lunca14
|
Jutro . Da mal pokomentiram za nazaj: bebysolza............kok fino,da zaključuješ z delom,in da boš šla lepo na dopust,privošči si ga s polno mero ,meni tale poletni zrak vedno prikliče spomine po in ko so še čisto pikice,vse tri sem preživela poleti z velikim bušijem,potem pa z malimi kepicami v naročju.Sem se pa že skor odločila da pri nas ne bo več ker imam dovolj,in hočem še malo uživati,razen če se nama kaj ponnesreči,načrtno pa ne misliva več delat.Tko,da samo sebe še preprićujem da je prav tako,pol pa zapiha ta nežna topla sapica in privro spomini na plano. polma.........ja tvoja lubenica,definitivno vodi pred mojo,sam men res dvigne pisker,če se kdo igra s hrano,a,imaš še vedno tisti kavč,al si ga že menjala? in praviš da je šla tvoja liba kar v dresu v vrtec-frajer siga kar predstavljam,kak frajer je.Naša miška,pa noče zjutraj v vtrec-joka.saj potem je vse ok,sam protestira.Pa včeraj sem natočila tamal bazenček in je skakal celo popoldne notri,mi je bil tok smešen,ko je bil nagec,in skakal naokrog,pa lulat je hotel,pa je rekel da luli ne dela.Mam v planu drug mesec plenico odstranit,sam če bo dovolj toplo,da bo lahko,moker naokrog skakal,ker se bomo itak sam preoblačli . slovenka..........naša mlada mami ,sej bo tud sofija,bo prešla to fazo,sej je tko pridna pupa,da mal se pa mora upret,ampak pri njej bo to zelo hitro,maksim bo pa vsak dan starejši,in vse skupaj bo lažje.Uživaj z njim dokler je še dojenček,prehitro zrastejo-nažalost. tms.....kaj praviš še malo pa se selite pa ne ne bomo zamrle vsaj enih par bo še ostalo,boš vidla,jaz bom vstrajala do konca mateja......kako ste kaj praznovali?je bla sara taglavna,in darila,se vidite iz njih ? Naši so vsi odšli,sedaj mam pa pavzo,da mal k sebi pridem,ker je bil prejšnji teden,precej pester,žurke so uspele,slavljenca sta bila zadovoljna,v soboto smo žurali do polnoči,tako,da so tamali popadali po posteljah,še danes so spali do sedmih.Res smo se meli lepo,sem mela občutek kot da smo na morju,sam morje nam še manjka,no potok je zdraven,tako,da noge si lahko namočim .Pa še uno sem dobila tak,da vem zakaj sem bla bolj take volje. as......upam,da lepo doma počivaš,in da ti gre na bolje ...................aja pa še ena kava za vse jutranje dame .