|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
16.6.2010 18:02:03   
tejci1981
OMG kolko čvekate user posted image !

Včeraj sem imela pregled. 20 min pa sem bila gotova ( voda, pritisk, teža, poslušali smo srčka, pretipala me je in to je bilo to).
6.7. pa imam morfologijo ...... komaj čakam da končno spet vidim mojo bebo.

Punce kako pa kaj vaše žile in žilice na nogah???????????????
Meni so se  začele kapilare kar vidno širiti, na mojo veliko žalost pa se mi ponekod vidijo celo (čeprav še v omiljeni obliki) tudi ta velike krčne žile, poleg vsega pa mi popoldan noge otekajo.

Sem si včeraj nabavila samostoječe nogavice za preprečevanje krčnih žil, pa še eno kremico za masažo.
Upam, da bo pomagalo.

Mi je G rekla da so se mi žile začele večati zaradi stoječega dela in vročine!

Upam, da bodo nogavice res kaj pomagale!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.6.2010 18:27:45   
malajka84
pesjanarka na tej povezavi maš pakete kaj vse lahk dobiš pa to

http://www.novorojencek.com/

tašče eh...to kar si napisala je milina proti moji:) moja eh sej sm že napisala,....k da se nč ne dogaja, k da ne bo dobla prvega vnuka, eh že prej se ni brigala za mene..zdej pa...eh sploh ne tuhtam raj an to kk je lahk taka, pa ne gre se za mene....za njenga sina se gre pa bodočga vnuka/vnukinjo..
Se ne splača sekirat.....očitno morjo tud taki obstajat.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.6.2010 18:51:17   
pikizenc
paket - jaz bom vzela kar denar; če bi že vzela paket, potem bi si ga sama sestavila, pa nikol ni tko kot če greš sam kupovat. Sej stvari se zdej že zlo pocen lahko dobijo.

cunjice in nakupovanje - kako mate kej plan s kupovanjem? Jaz sem ful ponosna ker se še zadržujem in nisem še nič kupila user posted image  Kdaj boste pa ve kupovale voziček, pohištvo, oblekce in pripomočke itd. Voziček se še odločava, samo če vzamemo Mutsyja bo treba kar hitr se odločit in naročit. Čakalni čas da te kap user posted image

isofix - definitivno ja. Sej če nimaš možnosti v avtu, potem pač ne gre, ampak point isofixa zame ni samo v tem da je bl nobel, ampak so poavadi lupince na testih bolje ocenjene skupaj z isofixom kot pritrjene s pasom.

kopalke - aleunam, nisi povedala, a je bila pripomba tvojega v smislu "o groza" al "o hudo user posted image ". Men joške še kr rastejo user posted image  mož je navdušen user posted image  Bi rabila nove kopalke, pa mi je škoda denarja

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.6.2010 19:25:12   
sonjah
Nejka000- nisem z vaše teme, poznam pa aleunam z nekega drugega foruma, zato občasno preberem, ker delim srečo z njouser posted image . Samo nekaj bi ti rada rekla- bila sem na istem pred parimi leti... pomiri se!! Vem, za svojega prvorojenca bi ubijala- tudi jaz bi... in bila sem povsem na istem- še precej višje noseča! Pojdi do odvetnika, da te pomiri... naša država proti materi ne bo naredila ničesar- če je mati samo kolikor toliko ok (dobesedno!). Mislim, da se ti nimaš česa bati!user posted image  Več na ZS.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.6.2010 19:30:25   
majabar
pajac, hvala!!
nasa beba, dobrodosla!
nejkauser posted image
Jaz sem pa tako lacna danes, da bi pojedla vse!!!
Prav brce sem zacutila v18. tednu, ampak so te v 21. veliko mocnejse.
tejci, meni se je naredila ena krcna zila. Boli:(.
Zdaj mi bo zmanjkalo baterije, napisem vec jutri. Lepo se imejte!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.6.2010 19:59:14   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah

Nejka000- nisem z vaše teme, poznam pa aleunam z nekega drugega foruma, zato občasno preberem, ker delim srečo z njouser posted image . Samo nekaj bi ti rada rekla- bila sem na istem pred parimi leti... pomiri se!! Vem, za svojega prvorojenca bi ubijala- tudi jaz bi... in bila sem povsem na istem- še precej višje noseča! Pojdi do odvetnika, da te pomiri... naša država proti materi ne bo naredila ničesar- če je mati samo kolikor toliko ok (dobesedno!). Mislim, da se ti nimaš česa bati!user posted image  Več na ZS.

Res se ne bojim ničesar, me pa jezi vsa ta maščevalnost, hudobija,.... da ne govorim o neskončnih očitkih iz strani institucij, drugih ljudi,.... Najbolj me pa boli to obrekovanje in to da me ne morejo pustit pri miru, da v miru živim.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.6.2010 20:01:19   
pikizenc

kopalke - aleunam, nisi povedala, a je bila pripomba tvojega v smislu "o groza" al "o hudo user posted image ". Men joške še kr rastejo user posted image  mož je navdušen user posted image  Bi rabila nove kopalke, pa mi je škoda denarja

Ups mislna sem rečt phelps user posted image

Aleunam sem pa hotla buši pohvali. Ampak za 20t je še manjši, sem vidla že tud kakšne z večjimi. Luškan u glavnem user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.6.2010 20:01:48   
nejka000
pa res vsem hvala za vaše besede in spodbudo. rada vas mam in mi je res lažje da vsaj vam povem. Sej mam full dobro kolegico k mi stoji ob srani ampak jo vidim sam parkrat na mesec al pa še to ne, pa moj mi tud ogromno pomaga, sam vseen pa je nekak lažje če lahko komu pojamraš.

zakon ste!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.6.2010 21:39:09   
aleunam
Jaz pa sem danes dobila posteljco 120x60cm user posted image user posted image user posted image . Prva in mislim, da edina zadeva, ki jo dobim (če kdo misli kaj kupiti ne vem). Rabim pa jogi in ravno včeraj sem na spletni strani od Dormea našla vzmetnico tudi v tej velikosti - 102€. Ne vem kakšne so cene jogijev v trgovinah, bom malo primerjala cene in se takrat odločimo. Jaz sem navdušena nad Dormeom. Posteljco moram umiti, je prašnata, bodoči ati pa je rekel, da obnovi barvo. Pa tudi zložit ga bo treba.

Trgovina z rabljeno otroško opremo v MB? Ob prvi priložnosti grem pogledat. user posted image  Sicer pa imamo sedaj velike prtljažnike, mogoče razmislim o katerem drugem modelu. Pri PP Pliko P3 mi niso všeč kolesa - plastična, čeprav so primerna za asfalt in večino ga bom vozila po le-tem. Vsekakor pa želim, da je 3 v 1, da vse paše na eno "podvozje" user posted image  in tudi Isofix.

Paket... Tudi jaz bom vzela raje denar kot opremo.

Ljubljana, mislim, da nam enim te trgovine z rabljeno opremo pridejo bolj v poštev pri dražjih zadevah kot je voziček. Cotk jaz najbrž tudi ne bi iskala tam. Lahko pa, kaj pa vem na kaj bi naletela. Res pa je, da v H&M, C&A, itd. lahko naletiš na znižane cotke in so ful poceni. Pa tudi v BC.

Pikizenc, sicer je slika slika, ampak kot prvič (tako daleč) noseča ne vem kakšen je "primeren" za določene tedne (primeren v narekovajih, ker se zavedam, da smo vse drugačne). user posted image

Oj, Sonjah. user posted image

Metuljčki, trzanje, brce, ... Punce, ne se sekirati! Kot pravijo druge, ste ene tudi 3 tedne za nami (taprvimi). In sama sem v 21. tednu, pa še ne čutim pravih brcik. Res da so močnejše (v ponedeljek me je bilo "strah", ker jih čez vikend nisem čutila, bila pa sem precej v avtomobilu) in pogostejše, ampak z roko jih še ne čutim. Torej smatram, da to še ni to, da prave brce še pridejo. user posted image  Ima pa ravnokar žur. user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.6.2010 21:39:26   
aleksa83
Pozdravljene.

grem počasi v posteljo, sem nekako zelo zelo utrujena. Verjetno malo vpliva vreme, malo pa imam opet visok pritisk in je bolje, da grem počivat. :/

Lepo mi bodite, pa lepo mi spančkajte, pa sanjajte same lepe stvari,.....

Lep večer

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.6.2010 8:15:31   
phelps
Dobro jutro!

pikizenc, vsak večer po tuširanju paradiram po stanovanju z golim trebuščkom in skupaj z mojim oceniva stanje, ponavadi se fajn nareživa user posted image Mu pa definitivno ne bi bilo vseeno, če bi se npr. zredila za 20 kg. Mi je pa to dobra motivacija, da ne pojem ravno vse kar vidim... Jaz že sedaj teh 5 kg čutim, bi rada ostala normalno gibčna čim dlje.

Opažam, da me vsak dan bolj boli sramna kost. Pa ne vem, je to od steperja ali od user posted image , oz. je to normalno? Še katera opaža to? Brcike se pa pomikajo navzgor (vsak dan bolj).

Hehe, očitno je v vsaki od nas malo shopaholic girl user posted image . Jaz imam zaenkrat le 1 odejico in dve majčki. Se tudi uspešno zadržujem. Dejstvo je, da ima precej kolegic sedaj 30 let in že pri kupovanju daril malo potešim svojo vnemo user posted image
Kar se pa tiče opreme za dojenčka in včeraj omenjenega  iso fixa, sva pa z mojim sklenila kompromis, da je varnost pred lepoto. Sva prebrala nekaj testov in naju je to prepričalo. 2 meseca nazaj nisem sploh vedla, kaj je to iso fix in sem gledala bolj "talepe" vozičke, sedaj pa me je srečala pamet user posted image

Gremo delat user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.6.2010 8:41:37   
nejka000
Oj!

phelps to da te boli sramna kost je čist normalno. Mene boli že več ko en mesec in včasih to tako zelo da se komaj vstanem in mi kr sapo vzame.Da o hoji ne govorim.
To je zato ker se ti začnejo širiti kosti. Pri meni se je to v  prvi user posted image začelo dogajat okol 6mesca, zaj pa sem se tud malo prestrašla pa sem kr G vprašala zakaj me to sedaj boli že tak hitro in tak močno, pa je rekla da je to vse normalno samo pač malo neprijetno. Ja tam doli se začne vse pripravljat na november in dan D.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.6.2010 8:56:17   
zalos
Ojla.

Pa še moje poročilo iz pregleda. Z najino pikico vse vredu, sem bila ful vesela ker sem imela UZ in sem ga lahko zopet videla in slišala.  Dobila pa sem še 1x potrdilo da kaže nauser posted image . Čeprav je povedal da bomo bolj podrobno o spolu v 20 tednu. Z mano pa tud vse bp, zredila sem se za slabe 3 kg in ginekolog pravi da je to vredu do 18 tedna. Sam pa mislim da bo od zdaj naprej šlo hitreje gor user posted image .
Od opreme pa je naš user posted image  dobil prvo darilo za v sobico in naročila sva voziček. Cotk še ne kupujem, bom počakala na stvari ki jih bom dobila in potem dokupila potrebno.

Nejka000 želim ti da bi se stvari čim prej rešile.

NP imam 12.7 Morfologija

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.6.2010 8:58:36   
aleunam
Dan!

Včeraj pa smo bile čveke. Fajn, da imamo kaj brati. user posted image  Se vidi, da je po dobrem tednu vročine in sonca, padal dež in je bilo več časa za forum.

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Hehe, očitno je v vsaki od nas malo shopaholic girl user posted image . Jaz imam zaenkrat le 1 odejico in dve majčki. Se tudi uspešno zadržujem. Dejstvo je, da ima precej kolegic sedaj 30 let in že pri kupovanju daril malo potešim svojo vnemo user posted image

Punce, pa je res prehitro za nakupovanje? Meni ne bo zneslo, da bi vse kupovala zadnji mesec - bom okrogla, da se bom lahko kotalila po trgovinah, pa tudi pravi šok bi bil za denarnico, bog ne daj, da me še kaj preseneti. Jaz rabljenega ne bom dobila nič več (sem včeraj posteljico), torej bo treba nakupiti vse. Ne vem, če misli kdo kaj kupiti (babice in dedki), ampak na to se niti ne gre zanašati. Saj bodo vedeli, kdaj bomo šli v nakupe, pa bomo videli, če se kaj ponudijo. user posted image  Jaz mam plan vsak mesec kupiti nekaj - bo treba voziček, jogi, posteljnino, previjalno, isofix, cotke, drobnarije (kozmetiko, dudo, flašo...) pa res tam zadnji mesec.

Zalos, čestitke za dobro opravljen pregled. Ti zavidam UZ. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 9:00:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejka000)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.6.2010 9:07:12   
nejka000
aleunam jaz se totalno strinjam s tabo. Men bo tud vse preveč na zadnja dva mesca čakat in mi smo že začeli s shopingom. Okol cotik je tak, da mam vse stvari še od sina (bodiji pa to je vse nevtralne barve) ampak jih ne moremdobit od bivšega nazaj (hudobija pa taka), tak da smo že začeli z nakupi. Nekaj sicer mam  pri mami še od sina sam je vsega bolj malo. Od opreme imam zaj posteljsco sedaj pa gledamo za vozički ker še premišljujem okol peg peregota.
Sicer ne grem z namenom v shoping ampak če kaj lepega vidim mi kr samo v roke skoči. Tak da sedaj mamo kr nekej srčkanih bodijev pa pajackov. Posteljnino mam tud od sina-je full lepa sambo treba še  eno zraven. Tak da počasi bo. Za konec si bom pustilares tiste  stvari ko se mi jih zaj ne zdi smiselno kupovat - flaške, cuclji,.....Cotke pa opremo pa smo že začeli in vsak mesec gre nekaj za bebico.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.6.2010 9:13:53   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

aleunam jaz se totalno strinjam s tabo. Men bo tud vse preveč na zadnja dva mesca čakat in mi smo že začeli s shopingom. Okol cotik je tak, da mam vse stvari še od sina (bodiji pa to je vse nevtralne barve) ampak jih ne moremdobit od bivšega nazaj (hudobija pa taka), tak da smo že začeli z nakupi.

Kako pa sta kaj bivša tašča in tast? Misliš, da ti ne bi hotela poslati po pošti?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.6.2010 9:19:23   
nejka000
moja bivša tašča je poosebljen hudič. Sem jo prosla pa  mi je rekla  daje to vse njeno (čeprav je pol stvari ki jih je nardila moja babica ko full lepo šiva in štrika) in da naj si kupim če kaj rabim. S tastom sicer govorim ampak mi ne more pomagat ker more bit vse tako kot ona reče, on nima besede. Tak da tistih stvari ne bom nikol vidla pa čeprav sem skoraj vse sama kupila al pa mi je babica naredla. Vse kar mi je uspelo odnest je bla posteljca pa 3 škatle čevljev ob selitvi, potem pa tja več nisem šla oni pa mi nočejo vrnit ničesar. Hvala bogu da sem že v času ko smo bili še skupaj nekaj stvari pustila pri mami ampak tega je bolj malo in vse skor za fantka. Tak da najbolj bi rabla opremo, ki jo imam vso ampak ne morem do nje.
Samo če pa pomislim pa raje vse na novo kupim samo da imam mir. Je pa težko ko bi mali full rad mel tiste svoje stvari da jih bo dal dojenčku pa mu ne pustijo.  Ah bomo že preboleli.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.6.2010 9:22:19   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

aleunam jaz se totalno strinjam s tabo. Men bo tud vse preveč na zadnja dva mesca čakat in mi smo že začeli s shopingom. Okol cotik je tak, da mam vse stvari še od sina (bodiji pa to je vse nevtralne barve) ampak jih ne moremdobit od bivšega nazaj (hudobija pa taka), tak da smo že začeli z nakupi.

Kako pa sta kaj bivša tašča in tast? Misliš, da ti ne bi hotela poslati po pošti?

sej mogoče jih pa celo poznaš. Bivša tašča dela v isti firmi kot od Sanje ata. Pa bivši je en cajt vozo pri Filipiču dokler ga ni nagnal.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.6.2010 9:29:30   
aleunam
Joj, zlobni ljudje. user posted image user posted image user posted image  Ostalo pa na ZS. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.6.2010 9:40:56   
malajka84
Jutro punce!

brcike
..moja pikica je sam učer pr G brcala, od takrt na ven nism čutla več, očitno ji G res ni všeč:)hehe

aleunam super za postlco!! jst jo tud glih preurejam oziroma sčistla sm jo..zdej je pa u fazi barvanja, ampak to dela bodoča babi, je rekla d neki pa more nardit:) pa nej, ji ne bom veselja kradla;)

zadevce jst sm do zdej dobla postlo (še od mojga brata), pa lupinco mama-no kr dve:), pa vozek u kompletu, pa en kup cap, k še ne vem al so mi všeč al ne.:)
kupla..hm kupla sm pa dve dekice..mehke tk zlo!!:) pa varuško zadnjič k je bla akcija u lidli...druga se pa nekak zadržujem, čeprav...ne vem če bo dolg tko, pa sej je treb apočas začet, ne bi rada pol zadnje dni hodla okol....no sej do takrt je še čs..apak mislm, d po morju bova počas začela skp spravlat...počas:)

paket js bom tud denar vzela. a kera ve kdaj se lahko to naroči oziroma dobi? kr to se lahko že pred porodom, sam ne vem kok prej, pride prav, d še kakšno zadevico kupiš...:)

boleče mene trenutno nč kej posebno ne boli razen, če sem frajerka:) pa hitro vstanem al pa mislim da lahk še zmer vse tk k prej okol skačem....pol me tm desno dol neki zateguje....ampak pol po parih sekundah poneha, upam, d tud to ni nč kej čudnga? ali pač?

zalos
super za pregled!hmm..sm kr mal...fouš vam, ki imate tk pogosto UZ, jst sm do zdej..pa sem dans lih 19.celi teden mela sam dva, prvi pregled pa NS....tk da od Ns se nismo vidle nč s pikico....komi čakam 12.:)

nejka...ti pa odi močna, me smo tak vse s tabo!!!

Evo po tem mojem spisu se odpravlam na eno turo z mojo noro psičko..ja obesedno noro, ker ko ona vidi povodec..se ji zmeša, čeprav je drugače skos na free:)
Evo da prpopam še eno sliko moje Bibe ( uff a ma še katera psa hišnega sploh? kako gre to kaj z dojenčki? ker naša že tega d moj mene objame ne more vidit, je pč on sam njen...tk d me mčken skrbi...)

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.6.2010 9:45:44   
Sunday
Dobro jutro čvekice user posted image

strippy in zalos lepo, da sta pregleda za vama. Jaz se tudi že veselim ponedeljka. Nikoli prej se nisem veselila ginekologauser posted image

Morja se pa tudi jaz zelo veselim... upam, da se bo z delom v najinem stanovanju vse tako izšlo, da bova lahko šla, da ne bo kaj vmes prišlo.

Ste mi pa pomagale, da sem se rešila še zadnjih dvomov, da ne bi imela pomivalca. Tako, da ga imam že ogledanegauser posted image
Gospodinjske aparate imam bolj kot ne že vse ogledane.
Moj pravi, da si morava ta vikend kaj privoščiti, ker je on ven iz grdega dela user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.6.2010 9:50:24   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Jutro punce!

paket js bom tud denar vzela. a kera ve kdaj se lahko to naroči oziroma dobi? kr to se lahko že pred porodom, sam ne vem kok prej, pride prav, d še kakšno zadevico kupiš...:)

Ko sem bla prvič noseča je blo tako da si pri G dobil potrdilo o nosečnosti s katerim si šel pol na socialno rihtat porodniško in paket. To je blo v času pred porodniško tako da bo to pr nas konc septembra. Če je zaj isto ne vem, sam mislim dase ni kaj dosti spremenilo. Brez tistega potrdila o PDP pa da si noseča ne moreš zrihtat nič. Cajt da pa to urediš pa mislim da je še 30 dni po rojstvu otroka al 60  dni-nisem ziher. Kasnej ko rodiš javiš na CSD samo še rojstne podatke otroka oz. jim pošlješ rojstni list. Ampak takrat po rojstvu je pa treba en kup papirjev zrihtat tak da ne se še s tem obremenjevat. Mamo čas vsaj do septembra.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.6.2010 10:04:31   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Evo po tem mojem spisu se odpravlam na eno turo z mojo noro psičko..ja obesedno noro, ker ko ona vidi povodec..se ji zmeša, čeprav je drugače skos na free:)
Evo da prpopam še eno sliko moje Bibe ( uff a ma še katera psa hišnega sploh? kako gre to kaj z dojenčki? ker naša že tega d moj mene objame ne more vidit, je pč on sam njen...tk d me mčken skrbi...)

Jaz imam pritlikavega pinča (mešančka, ker nima papirjev user posted image ), pa se ne bojim niti najmanj. Sem že pomislila kako bo, ampak ne dvomim v našega razcartanca. Edino kar me skrbi je občasen lajež, ko zunaj sliši kaj zanimivega in se mu mudi ven, da mi ne zbudi user posted image . Videla pa sem že pri sestrici, da ima rad otroke. Dobili smo ga sicer pri njenih treh letih, ampak je zelo potrpežljiv, tudi če ga je pocukala za rep user posted image  in predvsem, razume besedo NE. Ljubosumnosti pa nisem opazila, razen če je kak drugi user posted image  prisoten, se on zelo rad carta pri meni. user posted image  Ta teden je mama doma, pa se gre obvezno pocartat zjutraj k njej in sestri. user posted image

Ima pa brat pitbulla... Je še mlad in zaleten, ampak jaz mu nekako ne zaupam. Glede sebe še, ne vem pa kako bi reagiral na jok, itd. Ampak to ni moj "problem". Ko bova šla z user posted image  na sprehod, ga bosta morala dati noter.

Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.6.2010 10:08:09   
Dinki
hej drage nosečke,
upam, da ne boste hude ker uletavam šele sedaj ko smo že vse na sredini nosečnosti, ampak sem še aktivna čveka med marčevkami 08 in se nisem spravila še do sem user posted image . Vsake toliko sem vas prebrala, ampak ste tako pridne s čvekanjem, da vam težko sledim. No danes pa sem se odločila, da se vam pridružim.
Tudi mi pričakujemo novembra, katerega točno še ne vem, verjetno zvem na morfologiji, ki jo imam naslednji teden. zaenkrat imam PDP prestavljen na 5. november.
Počutje je super, trebušček pa sedaj z dneva v dan vidno raste user posted image .

lepo se imejte, pobožajte bušije pa se beremo.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 17.6.2010 10:09:19 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?