aleunam
|
Jaz pa sem danes dobila posteljco 120x60cm . Prva in mislim, da edina zadeva, ki jo dobim (če kdo misli kaj kupiti ne vem). Rabim pa jogi in ravno včeraj sem na spletni strani od Dormea našla vzmetnico tudi v tej velikosti - 102€. Ne vem kakšne so cene jogijev v trgovinah, bom malo primerjala cene in se takrat odločimo. Jaz sem navdušena nad Dormeom. Posteljco moram umiti, je prašnata, bodoči ati pa je rekel, da obnovi barvo. Pa tudi zložit ga bo treba. Trgovina z rabljeno otroško opremo v MB? Ob prvi priložnosti grem pogledat. Sicer pa imamo sedaj velike prtljažnike, mogoče razmislim o katerem drugem modelu. Pri PP Pliko P3 mi niso všeč kolesa - plastična, čeprav so primerna za asfalt in večino ga bom vozila po le-tem. Vsekakor pa želim, da je 3 v 1, da vse paše na eno "podvozje" in tudi Isofix. Paket... Tudi jaz bom vzela raje denar kot opremo. Ljubljana, mislim, da nam enim te trgovine z rabljeno opremo pridejo bolj v poštev pri dražjih zadevah kot je voziček. Cotk jaz najbrž tudi ne bi iskala tam. Lahko pa, kaj pa vem na kaj bi naletela. Res pa je, da v H&M, C&A, itd. lahko naletiš na znižane cotke in so ful poceni. Pa tudi v BC. Pikizenc, sicer je slika slika, ampak kot prvič (tako daleč) noseča ne vem kakšen je "primeren" za določene tedne (primeren v narekovajih, ker se zavedam, da smo vse drugačne). Oj, Sonjah. Metuljčki, trzanje, brce, ... Punce, ne se sekirati! Kot pravijo druge, ste ene tudi 3 tedne za nami (taprvimi). In sama sem v 21. tednu, pa še ne čutim pravih brcik. Res da so močnejše (v ponedeljek me je bilo "strah", ker jih čez vikend nisem čutila, bila pa sem precej v avtomobilu) in pogostejše, ampak z roko jih še ne čutim. Torej smatram, da to še ni to, da prave brce še pridejo. Ima pa ravnokar žur.
|