lean
|
Zdravo mala je morala že nazaj spat,smo bili včeraj dolgo na fešti. Je vstala že ob sedmih, po svoji ustaljeni uri za kakanje , vsako jutro isto. Vstane ob približno isti uri in najprej se pokaka, z zaprtostjo pa res nima problemov , jaz pa še vsa zalimana pa že moram šnofat njene vonjave. Smo pa šli včeraj zvečer proslavljat rojstvo še ene deklice , že dolgo nisem vidla toliko na kupu,v prekmurju je bilo lani res ogromno rojenih. Je pa bla naša punca najdlje na fešti, sicer na koncu je že kar spala v naročju. Smo pa predkratkim odkrili najlažjo tehniko uspavanja v teh devetih mescih. Sem jo najprej testirala nekaj časa, da vidim če res pali. Po ta novem ji paše spat tako da jo narahlo pozibavaš na kolenih, ko sediš. Nobenega matranja, nošenja, vozičkanja, joškanja . Je super, zaspi kar povsod, ne glede na hrup, bo prav prišlo zdaj ko se je odprla sezona piknikov in večernih fešt. In ne boste verjele, to delo najraje opravi njen ati, je vesel ko mu mala zaspi v naročju. čili hvala, sem ponosna nanjo pa verjetno so vaje tudi malo pomagale, smo pridno vadle. Sem vesela, čeglih moram zdaj večkrat tla pomit kot prej. Mi se še nismo uspeli kopat zunaj, je skoz preveč vetrovno pol pa me je strah da se bo prehladila. Imamo pa en večji bazen, kjer bomo lahko skupaj not pa da bo lahko plavala, pa še enega manjšega bova nabavla za čofotanje. So kar lepi tile bazenčki, ki ste jih prilimali. Smokijev bo naša tudi šele dobile po enem letu, se jih bo še prenajedla. Gre pa tudi meni to na živce, da se vsi vtikujejo v to kaj naj bi že jedla. Sploh pri nas v Prekmurju so vsi obsedeni s hrano, kamorkoli pridemo ji vsi podtikajo hrano v usta, pa da ne govorim o svinjini (najbolj priljubljena stvar pri nas), skoz sprašujejo, a tega pa ji še nisi dala za probat . Tako da tubolina moram tud jaz poslušat o tem kako kompliciram. Sem bla na začetku velikokrat slabe volje zaradi tega, zdaj pa samo rečem ne in me briga kaj si mislijo. Čeveljčki: res so predragi glede na to kako hitro jih prerastejo. Mi imamo zdaj rabljene sandalčke št. 18, bambijeve, zaenkrat bodo tile zadost. Sem jih dobila od prijateljice, ko bo pa začela hodit bo pa dobila nove.