|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
14.6.2010 14:34:34   
loremi
BEBIII pa ti si carica! woohooo zavidljivo število celic, bravo!! user posted image  user posted image
naj vaju pričaka čimveč otročkov!!
kdo ti je pa opravil punkcijo, mislim kater dr.?
da ni nič bolelo ... WAW! ne more bit boljš, počivaj in naj se kri sčisti in bo vse super!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.6.2010 14:38:26   
zarjaa
BEBIII suppppppeeeeeerrrrrrrrrrr...mamma mia, to pa je število user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se jih čim več oplodi v lepeee... najlepše blastocisteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.6.2010 14:52:40   
cukica
ivye in amelia upam,da bo vse v redu,...držim pesti,....
bebiii super in počivej ,....user posted image user posted image ,ostalo sem ti pa itak že povedala

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.6.2010 14:56:04   
jona klara
bebiii- čestitke, naj te pričakajo  vsaj 2 dobri blastocisti, saj veš čez 14 dni se vidimo na oni straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.6.2010 15:00:49   
Rielka
BEBIII super za toliko celicuser posted image user posted image user posted image ,sedaj samo pocivat.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.6.2010 17:32:34   
IVYY

bebiiii..... ti si carica.... počivaj, da v nedeljo lepo sprejmeš tvoje otročičke !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce moje... hvala, ker navijate zame! Ful mi to pomeni !
Bomo videli, kaj bo. V primerjavi z včerajšnjo krvavitvo, jo je danes do zdaj 2/3 manj
( niti polovica dnevnega vložka). Vsako toliko je na papirju kakšna rdeča nitka in to je to. Tako kot je včeraj kazalo in se kar naenkrat ulilo, sem mislila, da bo vedno več te krvi, ampak jo je vedno manj
oziroma skoraj nič... Joj, če se meni ne zmešauser posted image ... me pa ko hodim ful dol tišči, kot
da mi bo kaj ven zlezlouser posted image

Rielka, vem kako je, teh 14 dni je prava vojna z živci. Jaz bi raje dala skozi 1000 punkcij, kot pa to čakanje.
Zdrži in pozitivno misli !!!

Amelia, kako je situacija? Navijam zate in držim pesti, da ti izcedki niso nič slabega.
Kdaj boš delala test?

vam poročam, kako bo z mano

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.6.2010 18:41:09   
Urshy78
BEBIII, waw, čestitke za tako lepo število celic user posted image user posted image
držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.6.2010 18:48:20   
športnica
bebiii, bravisimo user posted image user posted image user posted image takega števila pa že dolgo ne. madonca, dobra si. zdej se pa lepo pocartaj in spočij, da boš ready za pikice. držim pesti.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.6.2010 19:03:03   
aja12
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

BEBIII srecno danes na punkciji,drzim pesti da bo cim vec celicuser posted image user posted image user posted image
IVYY m ne no,jaz upam da ni to to.Lahko da ni se vsega konec.Kako je pocutje,je fajn rdece?
aja12 kako si mi ti,pocutje?Danes je najin 5 dan,kajne?Mene nekaj scipa na momente,imam obcutek da bo zdaj zdaj prislauser posted image .Upam da je ne bo.Ti si se doma ali si v sluzbi?Jaz se se malo razvajam doma.

bebii, upam, da je bil pridelek dober in ni bolelo.

ivyy, upam, da je bil le znak ki ga telo pošilja, da se je nekaj prijelo in se zdaj telo in nova živa zadevica spoznavata. jest navijam zate, da bo uspešno.

rielka,

ja počutje ok, skor kot da ni nič. včasih me na desni nad jajčnikom mal špika, ma ne vem kaj je to. na momente imam občutek tudi jaz da bo šlo naprej. doma sem mislila, da se mi bo zmešal. v soboto sem najdla en tko dober post na drugem portalu, da sem jokala , tolk mi je blo smešn. na konc nisem več vedla al jokam k mi je blo smešn al so me hormoni potolkli user posted image  a si morš mislit....

no dons sem šla delat in je blo kar ok, sam mal nerodno si je sredi dneva utrogestan tam na wcu dajat noter, ma če hujšga ne bo, še umret ne bo treba...haha.

no držim za naju, da se 24.6. vidiva na krvnemuser posted image
lp, aja12

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.6.2010 19:13:11   
aja12
bebii,

pa to je noro. bravouser posted image user posted image user posted image user posted image . naj bo enaka stopnja tudi kvalitete, pa si za v knjigo rekordov. želim lepe blastociste in da nas kmalu obvestiš da si user posted image

ivyy, sem rekla it aint over till its over - torej ne takoj negativno. še vedno je upanje in diši mi po user posted image , vsaj kar berem izkujšnje od punc tukaj gor. tko da glavo gor in zamoti se s čim ,da bo lažje minilo. tukaj samo čas pokaže svoje. navijam zate in ti želim, da bi bil junij 2010 tvoj najlepši mesec....saj veš zakajuser posted image

vsem ostalim , dobro špikanje in kvaliteten pridelek. ne pozabte, da je zadost že ena dobra celica, ki se odloči ostat pri vas celih 9.

lp, aja12

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.6.2010 21:20:29   
špica84
sportnica ce potrebujes krvomocnica imam se just celo skatlo,ki je absolutno ne rabim in ti jo lahko prinesem

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.6.2010 21:32:29   
FoxyLady

BEBII- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super,enkratno,fenomenalno...... zdaj upajmo da so celice kvalitetne in da bo uspešno!!!

WP- žal mi je zate!!!! ampak saj si močna ženska ,pobrala se boš in šla v nov boj.

vsem ostalim pa želim čim bolj dobre novičke

sama pa čakam na četrtek 17.6. da bo UZ skozi in da vidim moje user posted image user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.6.2010 21:34:11   
špica84
lepo foxy pridi se malo na ono stran k nam

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.6.2010 21:59:12   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

sportnica ce potrebujes krvomocnica imam se just celo skatlo,ki je absolutno ne rabim in ti jo lahko prinesem

super. se zmenva na ZS

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.6.2010 22:01:03   
špica84
komot user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.6.2010 7:33:21   
Amelia
Ojla punce, včeraj delala test, je negativen, sem nehala jemat Prometrium in se mi je user posted image  kar vlila, skratka se mi je kar prav zdelo. Očitno z zamrznjenčki nimam sreče.

Razpoloženje presenetljivo OK, sem se potem stisnila in zaspala ob moji hčerki in je bilo vse pozabljeno, bo že prišel t pravi čas za novo user posted image .

Skratka, danes pokličem Reša za nov postopek jeseni, pred mano je dolgo in vroče poletje, ta vikend že odhajamo za 16 dni v Dalmacijo, jeseni pa v boj po sveže zarodke.

Držim  pesti za vse vas, pa se beremo jeseni, vas bom še vsake toliko malo prečekirala, ampak drugače bom pa odklopila vse skupaj.

Čaos, pa da se mi jih do jeseni čim več preseli na forum nosečke, da vas ne vidim več tukaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.6.2010 7:37:07   
špica84
amelia zal mi je :(

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.6.2010 7:44:25   
Anonimen
bebiii, čestitke za 24 celic!! user posted image user posted image user posted image Madona, to pa je rezultat. user posted image user posted image   Koliko si imela pa foliklov, da se je notri skrivalo toliko celic?

amelia, žal mi je, da ti ni uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ivyy, jaz mislim, da bo tole na koncu še veselo. user posted image user posted image Najbrž se je eden poslovil, drugi pa vztraja.

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.6.2010 8:04:02   
TittyK
Bebi bravo user posted image user posted image user posted image !

Amelia, škoda, ampak všeč mi je tvoj optimizem.

Skuštrana suzi, za 1x ne občutim nobenih stranskih učinkov, mogoče sem malo bolj tečna. Mi je rekel mož, da bo vsaj vedel kaj ga čaka v starih letihuser posted image .

Punce, mene nekaj zanima. A na GK uporabijo kdaj UZ pri transferju zarodkov, ker pri meni ga še niso. Vidim pa na tujih internetnih straneh, da je UZ zelo pomemben, da lahko določijo najboljše mesto vgnezditve. Kakšne izkušnje?
Tokrat sem se odločija, da bom v postopku jemala Aspirin 100, četudi ga na GK ne priporočajo, ma škodit po moje ne more, kaj pravite?

Lepo se imejte,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.6.2010 8:41:09   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Torek, 15.06.
bibk - posvet

Četrtek, 17.06.
športnica - posvet

Petek, 18.06.
julija30 - ETZ

Sobota, 19.06.
BEBIII - ET

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Registrirana greje user posted image  test 16.06.
mavrica72 greje user posted image  user posted image  test 18.06.
mateja_goljev greje user posted image user posted image  test 21.06.
IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
aja12 greje user posted image user posted image  test 24.06.
Rielka greje user posted image  user posted image  test 24.06.
golobica82 greje user posted image user posted image  test 25.06.
klavirka greje user posted image user posted image  test 28.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4.ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.6.2010 8:42:29   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: TittyK
A na GK uporabijo kdaj UZ pri transferju zarodkov, ker pri meni ga še niso. Vidim pa na tujih internetnih straneh, da je UZ zelo pomemben, da lahko določijo najboljše mesto vgnezditve. Kakšne izkušnje?

Na GKLJ vsaj po mojih dosedanjih izkušnjah na žalost pri transferju ne uporabljajo UZ-ja.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.6.2010 9:52:05   
Anonimen
titty, ne, res ga ne uporabljajo. user posted image   Kar se tiče pa aspirina, ga pa jaz pravtako jemljem. Ampak kakšen dan po punkciji šele začnem.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.6.2010 10:19:12   
Rakica_80
Punce, danes se počutim veliko boljše kot včeraj, saj me je začelo komaj pozno popoldne zelo boletuser posted image No, sej jemljem ketonal, pa mi zelo pomagajouser posted image Upam, da ne bo hiperceuser posted image
Amelia, zelo mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IVYY, srce moje, ti si moja nosečkica veeešuser posted image user posted image
Rielka, kako si mi ti, je že kaj znakcev?user posted image
Urshy78, hvala ti, sem videla slikice v tvojem albumu in uaaaauuuuuuu, zelo lep bušiuser posted image
TittyK, uspešno špikanje ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk, lepo se zmenite in čim prej v postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, punkcijo bi mi moral delati, dr. D, ampak njega bi morala dooolgo čakati, zato sem se odločila naj mi dela Zorn, ko pa sem prišla notri mi je delala ena bionda- NI ŠALOMON, sploh ne vem kako ji je ime, vem pa samo, da je bila odlična, ko mi je dala anestetik, nisem sploh čutila vbodov, edino, ko mi jih je vlekla ven, je bilo bolj neprijetno kot bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti Zarjaa moja, mislim nate veš in držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, hvala ti, počasi nam se uresničujejo naše napovedi, sej veš za piknik in to, mi bomo sedele deci pa bodo pekliuser posted image user posted image user posted image user posted image se slišimo kaj v kratkem, pozdravi vse doma, pa pa!
Športnica, super za pošto in hitro v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FoxyLady, hvala tiuser posted image
SS, ja res je odličen rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa samo čakat koliko se jih bo oplodilo, upam da tokrat več kot laniuser posted image
Koliko sem imela foliklov res nebi vedela natančno, vem da jih je bilo ogromno, saj sem bila na punkciji pol ure notri, dokler so mi vse ven spraviliuser posted image user posted image
Srečno v postopku user posted image user posted image

Kar se pa tiče UZ pri ET, bi bila tudi jaz vesela, da ga uporabijo, ker vsaka ženska ima drugačno maternico in ne morejo vstaviti kar tako na pametuser posted image

Uhhhh sem se razpisalauser posted image , no grem počasi, pa se slišimo kaj proti večeru!
Lep danuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.6.2010 10:33:37   
gospodarica
Vsem skupaj en prisrčen pozdravček!
Babike upam, da se me še spomnite in da niste čisto pozabile name?!Kar nekaj časa me že ni bilo tukaj, saj sem se po prejšnjem neuspelem postopku odločila, da se malo umaknem iz foruma.
Ta čas sem si nabrala novih moči za naslednji boj,obiskala sem tudi eno gospo, ki se ukvarja z energijskimi kamni,pričela uživati matičen mleček,...itd.
Odločila sem se, da se vrnem nazaj med vas,saj samo vi tukaj razumete kako in kaj to poteka in samo z vami se lahko odkrito pogovarjam:)
Skratka, prejšnji mesec, sva z mojim šla v nov boj, v predzadnji,se pravi peti postopek ICSI.
Z punkcijo smo pridobili osem celic, foliklov je bilo ogromno,a žal jih je bilo veliko praznih.Od teh osmih celic sta se razvila samo dva zarodka in ta dva danes grem:)
Test imam 26.6 tako, da če vam ni odveč, me prosim dajte na seznam trepetalk.
Moje stanje je zaenkrat ok...na trenutke me špikne v jajčnikih.In spet se pojavi dvom ali bo ali ne!Na smrt me je strah, ker če ta postopek ne uspe,nama ostane samo še eden.In potem spet razmišlajn naprej, kaj če še v zadnem ne uspe,kaj bova ostala brez otrok???Ostane nama še samo možnost samoplačniških postopkov..pa smo spet tam!:(
Vem, da stvari malo prehitevam,ampak saj veste kako je to.Tudi jaz bi raje imela tisoče punkcij,kot pa tole 14-dnevno čakanje na rezultat.
Skratka jaz srčno upam,da se mi vsaj tokrat nasmehne sreča in da se vse razvije tako,kot si vse tukaj na tem forumo najbolj želimo.

CUKICA,JEŠA,palcica....čestitam za tak uspeh!!!držite se in naj vam čimprej mine čas,preden dobite svoje štručke v rokeuser posted image

WOMANPOLICE,AMELIA.... pošiljam vama objemčke,da se čim prej pobereta!Čez poletje naberita nove energije in hitro v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem trepetalkam,ki trepetate skupaj z mano želim, da bi na dan testa zagledale debel plusek in da pri tem tudi ostane še najmanj osem mescevuser posted image

TittK jaz sem pri rešu in on mi vedno naroči, da od punkcije naprej do testa jemlem aspirin 100,kao da se zarodek laže ugnezdi.ampak jaz začnem aspirin jesti dva dni po punkciji,ko se stanje oziroma krvavitev od punkcije umiri,saj aspirin je za boljšo prekrvavitev...reči kri.

bebiii....mislim, da bi ti morala dobiti naziv: ZLATA KOKOŠKAuser posted image res čestitam za tako lepo število celic, naj se razvije čim več kvalitetnih zarodkov.

IVYY....kakšno pa je pri tebi stanje?Jaz mislim,da je to vgnezditvena krvavitevuser posted image držim pesti zate!!!!

Mislim, da je čas,da preneham svojim tipkanjem....v glavnem vsem ki sem jih omenila in tudi vsem tistim, ki vas nisem,želim VELIKO SREČE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nasvidenje do prihodnjičuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.6.2010 11:12:25   
cukica
Amelia žal mi je res sem upala,da ti tokrat uspe,....
bebiii ja komaj čakam uz,da vidim kaj bo,...in ja piknik v septembru,ko nas bo kar nekaj s trebuščki,...pozdravček tvojim,...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?