aleksa83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Imena: Da ne boste v takšnih težavah. Pojdite v knjižnjico, si sposodite leksikon imen, se usedite s knjigo in si naredite seznam primernih, nato naj isto na samem naredi partner. Šele nato prinesita sezname skupaj, pa bosta videla če sta kaj usklajena, če ni nobeno ime enako potem pač izberita en za punčko in drugi za fantka. Ali pa žrebajta, vsak da 3 predloge v škatlico in nato vlečeta 8vsakič zapišeta in dasta listek nazaj v škatlo), tisto ime, ki se prvič pojavi 2x bo pravo. Se morata pa potem oba strinjati s tem, da tudi če bo izžrebano ime ki enemu ni všeč, da ga drugi ne bo nonstop kritiziral. Vem da je malo zapleteno ampak včasih ne pomaga nič drugega. Sam ne se stepst . ja, saj je vse vredu in prav, sem imela ta leksikon imen v rokah in me je skoraj kap, ko sem videla koliko je vseh imen,.... Sem ga kar nazaj na knjižno polico dala,,... , saj je svetoven, ampak toliko je v njem dobrih idej za imena, da se sploh ne bi vedela odločit. Midva tudi izbirama in še se odločama, bolj sem to prepustila njemu , in pol boma izbrala kake tri imena za punčko in tri za fantka, pol pa boma vidla, katero bo v tistem trenutku najbolj ustrezalo obema. Bomo videli kako še bo to. danes sem dobila prvo plačo kaj sem v bolniški preko socialnega: in ress je socialno . Kak določajo višino plače ko si v bolniški, ker tole je katastrofa, je tako, kot da bi bila brezposelna in bi dobivala socialno podporo,... , ojej,......, pa delat me niamjo kam dati, samo težko fizično delo,... Nekak bo že, ampak bolje to ko pa nič,.....