|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
14.6.2010 13:13:26   
Urša08
No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
14.6.2010 13:13:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pa moja miška na plaži
user posted image

ej kaj si pa mela obutega tamalega na plaži?? kakšne čevlčke imate zj za vaše mulčke??...jst sm ji kupla tevice, sam jo ful moti k ma prstke ven...no ja sj se bo navadla....
...pa še link naših tevic user posted image user posted image user posted image

http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=29_31&products_id=102

jz sm mu kupla josh sandalčke..usnjene in pa za bol mokre užitke...de fonseca...sandalčke..take penaste...pri obojih prstki notr..ker je tak gavnar...sam naš imaful, res ful visoko in bajskasto nogicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
14.6.2010 13:15:17   
petrušk_

Petrušk jaz mam za oba sandalce za v vodo in crooksice.  Oba sta bila pa večinoma bosauser posted image ne marata kej preveč bit obuta, no Nejc če je že mogu je mel rajši croksice kot pa tiste za v vodouser posted image

ojla...sj to super če sta bosa...našo pa že travca "bode"!!! a pa si dobla kroksice tolk mičkene....eva ma zj 21 nogico....no sj tevice bodo kr cool pomoje...pa še hitr se sušijouser posted image user posted image user posted image user posted image
maš pa u trzinu akcijo....kupiš 3 plačaš 2, tko da sva si midva vsak zase ene kupila, za evo so ble pa gratis....
jst sm si pa tele prvoščla user posted image user posted image user posted image
http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=25_26&products_id=172

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.6.2010 13:16:29   
sjmm

petrušk...sploh nimam cajt za slike..user posted image .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki.user posted image .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo lasuser posted image user posted image

joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenanauser posted image
no k bo cajt pa kej nalož
:)

se bove en dopoldne s saško spedenale k zadnč..pa se pofotkave!!!!user posted image user posted image

nism bla nč posebnega...črne elegantne klače, belo beneton majčko s srebrnim napisom , en tak pleten brezrokavniček..pa natikači ...belo srebrni z visoko peto...sm prej 2 dni doma hojo vadla k take petke že dolg nism obulauser posted image user posted image user posted image user posted image ...moj je bil pa res lep v črnih hlačah in roza srajčki...itak sva bla najmlajša od vseh staršev...pa še lepo sva plesala, tko da je moj reku, da morva res u tist tečaj spet mal migat začet....k on se je zadnje leto zredil zihr za ene 10 kil..emšo pač....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam men se zdi, da glih u ta prave konce...sam mal se more še oblikvat...pa še jz ne zgledam zravn k bodigard...itak pa sem zdej na shujševalni...k so me une ta nobel hlače tiščale  na valetiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.6.2010 13:19:18 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.6.2010 13:19:26   
Urša08
petrušk ma ja sej jaz tud kr ne morem verjet da Nejc bos po kamnih leta sam on že od mejhnega ne prenaša nč na nogicah, no lani mu je tašča kupla crockse in so mu zakon, on bi bil povsod v njih, ma pa tud sandalce za na lepš. Žiga pa tud rad v crooksicah leta, za ta lepš pa sandalce in supergiceuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.6.2010 13:20:47   
sjmm

No sedaj sm vam par slikic naložila, zdej me pa kuhinja vabi da jo popedenčkam, mi smo namreč že po kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ste dobrega pokosilčkali??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.6.2010 13:21:28   
Urša08
Sjmm ma dej nehi no, ti prov super zgledaš, nč ti ni treba hujšatuser posted image Je pa škoda da niste ene family slikce nardil. Nam je letos ratala ena na morčiju pa zahod zadejuser posted image jo bom pomoje kr v okvir dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.6.2010 13:22:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Špinača in pire user posted image simpl in dobr za vse triuser posted image user posted image user posted image Pa vi kaj boste meli?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.6.2010 13:23:32   
petrušk_

petrušk ma ja sej jaz tud kr ne morem verjet da Nejc bos po kamnih leta sam on že od mejhnega ne prenaša nč na nogicah, no lani mu je tašča kupla crockse in so mu zakon, on bi bil povsod v njih, ma pa tud sandalce za na lepš. Žiga pa tud rad v crooksicah leta, za ta lepš pa sandalce in supergiceuser posted image

ja to ja....itak za na lepš----hehehhe....sam povej kje si tolk mejhne kroksice dobila....men vsi pravjo da so od 23 naprej?!?!?!

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.6.2010 13:24:20   
petrušk_

petrušk...sploh nimam cajt za slike..user posted image .mejbi zvečer, pa sej sploh nismo neki posebnega slikal...sam Sašo k je bla taka princeska...bomo itak cd dobil..mene sploh ni na nobeni sliki.user posted image .k moj je čist anti za fotkanjepa tok sm si frizuro dala spedenat...pa čist nov look...novo farbo lasuser posted image user posted image

joooj a res nimaš nobene fotke....škoda, k si bla zih spedenanauser posted image

se bove en dopoldne s saško spedenale k zadnč..pa se pofotkave!!!!user posted image user posted image

nism bla nč posebnega...črne elegantne klače, belo beneton majčko s srebrnim napisom , en tak pleten brezrokavniček..pa natikači ...belo srebrni z visoko peto...sm prej 2 dni doma hojo vadla k take petke že dolg nism obulauser posted image user posted image user posted image user posted image ...moj je bil pa res lep v črnih hlačah in roza srajčki...itak sva bla najmlajša od vseh staršev...pa še lepo sva plesala, tko da je moj reku, da morva res u tist tečaj spet mal migat začet....k on se je zadnje leto zredil zihr za ene 10 kil..emšo pač....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam men se zdi, da glih u ta prave konce...sam mal se more še oblikvat...pa še jz ne zgledam zravn k bodigard...itak pa sem zdej na shujševalni...k so me une ta nobel hlače tiščale  na valetiuser posted image user posted image

super super....le pofotkejta se!!!
kam pa to hodta plesat???

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.6.2010 13:25:07   
sjmm

Sjmm ma dej nehi no, ti prov super zgledaš, nč ti ni treba hujšatuser posted image Je pa škoda da niste ene family slikce nardil. Nam je letos ratala ena na morčiju pa zahod zadejuser posted image jo bom pomoje kr v okvir dalauser posted image user posted image user posted image

ne, sam res...sm odkar ste nosečke tle gor...kr ene 3 kile prdelala...pol mi pa trebuh visi čez hlače...bljak

ma smo bli tok zmedeni...pa Saška je mogla bit ful prej tam...pa po mojo mami smo mogl u Litijo, da je ta mala 2 pazila, pa Maj prvič v varstvu, pa spat ga je mogla dat...mah sej pr Janu bo že bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image ...do Maja pa že kr kičastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.6.2010 13:26:24   
sjmm

super super....le pofotkejta se!!!
kam pa to hodta plesat???

tle bliz...u bevke...tak, da lahk tud Saška malega popazi zdej k je že mau večji...je pa ob sredah zvečer..pol pa isto se ponovi ob sobotah in pač en dan u tednu za urco in pol pa človk že utegne!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.6.2010 13:26:47   
Urša08
petrušk tašča jih je kupla pa pojma nimam kje user posted image bom zvečer vprašala, če ne pozabimuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
14.6.2010 13:29:03   
sjmm

Špinača in pire user posted image simpl in dobr za vse triuser posted image user posted image user posted image Pa vi kaj boste meli?

super kosilo...je že uvrščeno na naš ju3šnji jedilnikuser posted image user posted image user posted image

mi bomo imeli enolončnico..por, mlad korenček, mlado sladko zelje in mlad krompirček, pa kak gresov žličnik not zakuhan, potem pa eno skledo solate in kruhovo pogačo z oljčnim oljem in baziliko..svežo..to gre vsem u slast....sej pol pa še jz jem take stvari..pa sm k sodčekuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.6.2010 13:29:42   
sjmm
hja...nč...lonci so še prazni....pa..pa...pridem še kej naokol!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
14.6.2010 13:31:21   
petrušk_

petrušk tašča jih je kupla pa pojma nimam kje user posted image bom zvečer vprašala, če ne pozabimuser posted image

sm že najdla na netu...tnxuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 13:45:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.6.2010 13:53:48   
Katjusa

Katjuša ja res je super it tkole družinsko na morčija in vse skup mal odklopit tko da sem res res vesela da greste na morčijauser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
urša kaka plažauser posted image user posted image user posted image user posted image in kok sta luštnauser posted image user posted image si že pradstavljam kako bo ko bodo 3-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
moja 2 tud ni varjante da bi bla bosa.... čeprav bi blo fino, če bi bla ampak na kamenčkih ni varjanteuser posted image user posted image user posted image

sjmm
mi gremo verjetno v valkanelo a vam pol prikolo kr dol pustimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer gledam tud tale kam k je v Rovinju http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Amarin_Rovinj

kolumbo ti imaš pa vse naštudiran kar se tiče obutveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 13:55:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
14.6.2010 13:56:42   
Katjusa
aja za tele amarin me pa prepriča tale slikca
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
14.6.2010 14:03:39   
petrušk_
kolumbo  1000x hvaalalalllalallllll

sj te tevice sm jst hotla za evo, glih zarad zaprtih prstkov.....sam jih nimajo za tko mejhne.....tele najkice se mi pa fuuuulll dopadejo......
kje si to kupila???
k prov sandalčke mam cicibanove....pa zj te tevice za po terasi pa za na morčka za v vodo....
te najkice bi ble pa idealne za okrog bajte skakat.....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
14.6.2010 14:09:02   
petrušk_

kolumbo  1000x hvaalalalllalallllll

sj te tevice sm jst hotla za evo, glih zarad zaprtih prstkov.....sam jih nimajo za tko mejhne.....tele najkice se mi pa fuuuulll dopadejo......
kje si to kupila???
k prov sandalčke mam cicibanove....pa zj te tevice za po terasi pa za na morčka za v vodo....
te najkice bi ble pa idealne za okrog bajte skakat.....

http://www.superge.si/html/svn/7628482-AA.shtml

so 33 eur na superge.si

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
14.6.2010 14:15:00   
petrušk_
štalaaaaaaaaa...na superge. si nimajo več na zalogi teh najkic....sam roza barve....jst bi pa te ta sive / črne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma kera kakšno idejo kje jih lahko še kupim???

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
14.6.2010 14:18:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

aja tale tazadn model cifra 21 in 22 je 32 ojro

za kosilo si nism še nč skuhala...
SJMM MAM MALANCANE, KVA NEJ NAČARAM????? V bistvu mi diši fast futuser posted image , grem slike naloudat, k Šime jih ni utegnu

ČIRA-ČARA!!!
lahk jih prerežeš na pol zdolbeš in nafilaš....meso + zelenjava ...mal popražiš, poliješ...kisla smetana+ jajce+ nariban sir...spečeš v pečici

lahk jih daš na žar ponev ali na navadno ponev...pač narezane na kolutke in jih mal opečeš na obeh straneh...z oljem pokapljaš rezine malancanov in ne vlivaš v ponev!!...pol na konc daš na vsak kos eno rezino sira...se tko fajn razlele...to je simpl varianta

lahk jih narežeš na kolute..posoliš, mal pustš, da dajo stran ta grenek sok..popivnaš,,povaljaš v koruzni moki..ocvreš al pa paniraš na ustaljen način..moka, jajce, drobtine

lahk pa nardiš pivsko testo( prej na rezine, soliš, popivnaš..)....1 dcl piva, 2 rumenjaka, sol moko, da se fajn masa lepo zgosti...mal bol k za palačinke...pol nardiš iz beljakov sneg umešaš zravn..povaljaš not rezine jajčevcev in ocvreš...tud hitra zadeva

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 14:24:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?