|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
13.6.2010 21:50:53   
Amelia
WP in IVYY user posted image user posted image user posted image  za vaju, nima smisla, da vama kaj napišem, ker točno vem, da samo čas celi rane....edino kar pomaga je, da se zaposlimo s čim drugim, še dobro da je poletje, dolgi dnevi, čas dopustov, je vseeno lažje kot pozimi.

Jaz testa še vedno nisem delala, sem 17. dan po ET, opažam pa na WC papirju ene roza lise, zdaj bomo pa videli, al se bo vlilo kot prejšnji mesec, al pa bo prenehalo...če bo jutri stanje nespremenjeno delam test, ker za vikend gremo na morje in mi bo zmanjkalo Prometriuma in moram počas vedet pri čem sem, ampak jaz kar ne bi delala testa...

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.6.2010 8:14:50   
jona klara
ivyy-pa saj ne morem verjeti nouser posted image user posted image user posted image ,pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image drži se, konec leta bo pa zagotovo drugačen.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.6.2010 8:59:47   
zarjaa
BEBIII močno stiskat pesti, da bo čim manj boleča punkcija in veliiiiko celicuser posted image user posted image user posted image

aja12 tudi jaz sem na realnih tleh, ampak ne vem zakaj, imam že vseskozi občutek, da bo ratalouser posted image . Saj sem pripravljena tudi na to, da ne bo nič, ampak imam dober občutek, kljub temu, da sta samo moruliuser posted image  Veš kaj, je treba bit optimist vse do konca, ker lepe misli prinesejo samo lepe stvari in obratno, zato samo korajžno in think positive!!!! Počutje pa je zaenkrat ok, edino ko kaj pojem, sem bolj boga...hihi...in sem v tem postopku že -3 kg, česar pa iskreno povedano nisem rabilauser posted image user posted image

IVYY mi je žal, ampak upam, da se ne vlije in da bo konec vseeno srečen!!! Če ne, pa jeseni v nov boj!!!! Glede vedeževalk, bi jaz do sedaj morala imet že čredico otrok user posted image user posted image , ampak moje prijateljica zeloo verjame v te reči in gre večkrat k eni v Postojno in do sedaj ji je vse zadela!!! Mogoče pa gre za isto in boš kmalu srečka nosečkauser posted image

za vse borke mooočno držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.6.2010 9:33:12   
Rielka
BEBIII srecno danes na punkciji,drzim pesti da bo cim vec celicuser posted image user posted image user posted image
IVYY m ne no,jaz upam da ni to to.Lahko da ni se vsega konec.Kako je pocutje,je fajn rdece?
aja12 kako si mi ti,pocutje?Danes je najin 5 dan,kajne?Mene nekaj scipa na momente,imam obcutek da bo zdaj zdaj prislauser posted image .Upam da je ne bo.Ti si se doma ali si v sluzbi?Jaz se se malo razvajam doma.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.6.2010 9:34:23   
Urshy78
ivyy, pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sem ful upala da ti bo tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii, želim ti čim manj bolečo in uspešno punkcijo user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.6.2010 9:37:02   
jona klara
bebii- srečno na punkciji, da ne bo boleča in dobre blastocistke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.6.2010 9:39:07   
Rielka
jona klara vidim da nisi pozabila na nas,prides pospegat k nam.Kako si ti nosecka?

Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.6.2010 9:43:34   
Rielka
Punce imam eno vprasanje,kdaj pride do vgnezditve,ETsem imela 9.6.Mislita da so se ze vgnezdile moje pikice,ce so se?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.6.2010 10:02:25   
IVYY
vse je tako čudno drage moje.... včeraj je bilo krvi za malo večji dnevni vložek (zelo sveža rdeča kri=, čez noč nič, danes zjutraj pa le malo na papirju, ko sem se obrisala... meni je to malo čudno, ker ko jaz dobim tečko, se mi najprej najavi z rjavim izcedkom dva dni, potem pa se vlije in teče konstantno namjanj 4dni.
čisto malo upanja še imam...bomo videli, kaj bo prinesel današnji dan
vam poročam...

HVALA, KER STE OB MENI !!!!

bebiii... držim pesti !!!!!!!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.6.2010 10:09:03   
loremi
IVYY si v nezavidljivi situaciji, sedaj si, predvidevam, kak teden po trasferju? Za test bo mal prezgodaj, ker lahk pokaže lažni rezultat, tko da žal, nekak ni druge variante, kot čakat. Upajmo, da je tole bila vgnezditvena, kdaj se pokaže tudi s krvjo. Ne obupaj, dokler ni povsem konec, je pa težko, vem. Upanje in pogum v srce. Zdrži.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.6.2010 10:09:25   
Rielka
IVYY jaz mislim da ni se konec tega,lahko je vgnezditvena.Srcno ti zelim da ti bi uspelo!
Ves danes je moj 5 dan po ET,me grabi ze malo panika.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.6.2010 10:11:30   
JEŠA
wp mi je žal .....ne vem, kaj bi rekla user posted image user posted image   drži se,...

ivyy mogoče pa ni vse izgubljeno,...tudi jaz ko sme bila prvič noseča sem 11. dan začela krvavet,...(oranžno-rdeča barva) in sem krvavela 3 ure nonstop,...pol se je čez nočumirilo zjutraj pa le še malo,....pol je test 13. dan pokazal +....zato ne obupat,....

bebiii srečno za danes,....

Drugim pa, da čimprej zagledate magični +++++ ali pa  user posted image user posted image

LP Ješa

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.6.2010 10:11:34   
Urshy78
IVVY, uff, vidim da še ni konec vsega. jaz ti bom držala pesti do konca in upala na srečen zaključek user posted image user posted image
ful mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.6.2010 10:12:26   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka
Punce imam eno vprasanje,kdaj pride do vgnezditve,ETsem imela 9.6.Mislita da so se ze vgnezdile moje pikice,ce so se?

Nekje sem enkrat brala, pa ne znam več naj tiste spletne strani, kako je z dnevi vgnezditve, ampak da se zarodek lahko vgnezdi celo šele 10. dan po ET, čeprav je vsekakor bolje, da se nekje do 7. dne po ET, ker se tako že začne "hranit" iz zadebeljene sluznice. Tako da lahko se je že, lahko pa se še bo. Teh 14 dni čakanja je strašno dolgih, vem. Naj se ti na koncu dobro izzide.
Ne išči pa takih in drugačnih znakov, ker so si znaki za + in - zelo podobni.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.6.2010 10:18:10   
Rielka
loremi hvala za odgovor,ja res so teski ti dnevi,jaz samo upam da bo uspelo,da se ne prikaze ta user posted image .
Kako si ti,je kaj boljse.Zelim ti veliko srece za naprej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.6.2010 10:59:50   
Anonimen
wp, žal mi je zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klavirka, škoda, da se zarodki niso razvili do morul. Ampak večkrat je dovolj samo morula, pa se rodi en lep user posted image . Držim pesti!! user posted image user posted image

športnica, super za pošto!! so pa res hitri. user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, nič bit žalostna! To je super rezultat, da se ti jih toliko oplodi in pride do 5 dneva. Meni sta se npr. v prvem postopku oplodile samo 2 celice (od 7), do 5 dne ni prišla nobena. Drugič pa od 10 celic samo 6 oplojenih (ICSI!!), do 5 dne sta prišla blastocista in morula. Tako, da jaz vseeno  mislim, da imaš lep rezultat. user posted image user posted image user posted image Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

ivyy, kakšno je stanje? So se krvavitve umirile, ali je zares konec?user posted image Držim pesti, da je bila vgnezditvena!!! user posted image user posted image user posted image

rielka, zarodek se vgnezdi od 1 dne po ET do nekje 4 dne.-

Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.6.2010 11:32:21   
TittyK
Ojla punce!

Wp user posted image user posted image , ne obupaj! Čeprav vem kako je to počasi se vzpenjat iz depresije po neuspešnem postopku in si pridobivat vedno več moči za nov postopek. Go girl!

IVYY,
mogoče pa bo to vnezditvena krvavitev, držim pesti!

Skuštrana suzi, kako kaj špikice. Danes pade že 5. ne? Moj trebuh se že prijetno barva v mavrične barveuser posted image .

Držim pesti za vse, ki čakate na user posted image user posted image ali pa ste na poti tja.

Pa pa,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.6.2010 13:04:31   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

jona klara vidim da nisi pozabila na nas,prides pospegat k nam.Kako si ti nosecka?

ja seveda nisem pozabila na vas ker vem kako je to....ne moreš nikoli pozabiti, če si  moral čez to...jaz sem okej, upam, da bo še naprej tako.držim ti pesti, vgnezditveno je pa težko napovedati, ker je lahko tudi zelo pozno, ni kaj do 12 dne je treba zdržati, potem pa se vidi-test, vem, dA JE DOLGA, AMPAK ZNAKI SO RES ZA + IN - podobni.

upam, da ti uspe

ivyy- še vedno upam zate!!!

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.6.2010 13:20:07   
Anonimen
titty, jaz sem ok, trebuh tudi. Nisem nikoli imela modric, tako, da bo najbrž tudi sedaj tako. Imam srečo, da mam dosti šlaufkov. user posted image   Ti že kaj čutiš kakšne stranske učinke? Jaz jih ne. Edino kar imam je rdeč in srbeč flek  še kakšne pol ure po špikanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.6.2010 13:49:52   
špica84
bebi naj bo punkcija cim manj boleca ter lepo stevilo najlepsih celic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.6.2010 13:58:17   
Amelia
Hlače gor, hlače dol, a je roza izcedek, rdeč, rjav, ga je veliko, mogoče malo manj kot prej,...za popiz..user posted image  vse skupaj, naj se že vlije al pa preneha ker se mi bo skeglalo!!! Sem v službi in sem si dala kar t majhen tampon, da me ne mika skoz na WC hodit!

Napredujem, kupila sem si test, sam imam občutek, da samo prometrium zadržuje menstruacijo in da se bo zdaj zdaj vlilo!!!!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.6.2010 14:01:37   
bibk
IVYY - močno močno upam, da ni še vse izgubljeno, da je bil to lažni alarem.

BEBIII - bellezza danes moraš dat vse od sebe in bit najbolj pridna kokoška vseh časov in čim več lepih/kvalitetnih "jajčk" znest user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi se !!!!!!

WP - ne veš kako te razumem, midva imava sicer za sabo 2 neuspešna pa se vseeno še kar ne morem sprijaznit in mislim da dokler ne ugledam magičnega + se verjetno tudi ne bom. Prav tako se skozi sprašujem, če nama je sploh namenjeno ali nama bo kdaj sploh ratalo, skušam mislit pozitivno ampak na koncu se vedno sesujem na realna tla in takoj solze v očeh.... Za to pa občudujem našo BEBIII, ki je razčistla pri sebi in ima moč tako gledat na te stvari.

Upajmo da bomo enkrat vse prišle do tako željenega cilja.

Držte se.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.6.2010 14:14:05   
Rakica_80
Punce, vam sporočam, da imava 24 celic, jaz sploh še ne morem dojet, da jih je tolikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da jih bo tokrat oplojenih več kot lani, sem bila kar pol ure notri, punkcija sploh ni nič bolela, edino kar je, sem notranje bila poškodovana, ena žilica mi je počila, zato sem morala počakat do 12.00, še za en UZ, notri je še kri,ampak pravi da ni problema, da se bo samo ščistilo.
Grem sedaj počivat, pa se vam oglasim jutri.
Hvala, ker ste mislile name, rada vas imam!
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.6.2010 14:17:57   
špica84
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebiiiiiiiiiiii lep rezultat,naj te v soboto cim vec zarodkov pricaka se kj za v skrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.6.2010 14:28:43   
bibk
BEBIII - bravo bravo bravo - pridna naša kokoška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa še zadnji "horuk" te čaka in pol velik PLUSEK!!!! 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?