1Eva***
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: aleži Dayzi Zofy osebno poznam, če te zanima, ti dam njeno tel. številko. aleži, hvala za pripravljenost pomagat. Zofy je fejst, se mi je že javila. Evič, ti kar piši o pasjih lepotcih, je prav luštno brat. Nič ne smetite teme. Ko bomo na 200ti strani bomo mogle pač novo temo odpret, ampak do tja je še daleeeeeč!!!!!! Mersi boku, no pol pa vam povem da se je umirila, in da samo aja....tako da FUL SEM ŽIVČNA; ME RAZUMETE, to je hujš kot da bi šla sama rodit. Tia-na, jaz tole od CSDja imam, pa mi nič ne pomaga. Niti nas nočjo sploh obravnavat. Zdaj se mi je javil vrtec Kolezija, nas bodo zraven pritožb obravnavali. Sem danes poslala. HB, da pridemo vsaj na čakalno vrsto. kar se tiče dokumentov, že en teden čakava na slovenski rojstni list. Menda je to normalno, toliko čakajo tudi novorojenčki. Problem je samo, ker nimava EMŠO-ta, se pravi ne moreva zrihtat osebne, zdravstvenega, vloga za vrtec ni popolna,... Dohterco sem že klicala, pravijo, da nas ne morjo vzet na mojo zdravstveno in da naj pokličemo takoj, ko dobimo rojstni list. tako da smo še vedno nekako na črno v Sloveniji. na sodišču so papirje pošlihtali v parih dneh. Bi si vzela več časa, pa smo povedali, da je mami (se pravi meni) zmanjkalo dopusta in da ne vemo kaj naredit. Pokliči, pa bo. Potem mora pa tisti od vaju, ki je papirje vložil, tja, da se odpove pritožbenemu roku in voila - sodno priznanje ruske odločbe je v tvojih rokah! JOJOJOJ pol pa sem jaz lahko kar vesela, vse uredila v enem dnevu, rojstni list v 5 minutak, osebna čez 3 dni, in potem je kar steklo, pediatrinja me je vzela na kartico od tamalega, pri njem pa me je vzela na mojo. Mislim če hočjo pa komplicirajo , sodno odločbo pa smo dobili v tednu dni. Tia-na Tvoja tašča pa le naj kaj napiše, da se tile malo streznijo. IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Veš kaj, ti rajš enkrat pridi na pir a prav? Pridem! takoj ko bo dec popoldan na šihtu. Samo zdaj sem odgovorna mati in ne pijem, ko vozim, tako da daj še kakega unija nabavit. O zarči - ber dan. Kako si ti meni? Mikla, ti kar daj vlogo, čee rečeš, da je za tujino, te malo bolj hitro sprocesirajo, seveda, če so že imeli tak primer. Ampak, če se ne mudi, pol pa itak ni panike. Evo midva sva pa danes poslala prošnjo, da naju vpišejo v bazo posvojiteljev v Slo. Zdaj pa prosim, naj se klici, da me čakajo novorojenčki, kar usujejo. As if! Babe, a ni fajn, da je vikend?