|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
9.6.2010 9:32:54   
lean
Zdravo

mala je morala že nazaj spat,smo bili včeraj dolgo na fešti. Je vstala že ob sedmih, po svoji ustaljeni uri za kakanje user posted image , vsako jutro isto. Vstane ob približno isti uri in najprej se pokaka, z zaprtostjo pa res nima problemovuser posted image , jaz pa še vsa zalimana pa že moram šnofat njene vonjave.

Smo pa šli včeraj zvečer proslavljat rojstvo še ene deklice user posted image , že dolgo nisem vidla toliko user posted image  na kupu,v prekmurju je bilo lani res ogromno user posted image  rojenih. Je pa bla naša punca najdlje na fešti, sicer na koncu je že kar spala v naročju. Smo pa predkratkim odkrili najlažjo tehniko uspavanja v teh devetih mescih. Sem jo najprej testirala nekaj časa, da vidim če res pali. Po ta novem ji paše spat tako da jo narahlo pozibavaš na kolenih, ko sediš. Nobenega matranja, nošenja, vozičkanja, joškanja user posted image . Je super, zaspi kar povsod, ne glede na hrup, bo prav prišlo zdaj ko se je odprla sezona piknikov in večernih fešt. In ne boste verjele, to delo najraje opravi njen ati, je vesel ko mu mala zaspi v naročju.

čili hvala, sem ponosna nanjo pa verjetno so vaje tudi malo pomagale, smo pridno vadle. Sem vesela, čeglih moram zdaj večkrat tla pomit kot prej.

Mi se še nismo uspeli kopat zunaj, je skoz preveč vetrovno pol pa me je strah da se bo prehladila. Imamo pa en večji bazen, kjer bomo lahko skupaj not pa da bo lahko plavala, pa še enega manjšega bova nabavla za čofotanje. So kar lepi tile bazenčki, ki ste jih prilimali. user posted image

Smokijev bo naša tudi šele dobile po enem letu, se jih bo še prenajedla. Gre pa tudi meni to na živce, da se vsi vtikujejo v to kaj naj bi že jedla. Sploh pri nas v Prekmurju so vsi obsedeni s hrano, kamorkoli pridemo ji vsi podtikajo hrano v usta, pa da ne govorim o svinjini (najbolj priljubljena stvar pri nas), skoz sprašujejo, a tega pa ji še nisi dala za probatuser posted image . Tako da tubolina moram tud jaz poslušat o tem kako kompliciram. Sem bla na začetku velikokrat slabe volje zaradi tega, zdaj pa samo rečem ne in me briga kaj si mislijo.

Čeveljčki: res so predragi glede na to kako hitro jih prerastejo. Mi imamo zdaj rabljene sandalčke št. 18, bambijeve, zaenkrat bodo tile zadost. Sem jih dobila od prijateljice, ko bo pa začela hodit bo pa dobila nove.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.6.2010 9:35:08   
lean
mater sem nardila klobaso, so me kar dali na novo stran, mala pa se že igra zraven mene, je bil pa tole kratek spanec

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.6.2010 9:56:28   
Mož*
ZVIRNO SPOROČILO: lean

mater sem nardila klobaso, so me kar dali na novo stran, mala pa se že igra zraven mene, je bil pa tole kratek spanec

HEJ, se še malo javljam. sem na pol sesilno pritrjena, ko skozi nadzorujem plezanje malega, pa boriva se s kabli, ampak zdajle gloda nogo stola.
Tudi v Ljubljani je ogromnooooo vozičkaric, pa majhnih otrok. Pravi Baby Boom, po desetletju zatišja.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.6.2010 10:11:51   
sasek79
Dober dan!

Punce, ali je še katera dobila sirup Legofer za železo. Naš fant je imel prejšnji teden HB samo 99, zato smo ga dobili. Sestrična mi je rekla, da menda zelo uničuje zobke. Na forumu sem zasledila, da nekaterim povzroča tudi trebušne težave (driska, zaprtje, krči,...). Samo še tega nam je treba. Že tako imamo skoz težave s tem. Zbuja se sigurno vsako uro ali še bolj pogosto. user posted image  Kaj svetujete? Ali mu ga dajem? Danes sem mu ga hotela dati, pa ni hotel odpreti ust. user posted image  Najprej je malo poskusil, potem pa konc. Ali se mu lahko s katero hrano popravi. Drugače Ažbe vsak teden je špinačo, pa tudi suhe slive v kompotu. Meso (puran, perutnina) je 2-3x na teden. Sem bila kar presenečena, da ima tako slabo kri. Mogoče zato, ker je bil bolan.

TuBoLina: Za zobke sem jaz nabavila homeopatske globule kamilice (Chamodent), da probam, če bo kaj pomagalo. Menda mehčajo dlesni in lajšajo bolečine. Ali mogoče katera pozna Colgel (ali nekaj podobnega)? Menda se kupi v lekarni in nekaterim pomaga?

Arašidi, smokini,..: Sem tudi jaz zelo proti. Mu še ne mislim dajat o enega leta.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.6.2010 11:32:45   
eva Ana
sasek naša je dobila legofler in ji ga nisem dajala...pediatrinji sem sicer rekla, da smo ga pojedli! Sem raje začela še bolj železa polno hrane dajat, pa upam da bo 23.6. na kontroli OK! tUDI JAZ SEM SE ZA ZOBKE BALA...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.6.2010 11:34:56   
lean
user posted image

njeno trenutno najljubše prevozno sredstvouser posted image

za zobke: calgel, sem probala, malo olajša, je Neva kar odpirala usta, ko sem ji mazala. Drugače pa sem ji jaz takrat (par dni) dala zvečer sirup calpol pa je res potem boljše spala. Ji je lajšalo bolečine in zmanjšalo vročino. 

za živila z železom mi pa žal nič pametnega ne pride na pamet

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.6.2010 11:49:56   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

ZVIRNO SPOROČILO: lean

HEJ, se še malo javljam. sem na pol sesilno pritrjena, ko skozi nadzorujem plezanje malega, pa boriva se s kabli, ampak zdajle gloda nogo stola.
Tudi v Ljubljani je ogromnooooo vozičkaric, pa majhnih otrok. Pravi Baby Boom, po desetletju zatišja.

user posted image  super, a ne, kamorkoli prideš imajo naši otročki družbo

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.6.2010 14:11:27   
Mož*
To, da Legofer ali Retafer kvarita zobe, je čista fama in zmota. Edino, kar se lahko zgodi, je zbarvanje sklenine, je zabarvanje,ki pa je odstranljivo.
Veliko železa vsebuje rdeče meso, pomembno pa je, da vsa živila, dajemo skupaj z živili, ki so rahlo kusla, ki vsebujejo veliko C vitamina. Železove preparate se vedno daje na tešče, pri malo večjih otrocih kasneje kakšen sadež ali cedevita, nikoli pa z mlekom, saj mleko zmanjšuje absorbcijo.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.6.2010 16:20:44   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

TuBoLina: Za zobke sem jaz nabavila homeopatske globule kamilice (Chamodent), da probam, če bo kaj pomagalo. Menda mehčajo dlesni in lajšajo bolečine. Ali mogoče katera pozna Colgel (ali nekaj podobnega)? Menda se kupi v lekarni in nekaterim pomaga?

Arašidi, smokini,..: Sem tudi jaz zelo proti. Mu še ne mislim dajat o enega leta.

ja, mamo calgel,za zobeke, nam tudi pomaga....  ampak bom probala tudi nabavit ogrlico iz jantarja.... škodilo nam valda nebo user posted image

no, mi pa spimo že drugo rundo danes..... končno sem lahko v miru spila kapučino.... njami, je bil dober user posted image user posted image

smo se hoteli čopkat v bazenčku, pa je pri nas taaaaako vetrovno user posted image user posted image user posted image pa smo kar na ju3 prestavili....

čakam, da se zbudi, ka greva v šoping..... se nisem hotela prej peljati, nimam klime v vatu, in je taaaaaak vroče, da ko smo se zadnjič ob 14 peljali iz ms, je mali bil taaaaak rdeči v obraz, kljub temu, da je bil v senci.... sem se bala, da bo kaj narobe, da mu jeprevroče..... sva prišla domov, je bil ves moker.... user posted image

najraje mam pomlad.... ni prevroče, niti prehladno.... a gremo kam, kjer je večna pomlad? user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.6.2010 21:42:23   
čili
Čer!
Sesilno pritrjena...ha,ha...to se dogaja jauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak dokler je samo po dnevni sobi harov je bilo še kar ok saj sem lahko malo na televizijo pokukala vmes ali pa na compa skočila. Na zdaj se je pa lotil Žanove sobe...tam pa res nimam kaj drugega počet,kot gledat kako ima nastlano in kaj bo moral pospravit...To pa ni prijetno za nikogar user posted image .

Danes je bil v varstvu moje mami najprijaznejši otrok,je bila mami čisto stopljena. Ji je vmes za uro in pol zaspal in  je pomila (zdrgnila) kuhinjsko okno,ki je bilo res potrebno obnove user posted image . Hura za mamiuser posted image user posted image .Samo ne vem kako ji rata najbolj umazan del stanovanja trofnt...

Med nosečnostjo sem imela zelo nizek HB in mi je G rekla da je samo s hrano težko HB dvignit,če so zaloge v telesu slabe ( razlagam laično,po spominu ). Sem res zelo "zdravo jedla " saj na srečo  obožujem ravno"zdravo" vrsto hrane,pa sem vseeno imela vsak mesec nižjega.Popravil se mi je šele takrat ko
sem zjutraj na tešče vzela tableto in pojedla še kak kivi,spila limonado...sem pazla da nisem vsaj eno uro po tm zaužila mleka... Tako kot piše mož...Če bi imel Ažbe nizek Hb bi mu sigurno dajala kar predlaga P + zdrava prehrana.

Lean mala je cuker user posted image ...in one male nogice...user posted image

Sirup sem vedno kar na hitro poturila in ni imel časa rečt ne. V leže pa hops ( kruta mama ) ,kar se mora se mora. Je pa žaN  oz. še vedno dobro prenaša okuse sirupuv. No sedaj že pogoltne polovičko lekadola.

meni so temperature super. Mi bo vroče,ko bo čez 30 stopinj.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.6.2010 9:17:30   
Mož*
Živio!
Noč: nočete vedet: vsaj 100x se je priklopil, plezal, lezel, ...; ob 6. ga je odnesel Aljaž. Od takrat je v akciji.
Jah, Klemen je omejen na dnevno in jedilnico, hodnik, ker je vse to povezano. Ta veliki sobe zapirajo, ampak kadarkoli kateri le pripre, se mali po čudežu znajde prav tamuser posted image user posted image user posted image

Pa med obesečnim perilom tudi strašansko uživa, potem pa vse frči na vse konce...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.6.2010 16:10:31   
lean
Oj

kaj dobrega počnete, da vas ni? Pri nas je spet tak veter, da je za ****. Sem bla dopoldne doma na obisku, zdaj pa sve not user posted image . Naj bo že enkrat pravo poletje, vroče in brez vetra, da se bomo lahko namakali v bazenu.

mož user posted image  obešeno perilo, naša kar nase obrne celo stojalo, če jo ne gledam. Saj njej not ni dolgčas, si zmer neki najde, ji nikol ne zmanjka idej. Jaz pa pospravljam, odmikam, se derem ne, ne ali pa ajs user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.6.2010 20:06:27   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Oj

kaj dobrega počnete, da vas ni?
Pri nas je spet tak veter, da je za ****. Sem bla dopoldne doma na obisku, zdaj pa sve not user posted image . Naj bo že enkrat pravo poletje, vroče in brez vetra, da se bomo lahko namakali v bazenu.

mož user posted image  obešeno perilo, naša kar nase obrne celo stojalo, če jo ne gledam. Saj njej not ni dolgčas, si zmer neki najde, ji nikol ne zmanjka idej. Jaz pa pospravljam, odmikam, se derem ne, ne ali pa ajs user posted image

Jah, jaz sem se klatila med 9.30 in 15.15. Mali je pod Pepeny-em čisto srečen, tako da si privoščiva dolgeeee pohode.
Potem sem imela še zadnji roditeljski sestanek pri najstarejši, zdajle pa prihajajo prijatelji na kozarček šampanjca z jagodami. Imava namreč obletnico poroke.
Mali na veliko pleza, kobaca, tudi vojaške vaiante še vedno palijo, pa stoji par sekund brez opore, pa se zvrne, skratka - akcija. A ja, tolaži se pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.6.2010 20:50:13   
lean

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Oj

kaj dobrega počnete, da vas ni?
Pri nas je spet tak veter, da je za ****. Sem bla dopoldne doma na obisku, zdaj pa sve not user posted image . Naj bo že enkrat pravo poletje, vroče in brez vetra, da se bomo lahko namakali v bazenu.

Jah, jaz sem se klatila med 9.30 in 15.15. Mali je pod Pepeny-em čisto srečen, tako da si privoščiva dolgeeee pohode.
Potem sem imela še zadnji roditeljski sestanek pri najstarejši, zdajle pa prihajajo prijatelji na kozarček šampanjca z jagodami. Imava namreč obletnico poroke.
Mali na veliko pleza, kobaca, tudi vojaške vaiante še vedno palijo, pa stoji par sekund brez opore, pa se zvrne, skratka - akcija. A ja, tolaži se pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  vse naj naj za obletnico, lepo praznujte

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.6.2010 21:13:08   
JaLuca
Pri nam je tudi močan veter in kar pošteno piha, punci se tudi danes nista kopali. Drugače smo veliko zunaj, pa bolj malo notri, v bistvu jesti in spanje.
Mali že pridno kobaca, je kar hiter, sploh če se kakšna vrata odprejo. Stojala za perilo boljše da ga umaknem, ker se kar vesi po njemu in se bojim, da bo padlo vse na njega. Zoknov po novem ne zlagam, ker jih on zloži.
Umaknit pa se tudi ne smem z vidnega polja, kar tuli.
Noči pa so še vedno pestre.

Sladkarije, smokiji....pri meni še dolgo ne, je pa probal čokolado, sladoled, pa mogoče kakšno domače pecivo, ki ga spečem.

Tako kot je rekla Mož z leti ti nasveti ne pridejo več do ušeš ali pa si bolj diplomatski. Enkrat pri prvi punci, ko je bila stara eno leto sem se pošteno razpizdila (dajali so jo v hojico, kateri sem restriktno proti) in vem, da sem samo rekla, da sem jaz mama in bom jaz odločala, kaj je najboljše za njo in ali bodo umaknili ali jo vržem v potok....pa še nekaj bla bla...Seveda sem bila tisti trenutek jaz najslabša, pa da niso mislili tak......Pa so točno vedeli vse o tem.
Zdaj imam edino probleme glede sladkarij, sploh bonbonov, ker puncam ogromno dajejo, ampak sem jih že počasi natrenirala, tako da te dajo samo par v skodelico, včasih vsaki celi pakl.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.6.2010 21:53:27   
čili
Ko se že tolk o perilu pogovarjamo... Ažbe obožuje mokro perilo...tkole pa zgleda,ko ga obdeluje

user posted image

Mož čestitke ob obletnici user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.6.2010 21:55:52   
čili
user posted image

In današnje čofotanje pri bratrančku...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.6.2010 9:16:39   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Ko se že tolk o perilu pogovarjamo... Ažbe obožuje mokro perilo...tkole pa zgleda,ko ga obdeluje

user posted image

user posted image  Pravi cukrček je. Tudi naš rad "zlaga" mokro perilo. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.6.2010 9:17:39   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: čili

user posted image

iii, sem se kar topila tako je prisrčen

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.6.2010 9:20:13   
sasek79
Dober dan!

Pri nas spet tako piha, da je za p*******.

Živio!
Noč: nočete vedet: vsaj 100x se je priklopil, plezal, lezel, ...; ob 6. ga je odnesel Aljaž. Od takrat je v akciji.
Jah, Klemen je omejen na dnevno in jedilnico, hodnik, ker je vse to povezano. Ta veliki sobe zapirajo, ampak kadarkoli kateri le pripre, se mali po čudežu znajde prav tamuser posted image user posted image user posted image

Pa med obesečnim perilom tudi strašansko uživa, potem pa vse frči na vse konce...

Mož*, zakaj misliš, da se naši škratki tako pogosto zbujajo? Ali se to samo od sebe uredi? user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.6.2010 9:24:18   
lean
Pa dobro jutro

vreme zaenkrat zgleda obetavno, piha samo še malo, upam da se nam bo danes končno uspelo čofotat

čili a se pripeljeta?, Neva bi tudi imela rada družbo v bazenčku user posted image

mož upam da ti je Klemen to noč prizanesel, da sta lahko z user posted image  proslavljala kot na poročni noči user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.6.2010 9:35:47   
Mož*
Dober dan!
Torej: hvala za čestitke. Mali je bil za odtenek boljši, samo ene 10_x_.
Sašek79: a zakaj se zbujajo? eni bolj aktivno doživljajo, drugi manj, v fazi REM (rapid eyes movement) ko je možganska aktivnost zelo visoka, se eni znajo nazaj uspavat, drugi ne. Mali se me "mora" vseskozi dotikat, ampak potem mu je vroče (ali pa vsaj bolj kot meni), pa se spet zbudi, pa intenzivni sesalni refleks tolaži z user posted image user posted image in ne z dudo (ki je nikakor ni maral), pa mu "duda" uide. Ja, uredi se pa vsekakor. Čeprav te vrtilne, plezalne, obračalne, ... navade ostanejo.
Včeraj smo praznovali do polnoči. Oba, Klemen in januarček, sta intenzivno sodelovala in nista kazala nikakršnih znakov zaspanosti. Oni se je očitno od našega nalezel user posted image , ker gre sicer spat ob 21., spije stekleničko okoli polnoči in spi do 7.30.
Čili: mali je pravi pozer. user posted image user posted image user posted image
JaLuCa, Lean: pa o kakšnem pihanju vidve to?

< Sporočilo je popravil Mož* -- 11.6.2010 9:36:46 >

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.6.2010 9:52:40   
čili
Poljubčke punce...
Lean z veseljem bi vaju spoznala in se vama pridružila pri čofotanju.Škoda da sta tako daleč user posted image

Z Ažbetom sva že s sprehoda.Mu je bilo zjutraj najbrž vroče,ker se je že 6.30 zbudil in ni več zaspal ...siten...zato sva kar šibala ven v hlad.....Je pa hitro zaspal nazaj in upam da se naspi, ker je potem tak sonček.

Sem opazla da se imam namen samo oglasit,vas pozdravit,potem pa nakladam. Ne znam končat z dvema stavkoma

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.6.2010 11:02:43   
Mož*
Hej, punce, a iam katera bazenček na balkonu??? Že ves dan razmišljam, kako bi potem vodo ven spuščalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.6.2010 11:03:15   
lean

Dober dan!
Torej: hvala za čestitke. Mali je bil za odtenek boljši, samo ene 10_x_.
Sašek79: a zakaj se zbujajo? eni bolj aktivno doživljajo, drugi manj, v fazi REM (rapid eyes movement) ko je možganska aktivnost zelo visoka, se eni znajo nazaj uspavat, drugi ne. Mali se me "mora" vseskozi dotikat, ampak potem mu je vroče (ali pa vsaj bolj kot meni), pa se spet zbudi, pa intenzivni sesalni refleks tolaži z user posted image user posted image in ne z dudo (ki je nikakor ni maral), pa mu "duda" uide. Ja, uredi se pa vsekakor. Čeprav te vrtilne, plezalne, obračalne, ... navade ostanejo.
Včeraj smo praznovali do polnoči. Oba, Klemen in januarček, sta intenzivno sodelovala in nista kazala nikakršnih znakov zaspanosti. Oni se je očitno od našega nalezel user posted image , ker gre sicer spat ob 21., spije stekleničko okoli polnoči in spi do 7.30.
Čili: mali je pravi pozer. user posted image user posted image user posted image
JaLuCa, Lean: pa o kakšnem pihanju vidve to?

user posted image  o vetru, je hujše kot pa burja na primorskem. Premetava vse po spisku, na terasi mize, stole, obešene cune letijo po celem dvorišču user posted image . Pa da ne govorim o prahu na cestah, z vozičkom ne moreš nikamor. Sem že razmišljala, da bi se kar v mursko soboto odpeljala do parka, sam kaj ko mi pa je bolj komot, če sem blizu doma, da mi ni treba vsega tovorit. Bo očitno res treba neko zavetje zriktat na dvorišču, cimprese rastejo prepočasi.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?