Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 8:44:01
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci) Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinići (2+2) Blazići (2+2) Februarkići (2+2) Blackyći (2+1) Bucići (1+Mlekarnar+2) - izdajicaaaaaaaaaaaaa misar (2+1+skriti fantek) itata (1+1.... + okupator pod vprasajem) mlavla (2+2) listek (+1+skrita puncka) Prosim, za morebitne spremembe na sedanjem spisku.... se 6 dni!!!!!! .... Upam da se Buci premisli in nas s svojo prisotnostjo razveseli.... jst moram pa žal sporočit, da nas ne bo...je moj zahinavu..ma sem jezna...Upam, da ni prepozno.. Ma neki službeno..pa še svakinja ravno takrat praznuje...pa me čaka tudi peka tortice.. jaz tudi moram odpovedat prisotnost, keer sem včeraj na družinskem srečanju izvedela, da ''moramo'' v nedeljo bit prisotni na obhajilu nečakinje , tako, da očitno tud za nas velja, da bo šlo šele v tretje rado. lepo se imejte, uživajte še za nas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 11:40:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, pleskavice, rebrca, cevapcici, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci) Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Blazići (2+2) Februarkići (2+2) Blackyći (2+1) itata (1+1.... + okupator pod vprasajem) listek (+1+skrita puncka) Stipići (2+2) Pinići (2+2) ... NE PRIDE IZDAJICA misar (2+1+skriti fantek) ... NE PRIDE IZDAJICA mlavla (2+2) ... NE PRIDE IZDAJICA bucići ... NE PRIDE IZDAJICA Na zalost... ostalo nas je 10 odraslih in otroci... ampak picknik bo vreme sem narocil (v peimeru slabega imamo sotor)... lokacija in hrana sta rezervirana. Izdajice so pa vedle za picknik veliko prej... zalosten sem...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 17.5.2010 11:41:31 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 11:42:10
|
|
|
|
blaža
|
stipe, na žalost tudi jaz nisem 100%, da pridemo, ker ima tašča otvoritev vikenda. Bi morali imet to že zdavnaj, takoj po 1. m,aju, vsi sorodniki pa to, pa je rekla, da bo najbrž to nedeljo, ker je končno napovedano lepo vreme, ki ga do sedaj ni bilo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 16:50:06
|
|
|
|
buči
|
A NE BI PRESTAVILI PIKNIKA??????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 16:56:03
|
|
|
|
buči
|
blaža, sem gledala tvoje torte. Kako imaš lepe fotke v zadnjem mesecu. Ful so mi všeč, ker so od blizu!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 17:04:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči blaža, sem gledala tvoje torte. Kako imaš lepe fotke v zadnjem mesecu. Ful so mi všeč, ker so od blizu! ja tle na blogu se lepo vidijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 18:57:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Ok, sori, jaz sem hotla samo vedt, če bo potem slučajno odpadel. Super, samo da bo v vsakem vremenu. Tud pri nas je kao eno praznovanje, ima sestra roj. dan, ampak sem rekla da sori, jaz vem za ta piknik že ful dolg in nas ne bo. Itak nos do tal Organizatorja, a spečemo kaj sladkega? Dobr da bo vsaj Tara kar se tiče, da bo mela naša frajla vsaj družbo Grem dat falota spat, da bo mal miru.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 19:52:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 20:27:17
|
|
|
|
buči
|
Ej, šefla, sem pozabila, da eni še ne delate in še ne čakate dopusta oz., da je eden cel cajt doma!!!!!! Vi kar uživajte, se na referendumu vidimo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 20:42:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej.... no, jaz sem ravno še tašči zabrusla svoje, ker je mela tud plane za nedeljo seveda na travniku, pa sem rekla, da nas ni in to naj bi vedli že vsaj 14 dni. Je samo brez besed gledala in iz grla spavila svoj ok hočem od bajte, pa če strele švigajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 20:42:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ej, šefla, sem pozabila, da eni še ne delate in še ne čakate dopusta oz., da je eden cel cajt doma!!!!!! Vi kar uživajte, se na referendumu vidimo! ja, si mormo še šiht najdet, gor sem vzela 1 leto neplačanega, drugače bi mogla bit 1.8. v službi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 20:43:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej.... no, jaz sem ravno še tašči zabrusla svoje, ker je mela tud plane za nedeljo seveda na travniku, pa sem rekla, da nas ni in to naj bi vedli že vsaj 14 dni. Je samo brez besed gledala in iz grla spavila svoj ok hočem od bajte, pa če strele švigajo sem ponosna nate, da si se lastni tašči uprla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 20:48:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Moram priznat, da ste res razočarale Stipeta. Sem ga potolažila, da si je preveč k srcu jemal, mislim pa, da za naslednje leto ne bo imel nobene želje več Buči, seveda se lahko prestavi, ampak takrat pa nas ne bo, ker če bo vreme le zdržalo, dan po pikniku pičimo na morje in nas niiiii, upam, da čim dlje, le na referendum bomo prišli na slovensko stran, pa na Gibonnija se bom verjetno v LJ primajala Sicer sem pa zdaj gledala vreme na POPu in je za viokend napovedano sonceeee, čeprav je težko verjeti tako v neprej.... no, jaz sem ravno še tašči zabrusla svoje, ker je mela tud plane za nedeljo seveda na travniku, pa sem rekla, da nas ni in to naj bi vedli že vsaj 14 dni. Je samo brez besed gledala in iz grla spavila svoj ok hočem od bajte, pa če strele švigajo sem ponosna nate, da si se lastni tašči uprla no, a bomo kej pekle, a smo vse na dieti sicer se je strogo drži le naša šefla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 21:00:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz bom spekla štrudel Jabolčni, brez cukra seveda. Je pa to zelo neobvezno, ker jaz bi ga v vsakem primeru spekla, ker gremo v ponedeljek na morje, da bomo imeli malo "malice"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 17.5.2010 21:07:37
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bom spekla štrudel Jabolčni, brez cukra seveda. Je pa to zelo neobvezno, ker jaz bi ga v vsakem primeru spekla, ker gremo v ponedeljek na morje, da bomo imeli malo "malice" ok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 18.5.2010 9:44:44
|
|
|
|
itata
|
bi se lahko mal po Februarki zgledovale. smo se zmenil za ta piknik res že sto let nazaj, zdej je pa vse drugo bolj pomembno! se res samo enkrat dobimo na leto! ima pa Jakob vnete učke - računam, da bo do nedelje itak že dobr. sej je že danes bolš. ima kapljice in kremico - Tobrex. sem se pa načakala včeri pri zdravniku, ker njegova zdravnica je imela preventivo in sem mogla k eni drugi v ambulatno - pa vse polno kar se njenega naročanja tiče. kr neki. še dobr, da se je mali sam zabaval in plezal okol po čakalnici:) vmes greva midva z mojim še na izlet za 2 dni. sama. pa prideva v sob nazaj. tko da to je to.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 18.5.2010 10:08:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
Super Februarka in itata..... se vidimo v nedeljo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 19.5.2010 14:02:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo it Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100% Hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.5.2010 12:05:26
|
|
|
|
Blacky*
|
daaannnn, kaj jaz to berem... bejbe... kaj je to? Mi se bomo odpovedali vikendu na morju zaradi našega druženja... ma mi ni problem... že res celo večnost vemo za srečanje in komaj čakam, da se vidimo .... moram zapisat, da sem sicer dozo druženja z eno februarsko družino že prejela ... prav lušno je bilo včeraj in komaj čakam na nedeljo Je treba kaj spečt? Sicer nimam ideje kaj bi in sploh ne vem ali mi bo čas dopuščal. Grem mal posrfat... danes sem še doma, jutri pa spet arbajtat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.5.2010 12:14:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo it Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100% Hvala evo, sem poiskala stara navodila: Kako se pride do picknik placa (uradni naziv Lavričeva koča, Gradišče): 1. voziti po avtocesti od Ljubljane proti Novemu Mestu 2. z avtoceste izstopiti na izvozu Ivancna Gorica 3. v Ivancni Gorici slediti tabli Sticna 4. po prihodu v Sticno, voziti mimo samostana naravnost v klanec - po prednostni cesti (ne zaviti levo na parking samostana) 5. Mimo table Mekinje, pribl. 800 metrov od samostana... slediti tabli (ZAVITI V DESNO) Gradisce, Lavriceva koca, Viridina pot... (to je v bistvu prvo "križišče" od samostana naprej) 6. voziti po asfaltni cesti in se povzpeti na hrib (parkirati pri cerkvi... 1 km od zadnjega krizisca) ali pa parkirate na parkirišču pod vzpetino in ste v 10 minutkah na vrhu, ravno pravi sprehod, da si potem zaslužite pivo, cviček in svinjarije Evo link: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=petru%C5%A1nja+vas+38&tab=maps
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.5.2010 13:04:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo it Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100% Hvala evo, sem poiskala stara navodila: Kako se pride do picknik placa (uradni naziv Lavričeva koča, Gradišče): 1. voziti po avtocesti od Ljubljane proti Novemu Mestu 2. z avtoceste izstopiti na izvozu Ivancna Gorica 3. v Ivancni Gorici slediti tabli Sticna 4. po prihodu v Sticno, voziti mimo samostana naravnost v klanec - po prednostni cesti (ne zaviti levo na parking samostana) 5. Mimo table Mekinje, pribl. 800 metrov od samostana... slediti tabli (ZAVITI V DESNO) Gradisce, Lavriceva koca, Viridina pot... (to je v bistvu prvo "križišče" od samostana naprej) 6. voziti po asfaltni cesti in se povzpeti na hrib (parkirati pri cerkvi... 1 km od zadnjega krizisca) ali pa parkirate na parkirišču pod vzpetino in ste v 10 minutkah na vrhu, ravno pravi sprehod, da si potem zaslužite pivo, cviček in svinjarije Evo link: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=petru%C5%A1nja+vas+38&tab=maps hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.5.2010 13:47:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Stipe, plosm, plosm, dej na hitr mal povej kje že mormo it Mojmu se neki svita, ampak ne čist 100% Hvala evo, sem poiskala stara navodila: Kako se pride do picknik placa (uradni naziv Lavričeva koča, Gradišče): 1. voziti po avtocesti od Ljubljane proti Novemu Mestu 2. z avtoceste izstopiti na izvozu Ivancna Gorica 3. v Ivancni Gorici slediti tabli Sticna 4. po prihodu v Sticno, voziti mimo samostana naravnost v klanec - po prednostni cesti (ne zaviti levo na parking samostana) 5. Mimo table Mekinje, pribl. 800 metrov od samostana... slediti tabli (ZAVITI V DESNO) Gradisce, Lavriceva koca, Viridina pot... (to je v bistvu prvo "križišče" od samostana naprej) 6. voziti po asfaltni cesti in se povzpeti na hrib (parkirati pri cerkvi... 1 km od zadnjega krizisca) ali pa parkirate na parkirišču pod vzpetino in ste v 10 minutkah na vrhu, ravno pravi sprehod, da si potem zaslužite pivo, cviček in svinjarije Evo link: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=petru%C5%A1nja+vas+38&tab=maps hvala ni zakaj... komaj čakam, da se vidimo... ob letu obsorej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.5.2010 14:35:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hvala Februarki za navodila... se vidimo jutri...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.5.2010 14:40:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hvala Februarki za navodila... se vidimo jutri... hvala Blacky za navodila... stari moj, res pešaš... čas za okulista
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.5.2010 21:44:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Blacky Evo, nekaj sladkega za jutri pečeno, za sestrico torta prav tako, zdaj pa umit in šlafen.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?