Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Danes pa smo šli še na obisk k temu malemu, ki je imel krst in tam pojedli preostalo torto, moški, pa so seveda pogledali nogomet:))) Pa mi je pasalo. SMo bli zunaj, pa še tako vroče, kot včeraj ni bilo. So bli vaši mali danes kaj sitni? Naša kar ni bla taprava. Dopoldan še nekako, potem pa nič več. Jokica, pa po rokah, pa ne po rokah, ker ji je vroče, pa sem jo skopala, pa ji tudi ni pasalo. Zunaj se je sicer malo pomirila, pa tudi ni blo ne vem kako ok. Pa zvečer mi ponavadi do 7h zaspi, pa jo je danes šele zdaj zmanjkalo...upam, da bo vsaj zjutraj potegnila, ampak dvomim;( Ja, naša je bla tud včeraj popoldne precej sitna ... pa zvečer jokasta ... ampak mal mam na sumu, da jo je spet prebava, ker sem ji dala pravo sadno kašico - čist tko, za probo. Ampak čisto malo, pa ji ne bom še dajala, ker mam občutek, da jo je zato zvijal. Pa itak še ne zna jest, ker je kar jeziček dajala ven, pa vse je ven padalo. Tako da, bom s pravim uvajanje GH poskusila, ko pridemo z morja, nekje sredi avgusta, ko bo stara skor 6 mesecev. Drugač sem jo pa prehitro pohvalila ... včer pa dons je spet sitna pa tečna pa jokasta pa nič ni prov, ne nosit, ne bit nekje v ležalniku ali na tleh, jokat, ne dude, ja dudo, jokat v vozku, ko smo šli v trgovino .... ah. Zdej mi je še hujš, ko sem vidla, kako fajn je, ko je pridna Upam, da je samo obdobje, pa da bo minilo. Hm
|