Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 13.6.2010 21:50:53
|
|
|
|
Amelia
|
WP in IVYY za vaju, nima smisla, da vama kaj napišem, ker točno vem, da samo čas celi rane....edino kar pomaga je, da se zaposlimo s čim drugim, še dobro da je poletje, dolgi dnevi, čas dopustov, je vseeno lažje kot pozimi. Jaz testa še vedno nisem delala, sem 17. dan po ET, opažam pa na WC papirju ene roza lise, zdaj bomo pa videli, al se bo vlilo kot prejšnji mesec, al pa bo prenehalo...če bo jutri stanje nespremenjeno delam test, ker za vikend gremo na morje in mi bo zmanjkalo Prometriuma in moram počas vedet pri čem sem, ampak jaz kar ne bi delala testa...
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 8:14:50
|
|
|
|
jona klara
|
ivyy-pa saj ne morem verjeti no ,pošiljam ti drži se, konec leta bo pa zagotovo drugačen.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 8:59:47
|
|
|
|
zarjaa
|
BEBIII močno stiskat pesti, da bo čim manj boleča punkcija in veliiiiko celic aja12 tudi jaz sem na realnih tleh, ampak ne vem zakaj, imam že vseskozi občutek, da bo ratalo . Saj sem pripravljena tudi na to, da ne bo nič, ampak imam dober občutek, kljub temu, da sta samo moruli Veš kaj, je treba bit optimist vse do konca, ker lepe misli prinesejo samo lepe stvari in obratno, zato samo korajžno in think positive!!!! Počutje pa je zaenkrat ok, edino ko kaj pojem, sem bolj boga...hihi...in sem v tem postopku že -3 kg, česar pa iskreno povedano nisem rabila IVYY mi je žal, ampak upam, da se ne vlije in da bo konec vseeno srečen!!! Če ne, pa jeseni v nov boj!!!! Glede vedeževalk, bi jaz do sedaj morala imet že čredico otrok , ampak moje prijateljica zeloo verjame v te reči in gre večkrat k eni v Postojno in do sedaj ji je vse zadela!!! Mogoče pa gre za isto in boš kmalu srečka nosečka za vse borke mooočno držim pesti in vam pošiljam
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 9:33:12
|
|
|
|
Rielka
|
BEBIII srecno danes na punkciji,drzim pesti da bo cim vec celic IVYY m ne no,jaz upam da ni to to.Lahko da ni se vsega konec.Kako je pocutje,je fajn rdece? aja12 kako si mi ti,pocutje?Danes je najin 5 dan,kajne?Mene nekaj scipa na momente,imam obcutek da bo zdaj zdaj prisla .Upam da je ne bo.Ti si se doma ali si v sluzbi?Jaz se se malo razvajam doma.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 9:34:23
|
|
|
|
Urshy78
|
ivyy, pa ne no pa sem ful upala da ti bo tokrat uspelo Bebiii, želim ti čim manj bolečo in uspešno punkcijo
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 9:37:02
|
|
|
|
jona klara
|
bebii- srečno na punkciji, da ne bo boleča in dobre blastocistke!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 9:39:07
|
|
|
|
Rielka
|
jona klara vidim da nisi pozabila na nas,prides pospegat k nam.Kako si ti nosecka?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 9:43:34
|
|
|
|
Rielka
|
Punce imam eno vprasanje,kdaj pride do vgnezditve,ETsem imela 9.6.Mislita da so se ze vgnezdile moje pikice,ce so se?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:02:25
|
|
|
|
IVYY
|
vse je tako čudno drage moje.... včeraj je bilo krvi za malo večji dnevni vložek (zelo sveža rdeča kri=, čez noč nič, danes zjutraj pa le malo na papirju, ko sem se obrisala... meni je to malo čudno, ker ko jaz dobim tečko, se mi najprej najavi z rjavim izcedkom dva dni, potem pa se vlije in teče konstantno namjanj 4dni. čisto malo upanja še imam...bomo videli, kaj bo prinesel današnji dan vam poročam... HVALA, KER STE OB MENI !!!! bebiii... držim pesti !!!!!!!!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:09:03
|
|
|
|
loremi
|
IVYY si v nezavidljivi situaciji, sedaj si, predvidevam, kak teden po trasferju? Za test bo mal prezgodaj, ker lahk pokaže lažni rezultat, tko da žal, nekak ni druge variante, kot čakat. Upajmo, da je tole bila vgnezditvena, kdaj se pokaže tudi s krvjo. Ne obupaj, dokler ni povsem konec, je pa težko, vem. Upanje in pogum v srce. Zdrži.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:09:25
|
|
|
|
Rielka
|
IVYY jaz mislim da ni se konec tega,lahko je vgnezditvena.Srcno ti zelim da ti bi uspelo! Ves danes je moj 5 dan po ET,me grabi ze malo panika.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:11:30
|
|
|
|
JEŠA
|
wp mi je žal .....ne vem, kaj bi rekla drži se,... ivyy mogoče pa ni vse izgubljeno,...tudi jaz ko sme bila prvič noseča sem 11. dan začela krvavet,...(oranžno-rdeča barva) in sem krvavela 3 ure nonstop,...pol se je čez nočumirilo zjutraj pa le še malo,....pol je test 13. dan pokazal +....zato ne obupat,.... bebiii srečno za danes,.... Drugim pa, da čimprej zagledate magični +++++ ali pa LP Ješa
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:11:34
|
|
|
|
Urshy78
|
IVVY, uff, vidim da še ni konec vsega. jaz ti bom držala pesti do konca in upala na srečen zaključek ful mislim nate
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:12:26
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka Punce imam eno vprasanje,kdaj pride do vgnezditve,ETsem imela 9.6.Mislita da so se ze vgnezdile moje pikice,ce so se? Nekje sem enkrat brala, pa ne znam več naj tiste spletne strani, kako je z dnevi vgnezditve, ampak da se zarodek lahko vgnezdi celo šele 10. dan po ET, čeprav je vsekakor bolje, da se nekje do 7. dne po ET, ker se tako že začne "hranit" iz zadebeljene sluznice. Tako da lahko se je že, lahko pa se še bo. Teh 14 dni čakanja je strašno dolgih, vem. Naj se ti na koncu dobro izzide. Ne išči pa takih in drugačnih znakov, ker so si znaki za + in - zelo podobni.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:18:10
|
|
|
|
Rielka
|
loremi hvala za odgovor,ja res so teski ti dnevi,jaz samo upam da bo uspelo,da se ne prikaze ta . Kako si ti,je kaj boljse.Zelim ti veliko srece za naprej!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 10:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
wp, žal mi je zate! klavirka, škoda, da se zarodki niso razvili do morul. Ampak večkrat je dovolj samo morula, pa se rodi en lep . Držim pesti!! športnica, super za pošto!! so pa res hitri. zarja, nič bit žalostna! To je super rezultat, da se ti jih toliko oplodi in pride do 5 dneva. Meni sta se npr. v prvem postopku oplodile samo 2 celice (od 7), do 5 dne ni prišla nobena. Drugič pa od 10 celic samo 6 oplojenih (ICSI!!), do 5 dne sta prišla blastocista in morula. Tako, da jaz vseeno mislim, da imaš lep rezultat. Držim pesti!! ivyy, kakšno je stanje? So se krvavitve umirile, ali je zares konec? Držim pesti, da je bila vgnezditvena!!! rielka, zarodek se vgnezdi od 1 dne po ET do nekje 4 dne.-
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 11:32:21
|
|
|
|
TittyK
|
Ojla punce! Wp , ne obupaj! Čeprav vem kako je to počasi se vzpenjat iz depresije po neuspešnem postopku in si pridobivat vedno več moči za nov postopek. Go girl! IVYY, mogoče pa bo to vnezditvena krvavitev, držim pesti! Skuštrana suzi, kako kaj špikice. Danes pade že 5. ne? Moj trebuh se že prijetno barva v mavrične barve . Držim pesti za vse, ki čakate na ali pa ste na poti tja. Pa pa, Titty
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 13:04:31
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka jona klara vidim da nisi pozabila na nas,prides pospegat k nam.Kako si ti nosecka? ja seveda nisem pozabila na vas ker vem kako je to....ne moreš nikoli pozabiti, če si moral čez to...jaz sem okej, upam, da bo še naprej tako.držim ti pesti, vgnezditveno je pa težko napovedati, ker je lahko tudi zelo pozno, ni kaj do 12 dne je treba zdržati, potem pa se vidi-test, vem, dA JE DOLGA, AMPAK ZNAKI SO RES ZA + IN - podobni. upam, da ti uspe ivyy- še vedno upam zate!!!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 13:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
titty, jaz sem ok, trebuh tudi. Nisem nikoli imela modric, tako, da bo najbrž tudi sedaj tako. Imam srečo, da mam dosti šlaufkov. Ti že kaj čutiš kakšne stranske učinke? Jaz jih ne. Edino kar imam je rdeč in srbeč flek še kakšne pol ure po špikanju.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 13:49:52
|
|
|
|
špica84
|
bebi naj bo punkcija cim manj boleca ter lepo stevilo najlepsih celic
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 13:58:17
|
|
|
|
Amelia
|
Hlače gor, hlače dol, a je roza izcedek, rdeč, rjav, ga je veliko, mogoče malo manj kot prej,...za popiz.. vse skupaj, naj se že vlije al pa preneha ker se mi bo skeglalo!!! Sem v službi in sem si dala kar t majhen tampon, da me ne mika skoz na WC hodit! Napredujem, kupila sem si test, sam imam občutek, da samo prometrium zadržuje menstruacijo in da se bo zdaj zdaj vlilo!!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 14:01:37
|
|
|
|
bibk
|
IVYY - močno močno upam, da ni še vse izgubljeno, da je bil to lažni alarem. BEBIII - bellezza danes moraš dat vse od sebe in bit najbolj pridna kokoška vseh časov in čim več lepih/kvalitetnih "jajčk" znest . Javi se !!!!!! WP - ne veš kako te razumem, midva imava sicer za sabo 2 neuspešna pa se vseeno še kar ne morem sprijaznit in mislim da dokler ne ugledam magičnega + se verjetno tudi ne bom. Prav tako se skozi sprašujem, če nama je sploh namenjeno ali nama bo kdaj sploh ratalo, skušam mislit pozitivno ampak na koncu se vedno sesujem na realna tla in takoj solze v očeh.... Za to pa občudujem našo BEBIII, ki je razčistla pri sebi in ima moč tako gledat na te stvari. Upajmo da bomo enkrat vse prišle do tako željenega cilja. Držte se.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 14:14:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, vam sporočam, da imava 24 celic, jaz sploh še ne morem dojet, da jih je toliko upam, da jih bo tokrat oplojenih več kot lani, sem bila kar pol ure notri, punkcija sploh ni nič bolela, edino kar je, sem notranje bila poškodovana, ena žilica mi je počila, zato sem morala počakat do 12.00, še za en UZ, notri je še kri,ampak pravi da ni problema, da se bo samo ščistilo. Grem sedaj počivat, pa se vam oglasim jutri. Hvala, ker ste mislile name, rada vas imam! Pa pa
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 14:17:57
|
|
|
|
špica84
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebiiiiiiiiiiii lep rezultat,naj te v soboto cim vec zarodkov pricaka se kj za v skrinjo
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 14.6.2010 14:28:43
|
|
|
|
bibk
|
BEBIII - bravo bravo bravo - pridna naša kokoška Sedaj pa še zadnji "horuk" te čaka in pol velik PLUSEK!!!!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?