|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
8.6.2010 12:12:53   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Balem kako maš ti šolo vsak dan naslednji teden?

Povej en dan ko je nimaš meni tudi paše po 15.6. Mogoče sreda 16.6.2010 ob 10h lokacija poznana user posted image

Sem za sredo! Bom pač mal zamudila na MŠ. Mislim da je kr vsak dan in to po 4 ure na dan. NE vem kok bom zdržala na tistih šolskih stolčkih user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.6.2010 12:55:16   
DanijelaNeli
user posted image girll- ja kaj pa strašiš z virozo...Ajd,hitro se pocajtat in uživat še zadnje tedne user posted image ...user posted image user posted image

Pa&Ga... user posted image  za super pregled...upajmo,da se user posted image  obrne še pred rokom.

Mi tudi še vedno sedimo...smo še komot na ritki...user posted image

Mišu...poglej po netu..mislim,da najdeš kar nekaj lepe posteljnine in obrob.

Kje je pa Naja7?
....kofetka s taščouser posted image
Pilotina?
 Mala Biba?

Grem si jaz kavico skuhat...potem pa pospravit do konca...
Nekaj sem si pustila tudi za potem,ker mi more moj user posted image  pomagat zdvignit jogi naše zakonske postelje-ter vse kar je odspodaj...ker morem komplet očistit pod vsem tem.
Pa še zavese dat dol...in jih oprat...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.6.2010 13:19:04   
kenya
Živjo

IZVIRNO SPOROČILO: balem

IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Drugače pa mi ponavadi okrog 15. junija odrinemo na Sardinijo na počitnice. No, tokrat lahko samo slikce gledam user posted image ...pa istočasno noge namakam v otroški bazen user posted image   user posted image

Čist neumesna, a maš kakšne nasvete glede počitnikovanja na Sardiniji? Mi2 z mojim sva bla sicer lani na Korziki, ampak me ni čist prepričala zdej pa gledava mal druge destinacije.
Sva pa bolj v smislu, naloži avto in pojdi, tak da letos bo sam kakšen debeli rtič in toplice, drugo leto pa verjetno bomo šli malenkost dalje.

Mi2 ko sva bila sama sva kampirala ker sva tudi bolj take sorte. Potem ko sta prišli pa mali dve sva se pa odločila da gremo rajši v apartma, čeprav je bilo meni v kampu ljubše, ker je bil čisto ob dolgi peščeni plaži in jaz se boljše počutim. Mi hodimo v mestece San Teodoro, na vzhodnem delu. Eno luštno mestece, dovolj živahno in apartma ravno prav oddaljen od centra za en lušten večerni sprehod. Potem pa ponavadi vsak dan odrinemo v kakšen drug kraj oz. na kakšno drugo plažo. Je pa tam ogromno lepih plaž, predvsem na južnem delu, ki še ni tako turistično oblegan. Mi hodimo v ta kraj tudi zato, ker imamo tam ene prijatelje, ampak sva rekla da naslednje leto bomo pa verjetno tudi mi šli v kak drug kraj...no, bomo vidli. Gremo pa vedno v drugi polovici junija, ker je drugače baje povsod gužva za znoret. Pa se meni zdi da je že junija gužva. Pa apartma in karte za trajekt že kar zgodaj rezerviramo - najkasneje februarja.

Martinčka, coris ne krije stroškov poroda, razen, če gre za reševanje življenja nosečnice in novorojenčka. Tole piše: Zdravstveno zavarovanje ne nudi asistence in ne krije stroškov, nastalih kot posledica nosečnosti, rednih pregledov v času nosečnosti, tipičnih težav v času nosečnosti ter poroda, razen v primeru reševanja življenja matere oz. otroka, pod pogojem, da je nosečnica mlajša od 38 let in da ni zaključen 30-ti teden nosečnosti.«

DanielaNeli, a tudi v Massu ni nobenih luštnih čevljev? V lj. sem vidla v H&M take ne kičaste. Drugače jih pa jaz včasih kar pri Next-u naročim. Meni imajo luštne.
Drugače pa imata naši Tevice in japanke - ki bi jih itak nosili kar čez celo leto.

Soncekray, jaz sem tudi kot stara mama ker me tako križ boli, da ko dolgo kaj počnem, se potem ene 5 minut ravnam. Groza. Zdej sem se začela mazat z eno kremo is sivke, pa da vdimo če bo kakšen učinek.

Zdej grem pa na en sladoled, da se malo ohladim- vsak izgovor je dober user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.6.2010 13:43:06   
nagaja28
evo jaz sem iz nabave. sem pa skočila tudi v ta velik mass v btc-ju in imajo veliko sandalčkov na izbiro in sem si že ogledala ene 3. zdaj pa vzamem še malega in greva probat, katere so najboljše. imajo veliko odprtih spredaj, takih samo s paščki, ampak jaz sem se vseeno odločila, da so spredaj zaprti, ker naš mali kar naprej teče in brca žogo, tako, da ne bomo imeli potem podrgnjene prste user posted image . sem pa tudi sebi privoščla ene nove japanke user posted image .

zdaj pa kosilo skuhat.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.6.2010 14:44:17   
DanijelaNeli
Ma jst bi takeeeuser posted image ..neverjetno sem se zapičila v user posted image njih...

Sam Geox take pri nas ne dobiš... Glih v Italijo bo treba...

Grem jaz zdaj proti vrtcu...pol pozdravit frizerko,ker mi je rekla,da če bo imela kaj časa,da bo ta malo ostrigla... Mogoče grem še avto oprat,ampak jutri napovedujejo neke vročinske nevihte tako,da ne bi ga zdaj rada prala,jutri pa bo spet zapacan...

Doma sem imela zrihtat kar sem imela,...predvsem se mravelj znebila...Upam,da jih ne bo več...

Premikanje stvari(kavč,tepih) me čisto uniči,...
Za ta teden sem dobra...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.6.2010 15:11:37   
eelyy
No punce imam čas da se vam javim....mali itak spančka,potem bom mogla še kosilo nardit pa zvečer gremo ven.Smo bli danes kar dve uri na igrišču sem tekala za njemu in sva se igrala v peskovniku,ma  meni res glede na to da imam doma 13 mesečnega fantka nosečnost sploh nedela nobenih preglavic skos sem na nogah pospravljam,skačem za njim in imam vedno kaj za počet in se počutim odlično,le sinoči mi je tok mala brcala da sem mislila da bo kar ven priskočilauser posted image me je moj namazal in zmasiral in sem zaspalauser posted image

joie: jst sem tud gledala salinero v strunjanu in nevem no se bova z mojim odločila ko pride domov bova mal pogledala še enkrat po netu.Ma drugač se ful neupam it z tok mejhnim dojenčkom kam dalj pa res nikol neveš kaj se lahko zatakne in da bi mogla kje v tujini roditi bi blo preveč komplikacij pa tega se mi nesplača reskerat.
Mah sploh nevem kam nej še pogledam da bi šli kam.....??

jst moram tud pripravit torbo za v porodnišnico tud odtaprve nisem mela velik stvari zdej pa tud nebom sam to kar rabim...pa itak bom upala da grem čim prej ven,so se mi trije dnevi tok vlekli takrat da em že čist komaj čakala sam da grem.

Punce imate izbrana imena za vašeuser posted image midva se odločava med Hano in Lino(sem lih iskala pomen tega imena)pa nič pametnega nenajdem?Pa za vsak slučaj bomo zbrali tud ime za fantka?

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.6.2010 19:30:49   
Martinčka
helo pupe...

soncekray nisva smešni, ampak super ker tako poznava svoje telo da veva kdaj imava ovulacijouser posted image ... hihi...

sicer pa da še jaz poročam... sem bila na pregledu in sem si plačala UZ... Smo že ogrooomni ker smo težki 2400 g pri 34 tednihuser posted image  je rekla da smo na zgornji mejiuser posted image ... glavico je pa že tokrat imela dol, čeprav je bila prej skos na ritki in an koncu skos prečno... me je pa opozorila da imam ogromno plodovnice in da ima zato naša pupa veliko prostora in da se lahko tudi zgodi da se še kaj zasuče... no jaz mislim da bo pridno počakala na glavici na svoj veličasten trenutek iztisauser posted image ...

sem bila tudi na predvanju o dojenju danes ter na pripravah na porod in sploh nisem vedla da lahko med nosečnostjo delamo trebušnjakeuser posted image  juhej... kr v akcijouser posted image ...

podaljšala mi je še bolniško za teh 10 dni in tudi vzela bris za streptokok... naslednji pregled imam že tudi čez dva tedna tako da bomo vidli kako bo takrat kaj...

prevleke za posteljnino... jaz do jeseni nimam namena imet kakšne ekstra posteljnine... sva z mami kupili ene lepe rjuhe ki jih je babi obrobila z lepo čipko in bo user posted image  v tej vročini pokrit kar z rjuhico... če bo slučajno hladneje imam tudi spalno vrečo ampak mislim da ni strahu da bi bilo kaj mrzlo ker napovedujejo drugo polovico poletja peklensko vročo! no pa tudi dekico imamo tako da zeblo je ne bo... so mi pa kupljene in obrobljene rjuhe res full všeč in že komaj čakam da bo z njimi pokrita!
tako da kouterček in posteljnino si bom pustila za nakupovat jeseni...

sicer so me pa danes klicala iz BC da je posteljica prispela, tako da še počakam na voziček in gremo vse skupaj iskatuser posted image

sicer pa morem povedat da se super počutim in da sem po telovadbi (pripravi na porod) šla še en krog po naši vasici in sem super.... tsite lažne krče nekot kar odmislim ker so tako samo lažni pa je vse superuser posted image  no zvečer ko grem v posteljo je pa druga pesem s križem, ampak načeloma sem super in zdaj končno uživam v nosečnosti ko sme mogla prej toliko počivatuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.6.2010 20:09:34   
Martinčka
pozabla sem povedat da sem danes prejela modrčke za dojenje iz tiste angleške internetne strani in so FENOMENALNI!!!! aleluja... sploh ta bravado je tako udoben.. brez šivov in mehek..ma čudovit res! si bom še enega naročila! ampak danes so rekli v MŠ da od 4 dneva do 14 dni po porodu mleko najmočneje teče iz oprsja in da so v tem obdobju dojke največje tako da si bom modrček naročila tri tedne po porodu ker je tako v enem tednu na tvojem domu! do takrat pa imam dovolj dva lepa modrčka in dva navadna...

tako da tiste ki ste dvomile v njih lahko povem da so res super... številke... jaz imam zdaj košarico E in mi je njihova dd ravno super! če pa se mi povečajo še po porodu si bom pa vzela še en modrček večje velikosti...

obseg pa tiste ki ste imele pred nosečnostjo oziroma zdaj 75-80 - meni odgovarja 34.. sem vzela en modrček obseg 34 in en 36 ter je 34 čisto dovolj ker ima mislim da 5 stopenj zadaj za regulirat, tako da ni potrebe po večjem obsegu!

no samo toliko da sem sporočila ker sem obljubila da bom! user posted image  

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.6.2010 20:37:34   
Bina 83
Če me pa še kaj bolj razjezi, kot to da se razpišem, potem pa hočem post objavit mi pa napiše erorruser posted image user posted image user posted image

Uglavnem, Martinčka user posted image user posted image user posted image  za pregled in user posted image  da se ti je obrnila!

Meni je pred 14dnevi G rekla, da imam malo plodovne vode, pa še na zgornji meji smo s težo, tko da se bo težko obrnilauser posted image ! In mislim da me čaka CRuser posted image user posted image !

Ampak moram bit optimistična, navsezadnje je le še dober mesec do dan "D"-jauser posted image !

Martinčka a lah še 1x objaviš link za modrčke? Koliko časa si jih čakala? Jst imam dva iz Mullerja, ampak po pravici povedano, mi nista popolnoma nič všečuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.6.2010 21:23:07   
anajrim
hej nosečke...

vidim da ste vse povrsti super...

super in čestitke vsem za preglede in ogromne bebije...

jaz moram reči da se počutim odlično sploh ker se lahko vsak dan malo naplavam in ohladim...ko pa je zunaj tako vroče... Bilo je odlično...

KAJ PA JE Z NAŠIM SREČANJEM???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.6.2010 21:43:49   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

Martinčka a lah še 1x objaviš link za modrčke? Koliko časa si jih čakala? Jst imam dva iz Mullerja, ampak po pravici povedano, mi nista popolnoma nič všečuser posted image !

bina83 tukaj je link... sem dala kar link od tega modrčka ki sem si ga jaz naročila v kožni barvi... res je super! prejšnji ponedeljek sem naročila modrček in danes dobila... tako da traja en teden da ga dobiš! če ti ni prav ga lahko tudi vrneš... poštnina je zastonj!!!!

http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=199 

upam da najdeš kakšnega ki ti bo všeč!

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.6.2010 21:45:12   
Bina 83
Hvala, zlata si!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.6.2010 22:03:36   
kenya
Anajrim, blagor tebi, jaz bi tudi user posted image   user posted image . A nismo rekli za srečanje v četrtek 17.6? Al sem kaj zamudila?

Eelyy....ime lina je pomanjševalnica imena Selina, ki v grščini lahko pomeni 'nebeška' ali pa 'peteršilj'user posted image . To piše v knjižici imen. Mi2 sva končno našla eno ime ki nama je obema všeč. Glede na najine do sedanje izbore, bodo spet padali komentarji, ampak meni je itak vseeno kaj si drugi mislijo user posted image .

Martinčka, super da se je user posted image  postavila na glavico. Naj sedaj tudi tako ostane. Je pa že zdaj velika punca user posted image . Glede modrčkov pa mene tudi mika da bi jih naročila tam kot ti, ampak glede na mojo 'kariero dojilje' pri prejšnjih dveh, ki je bila kratka sem malo v dvomih da jih bom dolgo rabila. No ja, sicer jih pa potem lahko itak normalno uporabljam, ker so mi res všeč. Recimo naša 75 B je njihova 34 B?

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.6.2010 22:04:18   
DanijelaNeli
Čer...
A ste se ohladile...
Jaz sem se sedaj s tušem... Pojedle s ta malo polento z mlekom tako,da gremo lahko spat.

Jutri že sreda...kako čas beži...

Martinčka...user posted image  za pregled... Aja,koliko pridejo ti modrci?
Jaz imam zaenkrat dva,kasneje pa si bom še dokupila...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.6.2010 8:34:04   
Martinčka
Hello!

kenya ja tako je pri številkah.. a, b, c, d košarice so enako označene kot pri nas... košarica e je pa že DD... itd..
v njihovi tabelici vse lepo kaže... in obseg 75 je 34 ja!

DanijelaNeli modrčki so približno 25 funtov... odvisno katerega zbereš..sej ni tako težko kliknat na url naslov hm?user posted image  lenuhecuser posted image  maš več energije za čiščenje kot za internet! hihi...

meni je pa moj možek včeraj prinesel iz službene poti taaako lepo oblekico:) da komaj čakam da rodim in jo dam goruser posted image  sicer bi lahko že zdaj jo probala sam bom raje pustila da bo "frišna"...

zdajle sem za prebavo pojedla tri bio kivije iz spara in sem že bila na wcju.. aleluja! zdaj pa se odločam ali bi se zdajle lotila lubenice preden grem v mesto ali kasneje!?
sicer pa bom danes kuhala zelene rezance s puranom...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.6.2010 9:18:16   
đanika
jutro

IMENA ja to je cel projekt za ene...za punčko smo mi imeli TIA.. mi je pa še včeč Lina. Odkar pa smo gledali risanko Princesa in žabec naša skoz govori, da če bi pa dobila sestrico bi pa bila Tijana user posted image .
Mi je pa zelo pomebno da paše ime k priimku.

Modarci ja Martinčka ti modarci so fenomenalni...

no še malo jaz kr ne morem vrjeti, da smo že skoraj na cilju...

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.6.2010 9:31:31   
Kiwa
Živjo punce!
Sem tako padla ven iz te naše debate, da sploh ne vem kaj naj napišem. Aja, preberem pa čisto vse. user posted image

Jaz sem ok, prijelo me je gnezdenje, tako da je stanovanje bolj čisto kot kdajkoli prej :) Za dojenčka imava že vse pirpravljeno, samo fant mora narediti še dva izpita (enega ravno sedaj piše), pa grem lahko rodit user posted image .
Danes imam pregled, tudi CTG. Sem ga imela že dva tedna nazaj, ker se je moji G zdelo, da je dojenčkov utrip previsok, ampak je bilo potem vse ok. Je rekla, da bi me drugače kar v porodnišnico poslala user posted image . Sem se kar malo ustrašila.
Včeraj sem si tudi torbo že pripravila (za v P), moram pa še za dojenčka in zame za iz P. Imam malo problemov, ker ne vem, kakšno bo vreme. Se mi zdi, da ne bo potrebno, da imam za bebico 2 majčki in še kompletek (tako so rekli v MŠ, pa čeprav vejo, da bodo tile otročki rojeni poleti). Počasi bo res že treba pripravit.

Zanima me, če je katera od vas, ki imate že otročke rodila z ultivo? V Lj. je spet na voljo. Je to treba prej na kakšen posvet?

Drugače pa sem tudi jaz začela malo zatekat v noge in roke. Ni prehudo, lahko bi bilo pa še boljše, če bi malo več počivala. Ampak ne morem.

Lepo se imejte pa ne preveč po soncu skakat! (včeraj je en gospod mojemu fantu rekel, kaj me po soncu vlači, ko sva šla ob enih na kosilo user posted image )

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.6.2010 10:25:58   
DanijelaNeli
Dan...

Midve z Nelico sva glih s sprehodka...Je že toplo,sonce pripeka ampak lepo nežno pihlja,tako,da je prijetno.
Prej sem speglala kar sem imela...mi je pasalo,ker je še hladno v dnevni in se da peglat....

Spali smo kar uredu...ta mala tudi ni prišla to noč k nama...je bila preveč zmartrana od včeraj,tako,da je spala cel cajt v njeni sobici.

Martinčka....sem pogledala za ta modrc,a so me zbegali teli funtiuser posted image

Zatekanje...v tej user posted image  nimam teh problemov.Ni,bomo videli kako bo še do konca...

Grem še malo ven potem pa kosilo kuhat...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.6.2010 12:49:49   
Tonka Paconka
Malo ven s toka pogovora...
BALEM
Glede Sardinije. Mi2 sva bila lani s trajektom z avtom (Livorno-Olbia-Civitavecchia). Šotor, nekaj hrane in "Lonely planet"... Reees "low budget". Imela sva se fantastično. Moje absolutno najlepše počitnice doslej. Obvozila sva cel otok v smeri urinega kazalca. Po poti sva se ustavljala v campih, kjer nama je bilo fino. Plaže na vzhodni strani so peščene (recimo v zalivu Orosei - tam so tudi znane jame recimo Grotta del Bue Marino) , morje je fantastično. Nekatera mesta so zelo turistična, veliko je tudi mladih. Obvozila sva tudi del notranjosti, ki skriva precej zgodovine (neolitske izkopanine, grobišča.. vse ful lepo urejeno)... Med drugim sva preiskala planoto Giara Di Gesturi, kjer prebivajo avtohtoni mali konji. To je bil eden najlepših izletov. Jug sardinije ni tako strašno slikovit. Vračanje po zahodni obali pa je prineslo nore razglede, pečine, bolj divje morje. Tu je tudi dosti "mondenih" letovišč (ki sva se jih izognila), na severu pa precej surferskih spotov. Skratka: zelo, zelo priporočam. Več lahko povem po ZS, da ne bojo drugi jezni in rekli, da "spamam". user posted image Mogoče samo še to: finančno se je nama ful dobro obrnilo: trajekt sva izbrala ob takih urah, da je bil reees poceni, spala sva na palubi, campi so zelo lepi in ne dragi (ko človek potem premišljuje, kako smo včasih rinili na Hrvaško.... za TAK denar.. hmmmm). Upam, da sem ti kaj pomagala. Jaz zelo priporočam!

------------------------
www.mojasobica.si

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.6.2010 14:57:24   
naja7
Oi oiuser posted image

Kako smo kaj, čist nč nisem spremljala zadnje dni  vidim pa da ste veliko naklepetale.... Imela sem končno selitev in je bilo napeto, danes že kuham prvo kosilce v svoji kuhinjici....

A ima še katere take probleme z zatekanjem nog, js ne vem kaj naj naredim da bo bolje....

Drugače pa že pripravlamo kotiček za našo malo in počasi bodo tudi vse cunjice oprane in pripravljene...

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Tonka Paconka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.6.2010 20:28:44   
Pikica5
Pozdravljene sonosečke,

po dolgem času se vam zopet malo javlam. Jaz že sedaj vem natanko kdaj bom rodila saj imam planiran CR 1.7. Imamo že tudi oprane cotike, manjka pa nam še nekaj stvari za nego. Drugače se počutim kot nasedli kit, včeraj mi je celo CTG kazal popadke, ki upam, da nisi pravi.

Kako daleč ste s pripravami?

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.6.2010 21:11:29   
anajrim
O punce...jaz pa uživam na polno...vsak dan se kopam tako da se počutim res super...

Jutri imam pa pregled in upam da bo vse super...

Danes sem uspela zagnati prvi stroj cotk...marija sveta koliko jih je...uh pa še ene par jih moram...jej ... samo da me kaj ne prehiti...

Moram pa seveda še po nakupih...nekaj še manjeka....

nič papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
10.6.2010 8:12:56   
Srčekgirll
Jutro!

Jst se počutim ok, končno sm dobila apetit in dost probam pit vodo (iz plastenke). Baje naj bi bla voda iz pipe kriva za to, da sm zbolela (baje je od tistga vulkanskega dima, pol pa še dež in se je voda onesnažila). V glavnem, dobivam energijo nazaj.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
10.6.2010 8:45:12   
šipek
naja7: tudi jaz imam težave z zatekanjem. Se mi zdi, da sem že ko en balon. To se mi sedajle dogaja kakšen teden. Noge, sploh vrhnji del stopal imam čisto zabuhle, sploh zvečer. Me že kar boli na dotik. Pa roke tudi čutim, da so napihnjene - ko jih stisnem v pest. Meni je G rekla, da mi zastaja voda. In da to ni nič takega. Jah, to je finiš... user posted image Ni pa luštno. Tudi jaz še nisem ugotovila kaj bi pomagalo pri odvajanju vode. Če bom kaj pametnega našla, sporočim ali pa bo mogoče še katera povedala. Do takrat pa naj te tolaži dejstvo, da nisi sama... user posted image

Včeraj sem imela pregled in naš otroček je težak že skoraj 3kg, sem pa v 36. tednu, se pravi da če prideva čisto do konca, je možen še kakšen kg! Upam, da pride kaj prej! Drugače pa vse o.k., čez 14 dni me čaka CTG. Ne morem verjet, da smo že v nizkem štartu! Me navdaja veselje in malo tudi skrbi po drugi strani! Ampak a si predstavljate, da bomo videle svoje zakladke, ki jih sedaj čutimo in vidimo na UZ, potem bomo pa videle obrazek, rokice, nogice,... v živo! user posted image

Bodite lepo in naj vam tale vročina ne nagaja preveč!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
10.6.2010 10:09:42   
DanijelaNeli
DAN...

Danes smo spali malo več kot včeraj...nekaj pred 9.uro smo se zbudile s ta malo...

Prejle sem dajala cotke za user posted image  prat in sušit... Je bil že časuser posted image
Sem glih premišljevala,da ta čas gre zelooo hitro...kot bi to Neli nucala še leto nazaj...pa vse je tako majhno...Se bomo hitro privadili spet na user posted image

Vesela sem,ker smo jo odvadili od pleničk in dude...da ne bosta dva na temuser posted image

Kaj boste kuhale danes?
-Jaz sem dala kar ječmen kuhat,ker ga ta mala ful rada je...
In to je mogoče predzadnjič,da ga kuham...v nosečnosti in pol še dolgo časa nič..

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?