|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.6.2010 16:45:45   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Buuuuuuuuuuuuu!user posted image

Persida, Trezika, Tasa, Najaa, MaJaLe???? Kje steeeeeeeeeeeee????

jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.6.2010 17:13:31   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

jaz pa pridno delamuser posted image
danes mamo ta dolgo turo - 10 ur tako da se matram bit pridna, čeprav šefa niuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.6.2010 18:40:06   
ema tiara
kozike....se mi tak smilita user posted image
user posted image
user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.6.2010 20:46:06   
Najaa

Evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.6.2010 20:48:00   
Najaa
ema tiara, pikepoke pošiljam sam glej na to tako, da boste rešeni še ene nadloge. Moji dve še nobena ni mela noric, pa bi rada, da jih prebolita.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.6.2010 21:04:26   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image
user posted image

ojoj.... boga sta...ampak kot je najaa rekla, je v tem tudi nekaj dobrega... s tem ne boste meli več problemov... pikepoke, da se jih čimprej rešite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.6.2010 21:04:55   
ema tiara
prideš na kavo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.6.2010 21:06:33   
Nina00
Joj, vidim, da bolj malo čvekate user posted image

Pozdravljene po skoraj enem tednu!

Ne, nismo bili na dopustu user posted image  Ko bi vsaj bili! Imamo trenutno kar naporen urnik, tako da zvečer kar padem v posteljo. Otroka sta trenutno zdrava user posted image , tako da smo končno uspeli cepit Brina, ki je imel 12.6. pri svojih 14,5 mesecih 9.800 g in 78,5 cm. Ni čudno, da je toliko pridobil na teži, ker poje res ogromno.

Jaz imam trenutno v službi tako zmešan urnik, da mi čisto sesuje bioritem. Brin je tudi že kar malo zmešan in se me veliko bolj oklepa in se hoče več crkljati kot se je prej.

Sedaj grem pa prebrat za nazaj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.6.2010 21:08:00   
ema tiara
saj sem vesela,a kaj ko imata oba v tako velikem obsegu,pa 39 vročine...pa emma je komaj 2m stara...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.6.2010 21:12:48   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj je zdaj to, punce?? Ko bo KOKICA prišla nazaj, ne bo imela kaj brat! Kje si KOKICA in kje si Nina?? Vidve sta cel point tega šova... ups, tega foruma! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa preveč talente gledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O sem se zdejle nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Saj se bom trudila, da bom spet bolj pridna, tako da nikar vse samo na FB bit user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.6.2010 21:16:09   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

ej nardila ssssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!user posted image user posted image
moj zadnji izpit je bil to in zdej sm happpyyyy... samo še diplomo nekako spacam skupaj in bouser posted image
ČESTITAM user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.6.2010 21:30:47   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_mNo, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon user posted image Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. user posted image Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam user posted image user posted image

Oj, si mi lušte nardila! Bo treba nekaj takega zorganizirat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.6.2010 21:32:45   
Nina00

ema tiara, pikepoke pošiljam sam glej na to tako, da boste rešeni še ene nadloge. Moji dve še nobena ni mela noric, pa bi rada, da jih prebolita.

user posted image user posted image user posted image  tudi od mene! Jaz tudi upam, da jih bosta še pred šolo prebolela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.6.2010 21:33:28   
Nina00

saj sem vesela,a kaj ko imata oba v tako velikem obsegu,pa 39 vročine...pa emma je komaj 2m stara...user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.6.2010 21:57:40   
Najaa

prideš na kavo?

Pa neeee, sem pozabla napisat, da zdej poleti jih pa ne rabimo. user posted image Če bi bila zima, pa z veseljem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.6.2010 21:57:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Kaj je zdaj to, punce?? Ko bo KOKICA prišla nazaj, ne bo imela kaj brat! Kje si KOKICA in kje si Nina?? Vidve sta cel point tega šova... ups, tega foruma! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa preveč talente gledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O sem se zdejle nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Saj se bom trudila, da bom spet bolj pridna, tako da nikar vse samo na FB bit user posted image

user posted image user posted image user posted image NIna is back. Si v tretjem krogu, čestitam! user posted image user posted image

Aja, pa super za cepljenje, res. Nika ima pa jutri tistega ob enem letu. Sam še noč preguramo in bo. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.6.2010 22:01:09   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image NIna is back. Si v tretjem krogu, čestitam! user posted image user posted image

Aja, pa super za cepljenje, res. Nika ima pa jutri tistega ob enem letu. Sam še noč preguramo in bo. user posted image

O, hvala, hvala!

Držim pesti, da bo do jutri in seveda še potem vse ok z Nikico pikico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.6.2010 22:03:58   
Najaa
Ma Nikica pikica si še ni opomogla od vnetih oči. Sicer nima več vnetih, ampak ima pa skoraj vsako jutro zlepljene oči in malo gnoja. P je rekla, da ji lahko dam še kapljice ali pa samo spiram s fiziološko. A misliš, da je zarad tega ne bi cepila? Drugače je zdej (trkam ko nora! user posted image ) zdrava.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.6.2010 22:36:14   
Nina00
Hm, ne vem. Mislim, da je ravno po tem cepljenju reakcija v smislu vročine in vnetih učk (sicer ne gnojnih), a z zamikom enega tedna. Sporoči jutri kako se je P odločila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.6.2010 7:38:53   
tasa_m

user posted image
user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.6.2010 7:39:21   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.6.2010 7:40:41   
tasa_m

KOKICA jaz sem tukaj. V miru sama doma kuham kosilo. user posted image user posted image

Sem pa še vedno žalostna, ker je včeraj umru en prijatelj. user posted image Tako iznenada je prišlo, da sem bila par ur v šoku. Zvedla sem sredi trgovine in jokala ko dež. Pa zakaj on, taka dobričina, poln življenja... pol pa infarkt?! user posted image user posted image user posted image Življenje je res nepredvidljivo in preveč se sekiramo za stvari, ki so takooooo nepomembne. Škoda, ker se tega zavemo šele, ko se zgodi nekaj hudega in pol na žalost tudi pozabimo in spet sekiramo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.6.2010 7:41:03   
tasa_m

kontra.

Glaosvala pa sem že :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.6.2010 7:41:42   
KOKICA32

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da čimprej mine ta nadloga.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.6.2010 7:42:18   
KOKICA32

kontra.

Glaosvala pa sem že :)

Hvala!user posted image

Kako si? Lija?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?