muki1
|
Dobro jutro, dober dan. Kaj to berem? LU, lisička ena, čestitamo . Zdravo nosečnost in otročička ti želim. Mater vola babe, kak ste plodne . Jaz sem totalno v poletnem vzdušju. Uživamo. Včeraj smo se šli kopat v Terme, piknikujemo, se družimo. Ja, glede gužve, jaz je tudi ne maram. Čeprav se zelo rada družim, ampak kakšni taki festivali me pa tako hitro ne vidijo več. Lani smo bili na Pikinem v soboto. O maj gad. Skoraj sem znorela. Pa tako smo se veselili, odštevali dneve, potem pa adijo pamet. Gužva za znoret, vročina... ni bilo fajn, res ne. Na morje gremo mi prvo rundo čez natančno 14 dni. Gremo na Rab s prijatelji in komaj že čakam. Sedmega julija greva na Pink v Linz. Potem pa spet čez en teden na Mali Lošinj. Moja ljubezen. Tam sva bila z Nežo, ko je bila še dojenček in sva se takoj zaljubila vanj. Od takrat se vsako leto vračava in vračava, pa nam je komaj letos uspelo. Uf, tudi komaj čakam. Sivkamivka in Maxi. Uživajta te zadnje dneve. Pa naj vaju preveč ne motijo gnjavatori, no. Jaz tudi zjutraj prvo ko vstanem gledam na mobitel, če sem dobila kakšen SMS . Pa ko se ne javiš šibam na FB gledat, če si se tam kaj pojavila, pa tak. Želim takoj vedeti in se veseliti. Moje suze sreče hoču da krenu, štekaš? Ej, kje pa je Mis? Upam, da so dobro. PSaša, daj si prečekiraj kakšne Hofer Reisen, znajo imeti zelo ugodne ponudbe. Pa vse polno variant last minute se najde, tak da se da fajn finančno skoz priti, res. Pa držim pesti, da se možu ne uresničijo tile obeti. Ja nič, uživajte punce.