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.7.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.7.10, Ptuj user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.7.10, Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Koroška user posted image  user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.7.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.10, Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.6.10, 2.8.10  user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 73
PRIČAKUJEMO:     -user posted image : 5     - user posted image : 2     -user posted image : 66

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.6.2010 13:39:11   
aleunam
Se mi je zdelo, da je Činčila, ampak sem raje vprašala. Mi je simpatična, ampak priznam, da jaz nisem človek za take živalce. user posted image

Posteljica - kaj vse mora biti na/v njej? Mislim na jogi in ostale zadeve. Zibelko bi jaz imela, če bi jo dobila, kupovala pa je ne bi. A se otrok ne navadi preveč na zibanje? Kakšne izkušnje? Pa tudi niso primerne za več kot nekaj mesecev, po besedah prodajalke BC.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.6.2010 13:51:29   
nadinne
Pozdravljene!

HEHE kake lepe kosmate kepe in kepice. Mi imamo sedaj 2-mesečno ovčarko doma...na žalost imam samo na mojem mobiju slikice, pa ne morem na računalnik dat...moj mobi je že kar star user posted image  Ker je še mladiček itak skače po vsem in vsakem...pa grize user posted image  Je navihanka in pol, ampak kar pridna in mislim da ne bo težav z dojenčkom...ga bo povohala in to je to. Seveda pa ja...vedno previdnost, nikoli pustit psa in dojnčka samega. Itak ji pa sedaj delamo pesjak na vrtu in ne bo vel v hiši...že sedaj ima dostop samo po veži in kuhinji oz. jedilnici. Na potrebo hodi pa lepo ven na travo...smo si odlahnili, ker je ni bilo treba že od začetka navajati na to. Vedno popraska po vratih, kar pomeni da mora na wc user posted image

Evo zadnje dni pa tudi jaz opažam, da moj buši počasi kipi...se že ne morem več preveč pokrčit v pasu...me zmoti neka žoga user posted image  Upam da kmalu še bolj zraste...bi ga že rada ponosno pokazala user posted image  Včeraj sem tudi zvečer čutila neko žgečkanje od znotraj v trebuhu, malo nad sramno kostjo...mislim da je bila to moja pikica...ampak do sedaj se to še ni ponovilo...si kar govorim da sem si samo domišljala user posted image

Glede opreme in nakupovanja...midva bova stopila v akcijo in lov za voziček čez en mesec, ko bova oba na dopustu. Bpva imela na pretek časa in energije, ker sedaj si ne predstavljam da bi mogla po službi še po trgovinah letat...sem preveč zmatrana. Šla bova še v Ikeo v Celovec pogledat za previjalno in upam da jo kupiva...na zadnje ko sem bila tam so imelu krasne in grozno pocneni zadeve user posted image

Pri katerem tednu ste/boste imele morfologijo? Jaz imam pregled v torek in kot sem razbrala iz pogovora med sestro in ginekologinjo, naj bo mi delala morfologijo...bom pa šele 18/2 noseča user posted image  Baje če se ne bo dobro videlo (mam toliko špehca po trebuhu), pa pridem nazaj čez 2 tedna, torej ko bom noseča 20/2. Jaz sem mislila da se ta pregled vedno dela nekje med 20 in 24t? Bodo šli partnerji z vami? Jaz ne vem, ker sploh nisem sigurna ali jo bom imela user posted image

Uf, še urico pa gremo domov user posted image  Uživejte!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.6.2010 14:14:23   
Soncchhek
Phelps, nimam pojma kje se kupi jogi za zibelko....saj kot rečem- vso to in podobno opremo dobim...tako da novega nič ne bom kupovala in nimam pojma o teh stvareh.
Mogoče Ikea....so že punce pisale tu gor, da je ugodno tam...

LOttyka, ooo kirga zanimivega kosmatinčka že imate pri hiši !!! Pa pivo tud pije o jauser posted image .

nadinne, jaz imam morfologijo v 21- tem tednu.

Sem si pa danes nabavila še dve stvari za mazat po telesu....pd Vichy-ja lahko bankrotiram user posted image in sicer.....od Alverde maslo za telo( karitejevo itn.) in od Welede olje za nosečnice... oboje tako lepo diši...mnjami...

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 17.6.2010 14:15:11 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.6.2010 14:16:44   
malajka84
Jst bom mela morfologijo v 23. tednu...no lih dobro s emi bo začel, če se ne motim. Moj pa ne bo šel zraven- na žalost, ker je to pač datum takoj po najinem dopustu in nima šans, da bi dbil prosto,ker morjo vse tolk prej povedat, da je že zdej rpepozn, tak da bom šla kar sama, bo pa prvi,ki ga bom poklicala kaj mamo pupiko al fantka, upam pa da dobim vsaj kakšno slikco, da bo tud on videl najino bebiko.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.6.2010 15:14:26   
majabar
Pozdravcek vsem!

Midva kupila se nisva nicesar. Dragi pravi, da bova pocasi zacela, da ne bo prevec na koncu. A jaz bi pocakala vsaj se nekaj casa, recimo en mesec. Ne vem, nekje me vedno skrbi, da bom nakupila stvari, potem bo slo pa kaj narobe. Pravijo, da od 7. meseca naprej je OK, stare vrazse, a se kar strinjam. Cez 4 tedne bo dovolj star, da bi teoreticno lahko prezivel, ce bi se ze rodil. Saj vem, da kompliciram, a vseeno. Tu na streliscu vse punce govorijo samo o imenih za fantka in zabavi za dojencka. Tu jo imenujejo baby shower. S to zabavo se bodo verjetno zaceli tudi ostali nakupi. Sva pa vceraj gledala za avto, tu so zelo dragi. Cez 10 dni je en velik sejem, bova pocakala do takrat.
Dinki, dobrodosla!!
nadinne, morfologijo se dela med 20. in 24. tednom, pusenjak najraje med 22. in 23. Jaz sem jo imela zaradi selitve v Kolumbijo v 20. tednu in je bilo OK. V 'najslabsem' primeru bos videla svojo pikico dvakrat;).

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.6.2010 16:12:17   
aleksa83
Pozdravljene!

Dobrodošle vse nove, se že veselim branja user posted image
Kako je fajn, ko nas je tolikouser posted image

Komaj sedaj sem prišla malo k sebi, mi nič danes nekaj ne paše. Včeraj sem lubenico jedla, pa mi je bilo celo noč slabo,...,
danes pa sem vidla, da je lubenica zanič user posted image Čudno, da še je bila včeraj dobrega okusa, danes pa taka mehka, da mi je takoj jasno postalo, zakaj mi je bilo cello noč slabo,..

Lepe živalce imate...
Mi imammo enega psa in dve stari muci in 6 malih muck, vendar jih nekaj gre v druge domove...

Pozdravček, pišem, kos ebom bolje počutla, grem še malo ajat...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.6.2010 18:08:15   
aleksa83
pozdravljene!

Kaj je katera preiskusila tisti test za napoved spola? (Kitajski lunarni koledar za napoved spola)kaj je to finta ali drži?

Tak malo za finto sem probala. ;)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.6.2010 18:54:25   
ljubljana
Pri meni je pri prvem in tretjem zadelo, pri drugem pa falilo, zdej mi pa spet fanta kaže,  tako da bomo videli ali res drži. 

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.6.2010 18:56:13   
pajac
ojla pupe!user posted image

Jaz sem danes imela pregled in sem spet videla našo pikico... Raste po pričakovanjih in ima vse potrebne sestavne dele, samo za spolni del nisem hotela vedeti... Me je sicer mikalo, samo že prvič nisva želela vedeti in je bilo prav fajn, ko je Peter privekal na svet....Pikica je ocenjena na 224 g in naj bi to bilo ok...

Naslednji pregled imava 13.7 in bo morfologija.

Sem pa bila presenečena, ker sem se zredila le za dobro kilo, mi je pa res razneslo rit in ne vem na račun česa?!? Sem pa pogledala v materinsko knjižico in sem v tem času v prvi nosečnosti pridobila že 6 kg. Sem se pa skupno zredila 20 kg...user posted image

Kremice... jaz uporabljam le eucerinovo olje in to ko poslušam srček z Angel soundom. Pol pa razmežem. Tudi v 1. nosečnosti se nisem kaj prida mazala in strij nisem dobila, samo mislim, da je to bolj vezano na kvaliteto kože in kremice lahko le malo pomagajo.

Boleča sramna kost... mene ne boli še nič in me v prvi nosečnosti ni sploh bolelo.. Jih pa poznam kar nekaj, katerim se je simfiza raztegnila in jih je fajn bolelo pa še hodile so tipično "kot račke" . Precej je pa pomagal pas, ki je držal kosti skupaj...

Brcike.. jaz jih čutim enih 14. dni in v prvi nosečnosti sem tam nekje  okrog 18. tedna pričela čutiti prve metuljčke... Saj je še čas...

Zibelka....Mi smo prvič imeli izposojeno košaro in posteljico 140/70 in sta zdaj v uporabi s strani nečaka user posted image Zdaj pa sva se odločila, da bova kupila kar v Ikei posteljico 120/60, ki jo bomo pri 2 letih zamenjala za navadno posteljico. Ta velikost bo še sprejemljiva, da bo user posted image prve 3 mesece pri naju v spalnici, potem ga izseliva v sobico...user posted image

Oblekice... mi bomo večino podedovali in kaj nazaj dobili... Sicer par stvari bom imela št. 50 ker so mojemu Petru bile še prav komot pa je ob rojstvu imel 53 cm. Je pa res, da so bile iz H6M in ni rabil širokega povijanja. Sicer pa kar se tiče bodijev na preklop mi iz H6M niso bili všeč, ker se mi je zdelo da je so bili na prsih ful na široko in sem mu vedno spodaj oblekla tetra majčko. Fajn so mi pa bili bodiji od Katje in Alena in se jih najbolj splača kupit kar v njihovi trgovini v Domžalah. Celo se jih da naročit v večjih številkah (so naročal kolegice, ki so z user posted image hodile v razvojno ambulanto in so bili bolj uporabni v tej situaciji) Meni edini problem predstavlja, da delajo le do 16. ure in nikoli, razen na dopustu ne pridem tja v času, ko so odprti....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.6.2010 18:57:40   
pajac
mi je prvič punčko napovedal.... Pa je prišel razbojnik Peter user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.6.2010 19:02:25   
ljubljana
Drugače pa ne vem, ali sem že poročala iz državnega. Zasedla sem drugo mesto v elitni kategorili, tako da me moje znanje orientacije spet ni pustilo na cedilu. Sem kar padala iz kontrole na kontrolo, pa sem nadoknadila nižjo hitrost. V album bom dala slikico s podelitve.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?