|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
15.6.2010 12:37:36   
IVYY
user posted image user posted image user posted image user posted image drage moje, da se vam na hitro javim... pri meni za enkrat belina - včeraj mogoče še kaka rdeča nitka med izcedki, ampak nobene krvi....  možno, da je res to bila vgnezditvena, ker jaz v življenju nisem imela tako minijaturne menstruacije, ki bi prekrila skupaj v dveh dneh in dveh nočeh en dnevni vložek.

moje počutje drugače ok, vsako toliko me zašpika v jajčnikih, pa dol mi "nekaj" tišči, vsako toliko me zbode v križu... bomo videli, kaj bodo prinesli dnevi, ki prihajajo.. se pa redno kontroliram na wcj-ju, čeprav sem v službi, ker imam skozi občutek, da sem "mokra".

Amelia, žal mi je zate, tako dobro je kazalo. Držim pesti, da se čimprej pobereš in nabereš nove moči za naprej. user posted image user posted image user posted image

Ostale en velik objem in dosti pika pok za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.6.2010 12:48:45   
jona klara
ivyy-držim pesti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.6.2010 15:31:32   
cukica
palcica_dober odpravi jutri na uz in želim ti da zagledaš   user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.6.2010 16:01:00   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

user posted image user posted image user posted image user posted image drage moje, da se vam na hitro javim... pri meni za enkrat belina - včeraj mogoče še kaka rdeča nitka med izcedki, ampak nobene krvi....  možno, da je res to bila vgnezditvena, ker jaz v življenju nisem imela tako minijaturne menstruacije, ki bi prekrila skupaj v dveh dneh in dveh nočeh en dnevni vložek.

moje počutje drugače ok, vsako toliko me zašpika v jajčnikih, pa dol mi "nekaj" tišči, vsako toliko me zbode v križu... bomo videli, kaj bodo prinesli dnevi, ki prihajajo.. se pa redno kontroliram na wcj-ju, čeprav sem v službi, ker imam skozi občutek, da sem "mokra".

Amelia, žal mi je zate, tako dobro je kazalo. Držim pesti, da se čimprej pobereš in nabereš nove moči za naprej. user posted image user posted image user posted image

Ostale en velik objem in dosti pika pok za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti zate. če si kje v bližini LJ, ti toplo priporočam da namesto testa CB ali katerega drugega greš na krvni test ( adrialab v LL pri pizzeriji Piazza ). stane te 12 EUR, rezultat ti povejo čez 3 ure po telefonu. tako boš takoj vedela ali je OK ali ne. jaz nikoli več ne delam navadnih testov. mi je pokazalo plus, več testov zaporedoma v različnih dnevih ( po 12 dnevu po ET ) pa na koncu ni bilo nič OK. Plus ti pokaže od beta HCG 40 naprej. Po krvnem testu pa boš takoj vedela glede na cifro kaj je s tabo.  Višja kot je, bolje je.

toliko v razmislek. se splača, cena je skoraj enaka.

lepo bodi

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.6.2010 16:04:23   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Ojla punce, včeraj delala test, je negativen, sem nehala jemat Prometrium in se mi je user posted image  kar vlila, skratka se mi je kar prav zdelo. Očitno z zamrznjenčki nimam sreče.

Razpoloženje presenetljivo OK, sem se potem stisnila in zaspala ob moji hčerki in je bilo vse pozabljeno, bo že prišel t pravi čas za novo user posted image .

Skratka, danes pokličem Reša za nov postopek jeseni, pred mano je dolgo in vroče poletje, ta vikend že odhajamo za 16 dni v Dalmacijo, jeseni pa v boj po sveže zarodke.

Držim  pesti za vse vas, pa se beremo jeseni, vas bom še vsake toliko malo prečekirala, ampak drugače bom pa odklopila vse skupaj.

Čaos, pa da se mi jih do jeseni čim več preseli na forum nosečke, da vas ne vidim več tukaj!!!user posted image user posted image user posted image

Amelia, žal mi je. drži se. upam da najdeš veliko energije med dopustom s svojimi najbližjimi. enkrat bo tudi zate prišel tisti lepi trenutek. lepo bodi in uživaj čez poletje. bomo jeseni spet skupaj.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.6.2010 7:57:51   
golobica82
Amelia in WP žal mi je, upam, da se čimprej pobereta.

Jaz imam eno vprašanje -  Mene ful špika in boli spodaj, a je to normalno? Mislim,da se približuje user posted image , celo predčasno, saj boelčine so vedno bolj menstrualne, pa tudi prsi so mi "uplahnile"...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.6.2010 8:46:08   
bibk
Punce, jaz sem bila včeraj na posvetu pri dr. Šalamun in mi je našla neko pregrado na maternici. Ne razumem kako to da mi je do sedaj nihče ni našel, pa sem lani bila 2x na operaciji in skozi so mi delali te UZ in nikoli niti besede o tem..... Katastrofa.... Kaj ima katera od vas kaj izkušenj s tem? Ima morda katera kakšne veze v UKC LJ, da bi lahko zrihtala da pridem na operacijo še pred jesenjo??.

Hvala vam

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.6.2010 8:57:45   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

ivyy-držim pesti
[/quote

hvala !!!! vsako toliko imam med izcedkom kako rdečo nitko in to je vse... me pa na trenutke šraufa kot pred M., ampak bomo videli.... potrpljenje, ni kaj.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.6.2010 8:59:38   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Punce, jaz sem bila včeraj na posvetu pri dr. Šalamun in mi je našla neko pregrado na maternici. Ne razumem kako to da mi je do sedaj nihče ni našel, pa sem lani bila 2x na operaciji in skozi so mi delali te UZ in nikoli niti besede o tem..... Katastrofa.... Kaj ima katera od vas kaj izkušenj s tem? Ima morda katera kakšne veze v UKC LJ, da bi lahko zrihtala da pridem na operacijo še pred jesenjo??.

Hvala vam

meni je tudi dr. Zorn odkril pregrado, sicer majhno in so mi jo odstranili predlani maja.
Mi je pa rekel Reš, da glede na to, da sem že enkrat rodila, ni bilo niti najmanjše potrebe po operaciji.
Vez pa žal nimam na UKC LJ.
Drži se, če te pa kaj zanima še, samo vprašaj.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.6.2010 9:10:16   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: bibk
Kaj ima katera od vas kaj izkušenj s tem? Ima morda katera kakšne veze v UKC LJ, da bi lahko zrihtala da pridem na operacijo še pred jesenjo??.

Glede na delo (nekaterih, da ne bo letel na vse) zdravnikov in mojih izkušenj, predvsem letošnjih, z njimi, me po eni strani ne preseneča, da so 2x spregledali pregrado, po drugi strani me jasno jezi, da se to dogaja. user posted image  user posted image  user posted image
Mislim pa, da neglede na to, če ima katera veze na Gklj, lahko rečem, da pred jesenjo res zelo težko, da bi prišla na vrsto za poseg. Ker nekje od sredine julija do sredine avusta večine dr. tam sploh ni, oprativni oddelek je takrat zaprt. Sama čakam v jeseni na poseg že od maja, pa je nujen, pa računam na čimprejšnji termin šele v jeseni, tko da si lahk v takem primeru samo želiš, da boš čimprej na vrsti.

golobica82 znaki za + in - so si podobni. Špikanje pa jemlji kot dobro, ker se je že izkazalo, da je špikanje spodaj potem bil plus, prsi pa lahko tud uplahnijo. Ko je stimuliran postopek, delajo tudi hormoni svoje in je težk rečt, kdaj bo plus in kdaj ne.

Vsem trepetalkam srečno!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.6.2010 9:22:59   
Rakica_80
Jutro punceuser posted image

Bibk, jaz bi naredila tako, kot sva se včeraj pogovarjale, mislim da je najboljša varjantauser posted image
Mislim, kako bi človek vedel a je ali ni, enkrat ti rečejo vse je super, drugič spet vse narobe, kot pri meni za PCO, prej ga nisem imela, pol sem, sedaj spet vse brez problemovuser posted image
Ne more biti človek pameten.....

IVYY, pusti ti nitke, samo da ni sveža kri, jaz že voham novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim močno močno pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prideš k meni na kavico in prigrizek, ko boš imela čas za malico?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.6.2010 9:27:28   
Rakica_80
Loremi, ciaooo, pridi tudi ti na eno kavico dejuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.6.2010 9:29:29   
bibk
Loremi jaz ne razumem kako da ni nihče prejopazil, da bi me pregledoval zmeraj en in isti zdravnik ajde mogoče ne vidi, ma me je UZ gledalo v zadnjem letu ene 4 različnih zdravnikov in nihče nič omenu.... ma kaj lahko ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To me najbolj jezi, ker če bi to povedali že lani bi bila ta operacija že za mano, tako pa čakaj jesen za operacijo, pa pol čakaj še ena 2-3 cikluse preden greš lahko spet v postopek in pol bo konec leta ko bodo presegli št. IVF-jev ki jih imajo letno na razpolago in bo novo leto tu .... katastrofa, joj kok sem jezna .... grrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.6.2010 9:30:50   
Anonimen
ivyy, men se tole ful dobro bere!! user posted image user posted image user posted image user posted image

rielka, imaš ZS!!

Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.6.2010 9:46:16   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ooooo Miklaaa moja, kakooo lepo te je spet videti tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si mi ti?user posted image Midva sva planirala pridet na vaš konec,

ja madonca menda bom mogla jaz vama it na kozjansko po meso in vama ga pripeljat dol , k če ne vama bojo vse pojedliuser posted image ampak žal, nisva mogla zaradi moje šole, sem pa jo uspešno končala in podelitev imam 5.7user posted image to sem pa vesela da boš končala in končno dobila diplomo, jo bomo zapiluser posted image user posted image
Sedaj po tem postopku itak, da ne bom spet mogla, tako da računaj enkrat konc Julija ali Avgusta vas pridemo obiskatuser posted image
Hvala ti, ker misliš name,saj veš da misli nate 24. ur na dan jaz pa se bom potrudila, da me bo čim manj bolelouser posted image user posted image Sem pa zelo mirna iskreno povedano, kaj bo pa jutri še nevemuser posted image
]

jaz bom pa v tvojem koncu 25.6. če bo lepo vreme, se pridema mal namakat 

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.6.2010 9:46:41   
loremi

kavica? kje, kdaj? a tole mate primorke neko srečanje ne

bibk ne vem več, kaj se dogaja in kako zdravniki opravljajo preglede in UZ-je in če sploh vsi znajo dobro pogledat in kako da en vidi, drugi ne i n ne vem kaj naj še rečem, res ne. Tolk ko sem v zadnjem času prebrala primerov (npr. tvoj, bebiii, pa še to), že ne vem več, komu zaupat in če bomo sploh lahko vedle, na čem smo in kakšno imamo podlago za upanje v uspeh (no tega tko al tko ne smemo zgubit).
Jaz sem imela dvakrat čiščenje po rojstvu mojih sočnkov, pa sedaj moj gin. ugotovi, da sploh niso naredili nič. Halo!?!? In je nujno potrebna še ena operacija, kot sem prej rekla, na vrsti bom šele v jeseni. In potem pe reče, da je polno nečesa, kar ne sme bit notri, še v meni in da je polno polipov user posted image  user posted image , mogoče še celo delček pregrade (pa on kot sptokovnjak mi jo je odrstanil pred leti). Ah, kaj si človek lahko potem misli. Če jaz v službi delamnapake, sedim na majavem stolčku, od zdravstva se pa zdej tolk sliši, posluša, oni bi pa še kar stavkali.
E, zdej sem se pa razpištotlila user posted image , ampak me jezi, kako delajo.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.6.2010 9:51:53   
miklarom
IVYY - držim pestke da ostane vse belo pa itak da bo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.6.2010 9:54:13   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

kavica? kje, kdaj? a tole mate primorke neko srečanje ne

bibk ne vem več, kaj se dogaja in kako zdravniki opravljajo preglede in UZ-je in če sploh vsi znajo dobro pogledat in kako da en vidi, drugi ne i n ne vem kaj naj še rečem, res ne. Tolk ko sem v zadnjem času prebrala primerov (npr. tvoj, bebiii, pa še to), že ne vem več, komu zaupat in če bomo sploh lahko vedle, na čem smo in kakšno imamo podlago za upanje v uspeh (no tega tko al tko ne smemo zgubit).
Jaz sem imela dvakrat čiščenje po rojstvu mojih sočnkov, pa sedaj moj gin. ugotovi, da sploh niso naredili nič. Halo!?!? In je nujno potrebna še ena operacija, kot sem prej rekla, na vrsti bom šele v jeseni. In potem pe reče, da je polno nečesa, kar ne sme bit notri, še v meni in da je polno polipov user posted image  user posted image , mogoče še celo delček pregrade (pa on kot sptokovnjak mi jo je odrstanil pred leti). Ah, kaj si človek lahko potem misli. Če jaz v službi delamnapake, sedim na majavem stolčku, od zdravstva se pa zdej tolk sliši, posluša, oni bi pa še kar stavkali.
E, zdej sem se pa razpištotlila user posted image , ampak me jezi, kako delajo.

POPOLNOMA SE PODPIŠEM POD TO.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.6.2010 9:57:30   
bibk
To srečanje pa se bolj slabo izvaja, kajti so vse stisnile rep med noge... user posted image Zadnjič smo se z BEBIII same dobile.... vse ostale so štrajkale user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.6.2010 10:07:37   
Rielka
Ojla punce
IVYY jaz mislim da si ti nasa noseckauser posted image user posted image user posted image
BEBIII kako si mi ti?Jaz sem v redu,od vceri me tako spika in krce imam tudi,imam tak obcutek kot da bo zdaj zdaj priteklauser posted image ,ampak je se vedno belina,je pa danes 7 dan po et
golobica82 tudi pri meni je isto stanje.Bomo vidli kasno stanje bo prihodne dni
aja12 kaksno stanje je pri tebi,vse pod kontrolo?

Punce,vem da je se prezgodaj za test,samo mene tako mika da ga bi naredila.Kdaj pa pokaze krvni test?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.6.2010 10:16:21   
loremi
sam morm pa rečt, da vas je prav zanimiv spremljat, kako dolgiiiih je teh 14 dni, ko se čaka na test
ko si pa sam na tem, bi pa najraje prespal do testa, tolk se vleče
Rielka vem, kako je, ampak je še prekmalu, sploh če je postopek stimuliran (če so bile injekcije v postopku). Če bi danes delala test, bi lahko pokazal napačen izid, neglede na to, če bi pokazal pozitivno ali negativno, ker lažno pozitivno je lahko zaradi stop injekcije, lažno negativno pa, ker je še prezgodaj in test še ne zazna ßhcg hormona. Krvni test pokaže pravo sliko 14 dni po ET. Tko da ni druge, kot počakat do 10. dne po ET in delati test.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.6.2010 10:25:15   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja madonca menda bom mogla jaz vama it na kozjansko po meso in vama ga pripeljat dol , k če ne vama bojo vse pojedliuser posted image  to sem že jaz mojemu povedala, res je nevarnouser posted image
to sem pa vesela da boš končala in končno dobila diplomo, jo bomo zapiluser posted image user posted image jaaaa normalnooouser posted image
,saj veš da misli nate 24. ur na dan , tudi jaz vedno mislim, nate, ampak kot sama vidiš, smo razpršene po vseh božjih temah in forumih, meni pa se ne da pisat povsoduser posted image
jaz bom pa v tvojem koncu 25.6. če bo lepo vreme, se pridema mal namakat 
ooooo superca, pa le glejta, da se bosta oglasila pri nas, obveznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi mi dobro, pozdravi moža pa se vidimo kmalu, rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.6.2010 10:33:00   
Rakica_80
Loremi, ne ne ni to srečanje primork, mi smo bolj težke glede zmenkarijuser posted image , mi se povabimo, pol če kakšna pride je vredu, če ne spijemo same kavouser posted image
Si pa povabljena, kadar koli boš želela ali boš kje v bližini sporočiuser posted image če želiš se prifuraj sedaj v KPuser posted image
Rielka, držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa sama povem, da je še prezgodaj, ker sem delala tudi jaz 7 dan po ET testek in je pokazal +, samo je bilo lažno, zaradi stopke, ti priporočam tam nekje od 10 do 12 dne. Vem da je zelo težko, mene že sedaj stiska v trebuhu, samo ko pomislim, kaj me še čakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.6.2010 10:45:45   
loremi
BEBIII ne boš verjela, kolk mi zdej narobe pride, ko letos nimam vinjete ... ko sem bla noseča, sva se z mojim pogovarjala, da je tko brezveze jo kupit letos, ker sem na bolniški, tist ko bom rabla peljat, bom pa po regionalnih cestah ... na, zdej se mi jo pa zamalo zdi kupit celoletno, ampak po drugi strani pa ne morem ne na primorsk ne na štajersk po avtocesti, ah user posted image
ni izgovor, da ne boš narobe razumela ... me vleče na obalo drugač
mam še en dan lanskega dopusta v juniju za koristit in bi šla na našo obalo če moj ne bo hotel it za en dan, bom pa mami ponucala, ona bo šla pa takoj ... da ona pelje, zarad vinjete

< Sporočilo je popravil loremi -- 16.6.2010 10:46:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.6.2010 11:00:15   
srecka79
pozdravček vsem.
jutri naj bi imela transfer vendar so me klicali danes z bolnišnice naj se ob 15 uri z možem zglasiva pri njih...
full mam slab občutek glede na to da v prvem in drugem postopku ni bilo tako..

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?