|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
11.6.2010 13:09:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hja sej mislim da bom jaz tudi letos imela noge bele ko kislo mleko, ker zgleda grozno. user posted image Sej veš mogoče je zato zdaj ven udarlo, ker prej nisem nikoli imela problemov z mozlji, pač moram zdaj iskusit kako je to - to je razlaga od mojega. user posted image user posted image user posted image user posted image

eto ISTO ISTO kot pri meni. vedno skoraj popolna koža (ok mam full tanko pa se je videla kakšna žilica če je počla). zdaj pa KATASTROFA!!! ko v puberteti, res.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
11.6.2010 13:10:38   
lidik
no T.Z. zdaj sem ti pa res fauš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo sem pokazala pravo slovensko navado. NO pri nas pa vsi delamo, tako da se kruh kr lepo kupi - razen ob nedeljah če vstanem pred mojim ga pa večkrat spečem. In tisti je najbolj slasten. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.6.2010 13:11:43   
urskaf
Sej drugače je moja nosečnost tudi super. Nobenih slabosti, sam ene 2x bolj na začetku. Do začetka junija sem še konja jezdila, brez problema, edino kaj je, utrudim se malo prej. Ko ena moja kolegica ima pa 4 otroke in je pri vseh štirih bruhala od prvega do zadnjega meseca nosečnosti. Si sploh ne znam predstavljati.
Mozolje sem imela pa jst od začetka malo po čelu, pa po vratu za ušesom. Zdaj je pa tudi to mimo, samo tu in tam se mi še kakšen naredi. HB!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.6.2010 13:12:30   
Anonimen
ej če ti čist iskreno povem imam s kruhom takoooo malo dela... ko pridem domov ga večkrat zamesim (10min), pustim ene 45min da mi kipne, naredim hlebčke na pekač pa da mi še 1x kipne (spet ene 3min dela) potem pa samo da se speče... vmes ko pa kipne pa se peče pa to pa ponavadi kaj druga naredim ali pa berem ali pa.... 

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
11.6.2010 13:13:27   
urskaf
Madonca sta hitri. Komaj napišem post, pa smo že na drugi strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.6.2010 13:14:17   
Anonimen
ane? jaz tudi komaj folgam user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
11.6.2010 13:16:54   
lidik
ja sej to je res da dela je malo. Samo veš zakaj sem pa jaz obupala z peko kruha. Sem ga zamesla, dala da mi kipne, pa sem šla kaj ven in pozabila na kruh. Pa sem se spomnila po kakšnih 2 ali 3 urah. Pol si lahko predstavljaš kako je zgledalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.6.2010 13:17:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Madonca sta hitri. Komaj napišem post, pa smo že na drugi strani. user posted image

ha ha ha boš videla da boš tudi ti hitro prišla v formo da nama boš sledila.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.6.2010 13:18:25   
Anonimen
oja veeeeeeeeeeeem!!!! se je meni naredilo, da sem z bratom pila kavo pa prideva not in... user posted image no ampak zmesiš še enkrat pa narediš hlebčke pa... ampak res pa ni lep pogled ne

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
11.6.2010 13:19:01   
Anonimen

pobožne želje user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
11.6.2010 13:26:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

hja malo sanj je dovoljenih a ne? No meni je trenutno računalnik pokazal, da pa le naj malo upočasnim tempo. Mi je malo zmrznil vmes. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.6.2010 13:29:55   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.6.2010 13:32:03   
urskaf
Jst sem tudi včasih doma sama pekla, zdaj pa kr nekak ne sfolgam več. Pa v Šmarju imajo ful dobro pekarno. Ponavadi tam nakupim več kruha, pa ga dam v skrinjo. Čeprav je pa res, da čez domačega ga pa ni!!!

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.6.2010 13:34:13   
Anonimen
lidik: povej ti računalniku, da je zato tam, da on služi tebi in ne ti njemu user posted image

punce jaz se odklapljam. grem domov uživati. se tipkamo kaj nahitro čez vikend! uživajte in pridno božajte bušije pa NE PREVEČ DELAT BABE SMOTANE!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
11.6.2010 13:35:21   
lidik
katera pekarna v Šmarju pa? Se večkrat mimo peljem, pa bi šla poskusit. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.6.2010 13:36:34   
lidik
ha ha ha T.Z., jaz obljubim da se bom ta vikend bolj kot ne samo učila nekje na ležalniku v kakšni senčki. Delo bo pa že počakalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj tudi ti, pa se beremo če ne prej v ponedeljek, ker ne vem če bom čez vikend kaj do računalnika prišla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.6.2010 13:39:46   
urskaf
T.Z. bo bolj sama čez vikend na računalniku. user posted image Jst sem v službi 8 ur za ekranom, pa se mi res ne da še doma sedet za njim. user posted image
Pa vikendi so pri nas tudi bolj zaposleni. user posted image

Pekarna je pa pekarna "Stara". Čisto za cesto. Malo pred Štraussom oz. Tušem. Odprta je pa od 5. do 22. ure. user posted image Pa skoz svež kruh sproti pečejo. Ne vem, no, meni se ful dopade.

< Sporočilo je popravil urskaf -- 11.6.2010 13:40:16 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.6.2010 13:59:24   
lidik
aha una nasproti blokov. Se mi je zdelo ja. Sej veš sem se že večkrat misla tam ustavit, pa ne vem zakaj me noče avto nikoli tja peljat. No zdaj pa se zagotovo ustavim in poskusim. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.6.2010 14:16:15   
urskaf
Midva vedno tak kupujema kruh, če ga doma ne spečem. Pa za malega vedno vzamem kako žemljico ali pa kaj podobnega.

Nič, zdaj moram pa še nekaj naredit v službi. user posted image
Lep vikend obema in se tipkamo kaj v ponedeljek!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.6.2010 7:58:31   
lidik
dobro jutro punce!!!! Kako ste kaj danes? 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.6.2010 8:32:15   
Anonimen
jutro!

gre, vroče mi je že zdaj ampak saj bo...

kako ste preživele vikend?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
14.6.2010 8:39:27   
lidik
hmmm  vikedn kaj naj rečem - za knjigami. user posted image Pa še vroče je bilo za znoreti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.6.2010 9:08:58   
Anonimen
Ojej boga...
Mi2 sva bila pa na pikniku v soboto, sem se skrivala v senci in na hladnem, ker mi ni bilo za zdržati. Včeraj sva pa doma lenarila in sem počela isto: skrivala se pred vročino - žal neuspešno. Mislim... jaz, ki sem vedno suuupeeeer prenašala vročino in sonce. Noro, res.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
14.6.2010 9:16:01   
lidik
ja ne govori mi to. Jaz sem tudi vedno bila tista, ki mi nikoli ni bilo tako vroče, da bi bila čisto hin. Zdaj pa šele na začetku nosečnosti pa me že tako matra - si ne znam predstavljati kako bo kaj julija in avgusta to zgledalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
14.6.2010 9:17:19   
Anonimen
ti boš mela julij/avgust nekako takšen trebuh, kot ga imam jaz že zdaj user posted image predstavljaj si mene, kako bom preživela tik pred porodom user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?