|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
16.6.2010 11:12:00   
Frutiq
Evo, toliko o moji ideji, da gremo na morje na Hrvaško: pravkar me kliče moj, da ne misli it zapravljat dopusta na HRV, ker je napovedano ful slabo vreme in naj začnem gledat last minute ponudbe za Grčijo....
Znorela bomuser posted image . Prav nič se mi ne da zdaj iskat kakšne pametne last minute ponudbe in klicarit od agencije do agencijeuser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
16.6.2010 11:22:26   
n a n i
Fritiq meni je lani na agenciji rekla, da te last minute so vse iste cene, ker vse agencije dobivajo iz istega vira ponudbe. Nisem pa preverjala, ce drzi.. Upam, da cimprej najdes kaj ugodnega.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
16.6.2010 11:23:53   
špica84
caw jaz sem se pa vceraj s svojo dr. pogovarjala okol dopusta in ko sm ji omenila hrv je skoraj znorela.
rekla pa da na slov.obalo lahko grem,kar se mi pa po eni strani zdi brezveze user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
16.6.2010 11:29:14   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

caw jaz sem se pa vceraj s svojo dr. pogovarjala okol dopusta in ko sm ji omenila hrv je skoraj znorela.
rekla pa da na slov.obalo lahko grem,kar se mi pa po eni strani zdi brezveze user posted image

Zakaj pa ne na HRV?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
16.6.2010 11:30:07   
lidik
ojej špica84 no veš kaj, pa vsaj za okolje spremenit je pa tudi to dobro. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
16.6.2010 11:30:07   
špica84
ker je predalec hehehe

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
16.6.2010 11:39:16   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ker je predalec hehehe

Jaz pridem prej na Krk kot pa v Portorož.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
16.6.2010 11:40:04   
špica84
vem mag sej nisem vedla al bi se smejala al jokala zraven,ko mi je to govorila

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
16.6.2010 11:44:48   
n a n i
ha ha ha, Spica84 ta pa je dobra... a imas kaksne tezave, da ti je odsvetovala HR?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
16.6.2010 11:51:22   
špica84
obistvu jih res nimam.edino kar je da sem na bolniski

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
16.6.2010 11:55:48   
mag3
Frutiq si našla kaj??

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
16.6.2010 11:56:53   
n a n i
A je mozno, da ti je zarado komisije tako svetovala, ce si na bolniski? Ker jaz sem tudi na bolniski in kao  ne smem po tujini skakati. Pa ne zaradi razdalje, ampak ker za bolniske veljajo kao druga pravila. Vsaj tako so meni razlozilil.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
16.6.2010 12:02:57   
špica84
nani nimam pojma,samo koker sem jaz slišala po televiziji,ko je bilo na svetu na to temo,da sedaj če ti os.dr dovoli lahko tudi po tujini skačeš koker te je volja.
Če seveda s tem ne ogrožaš svojega zdr. stanja

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
16.6.2010 12:05:46   
Mjavmjav
Špica84 user posted image ja zakaj pa si na bolniški? potem verjetno je nekaj potencialno narobe? Pomoje ti je odsvetovala zato, ker nikjer ne bo zdravstvena oskrba ista kot v Sloveniji... in če bi se torej bognedaj kaj zgodilo, morda ne bi dobila prave oskrbe takoj...
Pa verjetno tudi zato, ker če si na bolniški načeloma ne smeš hodit naokoli user posted image user posted image

Birdy in BabyKitty prve brcike?!! Uauuu! Tako zgodaj? Tole pa je nekaj posebnega. Dajta malo opisati, kakšni občutki so to... kot metuljčki ali kako? Jaz zadnje dneve tudi čutim nekaj tam spodaj, ampak vse pirpisujem širjenju maternice... pa ni pogosto.. vsake toliko me nekaj špika... Verjetno je samo širjenje maternice ane user posted image

Vesela za vas!! user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
16.6.2010 12:08:02   
Mjavmjav
hm, tole s spremembo bolniške in odhodov iz kraja bivanja sem tudi jaz slišala... mislim da so to spremenili zaradi bolnikom z rakom, ker njim koristi, da so tudi kje drugje kot samo doma.. ampak nisem pa prepričana, če to vključuje tudi tujino - ali katera morda ve??

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
16.6.2010 12:08:41   
BabyKitty
Mjavmjav sej nevem če so to brcike user posted image pojma nimam, ker pač še nisem bila user posted image  user posted image filing je pa tak hm... kot bi mi nekaj zavibriralo tam notri... ni boleče ampak tko čudn nooo user posted image najlažji bi opisala kot da bi čez struno potegnil user posted image ma ne znam opisat noooo user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.6.2010 12:34:25   
Mjavmjav
no sej to na metuljčke spominja, bi znalo biti pravo user posted image user posted image
hihi, to bo čisto druga pesem... ko bomo končno čutile naše žabice... pa meni zdaj res že pridno raste trebušček.. se mi zdi da je zdaj v zadnjem tednu pa res začel rasti... upam, da zaradi dojenčka in ne mojega papanja user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
16.6.2010 12:40:01   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Frutiq si našla kaj??

Nič takega kar bi me prepričalo zaenkrat. BabyKitty, daj povej mi na katerem koncu Lefkasa je najlepše oz. kam je nejbolje ituser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.6.2010 12:43:32   
špica84
men se je pa stanje mičkeno umirilo,kar se tiče rasti trebuhčka.
Mi je kolegica,ki me je vidla ta teden da sem mi zelo pozna

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.6.2010 12:48:33   
enček
svetovno user posted image to bom jst tud ene parkrat nardila, ker bova verjetn sam kak vikend skočla mal noge namakat na slo obalo. Dinarčkov letos ne bo za kaj več....drugo leto pa zagotovo peljeva najinga sončka na morje user posted image

Drugače se pa trenutno bašem z dobro opranimi domačimi jagodami .....zarad toksoplazme, se kaj posebej pazite? Kaj pa brezalkoholo pivo, a lahka mi to kdaj pa kdaj? Men bi včasih pasal.....zraven kakega greha kot je pečen krompirček, sploh zdele ko bo domač počasi.....

Jutri imam pa pregled in bolj kot se bliža bolj me je strah user posted image ...komaj čakam, da skočim na mizo in da slišim srčka,
potem bom spet mirna ...

Recite mi, da sem nora, user posted image  ampak, ...., jaz sem si danes roke namazala s kremo za sončenje, da mi malo zadiši po morju .... user posted image user posted image user posted image
[/quote]

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.6.2010 12:48:41   
BabyKitty
Frutiq Vassiliki je fajn ker je taka vasica s trgovino, pekarnami, lokalčki ipd. sama hodim tja... bila sem tudi v Kalamitsiju in je fajn, ampak v trgovino pride kruh ob 10ih na plažo se moraš nujno peljat ipd.
NIKAKOR ne smeš na vzhodno stran : Nidri, Nikiana ipd. to največkrat ponujajo agencije...
Če greš preko agencije je najboljša lokacija Vassiliki in Agios Nikitas...

Sama ne hodim preko agencije ampak na lastno režijo in je mnogo ceneje... ni pa z letalom... je fino če imaš svoj avto sabo, ker se lahko voziš po različnih plažicah... rent-a-car ni fajn user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
16.6.2010 13:06:12   
KatyK79
veš da sem tudi jaz nekaj takega čutila babykitty...kaj pa vem no, samo se mi zdi da je zame to malo zgodaj....sem v 15t. je bila pa tak filing ja, kot si ti napisala, kot da se nekaj trese notri v bušiju al pa kot da bi se nekaj v črevesju dogajal....čudno, res čudno user posted image

enček - kar se tiče brezalkoholnega piva....men fffffuuuullllllll paše....sploh mi zdej paše pivo in ga pri kašni pizzi tudi kozarček spijem. v mejah normalne ne more škodovati, to pomeni pri meni 1x na teden al pa še to ne.

špica84 - teb se ful pozna buši....pa lepega imaš

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
16.6.2010 13:35:44   
Slavi83
Mag3 js sm se prejšn tedn skos mazala s kremo pol pa vohala k zmešana, res občutek k da bi bla na morju he he.

Glede srbenja, mene samo trebuh srbi, leva ziza me pa booooli o žilah na zizah pa da ne govorim z letala se vidjo.

Glede dopusta najbrž šele zadn tedn avguta al pa prvi tedn septembra, tko no čist kasnej da pridemo vsaj do 28 tedna. Pa najbrž kr hrvaška obala pa ne predaleč.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.6.2010 13:44:09   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83

Mag3 js sm se prejšn tedn skos mazala s kremo pol pa vohala k zmešana, res občutek k da bi bla na morju he he.

O pol pa nisem edina. user posted image user posted image user posted image

Sem kar slabe volje zaradi tega vremena. Vse bolj je jasno, da ne bo 24.6. za it na morje (Krk). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.6.2010 13:49:16   
KatyK79
mag3 - ja, ne bo jit za na morje...tudi jaz sem žalostna user posted image ...pa tako poletje!
očitno moraš mat prav srečo da trofš dobro vreme

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?