|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
9.6.2010 13:13:05   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

ja saj vem, ma vas pogrešam, čeprav samo z kakšno kavico, rogljičkom ali modrimi misli, besedami....saj vem, stiskam pesti,da se bo rešlo pozitivno in user posted image

kajnproblemuser posted image

user posted image

user posted image

in še modra misel ... hm ...
All things come to him who waits - provided he knows what he is waiting for.    Wilson, Woodrow T.

A bouser posted image ?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.6.2010 14:06:18   
thaiss
B.K. user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.6.2010 14:42:54   
1Eva***
Aleži hvala za klik
niso še prikukali čakamo user posted image , še lepo migajo v maminem trebuhu na varnem, prav lepo je opazovat trebušček ;)))

Uh bi bila pa malo težka da bi vse doma obdržali me mož user posted image

čakanje na dolge proge z ovirami 
user posted image
BK bo pa zato olimpijsko zlato user posted image

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
9.6.2010 20:55:03   
Tia-na
hej, hej ... da izpolnim normo in se za dve minutki javim, je tavelka žaba končno zaspala. Čist preveč obiskov, vsi bi prišli gledat naše žabe in mi gre že pošteno na živce. Saj najbrž ko bova rabila varstvo pa ne bo nobenega blizu.

Skratka, mislim na vas, še posebej na b.k..

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
9.6.2010 21:07:49   
1Eva***
Oj ja tole z obiski je tipično, omeji oz. odpovej, glede na to da nista novorojenčka je najbrž za njiju prav tako stresno kot zate. Jaz sem pri tavečjem naredila napako sem sprejemala obiske mesec in pol , prišlo je pa vse živo od bližnje do daljne žlahte, znanci in pijatelji, skratka preveč.
Pri tamali sem že prej povedala da lahko pridejo na obisk po mesecu in pol ko bomo aklimatizirani in sveže napolnjeni iz morja. Je zaleglo, razne nekaj izjem ki pa sem jih bila resnično resnično vesela in so bili zelo dobrodošli.

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

hej, hej ... da izpolnim normo in se za dve minutki javim, je tavelka žaba končno zaspala. Čist preveč obiskov, vsi bi prišli gledat naše žabe in mi gre že pošteno na živce. Saj najbrž ko bova rabila varstvo pa ne bo nobenega blizu.

Skratka, mislim na vas, še posebej na b.k..

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.6.2010 9:01:18   
bela.kava
dobro jutro, pošiljam nekaj bleščečega user posted image

user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.6.2010 9:14:18   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

user posted image

...but for that two child, the world will change!!!!

Na zmago user posted image user posted image  user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.6.2010 9:34:32   
koala
blea.kava stiskam pestke!!!!!!

Eva slikice mamice in očija proooooooooooooooooooooooooooosiiiiiimmmmm Jaz obožujem nemške doge, moj možek pa ni navdušen nad njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa prostora tudi ni za takega velikega lepotca. Bi pa imela črnuščka in ime bi mu bilo Cofee.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.6.2010 9:45:21   
Matejčika
Ej, koala, kje si bla pred dvema letoma, ko sva midva najinega črnuha posvojila!? Ful dobro ime! Zdaj pa imava Donalda (Trumpauser posted image user posted image user posted image ) oz. kr krajše Don, ko pa me raz.pi.zdi pa je cigan. (Brez zamere, ni mišljeno rasistično.user posted image ) No vščasih ga tak pokličem tudi ljubkovalno.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.6.2010 10:43:57   
Iza12345
Hej Matejčika, tudi najin črnuh je Don, brez Trumpa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.6.2010 10:46:23   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image

...but for that two child, the world will change!!!!

Na zmago user posted image user posted image  user posted image !!!!

jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a je že kaj novičk, sicer si moramo nabaviti nove zaloge municije

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.6.2010 11:33:07   
1Eva***
kako pripopam slike v temo??user posted image

Eva**

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.6.2010 11:49:37   
Matejčika
Najbrž jih moraš prej imet v svojem albumu. Ali pa nekje na internetu. Mislim da je tak.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.6.2010 11:51:15   
aleži
Dober dan,

B.K. hvala!!!!!!!!!!!!!!!! za vse!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image

a je kaj novega???? pošiljam mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

kako pripopam slike v temo??user posted image

www.shrani.si in potem sem ...daj daj komaj čakam

Dajzi kje si ti? Kako gre malček, je priden...še nagaja??

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.6.2010 12:18:02   
koala
Eva aleži je lepo napisala, jaz se že tudi veselim. Meni so doge ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.6.2010 12:32:54   
thaiss
danes ste pa malo bolj zgovorneuser posted image

user posted image

zelo, zelo lepo!!

Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.6.2010 13:21:46   
1Eva***
user posted image
sem lep ne?

user posted image

user posted image
moj najljubši fotel

user posted image
nerazdružljiva

Eva**

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.6.2010 13:47:06   
koala
Eva vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kakšna lepotca, ti kar malo (niti ne tako malouser posted image ) zavidam da imate kar dve ogi, pa še družina se bo povečala. Pocrklaj ju še v moem imenu, še posebaj bodočo mami. In koliko mladičkov pričakujete?

Nisem vedela

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.6.2010 13:55:43   
1Eva***
Hvala, res doge so zakon, sploh naš samček on je tak kot opis iz knjige o dogah. Ima izjemen karakter in je zelo navezan na nas. Tudi samička je superiorna ampak ona rada vrtnariuser posted image in tu in tam kakšno drevico oblikuje po svoje. Pa saj jo razumem, mene tudi monotonost ubijauser posted image .

Bom pocartlala hvala, danes bomo imeli tuš party ko pridemo domov ker je tako toplo, pa se ful rada kopata, kar tudi ni značilno za doge. Trebušček je velik in v njem zelo miga koliko pa bo pa ne vemo, veto je rekel vsaj 5. Upam samo da bo vse ok in da bodo zdravi z mamico vred, ki je sedaj neverjetno ješča, papa same skute z jajci pa kuhane kokoške, pa suhe žemljice obožuje. Ampak pazimo da se ne zredi preveč, težko je spravit kile dol po porodu ;))

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Eva vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kakšna lepotca, ti kar malo (niti ne tako malouser posted image ) zavidam da imate kar dve ogi, pa še družina se bo povečala. Pocrklaj ju še v moem imenu, še posebaj bodočo mami. In koliko mladičkov pričakujete?

Eva**

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.6.2010 14:27:06   
thaiss
Eva** full lušna Dogiča imašuser posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.6.2010 15:35:56   
Matejčika
Vaaaaaaaauuuuuuuu, kakšna lepotca! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Ja...to monotonost pa jaz tudi poznam. Pa zgleda da naš pes tudi. Samo tast in tašča tega ne razumeta najbolj.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.6.2010 21:05:36   
marta82
Eva res sta lepa.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.6.2010 21:11:35   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Eva res sta lepa.user posted image

se strinjam z Marto, zelo lepa stauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.6.2010 21:18:08   
1Eva***
hvala vsem, Bk kako pa vi napredujete? že kaj novicuser posted image ?

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.6.2010 21:25:32   
bela.kava
Nič novega. Je bilo pa danes v mk medijih, da komisije še kar ni, ker kompjuterski del novega sistema posvajanja še ne deluje. Kar pa mi sploh ni jasno, pisalo je da vsi čakajo na otroke mlajše od enega leta, za otroke starejše od enega lepa pa ni zainteresiranih posvojiteljev ... user posted image  midva čakava dvoletni deklici ... ni logike.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?