|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
12.6.2010 16:19:36   
jona klara
wp-saj ne morem verjeti, zakaj se mora to dogajati, nekaterim celo tolikokrat,,,res je žalostno, človek ne razume, ni mu jasno, ta večni zakaj.Jaz vem, da ti bio enkrat uspelo, samo moč in voljo in upanje se ne sme izgubiti, kar pa ni vedno enostavno, je pa lahko žalost tako močna, da človek misli, da ga bo ubila.Ampak želja po cilju nas še vedno vleče dalje in naprej in vedno znova in znova se poberemo in spet dobimo upanje, saj brez upanja ni življenja, zato upajmo skupaj in upam zate, čeprav sama nisem tega okusila v takem številu, pa sem vseeno bila na pragu močne žalosti in obupa in mislim nate,upam in navijam zate.Bodi močna, žalost pa le izlij na tak ali drugačen način, pa bo prišel čas ko bioš spet vidla cilj in poskusila boj, enkrat ga boš zagotovo dobila.

bodi res pogumna in drži se

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.6.2010 16:58:20   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

wp-saj ne morem verjeti, zakaj se mora to dogajati, nekaterim celo tolikokrat,,,res je žalostno, človek ne razume, ni mu jasno, ta večni zakaj.Jaz vem, da ti bio enkrat uspelo, samo moč in voljo in upanje se ne sme izgubiti, kar pa ni vedno enostavno, je pa lahko žalost tako močna, da človek misli, da ga bo ubila.Ampak želja po cilju nas še vedno vleče dalje in naprej in vedno znova in znova se poberemo in spet dobimo upanje, saj brez upanja ni življenja, zato upajmo skupaj in upam zate, čeprav sama nisem tega okusila v takem številu, pa sem vseeno bila na pragu močne žalosti in obupa in mislim nate,upam in navijam zate.Bodi močna, žalost pa le izlij na tak ali drugačen način, pa bo prišel čas ko bioš spet vidla cilj in poskusila boj, enkrat ga boš zagotovo dobila.

bodi res pogumna in drži se

Zelo lepo napisano, se kar podpišem pod ta post in WP, NE OBUPAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ti povem svojo situacijo, že preden sem štartala z 2 postopkom, sem začela gledat drugače te stvari, ne zato, ker je moja ŽELJA, ampak kot ena izkušnja več, kljub temu, ker mi še do sedaj ni ratalo, sem vesela in živim naprej imam svoje cilje in sem resnično presrečen človek, jaz sem si tudi rekla, če mi bo bog enkrat podariluser posted image bom srečna, če ne pa bom tudi srečna, zaradi tega se res ne bom ubijala, res pa je, da se bom še naprej borila in živela svoje življenje normalno naprej brezuser posted image ali zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=smiley1.gifTako svetujem tudi tebi!
Zjoči se, glavo gor in naprej v nove boje, saj imaš še enega pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.6.2010 17:13:13   
jona klara
bebiii- tebi pa tudi želim srečno, saj te čaka kmalu konec postopka, naj obradi sadove.Je pa dobro kako razmišljaš, saj človek res ne more z glavo v zid, je pa prav da si ne uniči življenja, je pa zmaga že to, da si uspela, da tako čutiš, živiš in razmišljaš.Pa tudi ti boš na koncu imelauser posted image , boš videla.

upam, navijam za vse, ki ste in boste v postopku,DRŽTE SE!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.6.2010 19:45:21   
aja12
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo, punce!

Vedela sem, da bi bilo prelepo, da bi bilo res. Tudi v četrto ni uspelo. Danes sm 31. dan ciklusa in prišla je točna kot ura. Ta prekl...a  :evil: . Ne razumem in ne morm razumeti zakaj se nama to vedno znova in znova dogaja. Zakaj ne prideva do magičnega plusa? Odgovora ne poznam. Moj se že sprašuje ali nama bo sploh kdaj uspelo in jst mu pravim vzpodbudne besede, da enkrat nama bo, v katere pa, če sm iskrena, sm tudi sama začela dvomit. Tako mi je hudo, da niti z besedami ne znam opisati. Niti solz ne morm več potočit, saj jih že skoraj ni. Toliko razočaranj... A je to toliko kaj si želimo? Nekaj tako samoumevnega, pa vendar tako težko dosegljivega in dragocenega... Ne vem, kaj naj rečem... Ne vem kam naj se skrijem, da izlijem vso to žalost. V sebi čutim tako močno bolečino. Res, ne morem verjeti, da spet ni uspelo. In to sedaj, ko sem jaz "poštimana". Ne vem več...

Za nekaj časa se umikam. Pa saj me razumete tiste, ki ste dale to skozi. Moramo se potolažit in nabrat novih moči.

Vsem, ki ste v postopkih, želim lepe celice in držim pesti za pluske, tiste pa, ki ste med trepetalkami, iskreno vam želim, da vam uspe.

Toliko zaenkrat... Ko se bom bolje počutila, pa se vam spet pridružim. Zaenkrat si res morm zaceliti rano.

Lp, wp.

womanpolice,

mislimo nate in upam, da boš čimprej zaštartala v prihodnost. če se oziraš nazaj je vedno pretežko. mene je po prvem neuspelem rešlo samo to, da sem se vrgla v boj za drugo.
ko boš bolje te z veseljem spet pričakujemo .

čimmanj se sprašujmo zakaj nam ne uspe. svet in življenje je res čudno. jaz poznam par, ko tip že enih 7 let spi na kauču, si je nadgradil bajto, da sta "žena" in otrok v svojem stanovanju a glej ga zlomka, lansko leto je kar zanosila in rodila fanta. po luftu al kako...
manj gledaš in razmišljaš o drugih boljš je.

wp, mislimo nate.

aja12

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.6.2010 21:37:13   
športnica
punce, mam lepo novičko. user posted image user posted image user posted image so na UKC MB mal pohitel user posted image user posted image user posted image in sm že kr dobila pošto da se oglasiva za posvet za drugi postopek. torej podpisat izjave, recepti za tabletke itd. so me kr mal presenetili, mi je sestra nazadnje ko sem bila tam 24.5. namignila, da lahko pošto pričakujem enkrat avgusta. to pa je hitrost. že kak teden nism gledala nabiranika, si predstavljate da bi sfalila datum? no v glavnem se bo začel prej dogajal, kot sm mislila. jeeeejjjjj user posted image user posted image user posted image

za tiste, ki ne veste, transfer sem imela 16.4. in se je zgodba vlekla vse do konec maja. Beta HCG je bil zelo nizek - nepravilna nosečnost in sem hodila na tedenske teste. hvala bogu ni bila izvenmaternična. zdej bom spet mal več tle.

lepo bodte, držte se. tlele pa za zmago user posted image

punce, nazaj na seznam me dajte prosim. 17.6. posvet v MB ( 2. postopek )

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.6.2010 21:58:34   
špica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sportnica

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.6.2010 11:22:31   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

punce, mam lepo novičko. user posted image user posted image user posted image so na UKC MB mal pohitel user posted image user posted image user posted image in sm že kr dobila pošto da se oglasiva za posvet za drugi postopek. torej podpisat izjave, recepti za tabletke itd. so me kr mal presenetili, mi je sestra nazadnje ko sem bila tam 24.5. namignila, da lahko pošto pričakujem enkrat avgusta. to pa je hitrost. že kak teden nism gledala nabiranika, si predstavljate da bi sfalila datum? no v glavnem se bo začel prej dogajal, kot sm mislila. jeeeejjjjj user posted image user posted image user posted image

za tiste, ki ne veste, transfer sem imela 16.4. in se je zgodba vlekla vse do konec maja. Beta HCG je bil zelo nizek - nepravilna nosečnost in sem hodila na tedenske teste. hvala bogu ni bila izvenmaternična. zdej bom spet mal več tle.

lepo bodte, držte se. tlele pa za zmago user posted image

punce, nazaj na seznam me dajte prosim. 17.6. posvet v MB ( 2. postopek )

vau športnica, no vidiš, da se presenečenja tudi dogajajo, super, javi se kaj.držim pesti, da ti uspe.Sem pa mislila, da ne boš šla v mb? srečno in lepo bodi miška

Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.6.2010 11:45:18   
Rakica_80
Nedelja, 13.06.
zarjaa - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo sprejmi svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jona klara, hvala ti za tako lepe besedeuser posted image user posted image , ja sej nimamo kaj, živeti moramo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Športnica, super, srečno v novem postopku in želim ti predvsem uspešen postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.6.2010 11:54:14   
zarjaa
pa je tudi transfer mimo...občutki pa tako takouser posted image

od 7 celic se jih je 5 oplodilo, vendar same morule, 2 so mi vstavili, za zamrznit pa ni ničuser posted image

zdaj pa samo upat, da se vsaj eden primeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.6.2010 12:06:57   
Rakica_80
Zarjica moja, ogromno morulic sedaj teka živahno okoli, samo pozitivne misli in počivaj, jaz pa ti pošiljam veliko pika pok za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjami v njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.6.2010 12:19:27   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Zarjica moja, ogromno morulic sedaj teka živahno okoli, samo pozitivne misli in počivaj, jaz pa ti pošiljam veliko pika pok za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjami v njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod to.Srečno Zarjaa!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.6.2010 13:26:02   
športnica

vau športnica, no vidiš, da se presenečenja tudi dogajajo, super, javi se kaj.držim pesti, da ti uspe.Sem pa mislila, da ne boš šla v mb? srečno in lepo bodi miška

sva rekla da greva enkrat še v MB, nato pa probava v LJ. sem po vezah prišla do tvojega dr. sej veš kdo. tako da če tokrat ne rata, dobim napotnico za k njemu in tudi osebni ginekolog bo. matr, če to ne bo kej pomagal, pol pa tut ne vem no user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.6.2010 13:37:38   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo, punce!

Vedela sem, da bi bilo prelepo, da bi bilo res. Tudi v četrto ni uspelo. Danes sm 31. dan ciklusa in prišla je točna kot ura. Ta prekl...a  :evil: . Ne razumem in ne morm razumeti zakaj se nama to vedno znova in znova dogaja. Zakaj ne prideva do magičnega plusa? Odgovora ne poznam. Moj se že sprašuje ali nama bo sploh kdaj uspelo in jst mu pravim vzpodbudne besede, da enkrat nama bo, v katere pa, če sm iskrena, sm tudi sama začela dvomit. Tako mi je hudo, da niti z besedami ne znam opisati. Niti solz ne morm več potočit, saj jih že skoraj ni. Toliko razočaranj... A je to toliko kaj si želimo? Nekaj tako samoumevnega, pa vendar tako težko dosegljivega in dragocenega... Ne vem, kaj naj rečem... Ne vem kam naj se skrijem, da izlijem vso to žalost. V sebi čutim tako močno bolečino. Res, ne morem verjeti, da spet ni uspelo. In to sedaj, ko sem jaz "poštimana". Ne vem več...

Za nekaj časa se umikam. Pa saj me razumete tiste, ki ste dale to skozi. Moramo se potolažit in nabrat novih moči.

Vsem, ki ste v postopkih, želim lepe celice in držim pesti za pluske, tiste pa, ki ste med trepetalkami, iskreno vam želim, da vam uspe.

Toliko zaenkrat... Ko se bom bolje počutila, pa se vam spet pridružim. Zaenkrat si res morm zaceliti rano.

Lp, wp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne obupaj, tudi za vaju bo posijal sonek

< Sporočilo je popravil Buska -- 13.6.2010 13:38:00 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.6.2010 14:18:50   
jona klara
močno navijam za vaju in držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image super, da boš lahko imela dr.za ginekologa, je res super,

Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.6.2010 14:45:18   
jona klara
buska- kako si pa kaj ti? kdaj greš v postopek,avgusta- mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.6.2010 15:04:20   
HANYBANY
wp žal mi je... user posted image DRŽI SE! user posted image

jst pa imam jutri 14.06 UZ, upam, da ne bo še kaka cistauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.6.2010 16:09:59   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Nedelja, 13.06.
zarjaa - ET

Ponedeljek, 14.06.
BEBIII - punkcija
HANYBANY - UZ

Torek, 15.06.
bibk - posvet

Četrtek, 17.06.
športnica - posvet

Petek, 18.06.
julija30 - ETZ

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Amelia greje user posted image user posted image test 10.06.
Registrirana greje user posted image  test 16.06.
mavrica72 greje user posted image  user posted image  test 18.06.
mateja_goljev greje user posted image user posted image  test 21.06.
IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
aja12 greje user posted image user posted image  test 24.06.
Rielka greje user posted image  user posted image  test 24.06.
golobica82 greje user posted image user posted image  test 25.06.
klavirka greje user posted image user posted image  test 28.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4.ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.6.2010 16:17:04   
Buska

buska- kako si pa kaj ti? kdaj greš v postopek,avgusta- mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem kar v redu, misli sem dala na odklop ... upam, da gremo avgusta v akcijo user posted image
kako pa kaj ti, je vse ok?

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.6.2010 16:19:14   
loremi
womanpolice moram rečt, da sem mela tud jaz zdele res velik upanja v to, da bo tokrat, ko si bla operirana in potem spet v postopku, pa uspešno. mi je zelooo žal, da ni šlo.
izjoči, pojdi ven, na sprehod in nikar ne izgubi upanja. Sama sem se že tolikokrat vprašala, zakaj mora bit tako težko, zakaj sem že sama mogla vse to doživet in kaj bom še mogla, pa ni odgovora, pa to vse skup nič ne pomaga, če se sprašuješ, samo težko je.
ampak ne izgubimo upanja do konca. jaz sem rekla ... pa če do konca, do šestega postopka, kolikor nam jih krije zzzs, pa toliko, če bom če še imela moč, ampak ta moment vem, da bom naslednje leto šla spet v boj, ne vdam se še.
ni ti lahko ta trenutek, stisni se k možu, pojdita na dopust, poskusi se sprostit in dovoli si vase pripeljat veliko in še večjo željo, da nekoč bo uspelo, verjemimo v to. Ni lahko, ampak to nam preostane - želja in upanje.
user posted image user posted image user posted image
če nam ne uspe, bo treba v življenju najt drug smisel, se naučit s tem živet in vzdržat naše veze žive. To je tudi težko, izziv, ampak nikoli ne vemo, kaj nam bo življenje prineslo. Imaš še dva krita postopka, pojdi v novega, ko boš pripravljena in pojdi v to z veliko željo in vero v to, da enkrat bo.

Bebiii bom mislila nate jutri! user posted image user posted image

Trepetalke srečno!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.6.2010 19:58:28   
miklarom

Ponedeljek, 14.06.

BEBIII - punkcija - srečno jutri in čimveč blastocist in nebolečo punkcijo, full držim pesti zate in navijam, pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo RTM SRCE

HANYBANY - UZ - srečno jutri zarjaa - lepo grej svoji pikici in naj bodo solze sreče čez 14. dni

IVVY - kako si kaj, kako počutje je še belin , navijam zateuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.6.2010 20:38:13   
Rakica_80
Ooooo Miklaaa moja, kakooo lepo te je spet videti tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si mi ti?user posted image Midva sva planirala pridet na vaš konec, ampak žal, nisva mogla zaradi moje šole, sem pa jo uspešno končala in podelitev imam 5.7user posted image
Sedaj po tem postopku itak, da ne bom spet mogla, tako da računaj enkrat konc Julija ali Avgusta vas pridemo obiskatuser posted image
Hvala ti, ker misliš name, jaz pa se bom potrudila, da me bo čim manj bolelouser posted image user posted image Sem pa zelo mirna iskreno povedano, kaj bo pa jutri še nevemuser posted image
Loremi in vsem ostalim hvala ker držite pesti zame, rada vas imam vseeeuser posted image
Lep večer želim, pa pauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.6.2010 20:46:43   
IVYY
zarjaa....user posted image user posted image , kot je rekla bebiii, dosti morulc teka zdajle naokoli, samo pozitivno razmišljaj.

bebiii.... mislim močno nate in držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

zame pa mislim, da se je boj tudi tokrat končal. Ja, danes komaj 5. dan po ET me je zjutraj tako fanj zvijalo in krčlo in skozi sem imela občutek, da se bo zdaj zdaj vlilo. In najprej je bilo malo rdeče sluzi, zdaj pa že malo krvavim. Čudno je to, saj je danes komaj 24. dan ciklusa in moj je dolg tudi do 34. dni.
Danes sem se zjokala že tolikokrat, da nimam niti več solz, ampak gremo dalje.
Bi pa vam rada nekaj zaupala, moja sestra je par mesecev nazaj bila pri eni vedeževalki v postojni, ki ji je zame rekla, da bom zanosila ob prehodu iz tega leta v naslednje ??!!  če ima res prav, bom morala dati skozi še en neuspešen postopek. Saj ne verejamem v to, ampak je že kar precej stvari zadela. Napovedala je, da bomo imeli smrt junija v družini in res umrla je moja nona...

Punce držte se, se vam oglasim jutri.

Navijam za ostale trepetalke   

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.6.2010 20:58:03   
špica84
ivvy user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoxe ma pa vedezevalka prav

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.6.2010 21:15:16   
aja12
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

zarjaa....user posted image user posted image , kot je rekla bebiii, dosti morulc teka zdajle naokoli, samo pozitivno razmišljaj.

bebiii.... mislim močno nate in držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

zame pa mislim, da se je boj tudi tokrat končal. Ja, danes komaj 5. dan po ET me je zjutraj tako fanj zvijalo in krčlo in skozi sem imela občutek, da se bo zdaj zdaj vlilo. In najprej je bilo malo rdeče sluzi, zdaj pa že malo krvavim. Čudno je to, saj je danes komaj 24. dan ciklusa in moj je dolg tudi do 34. dni.
Danes sem se zjokala že tolikokrat, da nimam niti več solz, ampak gremo dalje.
Bi pa vam rada nekaj zaupala, moja sestra je par mesecev nazaj bila pri eni vedeževalki v postojni, ki ji je zame rekla, da bom zanosila ob prehodu iz tega leta v naslednje ??!!  če ima res prav, bom morala dati skozi še en neuspešen postopek. Saj ne verejamem v to, ampak je že kar precej stvari zadela. Napovedala je, da bomo imeli smrt junija v družini in res umrla je moja nona...

Punce držte se, se vam oglasim jutri.

Navijam za ostale trepetalke   

ivyy, it aint over till its over...daj zdrži , mogoče pa to ni dokončno.

bi se ti pa priporočila za kontakt tele tvoje vedeževalke, če vse ugane....včasih se tudi nevernice zatekamo k takim pomirjevalom.

držim pesti, da je le false alarm zate

aja12

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.6.2010 21:19:01   
aja12
IZVIRNO SPOROČILO: zarjaa

pa je tudi transfer mimo...občutki pa tako takouser posted image

od 7 celic se jih je 5 oplodilo, vendar same morule, 2 so mi vstavili, za zamrznit pa ni ničuser posted image

zdaj pa samo upat, da se vsaj eden primeuser posted image

zarjaa,

zgleda se boriva z istimi borci :) tudi jaz 2 morulci. sem dost na realnih tleh .
kako se kaj počutiš? kaj posebnega?

lp, aja12

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?