|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
15.6.2010 14:19:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Veselo vam javljam, da je naši MISAR to noč štorklja prinesla sineka Nejca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.6.2010 19:31:51   
listek1
MISAR iskrene čestitke tudi od naše family user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.6.2010 12:37:54   
Stipe air force
.....misar.... iskrene cestitke od vseh Stipicev.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.6.2010 18:59:44   
bamby
Dan!
Po dolgem čau se vam spet javljam. Sem se včlanila v bučijin klub pokvarjenih računalnikov. No, zdaj smo spet povezani s svetom.

Slišim za krasne novičke od misar user posted image . Iskrene čestitke za user posted image !!!!!

lilči in listek, vidve se pa kar pazita, da dobita zdravi punci!

Pri nas ni nič posebnega. Iz dneva v dan pridno rastemo, včasih smo zelo pridni, včasih pa malo manj ali celo malce tečni...pa saj veste kakšni so. Predvsem zanimivi! Dolgčas mi ni.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.6.2010 21:15:21   
mlavla
Čestitke tudi od nas MISAR!!!

Drugače sem pa čist študiozna..se vam kaj v naslednjem mescu oglasim..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.6.2010 19:25:24   
buči
Misar, iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spet v pogonu, brojim sitno do dopusta!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.6.2010 8:33:02   
misar
Hvala punce za čestitke user posted image

Z nejčkom sva super, v petek sva že prišla domov. mlekarne delajo 300 na uro, tako da pridno papamo in spančkamo user posted image Lana je super sprejela novega člana, le mogoče malo več pozornosti išče, do malčka je pa neverjetno nežna.

trenutno nam kar gre, mogoče mi le malo spanca primanjkuje, itak user posted image user posted image

zdajle sem se samo oglasila, porodno dogodivščino zaupam pa kdaj drugič, ko bo več časa

lepo se imejte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.6.2010 21:26:10   
Februarka08
Misar, super! Uživajteuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.6.2010 20:13:53   
buči
Drage moje, kako sem jaz utrujena! Aljaž ima neko virozo z drisko, vročino. Jaz špilam mati Terezo pri zaključevanju. Mi gre kar na user posted image user posted image !!! Sem potala več kot 30 po++prav++cev. Že dolgo ne toliko.

Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.6.2010 1:55:37   
nizy
misar-čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

buči- saj bo bolšuser posted image user posted image user posted image

tudi pri nas kriza , tamala skor nč ne spi ponoč,podnevi pa rekorde podira.....zdaj je šele pol ure nazaj zaspale na sedežni v dnevni in jo še ne upam nest v posteljo, da se ne zbudiuser posted image naj še malo utrdi,...še sreča , da sem popoldan odspalauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.6.2010 1:59:41   
nizy
evo spet je budna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.6.2010 12:58:18   
Februarka08
Buči user posted image user posted image user posted image
Nizy uf, če ti ne spiuser posted image user posted image vem kako je to... upam da se spanje kmal poštima!

Mi po starem, pri nas danes ful piha, že včer jeuser posted image tako da sem ju pobasala v avto in smo se odpeljali do enih igral, je blo luštno, za popoldne se morm pa še neki spomntuser posted image zdaj grem pa v miru mal trič trač prebratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.6.2010 7:28:44   
buči
Joj, na čase se mi meša z dvema, ne vem, kako nizy ti zdržiš s 4 user posted image !!!!! Vsa čast!! Aljaž je v neki ne-vem-kako-tečni-fazi. Tilen je firbčen in trmast, pa vseka na vsake pol ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.7.2010 12:28:17   
jencili
dan,

da se vam še jst malo javim po stotih letih...

...vidim, da se nič kej dosti tle gor ne dogaja. Sicer pa, če bi vse pisale tok kot jst, bi bla tema user posted image

Sej ne vem kaj naj vam povem, ker se skoz toliko dogaja obenem pa nič takega, da bi ravno poročalauser posted image
Taj raste, zdravi smo, je mali uživač, priden je tud in obvlada vožnjo s kolesom ter pomožnimi koleščkiuser posted image

Na morje gremo šele 7. avgusta, do takrat pa si res želiva za en vikend sama nekam švignit, pa ne vem če nama bo glih ratalo, ker je moj šefe kr neki odsoten in ne moreva oba hkrati manjkati. No ja, edini vikend, ki bi ga pa lahko podaljšala, grem pa jst v pon. osmice ven dat, pa spet ne moreva user posted image
No ja, če prej ne, gremo avgusta svoje ritke namočit v morčkauser posted image

Evo, to bi bilo to na hitro, zdej grem pa naprej zabušavat za pol urce, potem pa na kosilo z našo Listek user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite,
papa

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.7.2010 12:20:13   
jencili
uf dogajauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.7.2010 13:54:37   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Joj, na čase se mi meša z dvema, ne vem, kako nizy ti zdržiš s 4 user posted image !!!!! Vsa čast!!

ja buči tut men se že počas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen dan manj ,drugi spet bolj itd. včasih so pa kot bubice user posted image user posted image

no se moram še pohvalt , sem tetica postala ,smo enga krepkega fantiča dobili, je moja sestra(junijčica) rodila user posted image user posted image

lep dan še napraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.7.2010 6:48:55   
buči
Jutro. Jaz sem končno na dopustu. Aljaž je že doma, sem ga vzela ven iz vrtca, itak šola septembra, ati tudi danes začenja dopust, Tilna pa še danes peljeva v vrtec. Da kaj narediva. Je ratal taaaaaaaaaaaaaaaaka trma, da sem 3 dni samo še kregamo in prerekamo za vsako stvar. user posted image user posted image

Upam, da ste ok, ker se zelo pogosto beremo. mi gremo na morje malo uživat.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.7.2010 13:03:26   
Februarka08
Buči, uživajte!
Nizy, res vsa čast, jaz komaj čakam da je ura 12 da imam vsaj takrat kakšno urco tišineuser posted image potem pa tud komaj čakam da prilezeta iz postelj, ker sta oba čisto prerojena, nasmejana, juhuuser posted image user posted image Kot si rekla, včasih je za uit stran, ampak največkrat so pa sladki za pojestuser posted image

Mi po starem, mali šiba sem in tja da ja veselje gledatuser posted image zdaj je veliko boljše, spimo še vedno ne ponočiuser posted image user posted image user posted image muči me edino neprespanost, zjutraj ko se zbudim, sploh ne vem da sem šla spat, ker morm tolikokrat vstat ponočuser posted image upam da se na morju kaj naspimouser posted image
Tedni letijo, še mal pa grem delatuser posted image , med vikendi če se le da, uživamo na polnouser posted image drugače imamo pa itak skoz kaj... abraham, krst, piknik, pa spet piknik... ni da niuser posted image

Uživajte tud ve, odklopite na dopustih in se crklajte z našimi škrati!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.7.2010 19:01:51   
buči
Februarka, pa ne, da bo že konec porodniške!!! Kdaj? Avgusta? Kako gre čas hitro! MA, saj se meni zdi, da nam je šlo 6 let tako hitro mimo! Aljaž že v šolo, Tilen je itak ta glavni v hiši ... Res ne morem verjet, da je res, ko so rekli, da se čas po 30 ustavi, da le na otrocih vidiš, kako beži ...

Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.7.2010 22:18:58   
Februarka08
Buči, enkrat septembra me čaka ta dan, ko grem spet delat, jauser posted image res je... čas čisto prehitro beži in to vidiš na otrocih. Ne se smejat, čeprav je L. stara dobri 2 leti, se včasih zamislim in si rečem, šit, to je že MOJ otrok, ne morem verjet, da je že tako velika!user posted image user posted image Sploh ne vem zakaj gre vse tako hitrouser posted image
Ma nič se ne bomo sekirali, tko pač jeuser posted image uživajmo dokler se dauser posted image jutri gremo čofat na Bleduser posted image
Papa!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 9.7.2010 22:19:42 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.7.2010 15:27:46   
nizy
kje ste vse user posted image

v enem mesecu komaj ena stran napisana user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 17.7.2010 15:36:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.7.2010 22:01:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

kje ste vse user posted image

v enem mesecu komaj ena stran napisana user posted image

jaz pridem vsak dan pogledat če je kej novga, pa ni ničuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.7.2010 7:22:47   
blaža
Ja res smo lumpi, nič se nobeden ne javlja več. No jaz vsaj na FB malo spremljam kakšnega februarčka.

Drugače pa mi rastemo, smo zelo zdravi, nobenih problemov glede tega.user posted image , in ene dva tedna smo suhi. Nič več pleničk.user posted image Tudi ponoči je suh, tako, da v roku dveh tednov bomo dali tudi nočno pleničko proč.user posted image

Na dopust letos ne gremo nikamor, smo si dosti rihtali po stanovanju, tako, da smo vsak tolarček tam vložli. No ma ni panike, uživamo v tem opremljanju in smo si že ful lepo poštimali. ( od kuhinje slikice so na blogu, če kera nina fb) Drugače je pa tudi spalnica že, zdej pa še hodnik nov laminat. Mi je pa crknu fotoaparat in zdej slikam z malo kamero, ma jo moram še malo preštudirat, niso lih neke slike.

Je pa malo ohladilo, tako, da se da dihat. Smo malo uspeli preluftat stanovanje.user posted image

Smo pa visoki 96 cm, evo skoraj en meter.user posted image Govori sto na uro, vse ma čisto vse pove, ma ful smisel za humor, se poheca, klepeta pa skozi kot mama.user posted image V vrtec pa hodi vsake tolko. Ker jaz čez poletje kak dan delam, kakdan sem pa fraj, ker majo dopuste in pol je z mano in Matijo. No zdej je itak tatko dva tedna na dopustu, no eden je šel že mimo.

Alo vas pustim, pa naj še kera druga kaj napiše, je lačen. Gleda Živ Žav in je ratal lačen, mu grem kaj za jest narest.

Uživajte tole poletje. Jaz se nič ne pritožujem nad vročino, ker še prekmalu bom spet kidala sneg.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.7.2010 18:53:03   
Februarka08
Evo, L. ravno pujso Pepo gleda, B. se zvira tukaj po meni, tako da mam čas vas pozdravituser posted image ja, res se nič ne dogaja tukaj, se spomnim koliko strani smo naklofale na dan ko smo bleuser posted image user posted image user posted image no, itak ni zdaj več toliko časa, ampak za pozdravit in povedat malo kako se rihtajo vaši februarčki je pa vedno tolk časauser posted image user posted image

Mi smo itak standard, L. je včasih mal lumpa, zanalašč ne uboga in take foreuser posted image B. raste kot goba po dežju, postavi se na noge ob vsaki upori, šiba okoli, se mi zdi da še mal pa bo shodiluser posted image čist prehitro gre... spimo pa itak še zmer ne ponočuser posted image ampak do šole bo menda že spal, ne?user posted image

Grem, mi že predale odpira...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.7.2010 21:52:28   
buči
Čer.

Mi smo prvi del dopusta oddelali. 8 dni smo zdržali, prišli domov en dan prej, ker je bila taka burja, da ni bilo za nikamor. Pa še Aljaž je dobil alergijo na sonce oz kremo 8nisva ugotovila točno ...). Jaz sem ful utrujena, ker je Tilen na morju samo naokoli letal. Sam plava z rokavči, se tunka, skače. Ful je smešen. Aljažu je bilo dolgčas, ker ni imel družbe, midva pa takoooooooooooooo utrujena, ma mi res nismo za na dopust za dlje kot en teden! Jaz ne vem, kako folk zdrži po mesec in več v kampu. Meni bi se odpeljalo!!!! No, malo je bila tudi vročina kriva.

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?