blaža
|
Ja res smo lumpi, nič se nobeden ne javlja več. No jaz vsaj na FB malo spremljam kakšnega februarčka. Drugače pa mi rastemo, smo zelo zdravi, nobenih problemov glede tega. , in ene dva tedna smo suhi. Nič več pleničk. Tudi ponoči je suh, tako, da v roku dveh tednov bomo dali tudi nočno pleničko proč. Na dopust letos ne gremo nikamor, smo si dosti rihtali po stanovanju, tako, da smo vsak tolarček tam vložli. No ma ni panike, uživamo v tem opremljanju in smo si že ful lepo poštimali. ( od kuhinje slikice so na blogu, če kera nina fb) Drugače je pa tudi spalnica že, zdej pa še hodnik nov laminat. Mi je pa crknu fotoaparat in zdej slikam z malo kamero, ma jo moram še malo preštudirat, niso lih neke slike. Je pa malo ohladilo, tako, da se da dihat. Smo malo uspeli preluftat stanovanje. Smo pa visoki 96 cm, evo skoraj en meter. Govori sto na uro, vse ma čisto vse pove, ma ful smisel za humor, se poheca, klepeta pa skozi kot mama. V vrtec pa hodi vsake tolko. Ker jaz čez poletje kak dan delam, kakdan sem pa fraj, ker majo dopuste in pol je z mano in Matijo. No zdej je itak tatko dva tedna na dopustu, no eden je šel že mimo. Alo vas pustim, pa naj še kera druga kaj napiše, je lačen. Gleda Živ Žav in je ratal lačen, mu grem kaj za jest narest. Uživajte tole poletje. Jaz se nič ne pritožujem nad vročino, ker še prekmalu bom spet kidala sneg.