Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:11:55
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igrišče Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabo Postelnine je za 5 oseb.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:18:32
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo lepo spali...zdej gre zvečer mal kasnej..pol pa kr do jutra spi onassis....navijam in držim pesti!!!!! kolumbo... za frizurce...drgač pa poznam uno s piškanjem povsod...od mojga nečak..isto star k naš MIha...enake fore...so dol na muljavi doma...bol na samem...in on je zmer nag okol bajte...k je bil mlajši še več..pa scal prov povsod k mali kužek...in našga Mihca je to pred leti tooook fasciniral, da se je tud sred štacune sleku ....pa sm mu plenice nazaj gor vlekla...k je bil že skor 2 let brez...mislm komi smo sfolgal dopovedat, da mi tlele ne žvimo u divjini...no, zdej mu kej takega ne pade več na pamet ...VIDM D MAŠ ŽE TURBO VKLOPLEN .....glede avta...to se je prvič v 3 letih zgodl, da je crknu....itak imaš asistenco in nadomestno vozilo...mojga mal skrbi kaj je...sam zgleda, da so v en filter pršle ene smeti iz nafte...no, bomo vedl popoldne....sam morš ved, da je pr naš na žalos tale lančica tud delovni avto od mojga in nardi MNOGO km...in marsikej prepelje ...lahk kr pomiriš tvojga...tok mal letanja zarad avta okol mehankarjev še nisva mela vidm, da ti spet sendvički dišijo urša....šotor glih ni obcija....našo Šaso lahk kap...ja ponudl so nama uno ta kučico k ma 3 postle v otroški..idealna za nas....za parcelo smo dal 20e...tko, da nismo preveč hudi, če se kej sfiži....sam plan smo že imel in pol je smotan na frišno vse organizirat...no, bomo dons tekom dneva vidl kako in kaj katjuša...v taki mali smo bli lani...ni blo hudega... zdej grem pa malega sončka nahranit
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:29:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igrišče Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabo Postelnine je za 5 oseb. ooo super....tud mi smo pri FKK-ju...tko da super....res fajn da ste bli zj dol, da vemo kaj in kako s sabo nest :))) ej še eno vprašanje....a žar mogoče je dol? hmmm....pa kaj te moram še vprašat...hehe...se bom zih še kej spomnla ajaaaa.....kolk je peški do novalje? s že mal pozabla, k sm bla ene 10 let nazaj tam kaj pa štacuna u kempu?? dobiš vse? je ful dražje kot pr nas? to te sprašujem da vem kolk s sabo nosit .... hhehehehehehee
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:41:07
|
|
|
|
petrušk_
|
sjmm.....dobro jutro..... štala za avto....upam, da nau prevelik strošek in da ga kmal dobite nazaj :) saška je bla res fulllll lepa.....čakamo še ostale slikce..... kako pa kaj z fb črnim / belim prijateljem???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:46:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ sjmm.....dobro jutro..... štala za avto....upam, da nau prevelik strošek in da ga kmal dobite nazaj :) saška je bla res fulllll lepa.....čakamo še ostale slikce..... kako pa kaj z fb črnim / belim prijateljem??? prijatelj črn ...verjetno res pride na obisk konec julija...mi2 sicer še nisva prpravlena na to...sam ...bomo vidl...mogoče ju že mine do takrat...moj je zgubu kr neki las bom probala še kake slikco loudat...smo bli tok zmešani, da se vsi 3 sploh nismo slikal...se vidim da je bil velik dogodek, pa še Majči prvič v varstvu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 9:51:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ sjmm.....dobro jutro..... štala za avto....upam, da nau prevelik strošek in da ga kmal dobite nazaj :) saška je bla res fulllll lepa.....čakamo še ostale slikce..... kako pa kaj z fb črnim / belim prijateljem??? prijatelj črn ...verjetno res pride na obisk konec julija...mi2 sicer še nisva prpravlena na to...sam ...bomo vidl...mogoče ju že mine do takrat...moj je zgubu kr neki las bom probala še kake slikco loudat...smo bli tok zmešani, da se vsi 3 sploh nismo slikal...se vidim da je bil velik dogodek, pa še Majči prvič v varstvu ojoj...noroooo....s temle črnim...men bi se skeglal....no ne zato k je črn....no alpa....prvi šok sj ne da b blo kej druzga....s kje pa je??? no dj nalož še kakšno slikco....da saj vidmo kolk ste bli lepi mi smo pa ta vikend dnevno preselil...in že uporabljamo tanov konc :)))) juhuhuhuhuhuhuh še en mesec pa bo kuhna....juhejjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 11:21:10
|
|
|
|
Urša08
|
Imam pavzo ker se mi od cot že rahlo meša
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 11:24:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igrišče Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabo Postelnine je za 5 oseb. ooo super....tud mi smo pri FKK-ju...tko da super....res fajn da ste bli zj dol, da vemo kaj in kako s sabo nest :))) ej še eno vprašanje....a žar mogoče je dol? hmmm....pa kaj te moram še vprašat...hehe...se bom zih še kej spomnla ajaaaa.....kolk je peški do novalje? s že mal pozabla, k sm bla ene 10 let nazaj tam kaj pa štacuna u kempu?? dobiš vse? je ful dražje kot pr nas? to te sprašujem da vem kolk s sabo nosit .... hhehehehehehee petrušk žara dol ni, tko da ga morte sabo peljat. Do Novalje je tak lagan sprehodek cca. 20 minutk. Trgovina je dobro založena, kar se cen tiče niso ful visoke, sadje, zelenjava podobno kot pri nas, kruh okol 7 kun, pijača je malce dražja tam okol 10 kun. Mi smo imeli po večini kar sabo. V kampu imaš par lokalčkov, cene so čist solidne, kapučin 10 kun, limonada 7, pivo 15, sok /ledeni čaj 14 kun. Maš tud restavracijo bolj žar varianta kjer je porcija okol 50 kun, pa pizze ki stanejo okol 35. Če te še kaj zanima kar vprašaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 11:25:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm držim pestke da vam vseeno rata dobit prikolico in da plani ostanejo nespremenjeni. Drugače pa Katjušina prikolica tud ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 11:36:58
|
|
|
|
Urša08
|
No pa sem si naredla kapučin Tamaledva sta še vedno neumorna, polna energije skačeta naokoli. Sta pa tok igračke pogrešala da sta čist navdušena Kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 11:42:03
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk mi smo bili pri fkk -ju, je fino k so kučice v senčki in je blizu igrišče Glede brisač ti priporočam da vzemi kako sabo, mi smo jih dobil samo 4 - nas je blo pa 6 tko da dobr da jaz vedno trogam rezervne brisače sabo Postelnine je za 5 oseb. ooo super....tud mi smo pri FKK-ju...tko da super....res fajn da ste bli zj dol, da vemo kaj in kako s sabo nest :))) ej še eno vprašanje....a žar mogoče je dol? hmmm....pa kaj te moram še vprašat...hehe...se bom zih še kej spomnla ajaaaa.....kolk je peški do novalje? s že mal pozabla, k sm bla ene 10 let nazaj tam kaj pa štacuna u kempu?? dobiš vse? je ful dražje kot pr nas? to te sprašujem da vem kolk s sabo nosit .... hhehehehehehee petrušk žara dol ni, tko da ga morte sabo peljat. Do Novalje je tak lagan sprehodek cca. 20 minutk. Trgovina je dobro založena, kar se cen tiče niso ful visoke, sadje, zelenjava podobno kot pri nas, kruh okol 7 kun, pijača je malce dražja tam okol 10 kun. Mi smo imeli po večini kar sabo. V kampu imaš par lokalčkov, cene so čist solidne, kapučin 10 kun, limonada 7, pivo 15, sok /ledeni čaj 14 kun. Maš tud restavracijo bolj žar varianta kjer je porcija okol 50 kun, pa pizze ki stanejo okol 35. Če te še kaj zanima kar vprašaj o super si informacije iz prve roke so zakooon.... mam še 14 dni cajta da se kej spomnim kar me zanima...hahahha no vsaj vem kaj ste jedli in pili.....:) kako se pa preračunava zj evro - kuna jst se spomnim še tazadne.-....1 sit - 30 kn - a j blo tko??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 12:50:58
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene.... joj je vroče..... študiram, da poiščem kak mali bazenček za moja da bom imela v prikolici mir ko jo bom pucala Florjan je čist nor nanjo bi se not cele dneve igral se mu tok fino zdi vse sem tok vesela, da sem mojga naštimala ker kakrkoli najlepše je bit pa družinsko na morje in sem mu že kr povedala, da boma vsak enga rihtala in ne bo nič problemov.... to mislim kar se tiče tušev in to..... sjmm mi pridemo 27. iz morja in bom dol poslikala kak zgleda naše čudo pa če ne bo druge ni problema ti ne bom nič najemnine računala kar se pa tiče obiska, (saškinege) če že pride do njega se mi zdi vseeno boljše da imata vidva vajeti v rokah kot pa da se to zgodi za hrbtom.... itak je pa konec julija še daleč in se lahko še plani čist spremenijo......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 12:51:27
|
|
|
|
sjmm
|
HEJ! sva pršla not...se je dol čist z vodo zalil pr atu in mami k sm solato gor nesla...še po ta novih josh sandalčkih... zdej je mal baby tv gledu in pesmice poslušal s saško, ki že uživa dopust jz sm papirje štimala..ju3 smo 15tega...more bit pošlihtan moj je čist obupan nad tem nadomestnim avtom...čist nov ford fokus...sam moj je reku...jajca!!!! ke je moja lančica!!???...se je čist navezal nanjo bo treba kej u lonc vržt!!! KVA KEJ KUHATE U TEH SAVNASTIH DNEH????????? URŠA...ful dobre info...nas kr mal vleče tja dol, če smo iskreni.. .pa ne vemo zakaj .kakšna pa je plaža???k ladin gaj...plaža...buuuuu, vse ostalo zelo gut, lani v valkaneli...plaža...super...hja...bomo vidl!!! petrušk...sploh nimam cajt za slike.. .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki. .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo las tamika...kje se kuhaš?????????
< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.6.2010 12:52:46 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 12:55:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mene.... joj je vroče..... študiram, da poiščem kak mali bazenček za moja da bom imela v prikolici mir ko jo bom pucala Florjan je čist nor nanjo bi se not cele dneve igral se mu tok fino zdi vse sem tok vesela, da sem mojga naštimala ker kakrkoli najlepše je bit pa družinsko na morje in sem mu že kr povedala, da boma vsak enga rihtala in ne bo nič problemov.... to mislim kar se tiče tušev in to..... sjmm mi pridemo 27. iz morja in bom dol poslikala kak zgleda naše čudo pa če ne bo druge ni problema ti ne bom nič najemnine računala kar se pa tiče obiska, (saškinege) če že pride do njega se mi zdi vseeno boljše da imata vidva vajeti v rokah kot pa da se to zgodi za hrbtom.... itak je pa konec julija še daleč in se lahko še plani čist spremenijo...... joj, katjuša...si me tok pozitivno presentla, da sploh ne morm nč rečt...ko se z mojim zmeniva...ti sporočim...k bomo vidl kva za en vrag se zdej dogaja...ZAENKRAT PA FUUUL HVALA!!!!!! glede obiska...se strinjam s tabo...vse bo čez dan in pod najino straho...sam bog pa ve kva se bo Saški na morju dogajal in mejbi ga bo že čist pozabla...k bo kak fajn mim pršov(jz čist potiho za to navijam )
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 12:58:00
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm men je tale plaža ena najlepših. Kamenčki na plaži, v vodi pa mivka - no maš ene 5 m do nje po kamenčkih Pejte pa septembra za en teden sprobat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 12:59:37
|
|
|
|
Urša08
|
evo plaža
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:02:18
|
|
|
|
Urša08
|
pa moja miška na plaži
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:07:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pa moja miška na plaži ej kaj si pa mela obutega tamalega na plaži?? kakšne čevlčke imate zj za vaše mulčke??...jst sm ji kupla tevice, sam jo ful moti k ma prstke ven...no ja sj se bo navadla.... ...pa še link naših tevic http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=29_31&products_id=102
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:08:54
|
|
|
|
petrušk_
|
petrušk...sploh nimam cajt za slike.. .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki. .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo las [/quote] joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenana no k bo cajt pa kej nalož :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:09:22
|
|
|
|
Urša08
|
sončni zahod otroško igrišče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:10:59
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk jaz mam za oba sandalce za v vodo in crooksice. Oba sta bila pa večinoma bosa ne marata kej preveč bit obuta, no Nejc če je že mogu je mel rajši croksice kot pa tiste za v vodo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:11:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 evo plaža
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:11:57
|
|
|
|
Urša08
|
Aja petrušk tevice so pa nama z možem zakon, jih oba rada nosiva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:12:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pa moja miška na plaži
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:12:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja res je super it tkole družinsko na morčija in vse skup mal odklopit tko da sem res res vesela da greste na morčija
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?