|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
7.6.2010 19:30:39   
kenya
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Glede torbe pa ne bom pretiravala,da me ne bo medicinska sestra spet napiuser posted image ,če grem na dopust...ker je bila prevelika.

user posted image user posted image user posted image DanijelaNeli, oprosti, ampak sem se prav nasmejala nad tem. user posted image
Si pa predstavljam, da tebi ni moglo bit smešno. A pa si imela res dosti stvari s sabo? - da jih ne bom tudi jaz slišala, ker imam namen it v PO.

To mi je rekla ena in edina antipatična med.sestra v postojnski porodnišnici,in to glih na vhodu...ti pa povem,da me je en K. brigalo kar je rekla in to glih med takratnimi popadki...user posted image

Joj, ampak res naletiš v p. na posamezne cvetke za katere se vprašaš kaj sploh počnejo tam, če so tako nejevoljne.

Nagaja, super da so cistice izginle user posted image   user posted image  Zdaj bo vseeno malo manj skrbi.
Drugače pa za odvajanje od plenic nimam nobenega recepta. Mi enostavno vzamemo plenico,ker drugače ve da jo ima in potem ne reče da mora na kahlico.  In sedaj ko je tako vroče je to še bolj enostavno, ker ji dam gor itak samo oblekico in menjam sp. hlačke potem po potrebi. Je pa tako da je npr. dva dni suha potem se ji pa en dan enostavno ne da. Sva pa rekla da bomo probali še v vrtcu, ker se jih sedaj kar nekaj odvaja in to jo stimulira, tako da je bila danes suha user posted image   user posted image . Za spat ima pa seveda še plenico. Imam pa občutek da bo tole odvajanje še kra trajalo nekaj časa

Torba za v p.....jaz imam eno tako manjšo boršo. Poleg pripomočkov za os. nego, bom imela notri še svojo pižamo (ta velike halje v lj.p bom imela samo prvi dan, ko je še veliko čišče in pride vse čez), pa ta velike tosamine zložence- take ki jih dajo že v porodni, ker sem imela vsaj do sedaj veliko čišče in mi je vse prišlo čez navadne vložke, pa modrc za dojenje, japanke, pa komprese in lanolin od Multi Mam za bradavice. Vzela bom za vsak slučaj še nastavke za dojenje in dudo. Pri prvi je prišlo to dvoje prav, druga pa ni hotela ničesar, ampak itak ne zavzame veliko prostora. Oblekice bo imela pa kar bolnišnične, ker se mi zdi da ni nobene potrebe da bi imela svoje. Itak pa paše, ko si po porodu utrujen, da ti tiste dva dni previjajo seste, ti se pa crkljaš z user posted image .

Martinčka, jaz sem bila v prvi user posted image  ta čas na Pagu na počitnicah in je bilo vse o.k. kasneje je šla pa ena znanka in je tam rodila v 36. tednu. Saj ni problem tam rodit, problem je kasneje, ko ti izstavijo račun user posted image    user posted image . Pa sem zdej tud jaz mal bolj sigurašica ratala.

Drugače pa mi ponavadi okrog 15. junija odrinemo na Sardinijo na počitnice. No, tokrat lahko samo slikce gledam user posted image ...pa istočasno noge namakam v otroški bazen user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.6.2010 20:47:43   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Drugače pa mi ponavadi okrog 15. junija odrinemo na Sardinijo na počitnice. No, tokrat lahko samo slikce gledam user posted image ...pa istočasno noge namakam v otroški bazen user posted image   user posted image

Čist neumesna, a maš kakšne nasvete glede počitnikovanja na Sardiniji? Mi2 z mojim sva bla sicer lani na Korziki, ampak me ni čist prepričala zdej pa gledava mal druge destinacije.
Sva pa bolj v smislu, naloži avto in pojdi, tak da letos bo sam kakšen debeli rtič in toplice, drugo leto pa verjetno bomo šli malenkost dalje.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.6.2010 20:51:59   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Alma super. Seveda da bo tokrat vse ok. Optimizem je itak najboljse zdravilo. Drzi se, pa javi novicke.
Aja rok imam jaz po zdravnikovih izracunih 21.7, po mojih pa 16.7. Sam itak da mam jaz pravuser posted image

Jaz verjamem tebi na besedo, tako da še pred 21.7. pričakujem tukaj poročilo kako je bilo 16.7. v porodnišnici user posted image  user posted image

soncekray pa ne da smo istočasno nardili user posted image !? hahauser posted image   enaka zgodba... jaz pravim da je moj PDP 100% 16.7., ginekologinja pa vztraja pri 21.7!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.6.2010 20:53:20   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Martinčka, jaz sem bila v prvi user posted image  ta čas na Pagu na počitnicah in je bilo vse o.k. kasneje je šla pa ena znanka in je tam rodila v 36. tednu. Saj ni problem tam rodit, problem je kasneje, ko ti izstavijo račun user posted image    user posted image . Pa sem zdej tud jaz mal bolj sigurašica ratala.

kenya a ne pokriva tega coris zavarovanje v tujini? mislim da!!?

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.6.2010 20:55:26   
gaber
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image

user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.7. 2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.7. 2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image  
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.7. 2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.7. 2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
 user posted image tix - 21 let/1 /Kr /
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

19.7.2010

soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.7. 2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.7. 2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.7. 2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje
user posted image   gaber- 30 let / Ljubljana
29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.7. 2010

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ ....OD TEGA user posted image IN   user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =     user posted image ŠT.FANTKOV=1

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=

Malo sem priredila seznam...pa naj mi oprostijo vse tiste ki niso dale podatkov o starosti, kraju...
Če pa katera manjka pa naj mi pove!!!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.6.2010 21:25:50   
soncekray

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Alma super. Seveda da bo tokrat vse ok. Optimizem je itak najboljse zdravilo. Drzi se, pa javi novicke.
Aja rok imam jaz po zdravnikovih izracunih 21.7, po mojih pa 16.7. Sam itak da mam jaz pravuser posted image

Jaz verjamem tebi na besedo, tako da še pred 21.7. pričakujem tukaj poročilo kako je bilo 16.7. v porodnišnici user posted image  user posted image

soncekray pa ne da smo istočasno nardili user posted image !? hahauser posted image   enaka zgodba... jaz pravim da je moj PDP 100% 16.7., ginekologinja pa vztraja pri 21.7!
soncekray pa ne da smo istočasno nardili !? haha   enaka zgodba... jaz pravim da je moj PDP 100% 16.7., ginekologinja pa vztraja pri 21.7!

Res al kaj? Hahauser posted image Mogoce nama pa res rata se rodit na isti dan. Jaz imam skoz obcutek da bo pred 21.7.user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.6.2010 21:41:04   
đanika
hojla

jaz se samo odštevam še 2 dni službe juppiiiii....

cebelica_ jaz sem si sprintala tele papirje http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp
čisto na koncu imaš obrazce dala v službi izpolnit za plačo in oddala 1.6.2010 vse skupaj in je rekla da bodo upoštevali kot da sem vložila 31.5 ker začnem s porodniško že 23.6 in če vložiš junija bi še morala prikazati junisko plačo, ki jo pa pri nas izplačujejo 28 v mesecu. Tako da so mi šli na roke ker sem malo pozno vložila ni bilo prolema.

upam da sem ti kaj pomagala

Morje mi letos ne bomo šli. user posted image  Zaradi gradnje hiške in ker bo doječek premajhen. Rodila bom vrjetno konec julija po mojih izračunih prvi teden avgusta. No bomo pa vsaj meli več prostora kmalu...user posted image  
Drugače pa bii jaz tudi šla še zdaj v Umag (SOL Garden Istra za mene najboljši hotel) super je blo in si res hitro v Sloveniji če te slučajno kaj prehiti.

Kaj pa me Celjanke tortice.... imamo še na dolgu sam kavo smo zadnjič pile user posted image
mogoče 23.6 takrat smo že vrjetno vse na porodniški????

lp

(odgovor članu gaber)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.6.2010 21:54:21   
DanijelaNeli
Kako smo jezni...ker nisem dobila enih normalnih sandalov za Neli..
Po celem Kopru,v trgovinah od A do Ž sam nek kič,Lelly kelly,Kitice,...

Da ne moreš dobit enih...
user posted image user posted image  
Bom šla jst kar do Trsta v Geox ali pa Kickers...
Ker kupuje ena kolegica tudi za svojega sina in bomo šle skupaj...

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.6.2010 21:59:52   
Fargesia
danijelaNeli, kaj pa kakšne tevice? k majo tok luštne zdej, pa še neka znižanja. http://www.teva-slo.si/

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.6.2010 8:24:58   
extra
Hali halo!!!

kako smo kej bodoče mamice?

Jaz sem v redu. Včerej sem imela spet pregled - CTG je ok, bejba se dobr drži, baje ima zdej že 2900. Juhu.

Imam pa že manj plodovnice in baje je poseljica že dozorela, tako, da imam kontrolo spet v četrtek in zna bit, da mi bodo mogl spožit porod. Kdaj pa ne vem, odvisno od stanja. No ja glavno, da smo že donošeni, pol pa kakorkoli.

PUnce ne preveč pretiravati z vožnjo. Maja je 10 dni prej rodila sodelavka, k je bla tisti dan v Celju (amapk vse ok), par dni nazaj pa ena kolegica, ki je šla en mesec pred rokom še svoje starše obistak v MB in jo je presenetilo. Tamavček ima dve kili in pol, vendar so ga dali v inkubator. NOčem vas stašiti, sam jaz sklepam, da je bilo prej zaradi dolge vožnje. Merkejte se!!!!

Jaz imam zdaj rajši krajše relacije. Drugače čas kar beži....še malo še malo pa bomo mamice, k smo si tako zelo želele kajne??!!!
Vreme nam je tudi naklonjeno. Ta zadn čas.

Lep dan v vse konce Slovenije!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.6.2010 8:25:24   
Joie
eely - jz sem tud bolj zajc! Sicer se je pri meni pri prvem porodu vse skup zavleklo na tri dni, ampak vseeno sem se odločila, da ne grem dlje kot do Novega grada na morje. Tako, da lahko grem v Izolo na pregled, če bi se slučajno slabo počutila (rodit še itak ne mislim user posted image ). Mi gremo naslednji vikend za en teden, sam tud še ne vem kam. Malo sem gledala Salinero v Strunjanu, pa Maestral v Novem gradu... Obvezno rabim male kamenčke al pa mivko na plaži - zaradi naše malike! Pa fajn bi bil še bazen, ker ne vem, če bo morje že tako toplo, da bo mala uživala not (soseda je bila včeraj v Porotorožu, pa ima voda samo 21 stopinj), no upam, da se v teh dneh še zagreje!

Danijela neli - tele na fotki so fenomalene! Če jih vidiš kje v Slo. mi javi!

Đanika - ja jz sem ful zato, da se še dobimo! Sploh preden nam Balem pobegne user posted image ! Sam 23. bomo pa mi še na morju... Kaj pa kakšen dan v naslednjem tednu?

Jz sem včeraj mela pregled - drugače vse oky, razen, da sem vedno bolj slabokrvna, tako da se priključujem klubu pitja železa!

O torbi za v P še ne razmišljam! Pri Hani sem vzela zraven kar kozmetični kovček z osnovnimi potrebščinami - vložke in mrežaste gatke pa itak dobiš tam. Pa tud lanolin, pleničke, ipd. Za maliko sem kupila en bombažni kompletek, spodaj bo body z dolgimi ali pa kratkimi rokavi, zokenčki, pa plenička in tanka odejca - to bo itak moj kasneje dostavil. Naslednji teden bom malo cotke prečekirala, bom vidla, mogoče jih pa res še pred morjem operem....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.6.2010 8:32:16   
nagaja28
Danijela, jaz sem tudi včeraj iskala sandale za našega mulota, pa res nobenih pametnih. meni se je pa ravno za punce zdelo ful izbire user posted image . jaz sem tudi gledala geoxke, pa nisem bla navdušena, ker se mi zdijo zelo trde. zame mora bit podplat mehak, da se ga lahko prepogne. čeprav imamo superge geox in smo zelo zadovoljni, nad sandali pa nisem bila navdušena. tako, da greva danes v mass in bomo ene zbrali. superfit ima take lahke in mehke, pa tudi v ene nike sandale sem se zagledala. sedaj sem šla pogledat tudi na mala maša.si, pa so mi tele rjave spodaj všeč, samo se mi ne da v center samo zaradi teh čeljev. bomo vidli. sem malo v dvomih ali kupit take, ki imajo samo paščke, ali take, ki imajo celo peto zadaj. kaj pravite tiste, ki že imate dvoletnike?

user posted image      user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.6.2010 8:37:30   
đanika
jutro

Joie jaz sem takoj za samo bi mi pasalo dopoldan mogoče ob 10h na jutranji kavici,  ker grem po tamalo v šolo ob 13h.

lp

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.6.2010 9:03:51   
Martinčka
Soncekray ja jaz točno vem kdaj sem imela ovulacijo in potem mi je tudi test pokazal plusek 6 dni pred predvideno M! tako da jaz sem ziher kdaj sem zanosila, sam ker ginekologinja gleda kdaj sem imela zadnjo M je pač PDP takšen kot je... bom danes še enkrat rekla pa bom vidla kaj bo rekla...  user posted image

celjanke mene tako pozno ne bo na srečanjne ker več ne bom upala sama vozit takšne razdalje... bom vozila še samo bolj na kratko... ker imam do celja cca 45min od svojega doma in raje ne bi oziroma bom vedela kako se bom počutila ko bom tako daleč pa sporočim ali pridem ali ne... sicer sem tudi jaz bolj za dopoldanske ureuser posted image

DanijelaNeli a nimate Geoxa v kopru? no meni so v geoxu full všeč eni viola čeveljci za otroke... jih imajo naše nečakinje in so res lepi...pa geox je itak super kvaliteta... še jaz čakam razprodajo da si jih grem kupituser posted image

drugače pa grem zdajle v MŠ in potem imam popoldan pregled pri gin. danes mi dela test za streptokok pa da vidimo koliko smo že težki.... me full zanima! popoldan pa imam še telovadbo oziroma kot oni temu rečejo "priprave za porod"... tako da je dan polno zabit!

extra meni pa vožnja z avtom takoooo paše... no če le jaz ne vozimuser posted image ... si tako fajn uštimam sedež in razkomotim in me potem vožnja tako nežno trese..mmm super! že komaj čakam vožnjo na krkuser posted image
drugi teden bi pa morala dobiti tudi voziček in posteljicouser posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.6.2010 9:10:07   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Danijela, jaz sem tudi včeraj iskala sandale za našega mulota, pa res nobenih pametnih. meni se je pa ravno za punce zdelo ful izbire user posted image . jaz sem tudi gledala geoxke, pa nisem bla navdušena, ker se mi zdijo zelo trde. zame mora bit podplat mehak, da se ga lahko prepogne. čeprav imamo superge geox in smo zelo zadovoljni, nad sandali pa nisem bila navdušena. tako, da greva danes v mass in bomo ene zbrali. superfit ima take lahke in mehke, pa tudi v ene nike sandale sem se zagledala. sedaj sem šla pogledat tudi na mala maša.si, pa so mi tele rjave spodaj všeč, samo se mi ne da v center samo zaradi teh čeljev. bomo vidli. sem malo v dvomih ali kupit take, ki imajo samo paščke, ali take, ki imajo celo peto zadaj. kaj pravite tiste, ki že imate dvoletnike?

user posted image      user posted image

Mi imamo za 2,8l starega Nika geox odprte zadaj ala teva...so super...ima ene superfit kot sandali in ene teva spodaj so slike:
Geox
document.write(''); (function() { var current_image; var levels = [null, "2x","3x","4x"]; var tiles = { "2x": null, "3x": {'x':2, 'y':2}, "4x": {'x':3, 'y':3} }; var current_level = 0; // Build a Hash of all the images and image metadata var images = $H({ 'p': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-p.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-p.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '1': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-1.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-1.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '2': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-2.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-2.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '3': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-3.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-3.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '4': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-4.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-4.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '5': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-5.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-5.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '6': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-6.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-6.jpg?', {'id': 'current-image'}) }, '7': { 'hires': false, 'normal': 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-7.jpg', 'element': ImageCache.fetch('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-7.jpg?', {'id': 'current-image'}) } }); // Copy the source images for zoom to avoid flicker. ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-p.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-p.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-1.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-1.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-2.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-2.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-3.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-3.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-4.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-4.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-5.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-5.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-6.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-6.jpg?-magnify'); ImageCache.copy_url('http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-7.jpg?', 'http://www.zappos.com/images/750/7501879/10280-821538-7.jpg?-magnify'); window.addEvent("domready", function() { // For each image setup a hover event that calls showImage() var close = new Element('a', {'href': '', 'text': 'close'}); close.addEvent('click', function(e) {e.preventDefault(); window.close()}); document.getElement('h1').grab(close); var i = 1; images.each(function(value, key) { var link = new Element("a", {'href': '', 'text': key, 'id': 'select-' + key, 'class': 'view-button view' + i}); link.addEvent('click', function(e) {e.preventDefault()}); link.addEvent('mouseover', function(e) { e.preventDefault(); clear_zoom(true); showImage(key); }); $('views').grab(link); i++; }); $(document.html).addEvent('mousemove', function(e) { if ($('zoom-window')) $('zoom-window').setStyle('display', 'none'); }); // Show the first image by default. showImage('p'); }); function showImage(key) { if (current_image == key) return; current_image = key; var image = images[key]; // Clear out old data. Using child.destroy to avoid memory leaks $('zoom-control').getChildren().each(function(child) {child.destroy()}); $('image').empty(); //Grab new image $('image').grab(image.element); if (image.hires) { $('zoom-control').set('text', 'Magnification: '); levels.each(function(level, i) { if (level) { var el = new Element("a", {'href': '', 'class': 'level ' + level, 'text': level}); el.addEvent('click', function(e) { e.preventDefault(); this.blur(); current_level = i; if (!this.hasClass('current')) zoom(level, image); else clear_zoom(true); }); $('zoom-control').grab(el); } }); $('zoom-control').grab(new Element('span', {'text': '(or click image to magnify)'})); document.getElement('#image img').addEvent('mousedown', function(e) { var im = next_zoom(image); if (im) im.move(e.page.x, e.page.y); return false; }); } else { $('zoom-control').set('text', ''); } } function zoom(size, image, coords) { clear_zoom(); var current = document.getElement('.' + size); if (current) current.addClass('current'); return new ImageMagnify($('current-image'), image[size], size.toInt(), true, tiles[size]); } function next_zoom(image) { current_level++; if (levels[current_level]) return zoom(levels[current_level], image); else clear_zoom(true); } function clear_zoom(reset_level) { if (reset_level) current_level = 0; $$('.level').removeClass('current'); if ($('zoom-window')) $('zoom-window').destroy(); } })();
Teva
user posted image
Superfit

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.6.2010 9:11:08   
anajrim
Sorry vidim da se je mojemu rač totalno zmešalo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.6.2010 9:23:43   
balem
Oj celjanke, res kaj pa naslednji tedn? Sam ne 15. ker začneva z MŠ, ja vem ful sma pozna, sam ko prej  ni šlo user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
8.6.2010 9:55:07   
soncekray
Jutro punceuser posted image

Upam, da ste fajn spale. Jaz sem spala brez prebujanja in je prav pasalouser posted image

Drugac me pa ful kriz boli. No, boli me ko stojim. Recimo ce kuham al pa obesam perilo.. Sam kaj ce ne morem mirovat. Pol pa hodim pocivat ko neka oma.

Zdaj grem se z kuzijem ven, pol skuhat, pop imam pa 5 ur francoscine. Kak bom sedela mi tud ni cist jasno. Bom probala.

Martincka jaz tud vem kdaj sem imela ovulacijouser posted image Hehe, kak smo smesneuser posted image Vse nastudirane u nulo. haha

Lep dan vsem.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.6.2010 10:04:21   
pupika
Ojla mamice.

Še malo pa bomo cartale, res hitro mineva čas.

Glede sandalov, mi imamo ene superfitke, ki so zelo malo odprte, sedaj pa iščem nikice prav sandale, ki jih je že lani imel in so proti ostalim sandalom res mehke, jaz najprej v trgovini prepognem podplat in če so trde, pri nas odpadejo. Ker naš mali se je kar navadil na mehke, ker smo mu vedno superfitke kupovali, potem sem pa enkrat kupila copate od cicibana, pa so romale v smeti, skoraj nenošene, ker jih ni hotel nositi.Saj ni čudno če pa so trde ko kamen.

Punce kaj imate že vse prištimano za user posted image , jaz se bom sedaj spravila malo likat, pa včeraj smo nabavili lupinico maxi-cosi cabriofix, pa še voziček je potrebno oprat in posteljico privlečt iz mansarde in jo sestavit. Je včeraj mož rekel, da sedaj mpa mora hitro vse narest, če hoče da je vse narejeno pred našo pupiko, sedaj dela mizo in dve klopci za zunaj pred igralami, potem pa bomo počasi še ograjo dali narest okrog hiše, da bomo malo bolj mirni . Kaj ste že odprle tiste ki imate možnost sezono kopanja, pri nas Gal vsem reče, da bo takrat dobil dojenčka ko se bo on lahko kopal zunaj.

Imena že imate fiksna, pri nas bo po vsej verjetnosti Gaja.

Lepo bodite in pazite nase in na user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.6.2010 10:04:35   
DanijelaNeli
Jutro...

Jaz sem glih kar pri kaviciuser posted image in piškotih,pol pa se lotim kaj delat...

Joie...tiste Geox-ke,katere sem zalepila na prejšnji post so mi fenomenalne...Ampak niso na našem tržišču.user posted image
Martinčka...seveda imamo Geox tudi v Kopru ampak je katastrofa od trgovine.Nekaj parov navzkriž+nabita cena in to je to...
Če se gre kupit Geox,naj si bo obutev ali oblačila se gre v Trst.JSt sm itak tik tak dol čez,še bljižje pa so Opčine-kjer je trgovina Ariba-Ariba kjer imajo tudi od Ado Ž.-Tam sem moji kupila Primigi čevlje,so pa tudi te class no.1.
http://www.arribacalzature.it/

Včeraj sem vprašala za tisti pralni prašek-poseben za user posted image ,...in ga ne dobiš več.Takrat je bil v Arielu.

Extra...drži se...še malo...

Nič,grem jaz v napad za mravljami...spet so se naselile po dnevni....user posted image  Zgleda,da bolj čisto kot imaš,tam grejo...user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.6.2010 10:17:21   
đanika
 Balem kako maš ti šolo vsak dan naslednji teden?

Povej en dan ko je nimaš meni tudi paše po 15.6. Mogoče sreda 16.6.2010 ob 10h lokacija poznana user posted image

Jaz se pa prav fino počutim res ni kaj upam, da bo dolgo tak tudi krčev v nogah ni več in križ nič ne boli zatekanja ni res pa je da mi paše da hodim sem veliko zunaj s svojim kužkom in našo tamalo oz taveliko se bom počasi morala navadit, da ni več tamala. Mi pa zvečer ne paše sedeti na sedežni to pa me moj čudno gleda ko stojim zraven televizije. user posted image  Itak ni časa za tv ko je treba vse poštimat zvečer, ker me čez dan ni doma..no sej še samo jutri pol pa bo fino.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.6.2010 10:36:07   
mišu
oj user posted image

vreme je pa res čudovito user posted image . za vikend napovedujejo do 38˙.
mela sem pregled v četrtek, ni delal uz. pritisk sem mela 160/110. ćez 2 uri 140/100. nič ni kompliciral. sem mislila, da me kje spet pošlje v bolnico. tisti dan je bilo vreme katastrofalno. taki pritisk je bil. mama moja je tud mela visokega takrat. na mene ful vpliva sprememba vremena. drugače pa nič kaj posebnega ni rekel. čez 3 tedne spet nazaj. takrat bom v 35.tednu. ne vem če se bom jaz dočakala PDP. pritisk mi nagaja, noge mam že 2 dni kak slon,....

na morje letos ne gremo. sva spomladi kupila starejšo hišo in jo renovirava. ta mesec se še misliva vselit. ta vikend pridejo malarji. pol pa sestavljanje pohištva, selitev,...... bo kar pestro user posted image .

vozička še nimava, za bolnico še tud nimam pripravljeno,.... se ne sekiram, bo že.

kje se da kupit poceni prevleke za posteljnino? 80e mi je preveč..... pa obrobo bi rabila.....

uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.6.2010 11:02:55   
pa&ga
Živjouser posted image !

Da se še jaz malo javim.

Včeraj sem imela UZ. Lega še vedno ni prava - spet medenična. Tehtamo 2020g.

Voda se mi je uredila. Hvala k... Hemoglobin in pritisk imam tudi ok. Teža pa je +7,5kg - zadovoljivo.

Noge mi malo zatekajo, ampak ni hudo. Drugače pa sem kar polna energije.

Bolniško imam do porodniške.

Čez 3 tedne imam kontrolo. Če se mi ne obrne, sledi obrat. Upam, da se mi obrne.

Lepo se imejte in fino plavajte, tiste, ki greste na morje. Mi bomo verjetno šli sredi septembra. Upam.

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
8.6.2010 11:42:16   
Srčekgirll
Ojla!

Kako ste kaj danes? Jst sm bolna. Napadla me je nekakšna trebušna viroza. Včeraj sm pojedla edino zajterk in pol popoldne sm bila čist boga, bruhalauser posted image , tko da nism mogla nč jest pila sm bl malo, sm se prisilila (rmanov čaj). Me je pa tko bolelo v želodcu da sm komaj ležala. Danes sm še švoh, a upam da bo bolje. Jedla sm bl malo k enostavno ne morem.
Upam, da ste ostale ok in da ne bo še kera staknila viroze.
Včeraj sm si prpravila za v porodnišnico in za user posted image za domov (ena skrb manj).
Zdej pa bom še malo počivlala.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.6.2010 11:55:50   
Joie
Celjanke - men je čisto vseeno kdaj in kje, tako, da ve določite! Če bo sreda - super - bom sproti šla še papirje na CSD uredit! Se nam bo še kaka nova pridružila???
Vožnja tud meni ne dela problema, tud prvič sem se še par dni pred porodom vozila okoli.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?