|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
8.6.2010 11:00:36   
Renesme**
se še jaz javim na raport, da me ne boste poslale rodituser posted image

stanje pri nas je katastrofa....najprej sem si šla jaz po bolniško, ker se mi mal vrti, mal me krčki dajejo, ah običajne nosečniške zadeve, pa vročina in avto in me je mal zmanjkal....pol pa še Tinki pove, da jo ušesek boli, brez vročine....sva šli k zdravniku in je bil ušesek na meji, grlo malo pordelo...nič posebnega, je vzela bris in je bil pozitiven na streptokok...no ima angino čisto čisto na začetku, trenutno brez vročine, brez bolečin....ah ko bi le tako ostalo in da bo hitro dobro...no pa je šel moj počitek v malorouser posted image , aja, mene pa tudi po grlu žgečka in nos mi nagaja, beda....

Kdaj ste ve v drugo začutile tiste brcike, ki jih čuti tudi še kdo drug?  Jaz sem že kar nestrpna, nč še ni kakšnih konkretnih metuljčkov (razen da me nekaj žgečka, srbiuser posted image , pa če dam roko na trebuh se nekaj premika, bolj lenouser posted image )

grem počivat:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.6.2010 21:52:03   
frrrr
moci, upam da si ok in mlekarna dela na polno. veliko počivaj in veliko pij!

Renesme, men se zdi, da sem v drugo čutla brcike nekje pr 17ih tednih... čeprav G mi je rekel, da verjetno to še ni to user posted image

klopi... js sm dans nabavla zanzi bimbi al neki takega. piše, da je varno za uporabo pri otrocih od prvih mesecev dalje

js pa dans omare mau pospravljala... poletne cunje končno vn in zimske stran. pa premajhne vn... uf, sem spraznila omaro user posted image tamaumu sem šla kr hitr spodnjice nabavt... pa verjetno bo treba še kaj v kratkem.
dopoldne en sprehod do knjižnice in lekarne, pa k frizerju sem se šla naročit. popoldne sprehod do druge knjižnice, nato pa sva uživali v družbi oktobrke09 in njene mamice na dekci pred hišo. fanta pa sta šla na plavanje.

lepo se mejte...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
8.6.2010 21:53:04   
frrrr
vsi bolančki, veliki in majhni - pozdravite se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.6.2010 21:57:14   
*anč*
sivkamivka in maxi  lep porod vama želim!!!

renesme  jst sm 2. čutla brce že pri 15. tednih, drugi pa tako nekako kot prvič v 20. tednu.

lu  naj se maji nogica čimprej pozdravi!

piskot  vi se tut pozdravte!!

jst bizi user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 10:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.6.2010 10:22:35   
piskot
ajoooj, a ste videle, v petek bo 34 stopinj. saj res da gremo na morje in da je fajn ce je toplo, ampak meni je to cist prevroce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.6.2010 11:00:30   
moci
jaz bom počasi začela jamrat kdaj bo konec poletja, tko da se pripraviteuser posted image

meni tudi niti slučajno ne paše ta vročina, popoldne sploh nisem v stanovanju, je za crknit soparno.

in tisto včeraj je bila kot kaže res migrena. meni to sonce ful škodujeuser posted image malo imam betico na soncu, je že štala. celo poletje sem zakamuflirana. samo tamala pa noče klobučka nosit, ker ji je vroče v glavo.
mi gremo na morje najbrž naslednji petek, vzamemo s seboj brata s punco, babi in tadrugega brata, da bodo asistenti pri postavljanju tabora pa da bomo imeli dva dni malo žurke in varušk. potem grejo pa oni domov, mi pa dokler zdržimo user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.6.2010 11:15:03   
piskot
moci ja pa saj sva na istem okoli te vrocine. drugace pa priporocam tiste safari kape od dolli, ki jih ima BC in Kanz. So ful tanke in potem nic ne jamra da mu je vroce. 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.6.2010 12:16:42   
altati
jaz pa takooo uživam v poletju...
končno sončno, končno vroče, končno me ne zebe, končno sem lahko v kratkih hlačah, oblekcah z naramnicami, poletnih sandalčkih, japonkah, kratkem krilu brez nogavic...aleluja!!!!
naj tako ostane!
saj je poletje!
in če dober teden, pa bomo na morju!!!!

ta vikend imamo pa že plane...takšne prijetne....hribi, piknik, obisk pri enem od naših oktobrčkov....fletno

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 22:14:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.6.2010 22:39:12   
frrrr
sikamivka, js gledala petelinji zajtrk v kino dvakrat, pa doma še enkrat user posted image

piškot - uživajte na morju!

altati - lunin festival ni v načrtu?

mi gremo v petek na morje... do nedelje. zares pa 24.junija. komi čakam.
dans sva se z brino potepale v družbi moževe sestrične in njene male princeske... smo šle do mosteca in okrog rožnika... skoz senčka, prav luštno je blo, nč prevroče. popoldne smo se šli pa v zoo igrat. nato pa midve z vozičkom domov, fanta pa plavat. še sreča, da ima jaša ušesa, ker sicer bi se mu glava odprla tolk se smeje na plavanju, danes so skakali v vodo in je menda pravi skakalec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 22:52:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 22:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 22:55:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
10.6.2010 7:28:42   
altati
frrrr - ne, ni v načrtu Lunin festival. preveč gužve za moj okus....

Neposredna povezava do sporočila: 3265
10.6.2010 7:30:43   
Maxica
Jutro. Danes sem prav zgodnja, sem ful slabo spala, saj mi je bilo celo noč nekaj slabo, že včeraj me je pa driskalo. Kr nekaj. Za poslastico je še Lan zakuhal zvečer, tako da evo, saj niti ne morem iti rodit. Zdaj si še lase posušim, potem pa peljem Maxa v šolo za eno urco, imajo kao neko predstavitev.
Sivkamivka, jaz imam občutek, da bova midve res tam tam hkrati rodili. user posted image  Fajn opravi danes.
Joj, sanje, to pa ni, da bi govoril, kakšne butaste imam pa jaz zadnje dni. user posted image
Vročina je še kar nekak znosna, bolje, kot pa mraz in sneg, ma predvidevam, da jo bom mal lažje prenašala vseeno, ko rodim.
Renesmee, jaz sem zdaj v tretje tudi začutila "metuljčke" tam okrog 16. tedna, pa mi ginekolog ni verjel in je kar en levi datum napisal v MK. user posted image
Vsi, ki odplujete proti morju, pa uživajte. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3266
10.6.2010 7:31:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr - ne, ni v načrtu Lunin festival. preveč gužve za moj okus....

A to je zdaj ta vikend? Mi smo bili lani, samo mislim, da je bilo še maja, pa je bilo ful vroče, letos bo po moje kar prehudo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.6.2010 7:59:14   
altati
Ja, Maxi, ta vikend je.
Pomoje bo tud čist prevroče...
Jaz sem tudi v prvo začutila prve brcike okrog 16.tedna in v drugo in v tretje tudi.Sem bila pa v prvo res ful suha, tam na 45 kg in pomoje je to tudi bil razlog (joj, hudiča, zdaj jih imam skoraj 10 večuser posted image user posted image user posted image user posted image ).

maxi, tale tvoja driska pa pomoje pomeni, da ti nekam greš.....user posted image
držim pesti!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.6.2010 8:01:05   
altati
sivkamivka, nisi čudna.
Jaz obožujem matematiko že od nekdaj in sem vsa presrečna ker se lahko v službi igram s številkami....pa za zabavo rešujem raznorazne naloge iz logike, kombinatorike, itd...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.6.2010 8:08:26   
moci
u, sploh nisem vedela za lunin festival user posted image
samo ne vem, če bomo šli, ker bomo najbrž sami. to je pa čisto prevelik zalogaj zame.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
10.6.2010 13:24:38   
Lu
Drage moje....

rada bi vam sporočila da pričakujemo tretjega sončka. Naj bi pokukal na svet 15.1.2011. user posted image user posted image user posted image user posted image Ni bil ravno planiran, ampak smo ga vsi prav veseli.

Gremo pa danes na morje vsi skupaj, možek gre v nedeljo domov, potem se nam pa zopet pridruži. Ostanem na morju skoraj 14 dni. user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 13:37:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 13:41:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3273
10.6.2010 13:44:32   
pikapolona2
user posted image user posted image LU pogumna :-)user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image user posted image

Pr nas je en tak dolgočasen lajf....hehe....nikamor ne gremo......nič posebnega ne počnemo.
Zjutraj kakšen sprehod daljši opravim...popoldne smo z Brino zunaj....včeraj smo ji prvič natočili vodo v bazenček. Tako u easy je vse skupaj....Moj gospod skoz nekaj okoli hiše prčka in pooooooooočasi skupaj letno kuhinjo spravlja (s takim tempom bo ravno do septembra narejenauser posted image user posted image ) Na začetku sem bila malo adijo ker se nič konkretnega ne dogaja...zdej sem si pa dopovedala da pač nekaj časa ne morem naokoli letat.....Ajda je pač še premajhna.

Pride pa seka iz Njemačke danes......tako da za vikend bomo naredili premik na štajersko......bazen je prpravljen tako da se bomo (pardon se bodo jaz imam menzesuser posted image ) metali v vodo in lenarili v senci.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3274
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 13:45:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.