DaisyE
|
Dobro jutro. Evo matka ma malo cajta, pa da se vem javim. V soboto pičimo na dopust, pa bom spet offline. Ja, prav fino bi bilo, da bi se javil še kak "makedonc", da malo pomaga, tam kjer lahko. Saj kolikor sem brala, so eni kar brez problemov posvojili. Eva, kužonerja sta krasna. Držim pesti za mamico to be. Pijič, nič ne javiš, kako je šel obisk na domu? A so ti pogledali v hladilnik? (to je zadnjič ena po radiu rekla za socialo, da dela ). Kako mi? Kaj naj rečem. Dan je dnevu enak in vsi so krasni. Zjutraj z atijem na teren, potem kosilo, pa spanje (zdaj ko ga dajeva enkrat dnevno spat ni nobenega jokanja in stokanja), popoldne pa še z mamo na teren. No včeraj je bil prvič sam zunaj z babi in sta uživala 100 na uro. Mat je pa doma čisto zašvicala, tolk je pridno pospravljala. Sociala nam je poslala en dopis za vrtec (krasna sociala, res. Pošljem mail, čez pol ure me že kliče, da je zrihtano), ampak nam nič ne pomaga. Jaz včeraj suvereno in optimistično v vrtec, tam pa izvem, jojmenijoj, da je samo za ta vrtec 150 otrok ostalo na čakalni listi in da je nasploh cela Šiška največji problem v LJ. Da nas pred drugim letom ne bodo obravnavali, kar pomeni, da tud tistih 10 dodatnih pik drugo leto ne bomo dobili. Drugače zelo prijazna svetovalna delavka. Sem bila huda in jezna, ko sem prišla domov. Ne zdi se mi prav, da pri takem otroku ne naredijo izjeme glede obravnavanja. Pa ne mislim v smislu, da bi ga morali vzet, temveč samo to, da, ker iz opravičljivih razlogov še zdaj nimamo popolne vloge, bi ga vsaj obravnavali. Saj nisva sama kriva, da nisem mogla vložit vloge že, ko se je rodil. No, sem poslala maile še zasebnim vrtcem, ki so dragi kot žafran, ampak sem rekla, da vsaj cene od njih izvrtam in, pazi to, vsi, ki so mi odgovorili so že zasedeni, tako da do cen sploh nisem prišla. Torej privat varstvo. Pa me zanima, če kdo pozna koga v Šiški, ki bi za take pokovce lepo skrbel? Eno lepo dobro jutro vsem, lepo delajte na ta, še zadnji predvikendovski dan. Pa še malo dopustniško obarvan kufe.