lillchy123
|
daan jaz sem sicer še vedno v šoku, ampak se trudim biti pozitivna in gledat na stvari z lepše strani. torej- včeraj sva imela morfo, in prvič me pred pregledom niso tlačile more. naša pupa pridno raste, ko pa mi je G zmerila maternični vrat, sem videla, kako je človeški obraz lahko toliko različnih barv. od bele, modre, zelene... skratka, namesto čez 3cm je moj MV dolg 1,2 cm . tako da bolniška do konca, počivanje in čez 4 tedne kontrola. potem bomo pa vidli kaji n kako. mej e pa potolažila, da je dobro, ker smo dovolj zgodaj odkrili težavo, dobila sem neke hormonske tablete za v nožnico in se včlanila v raziskovalno skupino, kjer me je računalnik dodelil v tisto skupino, ki dobi testni vložek, tako da mi ga je takoj tudi vstavila. je bila zelo vesela, sa jverjame, da zadeva res pomaga. Moja G je namreč nosilka tega projekta v Slo. In čeprav vsak pregled čakam kar nekaj ur, mi je pa zdaj, ko ne gre vse po planih, res dobro, da hodim k njej. ja, en pregled, pa imamo spet vse načrte postavljene na glavo škoda samo, da ni bil pregled en dan kasneje, ker imava sinka na počitnicah pri mami in sva želela preživeti en romantičen večer v dvoje z veliko je zdaj prepovedano do 32. tedna ampak, bo že. zdaj bova skupaj imela zajtrke na sončku, prebrala bom lahko knjig za deset_letja nazaj in naprej ... samo da pridemo do 34.tedna. držite pesti, midva sva prepričana, da bomo zmagali, s tamalo sem pa tudi zmenjena, da mora bit pridna in počakat, da bo potem imela celo življenje čas uživat. kako je blo na pikniku???? hočmo sliiiiiiikkkkkceeeee!!!! lepo se mejte
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 25.5.2010 9:40:12 >