|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
12.6.2010 6:47:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

grem se učit, danes so mi namenili cel dan za učenje... ostali člani gredo na Lunin ferstival.

JUTRI PA FUZBALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.....

mejte se

pridno se učiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
12.6.2010 6:48:52   
Čebel@
user posted image  je popita,Hana še pančka,jaz se grem pa skidat iz pižame in user posted image

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
12.6.2010 7:48:10   
Ajvy
jutro......kako smo kaj.....tolk je vroče, da to sploh ni normalno......

DAnes gremo na Lunin festival....ne morem verjet, da mi je po celem tednu kalvarije z iskanjem zamenjave uspelo najti.....s pomočjo ene dobre dobre sodelavke.....fuullll sem vesela.....
ČE bo katera tam, naj me kar pocuka za rokav...ali pokliče na mobitel...

ONasiss...mah..nimajo nimajo takih sandalčkov k so spredaj zaprte in da so vsaj približno punčkaste....tko mamo zdej rjavo oranžne...pa seveda takšne kot smo hoteli...veliko dihanja....mah....no..seveda imajo tudi take za 60 in čez evrov...pa se mi zdi malouser posted image preveč...

Petke načeloma zrastejo do tretjega leta....Tarja jih kr še nima

Lepo se uči

ČEbela....srečnoooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
12.6.2010 8:49:42   
baki
jutroooooooouser posted image user posted image .sonček že kliče.sam še cote obesim in dam eno rundo prat,pa piči miško.edvin je v službi,katja je na vikendu,tk da sva sama.dons in jutri imamo losilo pri mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .tk da  kuhinja počiva

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
12.6.2010 9:36:10   
sjmm
dan!

prežvel valeto...so bli LUŠNI, LEPIIII, ZANIMIVI...SPLOH VERY GUTTTT!!! program pa tud ok, naš MAJČI PA SE JE DOBRO POČUTIL PRVIČ V VARSVU IN TUD LEPO ZASPAL, čeprav se zbujanju ponoči pa še nismo ognili

no sam, to je sam pol štorije....k pol je moj ob 11h peljal mojo mami domov...pa mu je nazaj grede prvič avto crknu...se mu je kr neki elekrtonka sfuzlala...po moje od vročine...tko, da šit...smo brez avta...mamo pred sabo en počivalni vikend zgleda...pa sej smo potrebni, če verjate al neuser posted image

slike bodo mal pozneje...sej smo bli vsi čist raztreseni k je bil Maj doma, da se še slikal nismo kej dost...no, sej bodo še od vseh drugih slike

dons zvečer imajo afer partyuser posted image user posted image user posted image

urša...uživejte še malo...vam kar malo zavidamo...a seveda priviščimo!!!

rebeka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za ponovno februarščico!!!!user posted image ....veliko dobrega počutja!!!

kolumbo...ja sej sm vedla, da uživa in se ni dala Šimčiju!!user posted image

katjuša...navijam, da se s tvojim gut zmenita in greste mal na dopustek..zdele si ga res zaslužite k ste tok delal!!!

čebelcv
...mislimo nate in navijamo...go...go...go!!!

onassis...lepo te je brat...vau, tvoja bejba je pa od sile!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo
...kako si kaj ???? in kako mali princ???

grem kofetkat z mojimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.6.2010 10:12:54   
Katjusa
jutro.....

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Katjuša crknu mi je comp....zdj smo ga spravl u red in bom mojmu naročila da da slikce na comp, pol dfam pa jst zjutri tuki gor,.....
Sorri res za zamudo!!!!!
Res so pa huuuudi.....že študiram da bi jst tud enga obdržalauser posted image

jst sem pa že misla, da si si premislauser posted image user posted image user posted image in da jih ne daš komi čakam slikice user posted image user posted image user posted image
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za valeto..... a dons pa party..... no tud to more bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino naj se imajouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.6.2010 10:13:32 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.6.2010 10:14:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi....danes je bil zanimiv dan...končno smo našli še pol sandalčke za Tiso....joj..kolk je to enga dela....

A veste, da ima Pikica..ki je imela dvojčka MAja in Taja...julija pričakuje dojenčka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka...iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa ful lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čestitke za nakup in za današnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.6.2010 10:14:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebela.... a maš dons še  iztpite???

DRŽIM PESTI, BODI MOČNA IN PREPRIČANA VASE. VEŠ IN ME TUDI, DA TI BO USPELO. PA NE BIT ŽIVČNA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.6.2010 10:17:45   
Katjusa
mihailo... to je to, to so take hišče (kontajner) not je soba oz. 2, mala kuhinja, kopalnica.... pač vse kar rabiš..... imajo jih pa v skor vsakem kampu razn v kakem manjšem privat drugače pa kjerkoli prednost tega je da ne rabiš prikolce al pa šotora zato, da si v kampu in imaš svoj wc pa tuš...... pač kot apartma sam da je v kampuuser posted image user posted image user posted image user posted image tko luštno je pa v sezoni kr drago ampak če € ni problem je to super dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.6.2010 10:18:18 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
12.6.2010 11:48:52   
claud
Katjusa a ti lahko na telefonu sprejemas fotke....mms, pa te zadeve?
Noce mi jih nalozit tale compuser posted image user posted image user posted image

Onasis- z veseljem bi ti enga dala ampak mislm da so ze vsi oddani...ce katjusa enga vzame.....nism cist sigurna, ti bom pa sporocilauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
12.6.2010 11:50:12   
Čebel@
i'm back

gospodarstvo-tko tko-bomo videliuser posted image
angla-neki sem sklatila skupajuser posted image

zdej pa čakanje na rezultate(bojo v začetku druzga meseca)user posted image user posted image user posted image user posted image

Hano tašča uspava,so zgubili dudo,tko da še dobr da sem prišla domov,da sem dala rezervnouser posted image

grem počivatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
12.6.2010 14:19:56   
Onasiss
claud...plis a bi mela kej časa zame??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti bom fullll hvaležna.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
12.6.2010 14:20:30   
sjmm
mal za pokušino

user posted image
naša je ta lila lepotičkauser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.6.2010 14:21:15 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
12.6.2010 16:27:36   
Čebel@
sjmm.....lepotičkauser posted image

jaz grem pa pakirat za morčita-jutri zjutraj odrinemouser posted image user posted image user posted image ........PC gre z nami,ker moram se učit književnost in končati slajde za seminarsko(zagovor)-sem že po tavelikem naredilauser posted image user posted image user posted image

se še oglasimuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 19:15:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
12.6.2010 20:27:50   
Ajvy
oi...bilo je fenomenalno......čist smo utrujeni....seveda sta punci našli energijo za prepevanje v pojstelji.....lumpe male.....

lep večer vsem...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
12.6.2010 21:19:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjusa a ti lahko na telefonu sprejemas fotke....mms, pa te zadeve?
Noce mi jih nalozit tale compuser posted image user posted image user posted image

Onasis- z veseljem bi ti enga dala ampak mislm da so ze vsi oddani...ce katjusa enga vzame.....nism cist sigurna, ti bom pa sporocilauser posted image

claud mi smo 99% odločeni da ga bomo vzeli...... kdaj si že rekla, da bodo za oddajo? pa fino jih scartajte, jih pridemo pa še v živo pogledat, aja pa je mozno dobit samčka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
claud tega k si mi poslala je tok luškan ful mi je všeč ker ima bele sprednje tačke..... celega sicer se ne vidi ampak to kar se vidi je točno tak k so meni všeč.... moj prvi muc (k sem bla stara 3 leta) je bil nekaj podobnega sma da je bil mal bol temno siv....... imeli smo ga ful dolgo tako da je od starosti potem en dan samo lepo zaspal......

čebela uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo sem ful vesela za vas no vidiš pa je tud maj premagal strah? kolk pa stane takle hotel 2 sobi...... pa super za čokolinouser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy sem vesela, da ste uživali in da ste utrujeni to je sma dokaz, da je blo luštnouser posted image user posted image user posted image

z mojmu sma bla cel dan v stanovanju prišla sma domov pred slabo uro tak da sma dala zdej otročke spat..... sem pa jezna k cel dan nisma nič jedla in zdle sme rekla če grema na pico in si je frajer v hoferju neki kupu pa je reku da bo tist jedu..... kaj pa jst????? (sem zbirčna in tega ne jem) sej sem mu povedala, da kadar jst kuham kuham za vse kadar pa on razmišlja kaj bi jedu pa sam nase gledauser posted image user posted image user posted image user posted image itak se mi da zdej sma zase nekaj kuhat... hruha imam že vrh glave ker že en mesec sam sendviče jemuser posted image user posted image user posted image
v glavnem dons sma pokosila tud naš vrtek in mene je tok sonce opeklo, da sem čist rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image

jutri gremo pa baldahin sestavid od prikolice, da vidimo kolk nam bo to časa vzel....... v planu je da 24-27 kampiramo nekje na morju najbrž valkanela:) in misla sma kr šotor ampak brezveze na hitro bom zdej zrihtala zavese pa pograd in bomo lepo s prikolo šli.... zato jo pa imamo. res je da bo uro več vožnje sam bo pa pol večji užitek, pa lažje bomo vse napokal da ne bomo k sardelceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
12.6.2010 22:15:20   
Čebel@
čer

med Shrekom sem zlikala en orenk kup-je bilo po moje 70C v kuhinjiuser posted image ......posoda pomita,jutri zjutraj do konca spakiramo in šibamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......Hana je premagala strah do vodice in je pred spanjem sama 5x zlezla v tuš kabino napolneno z vodo,se vsedla in full čofotalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......user posted image user posted image user posted image za mini dopustek

ajvy..........super da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

katjuša....user posted image user posted image user posted image za Valkanelo-tok uživajte,kot sva midve laniuser posted image user posted image user posted image

sem zmatrana-je bil psihično zelo naporen dan,tko da grem spat....pa pauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
12.6.2010 22:27:29   
sjmm
čer!

smo dobil nov avtouser posted image user posted image user posted image ..nadomestno vozilouser posted image user posted image ..itak tok mali, da se komi mi 3 not spravmo...pol smo šli pa mal po štacunah...sam je blo za znort vročeeeee...sm Majčiju v mothercare kupla eno šteko bodijev pa 3v1 paket kratkih hlačk...sm hotla še en kompletek...sam je moj začel okimavat k je vidu d je 35 evrov...sej tri mač...pol pa na neu gledaš za pol ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se kuhamo u bajti, brez peglanja imamo še zmer 27 stopinj...sva z mojmu mal klime gledala...pa streho bo treba dol vržt..pa na frišn izolirat...ma, sam stroški....bljak

o, mama kolumbo..je backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....super za mini dopustek , pa seveda za Čokolinouser posted image user posted image

čebelc@..itak zmer pridna k u panju....lepo se imejte!!!!!!!!!!!uživejte!!!!!!!

ajde...grem k mojmu mal na teraso...da se ohladivauser posted image

NOČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.6.2010 5:49:39   
Čebel@
jutro

user posted image

Hana še pančka,mož nama dela kavico,pol pa počasi odrinemo(ko Hanči poje)user posted image user posted image user posted image .......se javim z morja,kder gre PC itak zravenuser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.6.2010 7:05:51   
baki
jutroooooooo.čebel uživaj na morju,in odklopi  ta nori tempo.upam da boste imeli lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.6.2010 9:24:45   
Urša08
jutro

Evo mi smo včeraj ob pol polnoči prišli domov. Podaljšati nismo mogli ker je bilo vse zasedeno, smo pa izkoristili cel dan in šli šle ob pol sedmih na trajektuser posted image Sta mela pa mulčka potem igralno urico kar nista in nista mogla it spat in smo mal žuraliuser posted image user posted image user posted image zjutraj smo pa itak navajeni vstajati ob 8 user posted image

Sedaj malčka papcata zajtrk potem bo treba pa do trgovine ker smo čist brez vsega, jutri al pa v torek nam pa še cesto zaprejo ker bodo kopali v naši ulici. Ideje glede kosilka nimam, potovalke smo šele sedaj prtrogali iz avta tako da bo še pester dan , sam jaz sem še na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Na morju smo pa res uživali, vreme naklonjeno, voda primerna za čofanje, pa seveda večerni sprehod ob sončnem zahodu in sladoled,... v glavnem špicauser posted image user posted image user posted image Smo vsi spočiti, baterije nafilane, aja moj trebušček je pa vsak dan večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image vam kako slikico zvečer naložimuser posted image

V planu vas imam mal prebrat za nazaj in pokomentirat ampak to med opoldansko pavzico ko bosta otročka spala, no vsaj edenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa lepo nedeljo vsem

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.6.2010 11:08:58   
sjmm
hej!

dons mam cote dan...kok se je nabral...je kup zajetnejši od mene...pa me ni ravn maluser posted image user posted image

urša...super, da ste se imel tko fajn!!!!!WELCOME BACK!!!

baki...dober dan tudi vam!!!kako kej nik in katja??? pa služba??

čebel@...srečno pot!!!!

evo likalnik je že na delovni temperaturi...sej jz bom pa pregorela..sam MORM ZLIKAT!!! drgač se mi bo vlekl do dopustauser posted image

se oglasim za kako ohlajevalno pavzicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.6.2010 11:09:39   
sjmm
TAMIKA....NČ VS NI V NAŠE KRAJE PRIVLEKLO?????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
13.6.2010 11:47:01   
Čebel@
LEPE POZDRAVE IZPRED PRIKOLICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?