loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Loremi, ciaooo, pridi tudi ti na eno kavico dej kavica? kje, kdaj? a tole mate primorke neko srečanje ne bibk ne vem več, kaj se dogaja in kako zdravniki opravljajo preglede in UZ-je in če sploh vsi znajo dobro pogledat in kako da en vidi, drugi ne i n ne vem kaj naj še rečem, res ne. Tolk ko sem v zadnjem času prebrala primerov (npr. tvoj, bebiii, pa še to), že ne vem več, komu zaupat in če bomo sploh lahko vedle, na čem smo in kakšno imamo podlago za upanje v uspeh (no tega tko al tko ne smemo zgubit). Jaz sem imela dvakrat čiščenje po rojstvu mojih sočnkov, pa sedaj moj gin. ugotovi, da sploh niso naredili nič. Halo!?!? In je nujno potrebna še ena operacija, kot sem prej rekla, na vrsti bom šele v jeseni. In potem pe reče, da je polno nečesa, kar ne sme bit notri, še v meni in da je polno polipov , mogoče še celo delček pregrade (pa on kot sptokovnjak mi jo je odrstanil pred leti). Ah, kaj si človek lahko potem misli. Če jaz v službi delamnapake, sedim na majavem stolčku, od zdravstva se pa zdej tolk sliši, posluša, oni bi pa še kar stavkali. E, zdej sem se pa razpištotlila , ampak me jezi, kako delajo.