|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
17.5.2010 8:44:01   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...
Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih
Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)
Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....
Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2) - izdajicaaaaaaaaaaaaa
misar (2+1+skriti fantek)
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)
mlavla (2+2)
listek (+1+skrita puncka)

Prosim, za morebitne spremembe na sedanjem spisku.... se 6 dni!!!!!! ....

Upam da se Buci premisli in nas s svojo prisotnostjo razveseli....

jst moram pa žal sporočit, da nas ne bo...je moj zahinavu..ma sem jezna...Upam, da ni prepozno..

Ma neki službeno..pa še svakinja ravno takrat praznuje...pa me čaka tudi peka tortice..

jaz tudi moram odpovedat prisotnost, keer sem včeraj na družinskem srečanju izvedela, da ''moramo'' v nedeljo bit prisotni na obhajilu nečakinjeuser posted image , tako, da očitno tud za nas velja, da bo šlo šele v tretje rado.

lepo se imejte, uživajte še za nas.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.5.2010 11:40:16   
Stipe air force
Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...
Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih
Hrana: mesano meso, pleskavice, rebrca, cevapcici, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)
Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)
listek (+1+skrita puncka)

Stipići (2+2) 

Pinići (2+2) ... NE PRIDE IZDAJICA
misar (2+1+skriti fantek) ... NE PRIDE IZDAJICA
mlavla (2+2) ... NE PRIDE IZDAJICA
bucići ... NE PRIDE IZDAJICA

Na zalost... ostalo nas je 10 odraslih in otroci... ampak picknik bo vreme sem narocil (v peimeru slabega imamo sotor)... lokacija in hrana sta rezervirana. Izdajice so pa vedle za picknik veliko prej... zalosten sem... user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 17.5.2010 11:41:31 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.5.2010 11:42:10   
blaža
stipe, na žalost tudi jaz nisem 100%, da pridemo, ker ima tašča otvoritev vikenda. Bi morali imet to že zdavnaj, takoj po 1. m,aju, vsi sorodniki pa to, pa je rekla, da bo najbrž to nedeljo, ker je končno napovedano lepo vreme, ki ga do sedaj ni bilo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.5.2010 16:50:06   
buči
A NE BI PRESTAVILI PIKNIKA??????

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.5.2010 16:56:03   
buči
blaža, sem gledala tvoje torte. Kako imaš lepe fotke v zadnjem mesecu. Ful so mi všeč, ker so od blizu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.5.2010 17:04:53   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

blaža, sem gledala tvoje torte. Kako imaš lepe fotke v zadnjem mesecu. Ful so mi všeč, ker so od blizu! user posted image user posted image user posted image

ja tle na blogu se lepo vidijo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.5.2010 18:57:45   
Februarka08
Ok, sori, jaz sem hotla samo vedt, če bo potem slučajno odpadel. Super, samo da bo v vsakem vremenu. Tud pri nas je kao eno praznovanje, ima sestra roj. dan, ampak sem rekla da sori, jaz vem za ta piknik že ful dolg in nas ne bo. Itak nos do taluser posted image

Organizatorja, a spečemo kaj sladkega?

Dobr da bo vsaj Tara kar se user posted image tiče, da bo mela naša frajla vsaj družbouser posted image

Grem dat falota spat, da bo mal miru.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.5.2010 19:52:47   
dolenjka
Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več user posted image

Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image

Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.5.2010 20:27:17   
buči
Ej, šefla, sem pozabila, da eni še ne delate in še ne čakate dopusta oz., da je eden cel cajt doma!!!!!! user posted image  Vi kar uživajte, se na referendumu vidimo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.5.2010 20:42:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več user posted image

Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala user posted image  user posted image  

Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej.... user posted image

no, jaz sem ravno še tašči zabrusla svoje, ker je mela tud plane za nedeljouser posted image seveda na travniku, pa sem rekla, da nas ni in to naj bi vedli že vsaj 14 dni. Je samo brez besed gledala in iz grla spavila svoj okuser posted image user posted image user posted image hočem od bajte, pa če strele švigajouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.5.2010 20:42:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ej, šefla, sem pozabila, da eni še ne delate in še ne čakate dopusta oz., da je eden cel cajt doma!!!!!! user posted image  Vi kar uživajte, se na referendumu vidimo!

ja, si mormo še šiht najdet, gor sem vzela 1 leto neplačanega, drugače bi mogla bit 1.8. v službi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.5.2010 20:43:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

no, jaz sem ravno še tašči zabrusla svoje, ker je mela tud plane za nedeljouser posted image seveda na travniku, pa sem rekla, da nas ni in to naj bi vedli že vsaj 14 dni. Je samo brez besed gledala in iz grla spavila svoj okuser posted image user posted image user posted image hočem od bajte, pa če strele švigajouser posted image

sem ponosna nate, da si se lastni tašči uprla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.5.2010 20:48:54   
Februarka08

sem ponosna nate, da si se lastni tašči uprla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
no, a bomo kej pekle, a smo vse na dietiuser posted image user posted image sicer se je strogo drži le naša šeflauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.5.2010 21:00:21   
dolenjka
Jaz bom spekla štrudel user posted image  Jabolčni, brez cukra seveda. Je pa to zelo neobvezno, ker jaz bi ga v vsakem primeru spekla, ker gremo v ponedeljek na morje, da bomo imeli malo "malice" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.5.2010 21:07:37   
Februarka08

Jaz bom spekla štrudel user posted image  Jabolčni, brez cukra seveda. Je pa to zelo neobvezno, ker jaz bi ga v vsakem primeru spekla, ker gremo v ponedeljek na morje, da bomo imeli malo "malice" user posted image

okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.5.2010 9:44:44   
itata
bi se lahko mal po Februarki zgledovale. smo se zmenil za ta piknik res že sto let nazaj, zdej je pa vse drugo bolj pomembno! se res samo enkrat dobimo na leto!

ima pa Jakob vnete učke - računam, da bo do nedelje itak že dobr. sej je že danes bolš. ima kapljice in kremico - Tobrex. sem se pa načakala včeri pri zdravniku, ker njegova zdravnica je imela preventivo in sem mogla k eni drugi v ambulatno - pa vse polno kar se njenega naročanja tiče. kr neki. še dobr, da se je mali sam zabaval in plezal okol po čakalnici:)
vmes greva midva z mojim še na izlet za 2 dni. sama. pa prideva v sob nazaj. tko da to je to.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.5.2010 10:08:56   
Stipe air force
Super Februarka in itata..... se vidimo v nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.5.2010 14:02:25   
Februarka08
Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo ituser posted image user posted image Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100%user posted image Hvala

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1018
20.5.2010 12:05:26   
Blacky*
daaannnn,

kaj jaz to berem... bejbe... kaj je to? Mi se bomo odpovedali vikendu na morju zaradi našega druženja... ma mi ni problem... že res celo večnost vemo za srečanje in komaj čakam, da se vidimo user posted image .... moram zapisat, da sem sicer dozo druženja z eno februarsko družino že prejela user posted image user posted image user posted image ... prav lušno je bilo včeraj in komaj čakam na nedeljo

Je treba kaj spečt? Sicer nimam ideje kaj bi in sploh ne vem ali mi bo čas dopuščal.

Grem mal posrfat... danes sem še doma, jutri pa spet arbajtat

Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.5.2010 12:14:17   
Blacky*

Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo ituser posted image user posted image Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100%user posted image Hvala

evo, sem poiskala stara navodila:

Kako se pride do picknik placa (uradni naziv Lavričeva koča, Gradišče):

1. voziti po avtocesti od Ljubljane proti Novemu Mestu
2. z avtoceste izstopiti na izvozu Ivancna Gorica
3. v Ivancni Gorici slediti tabli Sticna
4. po prihodu v Sticno, voziti mimo samostana naravnost v klanec - po prednostni cesti (ne zaviti levo na parking samostana)
5. Mimo table Mekinje, pribl. 800 metrov od samostana... slediti tabli (ZAVITI V DESNO) Gradisce, Lavriceva koca, Viridina pot... (to je v bistvu prvo "križišče" od samostana naprej)
6. voziti po asfaltni cesti in se povzpeti na hrib (parkirati pri cerkvi... 1 km od zadnjega krizisca) ali pa parkirate na parkirišču pod vzpetino in ste v 10 minutkah na vrhu, ravno pravi sprehod, da si potem zaslužite pivo, cviček in svinjarije      

Evo link: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=petru%C5%A1nja+vas+38&tab=maps

Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.5.2010 13:04:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

4. po prihodu v Sticno, voziti mimo samostana naravnost v klanec - po prednostni cesti (ne zaviti levo na parking samostana)
5. Mimo table Mekinje, pribl. 800 metrov od samostana... slediti tabli (ZAVITI V DESNO) Gradisce, Lavriceva koca, Viridina pot... (to je v bistvu prvo "križišče" od samostana naprej)
6. voziti po asfaltni cesti in se povzpeti na hrib (parkirati pri cerkvi... 1 km od zadnjega krizisca) ali pa parkirate na parkirišču pod vzpetino in ste v 10 minutkah na vrhu, ravno pravi sprehod, da si potem zaslužite pivo, cviček in svinjarije      

Evo link: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=petru%C5%A1nja+vas+38&tab=maps

user posted image hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.5.2010 13:47:04   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image hvalauser posted image

ni zakaj... komaj čakam, da se vidimo... ob letu obsorej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
22.5.2010 14:35:25   
Stipe air force
Hvala Februarki za navodila... se vidimo jutri... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
22.5.2010 14:40:47   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hvala Februarki za navodila... se vidimo jutri... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Blacky za navodila... stari moj, res pešaš... čas za okulista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.5.2010 21:44:18   
Februarka08
Blackyuser posted image user posted image user posted image

Evo, nekaj sladkega za jutri pečeno, za sestrico torta prav tako, zdaj pa umit in šlafen. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?