|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.6.2010 11:16:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

hej persida...tebe pa tak rada berem,si taka asica...tvoja bauca sta pa tak frajerja...naš pa še noče hodit...ga je še strah...aja,imamo tretji zob...s tako hitrostjo jih bo glih v 1.razredu vse dobo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
17.6.2010 12:08:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Buuuuuuuuuuuuu!user posted image

Persida, Trezika, Tasa, Najaa, MaJaLe???? Kje steeeeeeeeeeeee????

jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

Ja, po kolkem času si se pa ti oglasila?

Kako si?

user posted image alo alo

sn kar vredu...sicer sn že mela boljše dneve, pa dobro...ne bom jamrala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
17.6.2010 12:08:47   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

danes je glih 1.mesec.
No, dobila sem za 14 dni + regres (sorazmerni del oz. za 14.dni tud) user posted image Me je skoraj kap ko sem cifro videla. Ja, se bo lažje dihalo, pa je kak je user posted image user posted image

Jaz sem tudi Liji 2 sandalčke kupla, ene odprte pa ene zaprte spredaj. Z obema ful lepo hodi tak da... user posted image bravo Lijika.

Joj, veš kaj jaz še ne vem kak nasl,.čet.delam. Jutri dobimo komaj urnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeee!!!!

Na morju sem V. kar crokse (ponaredek, kar na štantuuser posted image ) kupila..za v morje, pa so se super izkazali in je prav fino hodil z njiimi, tudi po skalah. Je pa res, da jih mu sedaj doma ne obujem, ker jih bom imel le za v vodo...

No, potem pa boš jutri povedala, če ti paše...jaz pa bom še MČ in Persidi mail napisala, če njima paše...Trezika bo pa tak tu videla...user posted image

user posted image user posted image user posted image sem se že informirala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
17.6.2010 12:10:09   
trezika

Persida, moja!user posted image user posted image user posted image Jaz sem te klicala, včeraj!!!user posted image Evo, pa si me slišala!user posted image user posted image user posted image

Kako lepo opisuješ dogajanje s tvojima bavcema. Enkrtano res. Ko pa si napisala o vrtnici pa so mi pritekle solze! user posted image Kako lepo!user posted image user posted image user posted image Res sta veliko dala skozi, pa ju poglej sedaj. user posted image user posted image user posted image Pa tako zlato mamo imata!

Ja, ko je tako tečno in poscano vreme, smo vsi aut...user posted image Tudi moje je bil včeraj grozen, ko sem prišla iz službe....prej, ko sta bila cel dan z atijem sama, je bil baje okej..potem pa je skapiral, da sem jaz poleg, mene pa se ne boji tako kot očeta. Joj, kako je spet v trgovini delal. V Bauhausu je hotel vse žarnice pregledati (če delajo al kaj?user posted image ), pa stikala odnesti!!! Pa daj povejte, kako to obvladujete? Ker moj postaja prava trma in jokec, če kaj ni po njegovo!

to tudi mene močno zanima?????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
17.6.2010 12:12:23   
trezika

Mail poslan..tudi Treziki.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala...sem že odgovorila user posted image user posted image user posted image user posted image
že komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
17.6.2010 12:39:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

danes je glih 1.mesec.
No, dobila sem za 14 dni + regres (sorazmerni del oz. za 14.dni tud) user posted image Me je skoraj kap ko sem cifro videla. Ja, se bo lažje dihalo, pa je kak je user posted image user posted image

Jaz sem tudi Liji 2 sandalčke kupla, ene odprte pa ene zaprte spredaj. Z obema ful lepo hodi tak da... user posted image bravo Lijika.

Joj, veš kaj jaz še ne vem kak nasl,.čet.delam. Jutri dobimo komaj urnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeee!!!!

Na morju sem V. kar crokse (ponaredek, kar na štantuuser posted image ) kupila..za v morje, pa so se super izkazali in je prav fino hodil z njiimi, tudi po skalah. Je pa res, da jih mu sedaj doma ne obujem, ker jih bom imel le za v vodo...

No, potem pa boš jutri povedala, če ti paše...jaz pa bom še MČ in Persidi mail napisala, če njima paše...Trezika bo pa tak tu videla...user posted image

user posted image user posted image user posted image sem se že informirala user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
17.6.2010 14:13:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Hm, ne vem. Mislim, da je ravno po tem cepljenju reakcija v smislu vročine in vnetih učk (sicer ne gnojnih), a z zamikom enega tedna. Sporoči jutri kako se je P odločila.

Ni jo cepila. In še dobro, da je ravno pri njej zakašljala. Čeprav je kašelj moker, kar je dobro da se odkašljuje in gre ven sluz, smo prestavli cepljenje na drug teden. Eh men je še boljše tako, sam sem pa sita, da vsak teden tam visim.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
17.6.2010 14:16:18   
Najaa

Pa daj povejte, kako to obvladujete? Ker moj postaja prava trma in jokec, če kaj ni po njegovo!

Si predstavljaš dve taki? user posted image  Mene včasih totalno ob živce spravita, ko gre vsaka v svojo smer. Kava? Ma kaka kava, že sto let je nisem v miru popila. Vse pregledat in pretipat in na glavo obrnit.
Ti povem po resnici, da ne obvladujem. Da imam recimo nekaj minut miru v trgovini, se s Tijo že vzunaj zmenim, da če bo pridna, si bo lahko kaj izbrala. Če še vedno ne uboga, ji pa grozim, da jo bom v avto peljala in bo tam počakala. No, sam tebe bolj Nika zanima verjetno. user posted image  Za njo imam s sabo čaj, piškote, kakšno zanimivo igračo ali ji dam kaj kar bomo kupli v roke. Če vzamemo voziček, se nekaj časa pelje na tistem sedežu, pol jo dam noter prav v voziček... Ko je kriza, gre ven in malo hodi, malo jo nosim... Grozno, ti rečem tak da se kolikor se da izogibam trgovinam. Ker ob zabavanju Nike moram še ves čas gledat, kje je Tija... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
17.6.2010 14:27:08   
PERSIDA
Kokica đokota sabo vzemi ,pa oba zunaj priveži pred trgovino user posted image .
Jaz ti žal ne znam pomagat ,ker že sedaj ko zavijemo v kako pikapolonico se jima oči svetijo ,bože nedaj ,da ju dam ven z vozička.Enostavno moram po nakupih sama.Če,pa že je to kaki interspar kjer je razmik med policami velik ,da ne dosežeta stvariuser posted image .Itak,pa letim z vozekom tak ,da komaj ovinek zvozim.Na blagajni ,pa ni problem ,ker ju fascinirajo svetleče štange tiste rosfrajaste al kake žeuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
17.6.2010 14:32:41   
PERSIDA
Kokica in ostalo mbjevsko pohištvo samo ,da ste tokrat resne za naslednji teden ,ker jaz že sučem babicino številkouser posted image .Ima tako željo ,da ostaneta bavca čez noč pri njej no sedaj ,pa bomo videli ,če bo za akcijouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.6.2010 14:35:59   
PERSIDA
Nič šibam jima nekaj za jest naret ,ker me bota ki kam prijavla.To ni v mamini navadi ,da štrajka s kosilom user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.6.2010 14:40:55   
KOKICA32
Jaz sem resna za drug teden! Edino kar je še ne vem ure, ker bom imela avto na servisu, pa se zna zgoditi, da ga bom bolj pozno dobila nazaj. GA pa ob 17h komaj peljem...Tak, da jaz zagotovo pred 20h ne bom mogla..se pa ve komot dobite prej  in se vam kasneje pridružim!user posted image

Glede otrok in trme:
Ufff, torej je tudi pri vas tako. Pa ne...! Kak pa to nekaterim uspe, jaz vem, da nisem nič tečnarila po trgovinah, moja sestra pa ful. Pa sva obe od istih staršev. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.6.2010 14:42:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica đokota sabo vzemi ,pa oba zunaj priveži pred trgovino user posted image .
Jaz ti žal ne znam pomagat ,ker že sedaj ko zavijemo v kako pikapolonico se jima oči svetijo ,bože nedaj ,da ju dam ven z vozička.Enostavno moram po nakupih sama.Če,pa že je to kaki interspar kjer je razmik med policami velik ,da ne dosežeta stvariuser posted image .Itak,pa letim z vozekom tak ,da komaj ovinek zvozim.Na blagajni ,pa ni problem ,ker ju fascinirajo svetleče štange tiste rosfrajaste al kake žeuser posted image .

Pa ja..Valentin mu zna povodec že dol dat, tak, da ne bi bila glih dolgo privezana. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.6.2010 20:59:50   
Nina00
Čer!
Še en naporen dar za nami! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
17.6.2010 21:16:39   
PERSIDA

Čer!

Čer.Pri nas ,pa kot v pravljici.Sta se dobra danes naredlauser posted image .

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.6.2010 21:17:37   
PERSIDA
Eh bom spet predolgo tračkala na kompu grem še bajto malo skup vrečt pol,pa ajo,ajouser posted image .Al,pa neuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.6.2010 21:18:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer!

Čer.Pri nas ,pa kot v pravljici.Sta se dobra danes naredlauser posted image .
Sem ravno prebrala kaka frajerja sta bila na ft user posted image  Pa kako se cartate user posted image  Upam, da Bo Tomaž kmalu spet pravi.

Meni že tako oči skup vleče, kot bi bila že 4 zjutraj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.6.2010 21:21:02   
Nina00
Najaa, saj s tem cepljenjem se prav nič ne mudi. Bo res boljše, da jo cepi, ko bo 100% zdrava.

Kokica mi imamo tudi eno malo trmo. Ampak tako v trgovini (kadar sploh gremo vsi) ga ne šljivim 5 %. Če je nekaj ne je ne. Ga pa poskusimo zamotit podobno kot Najaa Niko, le brez hrane.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.6.2010 21:21:40   
Nina00
Lahko noč! Šibam spat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.6.2010 7:50:01   
KOKICA32

Najaa, saj s tem cepljenjem se prav nič ne mudi. Bo res boljše, da jo cepi, ko bo 100% zdrava.

Kokica mi imamo tudi eno malo trmo. Ampak tako v trgovini (kadar sploh gremo vsi) ga ne šljivim 5 %. Če je nekaj ne je ne. Ga pa poskusimo zamotit podobno kot Najaa Niko, le brez hrane.

že, že,samo kaj ko se dere histerično....in noče biti v nakupovalnem vozičkuuser posted image , potem pa je npr. zadnjič v Bauhausu hodil med policami in si izbiral žarnice.user posted image Pa kje je hlih žarnice našel, ko se komot razbijejo in ko ga vzamem proč, se steguje in sitnari. Potem ga je moj okregal pa je planil v še večji jok. user posted image user posted image user posted image On pa bi se potem pri meni tolažil. Pa ja!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.6.2010 7:50:24   
KOKICA32
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!

PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.6.2010 7:53:29   
KOKICA32
Srečanje mariborčank v četrtek zvečer (brez otrok user posted image ):

SO za AKCIJO: Persidauser posted image user posted image
                         Trezikauser posted image user posted image user posted image
                         Kokicauser posted image user posted image user posted image

ŠE NE VE:         
Tasa user posted image

NE MORE:         

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.6.2010 9:00:44   
PERSIDA
Guten dan.
Kaj spali, ko mrtvi še na wc se mi ni dalo.Ker je bla noč prekratka mamoubijalca sedaj počivata .Jaz ,pa sem tako lačna ,pa me noben ne postrežeuser posted image .Kaj bomo danes počeli še je neznanka ziher bomo ,pa zunaj.
Grem si en kapučino po 100 letih naredit dokler je še zmerna tišina ,pa kaki sendvič ,da vzdržujem telesno težouser posted image .
Nič pridne bit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.6.2010 9:22:37   
KOKICA32
Oooo, Persida! Guten dan. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.6.2010 12:44:37   
trezika

Srečanje mariborčank v četrtek zvečer (brez otrok user posted image ):

SO za AKCIJO: Persidauser posted image user posted image
                        Trezikauser posted image user posted image user posted image
                        Kokicauser posted image user posted image user posted image

ŠE NE VE:          Tasa user posted image

NE MORE:         

Kaj se to pravi, da še ne ve?? Ja se reče user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?