|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.6.2010 10:10:57   
Najaa
KOKICA jaz sem tukaj. V miru sama doma kuham kosilo. user posted image user posted image

Sem pa še vedno žalostna, ker je včeraj umru en prijatelj. user posted image Tako iznenada je prišlo, da sem bila par ur v šoku. Zvedla sem sredi trgovine in jokala ko dež. Pa zakaj on, taka dobričina, poln življenja... pol pa infarkt?! user posted image user posted image user posted image Življenje je res nepredvidljivo in preveč se sekiramo za stvari, ki so takooooo nepomembne. Škoda, ker se tega zavemo šele, ko se zgodi nekaj hudega in pol na žalost tudi pozabimo in spet sekiramo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
15.6.2010 10:11:09   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj je pa to? Sramota?user posted image
ne...pomeni, da mu je gnjusnouser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
15.6.2010 10:11:40   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

Sori majale, tebi verjetno ni blo smešno, samo jaz pa sem se zdaj prav fajn nasmejala user posted image

sej js bi se tudi, če bi katera druga to napisalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
15.6.2010 10:24:12   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA jaz sem tukaj. V miru sama doma kuham kosilo. user posted image user posted image

Sem pa še vedno žalostna, ker je včeraj umru en prijatelj. user posted image Tako iznenada je prišlo, da sem bila par ur v šoku. Zvedla sem sredi trgovine in jokala ko dež. Pa zakaj on, taka dobričina, poln življenja... pol pa infarkt?! user posted image user posted image user posted image Življenje je res nepredvidljivo in preveč se sekiramo za stvari, ki so takooooo nepomembne. Škoda, ker se tega zavemo šele, ko se zgodi nekaj hudega in pol na žalost tudi pozabimo in spet sekiramo...

mi je žal!
je pa res kar si napisala...in včasih nam ravno take stvari odprejo oči...tako da probaj vsaj iz tega vidika kaj dobrega pobrat user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
15.6.2010 10:27:48   
Najaa
MaJaLe, sej jaz sem imela že kar nekaj priložnosti, da bi pobrala iz hudega dogodka najboljše (mislim, da bi se začela zavedat, da nima smisla se sekirat, ker je življenje prekratko), samo kot sem rekla, pol pozabimo na to in živimo naprej v stresu in živciranju. To je najbolj bedno.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
15.6.2010 10:33:15   
*MaJaLe*

MaJaLe, sej jaz sem imela že kar nekaj priložnosti, da bi pobrala iz hudega dogodka najboljše (mislim, da bi se začela zavedat, da nima smisla se sekirat, ker je življenje prekratko), samo kot sem rekla, pol pozabimo na to in živimo naprej v stresu in živciranju. To je najbolj bedno.
ja, sej vem da je tako...je žalostno, da se nam mora kaj slabega zgodit, da vidimo katere stvari v življenju so nam zares pomembne...bi blo treba kej vrč nardit na tem področju, ker to je prav grozno žeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
15.6.2010 10:33:51   
KOKICA32

Kaj je pa to? Sramota?user posted image
ne...pomeni, da mu je gnjusnouser posted image user posted image

aja...user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
15.6.2010 10:34:47   
KOKICA32
Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image   Moje sožalje!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
15.6.2010 10:36:25   
Najaa

ja, sej vem da je tako...je žalostno, da se nam mora kaj slabega zgodit, da vidimo katere stvari v življenju so nam zares pomembne...bi blo treba kej vrč nardit na tem področju, ker to je prav grozno žeuser posted image

Sej trenutno se prav hudo zavedam vsega, kar me obkroža. In sem vesela in srečna, da imam dve (dokaj) zdravi pupi in da sta taka srčka moja. Slabe misli je treba dat stran, drugače lahko še zboliš.

KOKICA hvala.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
15.6.2010 10:50:18   
Najaa
Kaj zdaj? Sem vaju zamorila? Ne ne, kar pridita. Zjokale smo se, objele smo se, zdaj pa malo sončka in dobre volje in nasmeh na obraz. user posted image

Imata veliko dela v službi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
15.6.2010 11:19:57   
*MaJaLe*

Kaj zdaj? Sem vaju zamorila? Ne ne, kar pridita. Zjokale smo se, objele smo se, zdaj pa malo sončka in dobre volje in nasmeh na obraz. user posted image

Imata veliko dela v službi?

ne, ne...nisi zamorila, samo js mam full dela... zdej je še čas kosila pa moram še kosilo naročat tako da ni mirauser posted image
tvoje punce so ok?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.6.2010 11:25:13   
Najaa
A ti kosilo naročaš? Jaz bi ene kalamare s bomfrijem, prosim. user posted image

Punce so ok, vsaka v svojem vrtcu. Zdej potiho molimo in upamo, da Nika ne zboli pred četrtkom, da bo cepljena. Drugače pa zdej kuliram, ker popoldan je ludnica. user posted image
Kako pa je Leon?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.6.2010 11:27:45   
*MaJaLe*

A ti kosilo naročaš? Jaz bi ene kalamare s bomfrijem, prosim. user posted image

Punce so ok, vsaka v svojem vrtcu. Zdej potiho molimo in upamo, da Nika ne zboli pred četrtkom, da bo cepljena. Drugače pa zdej kuliram, ker popoldan je ludnica. user posted image
Kako pa je Leon?

Bomfrija pa nimajouser posted image user posted image
aja...vrtec time..pol maš res malo mira ja...samo itak verjetno pospravljaš kot strgana tako da ti prow ne zavidam..js mam izgovor, da mam službo in da nimam časauser posted image

Leon je ok...včeraj sva bla cel popoldan na plaži v peskovniku in na igralih in je bil tako vesel, da gremo danes spet user posted image  če bo kej od vremena no..ker ga neki sračkauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
15.6.2010 11:43:17   
Najaa
Pri nas se reče bomfri in basta! user posted image Kar povej ji, KOKICA! user posted image user posted image

Ma ja, kuham in pospravljam, itak. Sej ne morem bit 5 minut na miru.
Tu ga tud neki sračka vreme. Kar oblačno, eh, naj gre nekam. Čeprav mi paše, da ni tiste nore vročine.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
15.6.2010 12:44:43   
KOKICA32

Pri nas se reče bomfri in basta! user posted image Kar povej ji, KOKICA! user posted image user posted image

Tu ga tud neki sračka vreme. Kar oblačno, eh, naj gre nekam. Čeprav mi paše, da ni tiste nore vročine.

Ja, ja,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, nisi zamorila...tudi jaz ima  ful dela, pa še sedaj sem bila zunaj, ker sem imela malca time...

V Mb je prav lepo sončno..prideta?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
15.6.2010 15:16:01   
*MaJaLe*

Ja, ja,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, nisi zamorila...tudi jaz ima  ful dela, pa še sedaj sem bila zunaj, ker sem imela malca time...

V Mb je prav lepo sončno..prideta?user posted image user posted image user posted image

to sta si vidve zdej zmisnle 100%...in držita skupaj, sej vem!!user posted image user posted image

Hehe...skoraj skoraj da bi prišla res, ki to vreme tu je za bruhat. Sonca ni, sopara taka pa da dol padeš. Tako da gremo v mivkouser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
15.6.2010 15:43:51   
KOKICA32
Jaz pa počasi šibam proti domu...in iskati kratko pižamo za mojega škrata, ker mu je ponoči v tej dolgi, že pošteno vroče.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
15.6.2010 19:33:52   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

A bo katera prišla? Jaz sem še kakšni 2 urci sama doma, ker se je moj vozil na Madžarskem po pisti z motorjem...Sedaj pa se počasi že vračajo, na srečo vsi v enem kosu, zdravi in s celimi motorji.user posted image

Sem prej Valentinu kupila sandalčke odprte spredaj,...Cicibanove..pa so mi tak lepi...user posted image Sedaj pa grem malo k Nextu pogledati, ker že res dolgo nisem...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
15.6.2010 20:17:08   
KOKICA32
Ni nobene....potem pa
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.6.2010 7:44:37   
KOKICA32
DOBRO JUTROOOOO!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.6.2010 8:41:43   
tasa_m
Pa dober dan al pa jutro. Midve z Lijiko sva đže v polnem zagonu. Vreme za en drek  user posted image tak da je nisem niti v vrtec morala pelat, ker sma brez avta. Upam,da T. pride do 16h domu da bom lahko sploh delat šla  user posted image

Drugače pa nič novega, vse po strem.

No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon user posted image Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. user posted image Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam user posted image user posted image

Nič grema pucat..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.6.2010 9:28:41   
KOKICA32
Tasa---super...ja, tudi jaz sem ugotovila, da sem potrebna takih večerov...In kdaj se bomo kaj mariborčanke kaj tako dobile..zvečer mislim...same...brez otrok? Meni bi pasaloooo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.6.2010 9:52:06   
*MaJaLe*

DOBRO JUTROOOOO!!!!!!!!user posted image
DOBRO JUTRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.6.2010 9:55:17   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan al pa jutro. Midve z Lijiko sva đže v polnem zagonu. Vreme za en drek  user posted image tak da je nisem niti v vrtec morala pelat, ker sma brez avta. Upam,da T. pride do 16h domu da bom lahko sploh delat šla  user posted image

Drugače pa nič novega, vse po strem.

No, včeraj smo s kolegicami (s katerimi smo ene 3 leta nazaj bile kot rit in srajca) šle v Rico Toresa. Zakon user posted image Za 12€ smo se tak nažrle da smo skoraj poknile, pol pa še v kino, po kinu pa obvezen bambus in coctail. Ma sem prišla malo pred 23h domu. Blo je suuper. Rabim taki ženski večer, sem ugotovila zdaj. user posted image Tak da 1-krat na mesec je obvezno it ven, da se mal zdivjam user posted image user posted image

Nič grema pucat..
ej, to je treba OBVEZNO delat!! js sm to že tolkokrat ugotovila, da me taki večeri neverjetno sprostijo in mi je naslednji dan vse lažje. Ker kakšen krat sem dosadna sama sebi, ker dihamuser posted image  pol pa pride tak večer in je naslednji dan vse lepšeuser posted image
je pa res, da se mi dostikrat ne da it, čeprav sem zmenjena...ampak ko pogledam posteljo, me takooo vabi...in dostikrat je to napaka in mi je naslednji dan žal, ker nisem šla...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.6.2010 13:40:09   
KOKICA32
Buuuuuuuuuuuuu!user posted image

Persida, Trezika, Tasa, Najaa, MaJaLe???? Kje steeeeeeeeeeeee????

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?