|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 12:28:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
13.6.2010 14:35:23   
sjmm
mi smo pojedl okol pol 2h...riž, omakca iz mladega graha in korenčka in pa zelenjavno- sojini polpetki..seveda doma narjeni, pa velka solata....Majči je 2 polpeta pohamsu poleg vsega ostalega...zadnje čase ima ful apetit..pa tooook je vročeuser posted image user posted image

zdej me noben hudič ne sprav več u kuhno...edin če mi ker kofe skuha...k mamo 29 stopinj....štala...morva klimo nabavt nujn...moj si zdej z enim ventilatorjem glavo razbija

mali spi...je bil čist fuč...sm ga položila je kr z učki zavil in zadrnjohal

evo zdej mal pauze

pol pa mam še en zmenk s pegleznam

kolumbo...helov...vau ...sm vam fovš za klimouser posted image user posted image

čebelc@....pozdravčke iz soparne Lublane

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
13.6.2010 14:35:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Smo šli na en sprehod.....vroče za znoret.....klimo šponamo na 25 da glih mal hladi in friša zrak. Tamaledva neki tečna, jst tutuser posted image .....popoldne gremo mal k babicam.........kosilo bo juhica z nudlčki, domači ta novi krompirček pečen, pa mal paradižnikove solatke......sladoled smo že eno rundo pojedl....mamo zdej eno novo štarijo dol na jezeru, tko u senčki pa ful ni gužve, tko d smo zdej non stop tmuser posted image

URŠA lepo te je brat, bomo druk teden spet po starem čvekaleuser posted image .....še zmer čakam d mi Šimče nalouda slike

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3628
13.6.2010 17:59:46   
sjmm
ku-kuuser posted image

pri nas oblačno in nekaj kapljic...upamo, da ne bo toče!!

smo dal gol in zmagalllllllll!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
13.6.2010 20:19:49   
Urša08
čer

Tole pa je zatišje na rr, najbrž se vse namakate v tej vročiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ uživajte na morčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm u dobra si da likaš v tej vročini user posted image user posted image user posted image pa kok je bla Saška lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za morje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli dopoldan v trgovino mal hladilnik nafilat. Sem tok nakupla da kar poka po šivihuser posted image user posted image user posted image POtem sem se pa bolj al manj s cotami ukvarjala, pranje, obešanbje, sušenje,.. mi je ratalo 4 stroje oprat, še en čaka potem smo pa zmagal. Vmes sem mal počivala, nejc je kr v banji se namakal in igral z ribicami,.. pa dva mini obiska smo imeli, pa je šel dan naokoli. Čez teden me čaka pa malce čiščenja našega gnezdeca, pa postelje bi blo fino preoblečt,.. pač mal popedenčkat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje se da kupit kako luštno rjuho ( ne jogi ampak tako za pokrit člez poletje)?

Grem še v pomivalca posodo zložit potem sem pa frej.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
13.6.2010 20:24:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Tole pa je zatišje na rr, najbrž se vse namakate v tej vročiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ uživajte na morčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm u dobra si da likaš v tej vročini user posted image user posted image user posted image pa kok je bla Saška lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za morje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli dopoldan v trgovino mal hladilnik nafilat. Sem tok nakupla da kar poka po šivihuser posted image user posted image user posted image POtem sem se pa bolj al manj s cotami ukvarjala, pranje, obešanbje, sušenje,.. mi je ratalo 4 stroje oprat, še en čaka potem smo pa zmagal. Vmes sem mal počivala, nejc je kr v banji se namakal in igral z ribicami,.. pa dva mini obiska smo imeli, pa je šel dan naokoli. Čez teden me čaka pa malce čiščenja našega gnezdeca, pa postelje bi blo fino preoblečt,.. pač mal popedenčkat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje se da kupit kako luštno rjuho ( ne jogi ampak tako za pokrit člez poletje)?

Grem še v pomivalca posodo zložit potem sem pa frej.

o, si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali se tud namaka...ga grem še mal namilit, da bo lepo diškal...sej pol pa še am..pa spanček

uh, pa ta spodn štuk se domov prpelou....sej v sredo greta nazaj...sam v četrtek imamo še pravi vpis ...dopoldan...sm mislna, da bi mogočo lahk Majčija mal popazila...no way...hja, sej gremo radi ke okol v polnem številu...sam včas je lažje, če ti kaka mala žverca ne skače pod nogamiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
13.6.2010 20:30:26   
Čebel@
čer

popoldan smo bili na sprehodu po Portorožu-nenormalna gužvauser posted image ........Hana je bila tako zmatrana da je že ob 19.00 dol padla

kdo tukaj?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
13.6.2010 20:32:17   
Urša08
Sjmm mi smo pa še sami - sta šla tašča pa tast za 3 dni na morje tko da smo do jutri zvečer home alone, no sej v petek pa šibata v Grčijo. Glede varstva mam pa jaz zadnje čase občutek da kr noben nima časa oz. ponavadi že v naprej vem kam šibnejo tko da se mormo sami znajdit.  Mi narobe hod ko morm it na kak pregled, al je pa kaka zabava,.. Super da boste kmalu spet sami, boste lažje dihali. No sej potem mate pa mesec morja in se boste čist spočiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
13.6.2010 20:33:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

popoldan smo bili na sprehodu po Portorožu-nenormalna gužvauser posted image ........Hana je bila tako zmatrana da je že ob 19.00 dol padla

kdo tukaj?

čebel@ čeruser posted image Super da uživate user posted image user posted image user posted image Za kolk časa ste pa šli?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
13.6.2010 20:37:00   
Čebel@

čer

kdo tukaj?

čebel@ čeruser posted image Super da uživate user posted image user posted image user posted image Za kolk časa ste pa šli?

če bo vreme zdržalo,pol do četrtka ker jaz v petek in soboto zagovarjam,pol pa mogoče spett za kak dan,22.6. mormo bit doma ker imam sestanek v vrtcu,pol smo pa spet frejuser posted image

sem mojga navdušla za straško tko da vse inf.plisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
13.6.2010 21:18:37   
sjmm

Sjmm mi smo pa še sami - sta šla tašča pa tast za 3 dni na morje tko da smo do jutri zvečer home alone, no sej v petek pa šibata v Grčijo. Glede varstva mam pa jaz zadnje čase občutek da kr noben nima časa oz. ponavadi že v naprej vem kam šibnejo tko da se mormo sami znajdit.  Mi narobe hod ko morm it na kak pregled, al je pa kaka zabava,.. Super da boste kmalu spet sami, boste lažje dihali. No sej potem mate pa mesec morja in se boste čist spočiliuser posted image user posted image user posted image

glede morja se nam je neki zakumpliciral.user posted image ..se nam neki ne javi un tip k smo bli zmenjeni, da si sposodmo prkolo....pa to je orng firma...ko, da ne veva kva dogajauser posted image user posted image user posted image ..moj je čist živčenuser posted image user posted image ....k mamo že parcelo rezervirano..

..če nam ne rata...si nas čist navdušla s kučicam v straškem, sva že povpraševanje poslala...sam tko bi bli pač sam za 14 namest 25 dni...sam nima veze...k men je kr mal težko, da bom sama 14 dni, mogoče bi moj še kak vikend uletu, sam ma tud te zasedeneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdele je pač ful sezona v gradbeništvu......pa se mi zdi, da bi ga fuuul pogrešala...pojma nimam kva mi je letosuser posted image user posted image ....pa še čez poletje imamo doma ljubi mir, ko spodnji štuk vikenduje...no, bomo vidl....pa una bližina plaže pr kučicah in klima...sta mene kr navdušlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...bili živi i vidjeliuser posted image user posted image ...kak bo...zdej mormo itak najprej avto u red spravt...ju3 zvemo kva je narobe..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
13.6.2010 21:19:25   
sjmm

čer

kdo tukaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj je hanči pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
13.6.2010 22:08:05   
sjmm
pri nas končno mir...ata še z nekimi telefoni teži....uf, zaenkrat je še nedelja..pa folk sploh nima ksihtauser posted image user posted image

sem že izpod tuša...je pasalo

me še cune vabijo...pa sem jim rekla...kdaj drugičuser posted image

grem mal u kavč lukno delat user posted image

NOČKO VSEM SKUPAJ!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 23:00:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 23:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.6.2010 5:23:36   
Onasiss
jUtro....

Danes imam dva izpita, ob 9-ih in ob 13-ih.... bom v Kranju kar taborila, zdele sem user posted image user posted image user posted image ugotovila sem, da mi niso printerja inštaliral in si ne morem seminarskih sprintat... upam, da bom srečala piskot, da bom pri njej to uredila....

SKRTAKA OB 9-IH IN 13-IH DRŽTE PESTKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.6.2010 5:24:48   
Onasiss
se tipkamo pol k pridem....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 6:23:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.6.2010 7:18:06   
Urša08
jutro

Pa smo spet na stari rutini, možek šel v službo, vstajamo spet bolj zgodaj, Nejc se že podi po dnevni, Žiga pa še mal pančka. Jaz sem jutranjo kavico že popila in sem že na rruser posted image user posted image user posted image

Kolumbo bom šla res v odejo pokukat, majo res super kombinacije sem tamalima kupla obema isto postelnino v modro - zeleni kombinacijiuser posted image Kako si drugače? Trebušček raste?

Sjmm super za luknjo v kavčuuser posted image user posted image user posted image sem vesela da znaš mal izpreč in počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss držim pestke, med izpitoma pa kr k men prlet če boš mela višek časa - cca. 15 minut iz Kranja

čebel@ tele kamp kučice so men zakon, je pa res da so v sezoni precej drage tud 125 e na dan, izven sezone se pa splača. Maš vse notri dve spalnici, kuhinja z jedilnico, dve kopalnici in seveda kotiček zunaj . Po večini so v Strašku skoraj vse v senčki kar je zakon. Nam osebo to bolj odgovarja kot hotel, ker tam maš tisto sobo in to je to, tukaj mam pa čisto svobodo, ves dan so otroc zunaj, se igrajo, edin kuhat morš samuser posted image user posted image user posted image

Mihailo teb sem pozabla odgovort glede hišice  - v senčki je, ni pa ograje. Tko da če Mihailo rad raziskuje kot je to rad delal Nejc boš skoz v pogonuuser posted image user posted image user posted image pri nas je bil Žiga čist priden pred hiško, se igral,.. tko da ni blo problemovuser posted image

Sjmm o kriza tole s prikolico, ma upam, da se vam javijo. A ste že zazarali? Drugač so pa ene kučice ki imajo eno spalnico in eno otroško s tremi postlami, je en na vrhu, pomoje da bi bla taka za vas, da majo ta starejši trije svojo sobo, vi trije ste pa v spalnici - gre prenosna postelca lepo notri sam mal prermakneš eno nočno omaricouser posted image Kaj pa če bi šli na tisto rezervirano parcelo v šotor? A v to smer ste že razmišljali?

Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.6.2010 8:33:29   
Katjusa
sjmm jst vam posodim prikolo sam 2 bi mogla v baldahinu (se lahko postavi šotorček, da ne bo pajkov not) spat ker so samo 3 ležišče.... je pa zraven baldahin pa stranska kuhinja (uporabna kot soba) in še en nadstrešek s stranicami........
bo pa do takrat spucana in pripravljena ker mi gremo 24.- 27. na morje.... včeraj sma ravno baldahin postavljala in se matrala s palcami k je blo vse razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image pol sma jo pa domov pripeljala tak da ddons zmerim zavese pol pa v nabavo za blago in da nardim nove...... aja ko sma vse psotavla in nazaj pospravla sem pol jst doma našla navodila za postavljanje, ki so ble v prikoli na eni policiuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša lepo te je brat.....

čebela uživajte.....

kolumbo mi smo tud na klimi sploh ponoči......

lepo dopoldne šibam jst v klub.....:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.6.2010 8:34:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ONASIS drž se

jutro

Šimeta je zdele skor kap k je pršu iz WCja jst pa s kofetom že za računalnikomuser posted image user posted image user posted image ......................sm sam rekla.....stari nimaš pojma, RR zutri  je namest cajtgauser posted image user posted image user posted image

Šibam tamale zbudit d gremo na šišanje, se slišmo pol

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.6.2010 8:35:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

jUtro....

Danes imam dva izpita, ob 9-ih in ob 13-ih.... bom v Kranju kar taborila, zdele sem user posted image user posted image user posted image ugotovila sem, da mi niso printerja inštaliral in si ne morem seminarskih sprintat... upam, da bom srečala piskot, da bom pri njej to uredila....

SKRTAKA OB 9-IH IN 13-IH DRŽTE PESTKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stiskam pesti kr cel dan da ne bom zamudila ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 8:55:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.6.2010 9:07:02   
petrušk_

helov

Mi uživamo v senčki in študiramo da malce podaljšamo za en danuser posted image user posted image user posted image Tamaledva res uživata tko da je sanjskouser posted image

Mihailo mi smo v kamp kučici na Pagu v kampu Straško - trenutno pride 39 e na dan. Je pa čisti luksuz, dve sobi, dve kopalnici, kuhinja z dnevnico in seveda senčka pred hišico. Na plaži je tudi senčka , pa igrala so,...

Petrušk malce poročanja kaj manjka v hišici - za pire krompir delat, za lupit krompir in džezvica za kavo - to prinesite sabouser posted image ostalo je, še mikrovalovko imašuser posted image

ojla....super za poročanje....user posted image user posted image user posted image user posted image hvala
brisač pa posteljnine je dosti??
na kerem koncu pa ste?? tam blizu FKK plaže?? al pr tenis placih? pa v keri vrsti??

mihailo
....takrak ko gremo mi je 93 eur na dan - od 26/6 en teden

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.6.2010 9:10:04   
Urša08
Kolumbo dej v mal nižjo prestavouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za morje user posted image user posted image user posted image

Jaz dons kr neki bluzim. Ma smo komi zajtrk pojedli, pa iz pidžam se skidal user posted image Cote se še perejo, dvojne na štriku, pa lavorji čakajo da jih v omaro dam, kup pa vztrajno raste za peglat sam men se kr ne dauser posted image . Pa posesat bi blo treba, prah pobrisat, postle preoblečt,.. ma kr preveč za dan po dopustuuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo morfologijo mam 1.7 takrat boomo zvedli spol, mam kr neki v glav da bo še en fantuser posted image user posted image user posted image Če boste mel Jureta bo tak umirjen otročekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?