|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.6.2010 14:19:04   
tasa_m
dober dan.

majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

najaa ma tudi meni se non stop kaže. Si me spomnila, da moram glasovat user posted image Hvala.

Drugače pa Lija spi, jaz pa grem čez dobro urco via služba € služit. Lija je vročična že od sobote. Sem prvo mislila, a jo je tašča pregrela (ker je imela oblečen dolg body, ker so bili noter in je spala), ker ko sva prišle domov sem jo takoj oblekla v kratke stvari in je bila brez vročine, pol pa sem le videla da to ni to, ker je v nedeljo popoldan jo spet kuhalo. Ponoči pa je kuhala kot nora. Ob 2.30 sva nekje zaspali, (ker je cel čas kašljala in se prav drgnila) tak da sva pol spali do 8huser posted image user posted image Zdaj sva pa prišle od zdravnika. Ugotovila je samo virozico z vročino, uhic in grla nima vnetega (HBuser posted image ). Danes jo pazi moja sestra, jutri v sredo pa tašča. Za v čet. pa upam,da bo lahko šla že v vrtec, če ne pa bo jo tašča vzela, v petek pa sem tak doma user posted image user posted image Komaj čakam user posted image user posted image

Nič lepo mi bodite, se tipkamo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.6.2010 22:27:02   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za Lijo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.6.2010 16:39:31   
leo**tia
danuser posted image .kje se vse skrivate??v senci??user posted image sam me zanima a je katera že vzelauser posted image  pleničko dol??naša je noče imet,trga si jo dol,pa sem ji danes vzela,in je bila od 13ure pa do zdaj brez..1krat je šla sama lulat na kahlo,ki sem ji nastavila zunaj na terasi,3krat pa se je polulala...imela je le janko,in spodaj hlačke...naj vztrajam pri tem da jo opozarjam da na kahlo gre??sedaj spi in seveda ma plenico gor,samo je noče imet-jok in stokuser posted image ...........

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
9.6.2010 7:47:59   
ema tiara
glede kahlice...moji tavečji sta bili obe pred 18m suhi,fant pa skoraj pri treh...je toplo,pusti jo brez,morda pa ti uspe...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
9.6.2010 20:34:12   
Najaa
Kaj je zdaj to, punce?? Ko bo KOKICA prišla nazaj, ne bo imela kaj brat! Kje si KOKICA in kje si Nina?? Vidve sta cel point tega šova... ups, tega foruma! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.6.2010 21:31:15   
Nina00
Pozdravljene!
Kaj imate vse tako malo čas kot jaz? user posted image  Sedaj smo že en teden res zdravi in smo stalno v pogonu. Poskušamo izkoristit lepe dneve. Poleg tega pa imam v službi čisto zmešan urnik, tako da ... Ja, RR nikakor ne pride na vrsto user posted image  user posted image  user posted image
Sedaj sem že tako utrujena, da grem samo še spat. Ob priliki pa preberem kaj se dogaja - pa saj ni veliko za prebrat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.6.2010 21:40:18   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj je zdaj to, punce?? Ko bo KOKICA prišla nazaj, ne bo imela kaj brat! Kje si KOKICA in kje si Nina?? Vidve sta cel point tega šova... ups, tega foruma! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa preveč talente gledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.6.2010 21:43:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!
Kaj imate vse tako malo čas kot jaz? user posted image  Sedaj smo že en teden res zdravi in smo stalno v pogonu. Poskušamo izkoristit lepe dneve. Poleg tega pa imam v službi čisto zmešan urnik, tako da ... Ja, RR nikakor ne pride na vrsto user posted image  user posted image  user posted image
Sedaj sem že tako utrujena, da grem samo še spat. Ob priliki pa preberem kaj se dogaja - pa saj ni veliko za prebrat user posted image

zdaj ko je tak lepo vreme, so dnevi res prekratki... zvečer, ko prideva notri, pa so še druge stvari za uredit, pospravit, umit,...... ker pri nas se čez dan nič drugega več ne dela kot sprehaja, čofota v bazenu, igra v peskovniku, leta naokoli, guga, ..... še kosilo komaj vmes skuhamo user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.6.2010 21:44:06   
trezika
aja, pa na oso je danes stopila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.6.2010 11:58:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa preveč talente gledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je. Še vedno sem polna vtisov. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.6.2010 11:58:34   
Najaa

aja, pa na oso je danes stopila user posted image user posted image user posted image

In kaj je bilo?
Tija je tudi bila stara nekje toliko, ko je na plaži stopila na oso in je imela kar precej otečeno. Pa še kakšno leto je o tem govorila. user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.6.2010 12:16:46   
trezika

In kaj je bilo?
Tija je tudi bila stara nekje toliko, ko je na plaži stopila na oso in je imela kar precej otečeno. Pa še kakšno leto je o tem govorila. user posted image user posted image

da je ful jokala verjetno ne rabim pravit...  in ker prvo nisem videla s katero nogo je stopila gor, sn ji kr obe zamotala v mokro brisačo... pol se je pa že videla mala rdeča pikica pa mala oteklina...ampak je blo hitro ok...čez pol ure je že dalje šibala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.6.2010 15:37:31   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.6.2010 15:38:29   
tasa_m
Skrajni čas da pride Kokica nazaj z dopusta, da spet malo zaživimo user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.6.2010 15:38:50   
tasa_m
Aja, pa da ne pozabim....

PEEEEEETEEEEEEEEKKKKKKKK JEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.6.2010 21:43:52   
tasa_m
Da nebote pozable glasovat  user posted image http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/17672/mocen.html

Grem spat, sem utrujena. Samo sladoled še popapcam user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.6.2010 22:49:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Grem spat, sem utrujena. Samo sladoled še popapcam user posted image user posted image

Ponavljaš za mano! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.6.2010 15:23:28   
leo**tia
danuser posted image .jaz pa sem tako žalostna..naša tia je včeraj zakuhala na 38.5,in ima drisko,leo jo je imel pred 4 dnevi...enkrat ima 37,2,,prej je mela 37,8  več ne vem kaj naj...pije dosti,je malo slabše,in kaj je najhujše NE MORE VEN..ni navajena bit noter,cel dan smo zunaj ponavadi..pa tudi včeraj ko je kuhala jaz pa sploh opazila nisemuser posted image user posted image user posted image ..normalno je letala,bili smo na sladoledu,sem mislila da ji je pač vroče..in slučajno grem merit in vidim 38.5..lahko bi me kapuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.6.2010 10:54:57   
PERSIDA
Dober dan ,kjeeeeeeeeee jeeeeeeee moooooorje ,da se bacim unutra user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.6.2010 8:15:15   
KOKICA32
Dober daaaan!!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.6.2010 8:19:59   
KOKICA32

Skrajni čas da pride Kokica nazaj z dopusta, da spet malo zaživimo user posted image  user posted image  user posted image  

Evo meeee!!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.6.2010 8:23:30   
KOKICA32
Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

Drugače pa...bilo je super, vroče, veliko smo se kopali, vozili s čolnom, moj V. ne pozna straha pred vodo, ni ga motilo, da ima v očkah slano vodo, non stop je bil brez pleničke, bil veliko v vodi, rastejo mu sp. dvojkice, sp. štirke, zg. štrirke, on pa nič tečen...user posted image user posted image user posted image To je moj fant!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.6.2010 8:25:15   
KOKICA32

Da nebote pozable glasovat  user posted image http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/17672/mocen.html

HVALA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.6.2010 8:25:37   
KOKICA32
Hvala vsem, ki ste v tem tednu glasovale!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.6.2010 10:52:49   
*MaJaLe*

No, sam da veš! user posted image user posted image user posted image

Kaj delaš jutri dopoldan? Bom na obali. user posted image

Neja, zdej sm pa res vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?