čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Dober dan! Sem že nazaj s prve seje, spet bo vroč dan. Mali ponoči švica, da je kaj. Dnevi so očitno za vse zelo intenzivni, saj le malo pišemo(te). Po moje 100x dnevno pobiram malega iz bolj ali manj nevarnih položajev, vstaja ob čemerkoli, leze, vleče, pleza ; zagrabi daljinca ali nekaj kablu podobnega z obema rokama, se zvrne, spet pleza, spet leze...; vam je znano??? Uživajte! Meni ni nič od tega poznano. Pa bi tako rada tudi te stvari spoznala. Ne vem kdaj bo to pri nas prišlo na vrsto!? Bo, bo, brez skrbi. So pa otroci različno intenzivni od rojstva dalje. V soboto smo bili na pikniku s septemberko, roj. teden dni čez rok v začetku septembra: sedi, popolnoma sesilno pritrjena, ne kaže nobenih znakov plazenja, ali vsaj želje po tem, ne vstaja. ... Je pa izjemno prijazna, ves čas se smeje, intenzivno komunicira, skratka srčica. Vse o.k. z njo: samo premaknila se pa še ni. Kot da govoriš o naši Viti. Nima interesa za premikanje. Če je ne nesemo mi, ji pač ni treba nikamor it. Znano,znano...!!! Mene zadnje dni tolk okupira ,da nimam volje pisat. Hoče bit v moji bližini,ali pa še raje na meni,ob meni...Pa zraven sitnari in me praska,ščipa... Danes je še doma,bo malo lažje. Mateja veseli se tega da se zna na mestu zaigrat. Po stanovanju imam pa bombo Pa jutri imam kolonoskopijo,dans ne smem nič jest A ja, pa grizenje in praskanje sem izpustila. Držim jutri pesti zate! Sicer pa sva pravkar s potepanja: Peppeny je zakon. Sem pa šla v Barliča ene lila mokasine pogledat in je gospa ugledala le bele copatke s Pikapolonico na golih nogah, ki so kukale izpod senčnika. In je prijavila: a vaše pa nič ne zzeeeeeebeee? Sem rekla, "Ne, NE, je čisto mokra, ker je skoraj 30st" " No mene vsaj grize ne . Se je pa malo dol ulegel zdajle,bom šla še jaz malo.Pa če zaspim ali ne ker nisem dnevni spalec,se težko umirim. O pepeniju sem že razmišljala pa so rekli ,da če je vetrovno nič ne pomaga. Boš povedala... ,ker tale naša tanova pela,pela ima zelo kratko strehico... Hvala za pestke jutri Gospe so tako skrbne,sam uprašanje ,če sebi spodnjice dost pogosto menjajo Lean bravo za napredek hčerkice ,Jest tvoje prekmurškine razumela nič...
|