kenya
|
Živjo IZVIRNO SPOROČILO: balem IZVIRNO SPOROČILO: kenya Drugače pa mi ponavadi okrog 15. junija odrinemo na Sardinijo na počitnice. No, tokrat lahko samo slikce gledam ...pa istočasno noge namakam v otroški bazen Čist neumesna, a maš kakšne nasvete glede počitnikovanja na Sardiniji? Mi2 z mojim sva bla sicer lani na Korziki, ampak me ni čist prepričala zdej pa gledava mal druge destinacije. Sva pa bolj v smislu, naloži avto in pojdi, tak da letos bo sam kakšen debeli rtič in toplice, drugo leto pa verjetno bomo šli malenkost dalje. Mi2 ko sva bila sama sva kampirala ker sva tudi bolj take sorte. Potem ko sta prišli pa mali dve sva se pa odločila da gremo rajši v apartma, čeprav je bilo meni v kampu ljubše, ker je bil čisto ob dolgi peščeni plaži in jaz se boljše počutim. Mi hodimo v mestece San Teodoro, na vzhodnem delu. Eno luštno mestece, dovolj živahno in apartma ravno prav oddaljen od centra za en lušten večerni sprehod. Potem pa ponavadi vsak dan odrinemo v kakšen drug kraj oz. na kakšno drugo plažo. Je pa tam ogromno lepih plaž, predvsem na južnem delu, ki še ni tako turistično oblegan. Mi hodimo v ta kraj tudi zato, ker imamo tam ene prijatelje, ampak sva rekla da naslednje leto bomo pa verjetno tudi mi šli v kak drug kraj...no, bomo vidli. Gremo pa vedno v drugi polovici junija, ker je drugače baje povsod gužva za znoret. Pa se meni zdi da je že junija gužva. Pa apartma in karte za trajekt že kar zgodaj rezerviramo - najkasneje februarja. Martinčka, coris ne krije stroškov poroda, razen, če gre za reševanje življenja nosečnice in novorojenčka. Tole piše: Zdravstveno zavarovanje ne nudi asistence in ne krije stroškov, nastalih kot posledica nosečnosti, rednih pregledov v času nosečnosti, tipičnih težav v času nosečnosti ter poroda, razen v primeru reševanja življenja matere oz. otroka, pod pogojem, da je nosečnica mlajša od 38 let in da ni zaključen 30-ti teden nosečnosti.« DanielaNeli, a tudi v Massu ni nobenih luštnih čevljev? V lj. sem vidla v H&M take ne kičaste. Drugače jih pa jaz včasih kar pri Next-u naročim. Meni imajo luštne. Drugače pa imata naši Tevice in japanke - ki bi jih itak nosili kar čez celo leto. Soncekray, jaz sem tudi kot stara mama ker me tako križ boli, da ko dolgo kaj počnem, se potem ene 5 minut ravnam. Groza. Zdej sem se začela mazat z eno kremo is sivke, pa da vdimo če bo kakšen učinek. Zdej grem pa na en sladoled, da se malo ohladim- vsak izgovor je dober