|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
14.6.2010 20:45:29   
tasa3
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Imam en problem...
Dobila sem koprivnico in me zanima če lahko vzamem Claritin glede na to, da dojim?
Ni mi za hodit k zdravniku, ker jo imam samo na prst, kjer sem imela obliž. Me pa srbi za pop****!!!

Meni je pediatrinja odsvetovala Claritine, če te srbi raje namaži s kremo kot je Fenistil gel, super pomaga, če pa ne pa pač večkrat namoči srbeči del z hladnimi obkladki. Meni je to vedno pomagalo.

Naj čimprej mine.user posted image

Claritin je tudi meni odsvetovala, le Fenistil kapljice mi je napisala al pa gel, ki ga kupis s lekarni 

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.6.2010 20:46:31   
vaney
zvesta, grlec si vzemi sabo...če ga nimaš, pa v restavraciji, teh par dni bodo že segreli 5x na dan vodo...ali pa liter vode segrejejo, potem pa direkt v termosko, pa  si rešena za cel dan in celo nočuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.6.2010 20:47:59   
tasa3
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

trenutno se še ubadam na kak način pogrevat vodo za mleko v hotelski sobi.... user posted image  

kuhalnik vode? je res uporabna stvar... pa kaki modeli tud niso pretirano dragi

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.6.2010 22:37:45   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

zvesta, grlec si vzemi sabo...če ga nimaš, pa v restavraciji, teh par dni bodo že segreli 5x na dan vodo...ali pa liter vode segrejejo, potem pa direkt v termosko, pa  si rešena za cel dan in celo nočuser posted image

Sej boš v hotelu in strinjam se z Vaney, da jim ne bi smelo biti težko segreti vode za mleka, vsaj glede na cene ki jih imajo v Čatežuuser posted image .
Naj ti tam vodo spustijo čez kjer pripravlajo čaj al pa še najbolj varno naj ti jo v hotelski kuhinji prekuhajo, ker na kavnem aparatu moreš pazit saj z isto ročko pogrevajo tut mleko.

V glavnem pa zvesta uživej še zame.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.6.2010 22:40:56   
zvesta
ja, saj hvala.. na grelec za vodo sploh pomislila nisem... je že spakiran :)

valentinčica, hvala :) a veš, meni se pa ne zdi tako drago... no, vsaj naša reč ne... 3 nočitve (polpenzion), 4 dni kopanja... 233 € za oba... otoka sta pa zastonj... hotel toplice, superior soba..

< Sporočilo je popravil zvesta -- 14.6.2010 22:41:59 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.6.2010 7:02:54   
kora33
jutro...
samo da se javim...pr nas nč novga...uživamo v toplem...vročem vremenu...cele dneve smo zunaj...bo treba čistilko najet, da nam malo stanovanje pospravi...sploh ne vem, kdaj utegnemo naredit kaos v stanovanju, ko v njem samo jemo in spimo...ostalo smo zunaj...bo že...bomo pospravljali, ko bo dežek....
lp in uživajte na sončku

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.6.2010 8:29:49   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Imam en problem...
Dobila sem koprivnico in me zanima če lahko vzamem Claritin glede na to, da dojim?
Ni mi za hodit k zdravniku, ker jo imam samo na prst, kjer sem imela obliž. Me pa srbi za pop****!!!

Meni je pediatrinja odsvetovala Claritine, če te srbi raje namaži s kremo kot je Fenistil gel, super pomaga, če pa ne pa pač večkrat namoči srbeči del z hladnimi obkladki. Meni je to vedno pomagalo.

Naj čimprej mine.user posted image

Claritin je tudi meni odsvetovala, le Fenistil kapljice mi je napisala al pa gel, ki ga kupis s lekarni 

meni so tudi odsvetovali. fenistila pa ne prenašam - me začne še bolj srbet in še bolj vse skupaj zateče. (pri pikih).
tak, mi smo danes dobil končno neki "normalni" termin za alergološko amb. - 17.8., prvo so nam v bolnici dali 20.9.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.6.2010 8:31:47   
MATEJKA_
zvesta - mi gremo naslednji teden na morje - all incl. 7 dni sup. soba 950€. (2 odrasla + 2 otroka zastonj)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.6.2010 8:33:47   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

trenutno se še ubadam na kak način pogrevat vodo za mleko v hotelski sobi.... user posted image  

kuhalnik vode? je res uporabna stvar... pa kaki modeli tud niso pretirano dragi

mi smo si lani kupla takega za 1/2l vode. sem ga tud rabla za ta večjo za flaško - je bla 9m stara... sem ga kupla v bigbangu, pa tud merkur ima kar izbiro - najdeš take po 20€, pa tud take po 120 €. ...mi smo kar najcenejšega vzeli...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 15.6.2010 8:35:19 >

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.6.2010 9:57:34   
Jada82

Preden vas grem prebrat (z večerjo v naročju sevedauser posted image ), še par slikic mojih dveh škratovuser posted image
www.shrani.si/?3W/L/20Kkbd9u/dsc03644.jpg]user posted image [/url]

www.shrani.si/?2o/135/3tgU698e/dsc03645.jpg]user posted image [/url]

www.shrani.si/?3b/QT/cx1Wnr2/dsc03650.jpg]user posted image [/url]

Zdaj pa brat, da vidim, kaj je novegauser posted image

Prava korenjaka - oba, hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.6.2010 10:34:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Preden vas grem prebrat (z večerjo v naročju sevedauser posted image ), še par slikic mojih dveh škratovuser posted image

Prava korenjaka - oba, hahaha user posted image user posted image user posted image

Ampak res! Super sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.6.2010 12:44:48   
babajči

Imam en problem...

Smuki: si slišala za kozmetiko Aderma za atopično kožo? Probaj, poleg Fenistila ali kar boš pač vzela... zelo lepo pomaga. Jaz mojo hči umivam izključno s trdim milom Aderma za atop.kožo, potem pa namažem z mlekiom za telo. Tudi krema za obraz obstaja. Dobi se v lekarni. Je malo dražje, ampak moja hči nima več problemov s srbenjem...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.6.2010 12:48:30   
babajči
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

zvesta - mi gremo naslednji teden na morje - all incl. 7 dni sup. soba 950€. (2 odrasla + 2 otroka zastonj)

mi gremo pa od 17.7.-31.7. (14dni) v Črno Goro pol penzion 2000 eur (4odrasli+2 otroka) v apartma (v bistvu 2 spalnici, mini kuhinja, kopalnica, hodnik, terasa) v vili z restavracijo direkt na plaži Jaz...  http://www.poseidon-jaz.com/villa.html

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.6.2010 12:50:16   
babajči
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

Imam en problem...

Smuki: si slišala za kozmetiko Aderma za atopično kožo? Probaj, poleg Fenistila ali kar boš pač vzela... zelo lepo pomaga. Jaz mojo hči umivam izključno s trdim milom Aderma za atop.kožo, potem pa namažem z mlekiom za telo. Tudi krema za obraz obstaja. Dobi se v lekarni. Je malo dražje, ampak moja hči nima več problemov s srbenjem...

a maškoprivnico skoz ali samo sedaj na tem mestu, ko si imela obliž?

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.6.2010 13:09:36   
vaney
morje; mi gremo 1.7. do 8.7.v bližino Šibenika. Dali bomo 240€ na par za en teden. Imamo pa 3 spalnice, 3 kopalnice, veliko kuhinjo in dnevno sobo (40kv.metrov), 38 kv. metrov terase, 10 metrov od plaže. Se mi zdi kar ugodno. Samo pač brez hrane.

Hvala za pohvale slikicuser posted image sicer so pa vsaki mamici njeni otroci najlepši, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.6.2010 14:03:42   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ampak res! Super sta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.6.2010 14:07:09   
valentinčica30

valentinčica, hvala :) a veš, meni se pa ne zdi tako drago... no, vsaj naša reč ne... 3 nočitve (polpenzion), 4 dni kopanja... 233 € za oba... otoka sta pa zastonj... hotel toplice, superior soba..

233 € za oba, kje si pa ti to našla, za enga možno, sam za dva pa ne že če njihov cenik pogledašuser posted image

http://www.terme-catez.si/si/catez/namestitev/hotel_toplice/ceniki2010/

Kje si ti to našla? Ker če se da to dobit tak uodno bi jaz mojima dvema plačala pa tamale zraven dala, ampak jaz tega ne najdem.
Dej javi mi, lahk tut na ZS

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 15.6.2010 14:08:10 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.6.2010 15:38:38   
Tinca Malinca
Jao, jaz sem pa upala, da bom lahko danes šla na valeto, pogledat devetarčke v večernih toaletah. Pa mi, kot kaže ne bo uspelo. Tamala spi že od enih ... valeta je pa od 18.00 do 20.00 - ponavadi je na 2 uri - torej ne bo izvedljivo ... Sem kar žalostna user posted image user posted image user posted image .
Čeprav je pa lepo, ker mala spančka - ponavadi ji čez dan ne uspe več kot 20 minut. Danes sva se pa igrali na taveliki postelji (knjigice gledali in se kotalili ... ), pa je kar zaspančkala. Sem jo preveč utrudila user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.6.2010 15:39:22   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

233 € za oba, kje si pa ti to našla, za enga možno, sam za dva pa ne že če njihov cenik pogledašuser posted image

http://www.terme-catez.si/si/catez/namestitev/hotel_toplice/ceniki2010/

Kje si ti to našla? Ker če se da to dobit tak uodno bi jaz mojima dvema plačala pa tamale zraven dala, ampak jaz tega ne najdem.
Dej javi mi, lahk tut na ZS

Zvesta! Uživaj na dopustu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.6.2010 16:22:09   
Lara73

Aja, Lara, jaz mam še tvojo knoflico za lase ... itak sem jo pozabila vrnit ... buča sem user posted image user posted image

ni panike..itak nimam več las za knoflice...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.6.2010 16:24:28   
Lara73
hojla
se na hitro javim, končno sem uredila novo geslo. Me je neki ven vrglo in ga pozabila...
za nazaj pa moram še prebrat.
včeraj smo imeli valeto user posted image user posted image lepi...punce ko 20 letnice!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.6.2010 18:49:08   
punsha
hej hej,

vidim da ste že vse dopustniško razpoložene user posted image . Tudi mi že odštevamo, še 4x spat user posted image . V soboto šibamo na Pag za en teden. Smo pa dali 420 eur za mobilno hiško - gremo v kamp in je za 4 osebe. Sicer greva midva sama z malim, pa vmes bodo še prijatelji prišli za kak dan. Komaj čakam, fino bo. Jutri gremo še po dilo zame, bomo vejkali user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.6.2010 19:38:17   
valentinčica30
Babnice uživajte na dopustih, mi gremo šele v prvem tednu septembra ko zaključimo sezono, vmes pa bomo hodili samo na večena kopanja do Crikvenice, mamo približno 1 h vožnje do tja, tak da smo blizu.

Sicer pa če kaka druga poleg Zveste ve za kak ugoden tedenski paket v toplicah se priporočam, sam naj bo tuki okol dolenjske. Zame bojo počitnice že to, da otrok en teden ne bo domauser posted image user posted image user posted image . Sam pol k grejo, ne vem kdo koga bolj pogreša, oni mene al jaz njih. Seveda pa bo naš najmlaši ostal pri meni, nekdo mora mamico čuvatuser posted image user posted image .

Sicer pa pridem jutri v Ljubljano. Ma kera čas za kavico???

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.6.2010 21:22:48   
kora33
čer....
jutri bomo malo skakali od zdravnika do zdravnika...ob pol 12 pregled v neonatalni...pol ob pol 3 pa še posvetovalnica in drugo cepljenje...
dopust...gremo 26.6. za dva tedna v diklo pri zadru...dvosobni..lep apartma za 60 evrov in ker grejo z nami tud moji (ata in mama) nas pride samo 30 evrov na dan...meni je to luksuz...
danes sem mali otipala eno majhno bulico pod desno bradavičko...mogoče katera ve kaj bi to bilo?...sicer bom pa jutr dohtarje vprašala...pa pol sporočim...mere...stanje...napredek...
lep dan in lahko noč

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.6.2010 21:28:26   
Aja1
Valentinčica - zvesta govori o tem http://www.terme-catez.si/si/catez/ugodno/?pid=681

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.