|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
23.5.2010 12:05:40   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, piknik day user posted image  Tara je v postelji, če spi pa nisem ziher, ampak bo pač mogla če še ne. Maks bo pa pomojem ravno na poti na hrib zaspal user posted image
Če katera kupuje čeveljčke za punčko in bi bila zainteresirana za take, GEOX, čisto nove, št 23, jih prodajam za 35 EUR, ker smo se pri nakupu ušteli za celo številko user posted image

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
25.5.2010 9:38:17   
lillchy123
daan 

jaz sem sicer še vedno v šoku, ampak se trudim biti pozitivna in gledat na stvari z lepše strani. torej- včeraj sva imela morfo, in prvič me pred pregledom niso tlačile more.user posted image naša pupa pridno raste, ko pa mi je G zmerila maternični vrat, sem videla, kako je človeški obraz lahko toliko različnih barv. od bele, modre, zelene... skratka, namesto čez 3cm je moj MV dolg 1,2 cmuser posted image user posted image . tako da bolniška do konca, počivanje in čez 4 tedne kontrola. potem bomo pa vidli kaji n kako. mej e pa potolažila, da je dobro, ker smo dovolj zgodaj odkrili težavo, dobila sem neke hormonske tablete za v nožnico in se včlanila v raziskovalno skupino, kjer me je računalnik dodelil v tisto skupino, ki dobi testni vložek, tako da mi ga je takoj tudi vstavila. je bila zelo vesela, sa jverjame, da zadeva res pomaga. user posted image Moja G je namreč nosilka tega projekta v Slo. In čeprav vsak pregled čakam kar nekaj ur, mi je pa zdaj, ko ne gre vse po planih, res dobro, da hodim k njej.
ja, en pregled, pa imamo spet vse načrte postavljene na glavouser posted image škoda samo, da ni bil pregled en dan kasneje, ker imava sinka na počitnicah pri mami in sva želela preživeti en romantičen večer v dvoje z velikouser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image je zdaj prepovedano do 32. tedna
ampak, bo že. zdaj bova skupaj imela zajtrke na sončku, prebrala bom lahko knjig za deset_letja nazaj in naprej ...
samo da pridemo do 34.tedna. držite pesti, midva sva prepričana, da bomo zmagali, s tamalo sem pa tudi zmenjena, da mora bit pridna in počakat, da bo potem imela celo življenje čas uživat. user posted image

kako je blo na pikniku???? hočmo sliiiiiiikkkkkceeeee!!!!

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 25.5.2010 9:40:12 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
25.5.2010 12:33:55   
Februarka08
Lilchy, itak da boš zmogla in bo vse ok!!!user posted image Tudi z mano je blo podobno, ampak jaz sem mela MV že ful prej kratek in če sem jaz zdržala do konca, boš tudi ti!!user posted image Sicer sem imela cerklažo, ampak tudi tebi G pomaga, super! Ti kar počivaj, preberi kakšno knjigo, naužij se križank, kot sem se jih jaz user posted image kmalu boš mela 2 mala škratka za rihtat, zato se zdaj razvajaj! user posted image Uf, user posted image je bil pri nama prepovedan v obeh user posted image ampak je pa potem toliko lepšeuser posted image

Slikce ni nobene skupinske, ker nismo vsi naenkrat prišli, smo se mal lovili, no mogoče je kakšna skupinska od kasnej, ko smo mi že šliuser posted image bom poiskala kakšno in prilimalauser posted image itak so pa na FBuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.5.2010 6:41:49   
buči
Dan. Jaz se javim po pol meseca, vmes piknik, ve pa nič! Kako je bilo? Je šefica že ušla na dopust in to brez pozdrava! Halo, a se tako dela?

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.5.2010 6:42:20   
buči
lilčy, drži se! Saj veš, da februarke zmoremo!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.5.2010 6:45:28   
blaža
dan!

Lih na kratko, ki šibam delat.

Lillchi, drži se! Lepo počivaj pa angažiraj jih, da ti pomagajo, pa bo vse ok.

Pri nas nič novega. vrtec, šola, služba, torte,... lepo vremeuser posted image vsak dan smo zunaj do sedme in uživamo.

Zdej pa šibam Matijo zbudit.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.5.2010 10:28:00   
lillchy123
drage moje februarke user posted image user posted image user posted image saj vem, da bomo zmogli, a je lepo, ko veš da toliko tako fejst punc misli nate user posted image user posted image user posted image user posted image
in še tisočprvič- zlate ste in hvala, ker ste! user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.5.2010 10:50:58   
buči
Dan, nič ne klepetate! Mi lenarimo ... Čakamo morje, ki bo šele julija. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.5.2010 21:04:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, nič ne klepetate! Mi lenarimo ... Čakamo morje, ki bo šele julija. user posted image

naš pa šele avgustauser posted image user posted image

Drugače pa čer!
Nič novega, itakuser posted image samo da vas pozdravim, itak pa nobene ni tukiuser posted image

No, pa lahko nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.6.2010 8:58:06   
dolenjka
Dan user posted image

Samo na hitro se malo javim, sicer nič novega.

Maks je imel prvo cepljenje (ja, smo malo kasneje to iz preventive izvedli), pri 8m imamo 9170g in 72 cm, glava 46,5, skoraj tolk velika kot od Tare user posted image
Tara je super, prepeva cele dneve, z veseljem umivamo lase, ratala je mali užitkar, načeloma lahko rečem da je zelo pridna in se sploh ne bom pritoževala, pa hvalila tut ne preveč, da se ne pokvari user posted image

Predvsem se pa javljam zaradi Buči, da ne bom spet kregana user posted image  Gremo namreč (spet) na morje, v nedeljo nas je pregnalo slabo vreme, zdaj pa upam, da bo zdržalo user posted image  Če bo, potem nas ne bo vsaj 10 dni user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte, Misar tebi, če boš šla v Rim, želim en expressen porod in veliko užitkov pri crkljanju, boš videla kako sladko je gledati ko se imata oba otročka rada, naša 2 sta zaljubljena en v drugega in ni lepšega kot pogled na njiju, ko se smejita en drugemu in objemata user posted image
Aja, mama Listek, ti pa počivaj in pridna bodi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.6.2010 11:17:13   
misar
dober dan...moram vas malo pozdraviti user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Lepo se imejte, Misar tebi, če boš šla v Rim, želim en expressen porod in veliko užitkov pri crkljanju, boš videla kako sladko je gledati ko se imata oba otročka rada, naša 2 sta zaljubljena en v drugega in ni lepšega kot pogled na njiju, ko se smejita en drugemu in objemata user posted image

hvala dolenjka...ja že super sitno brojim...še 17 dni user posted image mal me je strah kako bomo potem, pa saj veste, standardni strahovi user posted image no ampak sej sem močna babnica pa bom že sfolgala dva pamžka. da bomo le zdravi .

dolenjka uživaj na dopustu še za nas! user posted image user posted image user posted image če rodim ta čas, pošljem sms, da boste na tekočemuser posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
4.6.2010 13:10:09   
listek1
dan,

dolenjka- uživajte na dopustu, še mal za nas user posted image

lillchy - upam, da pridno počivaš user posted image

No jest sem pa včeraj doživela en hladen tuš user posted image
Imela sem kontrolo pri internistu, pritisk kljub zdravilom še vedno 140/90, tako, da mi je spet povečala dozo. potem pa sem šla še do svojega G, ker imam že 14 dni  tako močne krče, da včasih tudi vstat ne morem, kaj šele hodit. No in me je pregledal in mi povedal, da je MV dolg samo še 1 cm, da sem odprta 1,5 cm, in da je že vse zmehčano. Me je poslal v porodnišnico, kjer so me še enkrat pogledali in povedali isto. Naredili so mi še UZ, zaenkrat je plodovnice zadosti, mala je še vedno v medenični vstavi, ... Ta zdravnica, ki me je pogledala me je hotela obdržat notri, da bi dobila inekcijo za razvoj pljučk, potem pa se je njen nadrejeni odločil, da grem pa vseeno domov. če bi se mi pa stanje kakorkoli poslabšalo pa takoj nazaj. HB imam v sredo pregled pri Pušenjaku, da vidim kaj bo on rekel. Tako, da zdaj še bolj počivam, in skušam ostati pozitivna, da bo vse ok in da bo moja miška še malo pri meni v trebuščku. Upam, da nisem preveč zamorila, ampak sem mogla dat ven iz sebe, sem včeri cel dan prejokala.

lillchy- držim pest za naju da bova lepo do konca donosili. Drugače pa nama že zdele delata mal sivih laskov teli dečvi aneuser posted image  

Lep vikend punce

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.6.2010 19:38:55   
blaža
listek v katerem tednu pa si ti?

Upam, da bosta res lepo počivale in lepo donosile ko bo cajt.

Mi smo drugače dobro. v nedeljo upam, da res končno gremo gledat dinozavre.

Vreme je kr neki, sicer vas pa itak spremljam na fb.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.6.2010 12:28:37   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

listek v katerem tednu pa si ti?

Upam, da bosta res lepo počivale in lepo donosile ko bo cajt.

Mi smo drugače dobro. v nedeljo upam, da res končno gremo gledat dinozavre.

Vreme je kr neki, sicer vas pa itak spremljam na fb.user posted image

blaža - jest sem v 30 tednu, bi blo fajn, če bi vsaj še ene 5 tednov zdržala. Sej bo user posted image  
Uživajte v dinozavrih.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.6.2010 22:01:07   
Februarka08
Listek, držim pesti! Še malo, pa bo... naj še malo izkoristi hotel mama, tam je najbolje, bo že izkusila zunanji svet. Držim pesti, da počaka še vsaj 5 tednov!!!!user posted image user posted image user posted image Počivaj!
Blaža, mi samo prestavljamo tele dinozavre. Sem rekla, da gremo kar jutri, samo ne bo šlo...user posted image no ja, pa drug vikend... mogočeuser posted image
Misar, še malo, pa bo spet veseljeuser posted image kot je rekla dolenjka, ni lepšega, ma res ni lepšega, kot gledat otročke kako se imajo radi in morejo en brez drugega user posted image Pozabiš na vse neprespane noči in ostalo piz****user posted image user posted image Boš videla, vse bo šlo kot po masluuser posted image

Lep preostanek vikenda vsem, grem v krpeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.6.2010 7:16:44   
mala_pikica
Punce pozdravljene!

Najprej LISTEK in LILLCHY, zdaj pa res počivajta, počivajta in še enkrat počivajta!!!! Vem kako je to teško, sploh, ko je doma še en škratek in te rabi. Ampak se res potrudita še teh nekaj tednov, pa bo potem toliko bolj veselo in zabavno. Pa seveda pozitivno mislita. Saj bo vse to hitro za vama. Me pa vama bomo pomagale z držanjem pestiuser posted image user posted image .

Drugače pa smo tudi mi O.K. Sem tako vesela, da se je vreme popravilo in smo lahko cel dan zunaj.
Dolenjka a vi pa ste že na morju, kako je kaj voda, ali se kopate? Mi gremo v sredo in me je malo strah, da bo voda še premrzla, za kopanje otrok. Ampak upam, da bo vsaj vreme lepo in se bomo pač cel dan sprehajali in potepali. Sicer pa že komaj čakam na ta dopustuser posted image .

....tako kavico sem popila, lepo nedeljo vsem!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.6.2010 18:03:57   
buči
Dan. Jaz sem v zadnjih izdihljajih delovnih moči. Moj možek je že 2 teden na neki strogi dieti, tako da je nooro zoprn, Tilen ima fajn močno virozo, ampak se zdaj stanje že malo umirja, Aljaž je pa z vrtcem na ranču. Baje noro uživajo.

Nosečke, počivat, teta buči vas gleda!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.6.2010 8:04:23   
lillchy123
danuser posted image

misar- še malo user posted image user posted image

listek- ja, kar lepo počivat mami user posted image

dopustniki- ooo, sem vam kar mal fouš, mi mamo tudi dopust rezerviran, ampak bomo vidli kaj bo rekla G. al morje al pa bolnica user posted image se grem drug teden probat zment, da če ne bom smela it, da bi šla za kakšen dan moja starša z Lukcem, kakšen dan pa Blaž. Mamo rezervirano preko društva gluhih, pa upam, da bodo glede na našo situacijo tok fleksibilni. jaz se bom pa drugo leto naužila čofotanjauser posted image

buči- sej še mal, pol bo pa tok bolj luštn. pa hvala ker misliš na nasuser posted image

jaz sem pridna, se trudim dopoldne čim več počivat, da sem popoldne z Lukcem, čez vikend bo prišel pa moj oči pomagat. je Luka čisto nor nanj.user posted image je blo prejšen vikend prehudo, pa ne bomo nič tvegali...

bejbe, uživajte z vašimi sončki na sončku!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.6.2010 21:52:55   
Februarka08
Misar, uf, že v nizkem štartuuser posted image naj gre kot po masluuser posted image
Lilchy, ja, imaš prav, bo drugo leto toliko lepše user posted image jaz sem tud lani preležala celo poletje, imam pa danes zdravega nagajivega malega škratauser posted image user posted image samo to imej v mislihuser posted image in je blo vredno. Bom pa letos nardila par zamahov več na morju, ti pa drugo letouser posted image

No, nekaj zamahov sem si končno privoščila že danes, smo se šli kopat mal na Bled, uživali cel dan, Larise nisem mogla dobit ven iz vode user posted image user posted image user posted image sicer je bla bolj mrzla voda, ampak se ni dala, tako da mamo dobro motivacijo za na morje. Lani ni hotla bit nič v vodiuser posted image no, bo letos vse nadoknadilauser posted image

Zdaj pa spat, jutri je nov danuser posted image
Lep vikend!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.6.2010 17:31:17   
nizy
pozdravljene,

uhhh ful veliko za prebrati ena cela stran v enem mesecu user posted image

lilči in listek zdržita še malo user posted image user posted image

misar ti pa res že odštevaš z mojo sestro vred sta obe junijčici user posted image user posted image

mi se pedenamo ,ponoč ne spimo do 4h zjutraj , ker ima Lamija krče sicer zelo blage glih tolk , da ne more zaspatiuser posted image , je pa že 6t stara ,...

pa ostale kje ste ....

< Sporočilo je popravil nizy -- 13.6.2010 17:36:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.6.2010 21:51:32   
Neni13
Lillchy in listek user posted image user posted image user posted image user posted image

Misar tebi pa super duper porod in javi!user posted image user posted image user posted image

Mi smo super, zbujamo se še vedno ob 5-ih. Ta naš otrok je čist ponorel, danes je težil ob 4:40, da ima dovolj spanja!!
Me zanima, če se bo septembra tako hitro zbujal, ko bo treba v vrtec. Tamala je tudi full pridna, raste, jest še nič noče..mleko, mleko in mleko..
Pa nekak sfolgamo dva porihtat. Je pa res full fino fjan gledat, kako se imata otroka rada.

Uživajte, jaz si grem pa odpret zasluženo pivo.. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.6.2010 12:29:42   
Neni13
Veselo vam javljam, da je naši MISAR to noč štorklja prinesla sineka Nejca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.6.2010 13:12:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Veselo vam javljam, da je naši MISAR to noč štorklja prinesla sineka Nejca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitke družinici in naj bo mali škratek pravi Nejko smejko user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.6.2010 13:19:01   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image , Misar, iskrene čestitke!!!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.6.2010 13:55:40   
itata
o super! sem mal spremljla, da dočakam tole novičko. bravouser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?