|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
10.6.2010 21:35:12   
1Eva***
Ni mi jasno, res ne? Se pa sprašujem eno, ali na tem forumu RR ni niti enga uporabnika, ki je dal skozi posvojitev iz Mk, da bi podelil svojo izkušnjo? Kako je  potekalo vse skupaj, ali so bili zapleti? Če da kakšni?
Ne vem ampak imam občutek da tole smrdi tudi v Slovenijo?

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
11.6.2010 6:26:13   
DaisyE
Dobro jutro. Evo matka ma malo cajta, pa da se vem javim. V soboto pičimo na dopust, pa bom spet offline.

Ja, prav fino bi bilo, da bi se javil še kak "makedonc", da malo pomaga, tam kjer lahko. Saj kolikor sem brala, so eni kar brez problemov posvojili.

Eva, kužonerja sta krasna. Držim pesti za mamico to be.

Pijič, nič ne javiš, kako je šel obisk na domu? A so ti pogledali v hladilnik? (to je zadnjič ena po radiu rekla za socialo, da dela user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Kako mi? Kaj naj rečem. Dan je dnevu enak in vsi so krasni. Zjutraj z atijem na teren, potem kosilo, pa spanje (zdaj ko ga dajeva enkrat dnevno spat ni nobenega jokanja in stokanja), popoldne pa še z mamo na teren. No včeraj je bil prvič sam zunaj z babi in sta uživala 100 na uro. Mat je pa doma čisto zašvicala, tolk je pridno pospravljala. Sociala nam je poslala en dopis za vrtec (krasna sociala, res. Pošljem mail, čez pol ure me že kliče, da je zrihtano), ampak nam nič ne pomaga. Jaz včeraj suvereno in optimistično v vrtec, tam pa izvem, jojmenijoj, da je samo za ta vrtec 150 otrok ostalo na čakalni listi in da je nasploh cela Šiška največji problem v LJ. Da nas pred drugim letom ne bodo obravnavali, kar pomeni, da tud tistih 10 dodatnih pik drugo leto ne bomo dobili. Drugače zelo prijazna svetovalna delavka. Sem bila huda in jezna, ko sem prišla domov. Ne zdi se mi prav, da pri takem otroku ne naredijo izjeme glede obravnavanja. Pa ne mislim v smislu, da bi ga morali vzet, temveč samo to, da, ker iz opravičljivih razlogov še zdaj nimamo popolne vloge, bi ga vsaj obravnavali. Saj nisva sama kriva, da nisem mogla vložit vloge že, ko se je rodil. No, sem poslala maile še zasebnim vrtcem, ki so dragi kot žafran, ampak sem rekla, da vsaj cene od njih izvrtam in, pazi to, vsi, ki so mi odgovorili so že zasedeni, tako da do cen sploh nisem prišla. Torej privat varstvo. Pa me zanima, če kdo pozna koga v Šiški, ki bi za take pokovce lepo skrbel?

Eno lepo dobro jutro vsem, lepo delajte na ta, še zadnji predvikendovski dan.

user posted image

Pa še malo dopustniško obarvan kufe.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
11.6.2010 6:56:28   
Pija76
Dobro jutro,

evo včeraj sem zanemarila jutranje opravilo in spila kafe med obdelovanjem papirjev user posted image . Popoldan tud nisem utegnila.

Eva krasni psi!

Bela.kava zelo lepo si napisala, barve se mi tud dopadejo, pa kolk resnice je v tem. Upam, da se tole res zrihta, mogoče rabmo kakšnega softveraša, da jim gre dol mal pomagat.

Iza kdaj je naslednja pot gor?

Matejči kako napreduješ ti?

Daisy mal površno si brala user posted image , kar ti tud ni za zamerit user posted image , dobila sva 2 za sredo, pride v ponedeljek. A pol praviš da naj alko iz preventivnih razlogov pospravim iz hladilnika? Pa špajze naj tud rajš ne kažem user posted image ? Ej super, duper se vam dogaja družinica, kam pičite na dopust? Pa drgač - fovš user posted image

No jaz bom rekla HB da je petek, ta teden me ubija user posted image . Pozdravček pa se tipkamo...spijem kave do konca pa grem dimit user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
11.6.2010 6:57:26   
Pija76
Kje pa je Tina1?

Pa Miklamon? A zbira že papirje?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
11.6.2010 7:09:28   
Anonimen
Jutro.

Eva, lepotca sta tvoja kužona.. user posted image user posted image user posted image user posted image Za kakšno od naslednjih legel me kar piši zraven!! Aja, pa fouš sem.. zelo.. ker bi js tud mela še enga miškeca. user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
11.6.2010 7:50:02   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***
Upam samo da bo vse ok in da bodo zdravi z mamico vred, ki je sedaj neverjetno ješča, papa same skute z jajci pa kuhane kokoške, pa suhe žemljice obožuje. Ampak pazimo da se ne zredi preveč, težko je spravit kile dol po porodu ;))

Mene bi tud moral kdo pazit user posted image !!!

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
11.6.2010 8:46:45   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
A pol praviš da naj alko iz preventivnih razlogov pospravim iz hladilnika?

Kar se piva tiče, ga lahko do mene pripelješ. Samo, če pol ne bo hladilnika gledala user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem jaz kriva.

Na dopust gremo na naše konce. Ej, a tale ponedeljek?

Jaz sem pa zdaj kar na MOL poslala za vrtec. Je.bemti centralni vpis. Pa noben nas ne more obravnavat, dokler čakalne vrste ne spucajo, na čakalnih vrstah majo pa po vseh vrtcih okol 150 otrok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
11.6.2010 8:48:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Upam samo da bo vse ok in da bodo zdravi z mamico vred, ki je sedaj neverjetno ješča, papa same skute z jajci pa kuhane kokoške, pa suhe žemljice obožuje. Ampak pazimo da se ne zredi preveč, težko je spravit kile dol po porodu ;))

Mene bi tud moral kdo pazit user posted image !!!

Mene tud, ja! Čeprav sem zdaj pridna. Vsak popoldan zraven otroka pijem frišen sok iz rdeče pese, zelene, korenčka in sezonskega sadja. Kaj preveč ga sicer ne dobim, ker bi mali vse popil, ampak nekaj vitaminov je pa. Evo pa je sokovnik po IVF tud prav prišel.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.6.2010 10:01:40   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Torej privat varstvo. Pa me zanima, če kdo pozna koga v Šiški, ki bi za take pokovce lepo skrbel?

Dejzič, tole sem zasledila na podforumu Vrtec in varstvo. Pošlji Zofy ZS, mogoče je pa še kaj frej user posted image . Aja, a mamo danes tud kak plejdejt v planu?

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

...poznam privat varuško v Šiški - na začetku Litostrojske. Ona je našo punčko pazila, dokler ni dobila vrtca. Če te zanima, ti pošljem na ZS njen GSM, pa preveri, če ima še fraj.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.6.2010 10:05:28   
Iza12345
Uf, kolk spet novega... še dobro, da se kmalu začnejo dopusti, da vas bom sploh lahko sledila.. hahahaha. No, pa pogrešala vas bom tudi.

Grem po vrsti..

BK..... saj se bo grdo slišalo, ampak je res čudno, da nihče ne komentira posvojitve iz Indijekoromandije, saj se sliši, da je kar nekaj posvojenčkov že doma, v Sloveniji
.... totalna katastrofa, kaj se to grejo, da več kot eno leto čakaš na otroka,ko si ga že imel v rokah, saj niso normalni
.... škoda, da se nista za Moskvo odločila, vse že mame so prekrasne, samo javila sem se in že so letele informacije, navodila, nasveti.. a veš, kako je lažje takole...

Eva... dobra mačonota, kaj bodo šele ta mali fletni, to je tako neponovljiv dogodek, ko se ti enih 5 kepic pod nogami valja

DaisyE... a veš, da jaz imam pa že rezerviran vrtec... sem imela neizmerno srečo, da je ravnateljica prekrasna in razumljiva in je uspela za našega fanta že zdaj rezervirati mesto... 

sicer pa nekako životarim in komaj čakam, kdaj bo že tisti smotani avgust, no, potem ne bo več smotani user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.6.2010 10:11:25   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Torej privat varstvo. Pa me zanima, če kdo pozna koga v Šiški, ki bi za take pokovce lepo skrbel?

Dejzič, tole sem zasledila na podforumu Vrtec in varstvo. Pošlji Zofy ZS, mogoče je pa še kaj frej user posted image . Aja, a mamo danes tud kak plejdejt v planu?

...poznam privat varuško v Šiški - na začetku Litostrojske. Ona je našo punčko pazila, dokler ni dobila vrtca. Če te zanima, ti pošljem na ZS njen GSM, pa preveri, če ima še fraj.

TNX Mlinčkova. Lahko kaj pleydejtamo, samo midva morma najprej k teti po bicikl. Kakšne mate plane?

Iza, krasna tale vaša ravnateljica. Jaz sem zdaj na vse vrtce poslala, pa da vidimo. Ko bi nam ratalo vsaj na listo prit, za drugo leto, ampak slabo kaže.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.6.2010 10:25:51   
1Eva***
Ej suzi še prvo se ni skotilo, pa ti meni že za drugo, mislim da bo to prvo in edino. Matr sem v skrbeh jaz tule v službi naša baba pa že mogoče doma predihava popadkeuser posted image , no ja saj je možek z njo, pa kaj si moreš z njim pomagat ko vidi kriuser posted image , gas pa na drevo.

Dve dogi pa sta zakon, res da je velik zalogaj hrana pa vitaminčki pa igrače pa.... ampak tisti njihov pogled in ko se ti takšnen "teliček" zbaše v naročje pa je neprecenjivuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro.

Eva, lepotca sta tvoja kužona.. user posted image user posted image user posted image user posted image Za kakšno od naslednjih legel me kar piši zraven!! Aja, pa fouš sem.. zelo.. ker bi js tud mela še enga miškeca. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 1Eva*** -- 11.6.2010 10:31:06 >

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.6.2010 10:30:18   
1Eva***
Dejzi, jaz sem naš vrtec obvestila takoj po prihodu iz prvega obiska, imamo tudi mi super ravnateljico, je pa res mogoče lažje ker drzgi otrok dobi avtomatsko vrtec , pa še naši mulci imajo višje točke ker so baje z PPuser posted image . Kliči raje , bo bolje zaleglo ali pa nesi osebno, pa malčika zdraven da jih bo šarmiral user posted image pa ni vrag da ne dobite.

TNX Mlinčkova. Lahko kaj pleydejtamo, samo midva morma najprej k teti po bicikl. Kakšne mate plane?

Iza, krasna tale vaša ravnateljica. Jaz sem zdaj na vse vrtce poslala, pa da vidimo. Ko bi nam ratalo vsaj na listo prit, za drugo leto, ampak slabo kaže.

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.6.2010 10:32:28   
ledenka
Dejzi, za vrtec imaš ZS user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.6.2010 10:38:00   
Anonimen
Eva, ti kar računaj naslednje leglo.. Bo en črnček zihr moj. user posted image Ker mi je ful všeč, da so kje še kakšna "ljubiteljska" legla - da ni psarna, kjer imajo par psic in samo nabijajo mladiče. Pa tud ko pišeš kakšna sta tvoja mulčka (sploh Triss), mi je ful všeč. user posted image user posted image Pa še lepotca sta, takšna elegantna, ampak ne presuha. Res lepa. Sem si zadnjič prav čas vzela in šla brat celotno "njuno" temo.

Aja, drugače bi pa jaz takoj mela dva, ampak me je malo strah kako bi to šlo. user posted image Sploh k enga lahk peljem s seboj na morje al pa kam, pri dveh je pa že problem. Pa še pri enem ne vem kako bo, ko bodo enkrat otroci. user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 11.6.2010 10:41:42 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.6.2010 10:41:39   
zvesta
berem berem, nimam cajta komentirat... glasujem za rožico, mi smo malo bolje, pestke in pikepoke pomagale... v torek gremo na dopust...

stiskam pesti za BK in ostale, se radujem z Dejzi in mamicami, pošiljam dobre misli in grožnje, da rata Dejzi vrtec dobit.... pa se mi zdi, da ji z njeno karizmo mora zagotovo uspet...

Pomagajte:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.6.2010 11:02:18   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

BK..... saj se bo grdo slišalo, ampak je res čudno, da nihče ne komentira posvojitve iz Indijekoromandije, saj se sliši, da je kar nekaj posvojenčkov že doma, v Sloveniji
.... totalna katastrofa, kaj se to grejo, da več kot eno leto čakaš na otroka,ko si ga že imel v rokah, saj niso normalni
.... škoda, da se nista za Moskvo odločila, vse že mame so prekrasne, samo javila sem se in že so letele informacije, navodila, nasveti.. a veš, kako je lažje takole...

a veš kako mi je žal, da se nisva že v štartu odločila za Moskvo ...
sicer pa, ne vem kako drugim uspe tam doli, nama pa ne ... oziroma ali večina na koncu prestopi mejo user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.6.2010 11:04:50   
DaisyE

Dejzi, jaz sem naš vrtec obvestila takoj po prihodu iz prvega obiska, imamo tudi mi super ravnateljico, je pa res mogoče lažje ker drzgi otrok dobi avtomatsko vrtec , pa še naši mulci imajo višje točke ker so baje z PPuser posted image . Kliči raje , bo bolje zaleglo ali pa nesi osebno, pa malčika zdraven da jih bo šarmiral user posted image pa ni vrag da ne dobite.

Bla jaz osebno tam, pa ništa ne pomaga, ker ma Mol nek nov centralni sistem. Mah, bo že.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.6.2010 11:13:55   
1Eva***
Medve dogašici samo pacama temo, ti bom raje pisala na ZS

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Eva, ti kar računaj naslednje leglo.. Bo en črnček zihr moj. user posted image Ker mi je ful všeč, da so kje še kakšna "ljubiteljska" legla - da ni psarna, kjer imajo par psic in samo nabijajo mladiče. Pa tud ko pišeš kakšna sta tvoja mulčka (sploh Triss), mi je ful všeč. user posted image user posted image Pa še lepotca sta, takšna elegantna, ampak ne presuha. Res lepa. Sem si zadnjič prav čas vzela in šla brat celotno "njuno" temo.

Aja, drugače bi pa jaz takoj mela dva, ampak me je malo strah kako bi to šlo. user posted image Sploh k enga lahk peljem s seboj na morje al pa kam, pri dveh je pa že problem. Pa še pri enem ne vem kako bo, ko bodo enkrat otroci. user posted image

< Sporočilo je popravil 1Eva*** -- 11.6.2010 11:14:58 >

Eva**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.6.2010 11:37:44   
aleži
Dober dan,

Eva user posted image user posted image user posted image user posted image  za pse. No, pti je uspelo pripokat slikice. Krasna sta!!!!

Dayzi Zofy osebno poznam, če te zanima, ti dam njeno tel. številko.

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

sicer pa, ne vem kako drugim uspe tam doli, nama pa ne ... oziroma ali večina na koncu prestopi mejo user posted image

osebno poznam par, katera sta bila lani novembra dol. Še vedno čakata...jo bom malo pocukala, da mi kaj več napiše

< Sporočilo je popravil aleži -- 11.6.2010 11:46:06 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.6.2010 11:48:35   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Pa ne,nouser posted image user posted image user posted image
bela.kava,močno upam,da se bo tvoja pravljica srečno končala.Verjamem,da se nam vse stvari v življenju,dobre ali slabe,zgodijo z razlogom in hočem verjeti,da boš na koncu dolge poti stisnila k sebi svoji punčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.6.2010 11:58:11   
koala
Eva jaz bi tudi brala o tvojih pasjih lepotcih, lahko link rosim? Lahko tudi na ZS.
Hvala

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.6.2010 12:44:04   
Tia-na
Hello mamičke :)

Dejzi, glede vrtca, midva sva ga dobila za oba in smo glih ta teden imeli vpis. Sva pa prosila na csd-ju, če nama lahko napišejo nekakšno potrdilo, da je za naša otroke, ker so pač posvojeni, iz drugega okolja blablabla nujna socializacija v vrtcu in to potrdilo prinese veliko točk pri vpisu.
Aja, to sem te hotla vprašat ... kako daleč ste s papriji, že imate sobene dokumente? Naši so še vedno na sodišču in sem full jezna, ker to trajal toliko časa, vmes pa tud zavarovat ne morš otrok. NIč. Se je zdaj tašča spravila na ministrstvo in vse ostale, jih bo spet mal v cajtnge dala :)))

b.k., jez bi kar rekla, da so pri večini v igri plave kuverte, tako funkcionirajo stvari tam, žal. Grozljivo, če pomisliš, ker tu ne gre za neka ne vem gradbena dovoljenja, ampak človeška življenja.

Eva, krasna kužona, mi smo jo imeli, ko sem bila še osnovnošolka, krasna psiška Luna :)
Sedaj imamo pa baterijskega user posted image user posted image user posted image  - shih tzuja. Me vsaj ne skrbi, ko se s tamalimi pulijo za igrače user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa srečno in pogumno naprej ... mama mora šibat skuhat kosilo dokler deca spijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.6.2010 13:07:40   
Pija76

Kar se piva tiče, ga lahko do mene pripelješ. Samo, če pol ne bo hladilnika gledala user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem jaz kriva.

Na dopust gremo na naše konce. Ej, a tale ponedeljek?

Veš kaj, ti rajš enkrat pridi na pir a prav?
ta ponedeljek ja...

mater se mi danes ne da delat....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.6.2010 13:26:17   
zarja1
Pija samo, da te pozdravim user posted image user posted image user posted image ....te nič več ne zasledim na naši temi......

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?