|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
14.6.2010 9:11:55   
Urša08
Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igriščeuser posted image Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabouser posted image user posted image user posted image Postelnine je za 5 oseb.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.6.2010 9:18:32   
sjmm
dan!

mi smo lepo spali...zdej gre zvečer mal kasnej..pol pa kr do jutra spiuser posted image user posted image user posted image

onassis....navijam in držim pesti!!!!!

kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image za frizurce...drgač pa poznam uno s piškanjem povsod...od mojga nečak..isto star k naš MIha...enake fore...so dol na muljavi doma...bol na samem...in on je zmer nag okol bajte...k je bil mlajši še več..pa scal prov povsod k mali kužek...in našga Mihca je to pred leti tooook fasciniral, da se je tud sred štacune sleku ....pa sm mu plenice nazaj gor vlekla...k je bil že skor 2 let brez...mislm komi smo sfolgal dopovedat, da mi tlele ne žvimo u divjini...no, zdej mu kej takega ne pade več na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image ...VIDM D MAŠ ŽE TURBO VKLOPLENuser posted image user posted image user posted image .....glede avta...to se je prvič v 3 letih zgodl, da je crknu....itak imaš asistenco in nadomestno vozilo...mojga mal skrbi kaj je...sam zgleda, da so v en filter pršle ene smeti iz nafte...no, bomo vedl popoldne....sam morš ved, da je pr naš na žalos tale lančica tud delovni avto od mojga in nardi MNOGO km...in marsikej prepeljeuser posted image ...lahk kr pomiriš tvojga...tok mal letanja zarad avta okol mehankarjev še nisva melauser posted image user posted image

vidm, da ti spet sendvički dišijouser posted image user posted image user posted image

urša....šotor glih ni obcija....našo Šaso lahk kap...ja ponudl so nama uno ta kučico k ma 3 postle v otroški..idealna za nas....za parcelo smo dal 20e...tko, da nismo preveč hudi, če se kej sfiži....sam plan smo že imel in pol je smotan na frišno vse organizirat...no, bomo dons tekom dneva vidl kako in kajuser posted image

katjuša...v taki mali smo bli lani...ni blo hudega...

zdej grem pa malega sončka nahranituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.6.2010 9:29:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igriščeuser posted image Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabouser posted image user posted image user posted image Postelnine je za 5 oseb.

ooo super....tud mi smo pri FKK-ju...tko da super....res fajn da ste bli zj dol, da vemo kaj in kako s sabo nest :)))
ej še eno vprašanje....a žar mogoče je dol?
hmmm....pa kaj te moram še vprašat...hehe...se bom zih še kej spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajaaaa.....kolk je peški do novalje? s že mal pozabla, k sm bla ene 10 let nazaj tamuser posted image user posted image
kaj pa štacuna u kempu?? dobiš vse? je ful dražje kot pr nas? to te sprašujem da vem kolk s sabo nosit .... hhehehehehehee

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.6.2010 9:41:07   
petrušk_
sjmm.....dobro jutro.....
štala za avto....upam, da nau prevelik strošek in da ga kmal dobite nazaj :)
saška je bla res fulllll lepa.....čakamo še ostale slikce.....
kako pa kaj z fb črnim / belim prijateljem???

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.6.2010 9:46:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

prijatelj črnuser posted image ...verjetno res pride na obisk konec julija...mi2 sicer še nisva prpravlena na to...sam ...bomo vidl...mogoče ju že mine do takrat...moj je zgubu kr neki lasuser posted image user posted image

bom probala še kake slikco loudat...smo bli tok zmešani, da se vsi 3 sploh nismo slikal...se vidim da je bil velik dogodek, pa še Majči prvič v varstvuuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.6.2010 9:51:22   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

prijatelj črnuser posted image ...verjetno res pride na obisk konec julija...mi2 sicer še nisva prpravlena na to...sam ...bomo vidl...mogoče ju že mine do takrat...moj je zgubu kr neki lasuser posted image user posted image

bom probala še kake slikco loudat...smo bli tok zmešani, da se vsi 3 sploh nismo slikal...se vidim da je bil velik dogodek, pa še Majči prvič v varstvuuser posted image user posted image

ojoj...noroooo....s temle črnim...men bi se skeglal....no ne zato k je črn....no alpa....prvi šok sj ne da b blo kej druzga....s kje pa je???
no dj nalož še kakšno slikco....da saj vidmo kolk ste bli lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa ta vikend dnevno preselil...in že uporabljamo tanov konc :)))) juhuhuhuhuhuhuh
še en mesec pa bo kuhna....juhejjjjjjjjjjjjjjj

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.6.2010 11:21:10   
Urša08
Imam pavzo ker se mi od cot že rahlo meša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.6.2010 11:24:16   
Urša08

ooo super....tud mi smo pri FKK-ju...tko da super....res fajn da ste bli zj dol, da vemo kaj in kako s sabo nest :)))
hmmm....pa kaj te moram še vprašat...hehe...se bom zih še kej spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajaaaa.....kolk je peški do novalje? s že mal pozabla, k sm bla ene 10 let nazaj tamuser posted image user posted image
kaj pa štacuna u kempu?? dobiš vse? je ful dražje kot pr nas? to te sprašujem da vem kolk s sabo nosit .... hhehehehehehee

petrušk žara dol ni, tko da ga morte sabo peljat. Do Novalje je tak lagan sprehodek cca. 20 minutk. Trgovina je dobro založena, kar se cen tiče niso ful visoke, sadje, zelenjava podobno kot pri nas, kruh okol 7 kun, pijača je malce dražja tam okol 10 kun. Mi smo imeli po večini kar sabo. V kampu imaš par lokalčkov, cene so čist solidne, kapučin 10 kun, limonada 7, pivo 15, sok /ledeni čaj 14 kun. Maš tud restavracijo bolj žar varianta kjer je porcija okol 50 kun, pa pizze ki stanejo okol 35. Če te še kaj zanima kar vprašajuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.6.2010 11:25:41   
Urša08
Sjmm držim pestke da vam vseeno rata dobit prikolico in da plani ostanejo nespremenjeni. Drugače pa Katjušina prikolica tud ni slaba idejauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.6.2010 11:36:58   
Urša08
No pa sem si naredla kapučinuser posted image

Tamaledva sta še vedno neumorna, polna energije skačeta naokoli. Sta pa tok igračke pogrešala da sta čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

Kje ste vse?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.6.2010 11:42:03   
petrušk_

petrušk žara dol ni, tko da ga morte sabo peljat. Do Novalje je tak lagan sprehodek cca. 20 minutk. Trgovina je dobro založena, kar se cen tiče niso ful visoke, sadje, zelenjava podobno kot pri nas, kruh okol 7 kun, pijača je malce dražja tam okol 10 kun. Mi smo imeli po večini kar sabo. V kampu imaš par lokalčkov, cene so čist solidne, kapučin 10 kun, limonada 7, pivo 15, sok /ledeni čaj 14 kun. Maš tud restavracijo bolj žar varianta kjer je porcija okol 50 kun, pa pizze ki stanejo okol 35. Če te še kaj zanima kar vprašajuser posted image

o super si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
informacije iz prve roke so zakooon....
mam še 14 dni cajta da se kej spomnim kar me zanima...hahahha

no vsaj vem kaj ste jedli in pili.....:)user posted image user posted image user posted image user posted image
kako se pa preračunava zj evro - kuna
jst se spomnim še tazadne.-....1 sit - 30 kn - a j blo tko??

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.6.2010 12:50:58   
Katjusa
evo mene.... joj je vroče..... študiram, da poiščem kak mali bazenček za moja user posted image user posted image da bom imela v prikolici mir ko jo bom pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image Florjan je čist nor nanjo bi se not cele dneve igraluser posted image user posted image user posted image user posted image se mu tok fino zdi vseuser posted image user posted image user posted image

sem tok vesela, da sem mojga naštimala ker kakrkoli najlepše je bit pa družinsko na morje in sem mu že kr povedala, da boma vsak enga rihtala in ne bo nič problemov.... to mislim kar se tiče tušev in to.....

sjmm
mi pridemo 27. iz morja in bom dol poslikala kak zgleda naše čudo pa če ne bo druge ni problema ti ne bom nič najemnine računalauser posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče obiska, (saškinege) če že pride do njega se mi zdi vseeno boljše da imata vidva vajeti v rokah kot pa da se to zgodi za hrbtom.... itak je pa konec julija še daleč in se lahko še plani čist spremenijo......

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.6.2010 12:51:27   
sjmm
HEJ!

sva pršla not...se je dol čist z vodo zalil pr atu in mami k sm solato gor nesla...še po ta novih josh sandalčkih...user posted image

zdej je mal baby tv gledu in pesmice poslušal s saško, ki že uživa dopust

jz sm papirje štimala..ju3 smo 15tega...more bit pošlihtan

moj je čist obupan nad tem nadomestnim avtom...čist nov ford fokus...sam moj je reku...jajca!!!! ke je moja lančica!!???...se je čist navezal nanjouser posted image

bo treba kej u lonc vržt!!!user posted image

KVA KEJ KUHATE U TEH SAVNASTIH DNEH?????????

URŠA...ful dobre info...nas kr mal vleče tja dol, če smo iskreni..user posted image .pa ne vemo zakajuser posted image user posted image user posted image .kakšna pa je plaža???k ladin gaj...plaža...buuuuu, vse ostalo zelo gut, lani v valkaneli...plaža...super...hja...bomo vidl!!!

petrušk...sploh nimam cajt za slike..user posted image .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki.user posted image .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo lasuser posted image user posted image

tamika...kje se kuhaš?????????

< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.6.2010 12:52:46 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.6.2010 12:55:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mene.... joj je vroče..... študiram, da poiščem kak mali bazenček za moja user posted image user posted image da bom imela v prikolici mir ko jo bom pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image Florjan je čist nor nanjo bi se not cele dneve igraluser posted image user posted image user posted image user posted image se mu tok fino zdi vseuser posted image user posted image user posted image

sem tok vesela, da sem mojga naštimala ker kakrkoli najlepše je bit pa družinsko na morje in sem mu že kr povedala, da boma vsak enga rihtala in ne bo nič problemov.... to mislim kar se tiče tušev in to.....

sjmm
mi pridemo 27. iz morja in bom dol poslikala kak zgleda naše čudo pa če ne bo druge ni problema ti ne bom nič najemnine računalauser posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče obiska, (saškinege) če že pride do njega se mi zdi vseeno boljše da imata vidva vajeti v rokah kot pa da se to zgodi za hrbtom.... itak je pa konec julija še daleč in se lahko še plani čist spremenijo......

joj, katjuša...si me tok pozitivno presentla, da sploh ne morm nč rečt...ko se z mojim zmeniva...ti sporočim...k bomo vidl kva za en vrag se zdej dogaja...ZAENKRAT PA FUUUL HVALA!!!!!!

glede obiska...se strinjam s tabo...vse bo čez dan in pod najino straho...sam bog pa ve kva se bo Saški na morju dogajal in mejbi ga bo že čist pozabla...k bo kak fajn mim pršov(jz čist potiho za to navijamuser posted image user posted image )

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.6.2010 12:58:00   
Urša08
Sjmm men je tale plaža ena najlepših. Kamenčki na plaži, v vodi pa mivka - no maš ene 5 m do nje po kamenčkihuser posted image user posted image user posted image Pejte pa septembra za en teden sprobat user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.6.2010 12:59:37   
Urša08
evo plaža
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.6.2010 13:02:18   
Urša08
pa moja miška na plaži
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.6.2010 13:07:46   
petrušk_

pa moja miška na plaži
user posted image

ej kaj si pa mela obutega tamalega na plaži?? kakšne čevlčke imate zj za vaše mulčke??...jst sm ji kupla tevice, sam jo ful moti k ma prstke ven...no ja sj se bo navadla....
...pa še link naših tevic user posted image user posted image user posted image

http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=29_31&products_id=102

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.6.2010 13:08:54   
petrušk_

petrušk...sploh nimam cajt za slike..user posted image .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki.user posted image .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo lasuser posted image user posted image

[/quote]

joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenanauser posted image
no k bo cajt pa kej nalož
:)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.6.2010 13:09:22   
Urša08
sončni zahod
user posted image
otroško igrišče
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.6.2010 13:10:59   
Urša08
Petrušk jaz mam za oba sandalce za v vodo in crooksice.  Oba sta bila pa večinoma bosauser posted image ne marata kej preveč bit obuta, no Nejc če je že mogu je mel rajši croksice kot pa tiste za v vodouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.6.2010 13:11:46   
sjmm

evo plaža
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.6.2010 13:11:57   
Urša08
Aja petrušk tevice so pa nama z možem zakon, jih oba rada nosivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.6.2010 13:12:08   
sjmm

pa moja miška na plaži
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.6.2010 13:12:42   
Urša08
Katjuša ja res je super it tkole družinsko na morčija in vse skup mal odklopit tko da sem res res vesela da greste na morčijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?