Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:13:26
|
|
|
|
Urša08
|
No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosilu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:13:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pa moja miška na plaži ej kaj si pa mela obutega tamalega na plaži?? kakšne čevlčke imate zj za vaše mulčke??...jst sm ji kupla tevice, sam jo ful moti k ma prstke ven...no ja sj se bo navadla.... ...pa še link naših tevic http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=29_31&products_id=102 jz sm mu kupla josh sandalčke..usnjene in pa za bol mokre užitke...de fonseca...sandalčke..take penaste...pri obojih prstki notr..ker je tak gavnar...sam naš imaful, res ful visoko in bajskasto nogico
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:15:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk jaz mam za oba sandalce za v vodo in crooksice. Oba sta bila pa večinoma bosa ne marata kej preveč bit obuta, no Nejc če je že mogu je mel rajši croksice kot pa tiste za v vodo ojla...sj to super če sta bosa...našo pa že travca "bode"!!! a pa si dobla kroksice tolk mičkene....eva ma zj 21 nogico....no sj tevice bodo kr cool pomoje...pa še hitr se sušijo maš pa u trzinu akcijo....kupiš 3 plačaš 2, tko da sva si midva vsak zase ene kupila, za evo so ble pa gratis.... jst sm si pa tele prvoščla http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=25_26&products_id=172
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:16:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ petrušk...sploh nimam cajt za slike.. .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki. .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo las joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenana no k bo cajt pa kej nalož :) se bove en dopoldne s saško spedenale k zadnč..pa se pofotkave!!!! nism bla nč posebnega...črne elegantne klače, belo beneton majčko s srebrnim napisom , en tak pleten brezrokavniček..pa natikači ...belo srebrni z visoko peto...sm prej 2 dni doma hojo vadla k take petke že dolg nism obula ...moj je bil pa res lep v črnih hlačah in roza srajčki...itak sva bla najmlajša od vseh staršev...pa še lepo sva plesala, tko da je moj reku, da morva res u tist tečaj spet mal migat začet....k on se je zadnje leto zredil zihr za ene 10 kil..emšo pač.... ...sam men se zdi, da glih u ta prave konce...sam mal se more še oblikvat...pa še jz ne zgledam zravn k bodigard...itak pa sem zdej na shujševalni...k so me une ta nobel hlače tiščale na valeti
< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.6.2010 13:19:18 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:19:26
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk ma ja sej jaz tud kr ne morem verjet da Nejc bos po kamnih leta sam on že od mejhnega ne prenaša nč na nogicah, no lani mu je tašča kupla crockse in so mu zakon, on bi bil povsod v njih, ma pa tud sandalce za na lepš. Žiga pa tud rad v crooksicah leta, za ta lepš pa sandalce in supergice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:20:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosilu kaj ste dobrega pokosilčkali??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:21:28
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ma dej nehi no, ti prov super zgledaš, nč ti ni treba hujšat Je pa škoda da niste ene family slikce nardil. Nam je letos ratala ena na morčiju pa zahod zadej jo bom pomoje kr v okvir dala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:22:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosilu kaj ste dobrega pokosilčkali?? Špinača in pire simpl in dobr za vse tri Pa vi kaj boste meli?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:23:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ma ja sej jaz tud kr ne morem verjet da Nejc bos po kamnih leta sam on že od mejhnega ne prenaša nč na nogicah, no lani mu je tašča kupla crockse in so mu zakon, on bi bil povsod v njih, ma pa tud sandalce za na lepš. Žiga pa tud rad v crooksicah leta, za ta lepš pa sandalce in supergice ja to ja....itak za na lepš----hehehhe....sam povej kje si tolk mejhne kroksice dobila....men vsi pravjo da so od 23 naprej?!?!?!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:24:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ petrušk...sploh nimam cajt za slike.. .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki. .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo las joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenana no k bo cajt pa kej nalož :) se bove en dopoldne s saško spedenale k zadnč..pa se pofotkave!!!! nism bla nč posebnega...črne elegantne klače, belo beneton majčko s srebrnim napisom , en tak pleten brezrokavniček..pa natikači ...belo srebrni z visoko peto...sm prej 2 dni doma hojo vadla k take petke že dolg nism obula ...moj je bil pa res lep v črnih hlačah in roza srajčki...itak sva bla najmlajša od vseh staršev...pa še lepo sva plesala, tko da je moj reku, da morva res u tist tečaj spet mal migat začet....k on se je zadnje leto zredil zihr za ene 10 kil..emšo pač.... ...sam men se zdi, da glih u ta prave konce...sam mal se more še oblikvat...pa še jz ne zgledam zravn k bodigard...itak pa sem zdej na shujševalni...k so me une ta nobel hlače tiščale na valeti super super....le pofotkejta se!!! kam pa to hodta plesat???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:25:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi no, ti prov super zgledaš, nč ti ni treba hujšat Je pa škoda da niste ene family slikce nardil. Nam je letos ratala ena na morčiju pa zahod zadej jo bom pomoje kr v okvir dala ne, sam res...sm odkar ste nosečke tle gor...kr ene 3 kile prdelala...pol mi pa trebuh visi čez hlače...bljak ma smo bli tok zmedeni...pa Saška je mogla bit ful prej tam...pa po mojo mami smo mogl u Litijo, da je ta mala 2 pazila, pa Maj prvič v varstvu, pa spat ga je mogla dat...mah sej pr Janu bo že bolš ...do Maja pa že kr kičast
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:26:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ petrušk...sploh nimam cajt za slike.. .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki. .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo las joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenana no k bo cajt pa kej nalož :) se bove en dopoldne s saško spedenale k zadnč..pa se pofotkave!!!! nism bla nč posebnega...črne elegantne klače, belo beneton majčko s srebrnim napisom , en tak pleten brezrokavniček..pa natikači ...belo srebrni z visoko peto...sm prej 2 dni doma hojo vadla k take petke že dolg nism obula ...moj je bil pa res lep v črnih hlačah in roza srajčki...itak sva bla najmlajša od vseh staršev...pa še lepo sva plesala, tko da je moj reku, da morva res u tist tečaj spet mal migat začet....k on se je zadnje leto zredil zihr za ene 10 kil..emšo pač.... ...sam men se zdi, da glih u ta prave konce...sam mal se more še oblikvat...pa še jz ne zgledam zravn k bodigard...itak pa sem zdej na shujševalni...k so me une ta nobel hlače tiščale na valeti super super....le pofotkejta se!!! kam pa to hodta plesat??? tle bliz...u bevke...tak, da lahk tud Saška malega popazi zdej k je že mau večji...je pa ob sredah zvečer..pol pa isto se ponovi ob sobotah in pač en dan u tednu za urco in pol pa človk že utegne!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:26:47
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk tašča jih je kupla pa pojma nimam kje bom zvečer vprašala, če ne pozabim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:29:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosilu kaj ste dobrega pokosilčkali?? Špinača in pire simpl in dobr za vse tri Pa vi kaj boste meli? super kosilo...je že uvrščeno na naš ju3šnji jedilnik mi bomo imeli enolončnico..por, mlad korenček, mlado sladko zelje in mlad krompirček, pa kak gresov žličnik not zakuhan, potem pa eno skledo solate in kruhovo pogačo z oljčnim oljem in baziliko..svežo..to gre vsem u slast....sej pol pa še jz jem take stvari..pa sm k sodček
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:29:42
|
|
|
|
sjmm
|
hja...nč...lonci so še prazni....pa..pa...pridem še kej naokol!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:31:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk tašča jih je kupla pa pojma nimam kje bom zvečer vprašala, če ne pozabim sm že najdla na netu...tnx
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 13:45:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:53:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja res je super it tkole družinsko na morčija in vse skup mal odklopit tko da sem res res vesela da greste na morčija hvala urša kaka plaža in kok sta luštna si že pradstavljam kako bo ko bodo 3-je moja 2 tud ni varjante da bi bla bosa.... čeprav bi blo fino, če bi bla ampak na kamenčkih ni varjante sjmm mi gremo verjetno v valkanelo a vam pol prikolo kr dol pustimo sicer gledam tud tale kam k je v Rovinju http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Amarin_Rovinj kolumbo ti imaš pa vse naštudiran kar se tiče obutve
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 13:55:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 13:56:42
|
|
|
|
Katjusa
|
aja za tele amarin me pa prepriča tale slikca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 14:03:39
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo 1000x hvaalalalllalallllll sj te tevice sm jst hotla za evo, glih zarad zaprtih prstkov.....sam jih nimajo za tko mejhne.....tele najkice se mi pa fuuuulll dopadejo...... kje si to kupila??? k prov sandalčke mam cicibanove....pa zj te tevice za po terasi pa za na morčka za v vodo.... te najkice bi ble pa idealne za okrog bajte skakat.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 14:09:02
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kolumbo 1000x hvaalalalllalallllll sj te tevice sm jst hotla za evo, glih zarad zaprtih prstkov.....sam jih nimajo za tko mejhne.....tele najkice se mi pa fuuuulll dopadejo...... kje si to kupila??? k prov sandalčke mam cicibanove....pa zj te tevice za po terasi pa za na morčka za v vodo.... te najkice bi ble pa idealne za okrog bajte skakat..... http://www.superge.si/html/svn/7628482-AA.shtml so 33 eur na superge.si
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 14:15:00
|
|
|
|
petrušk_
|
štalaaaaaaaaa...na superge. si nimajo več na zalogi teh najkic....sam roza barve....jst bi pa te ta sive / črne ma kera kakšno idejo kje jih lahko še kupim???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 14.6.2010 14:18:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo aja tale tazadn model cifra 21 in 22 je 32 ojro za kosilo si nism še nč skuhala... SJMM MAM MALANCANE, KVA NEJ NAČARAM????? V bistvu mi diši fast fut , grem slike naloudat, k Šime jih ni utegnu ČIRA-ČARA!!! lahk jih prerežeš na pol zdolbeš in nafilaš....meso + zelenjava ...mal popražiš, poliješ...kisla smetana+ jajce+ nariban sir...spečeš v pečici lahk jih daš na žar ponev ali na navadno ponev...pač narezane na kolutke in jih mal opečeš na obeh straneh...z oljem pokapljaš rezine malancanov in ne vlivaš v ponev!!...pol na konc daš na vsak kos eno rezino sira...se tko fajn razlele...to je simpl varianta lahk jih narežeš na kolute..posoliš, mal pustš, da dajo stran ta grenek sok..popivnaš,,povaljaš v koruzni moki..ocvreš al pa paniraš na ustaljen način..moka, jajce, drobtine lahk pa nardiš pivsko testo( prej na rezine, soliš, popivnaš..)....1 dcl piva, 2 rumenjaka, sol moko, da se fajn masa lepo zgosti...mal bol k za palačinke...pol nardiš iz beljakov sneg umešaš zravn..povaljaš not rezine jajčevcev in ocvreš...tud hitra zadeva
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 14:24:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?