|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
10.6.2010 10:13:10   
Martinčka
šipek potem sva midve na istem ker bo naša tudi tako nekako težkauser posted image ... jaz kar planiram 3800 na koncu!

jaz sem se odločila da si grem za v P kupit crockse ker jih tako rabim za okoli hiše... v copatih mi je zoprno po bolnici hodit ker so kopalnice kdaj mokre po tleh in se mi vse kar gravžauser posted image

drugače pa da napišem kaj imam zdaj jaz napisano za v P:

• pripomočki za osebno higieno (zobna ščetka, pasta, glavnik, gumice, šampon, vlažilna krema (za olje mi bo prevroče), maskara, robčki)
  • paket vložkov VIR
  • 5kom mrežastih hlačk
  • natikači
  • nogavičke za porod
  • komplet za odvzem matičnih celic
  • modrček za dojenje in blazinice
  • bepanthen ali lanolin
  • duda in rokavičke za dojenčka (če bodo slučajno dolgi nohtki da se mi cela ne popraska še preden jo pridejo prvi obiski pogledatuser posted image )
  • steznik za po porodu (sanolabor -17eur)
  • steklenica vode in krekerji za grickat (če rodim v takšni uri da je do naslednjega obroka še daleč)
  • polnilec za telefon
  • fotoaparat
  • osebni dokumenti (materinska knjižica, zdravstvena, osebna)

torbo za dojenčka bo pa prinesel drugi dan moj dragi...

to je to... naj še katera kaj dopiše če sem kaj pozabila...

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.6.2010 10:29:56   
Špelka
Živjo, čveke!¨

NAjprej čestitam vsem za uspešno opravljene preglede! JAz ga imam v ponedeljek! KOmaj čakam! Sem pa bila prejšnji četrtek in petek vb bolnici, ker se mi je zaradi kašlja (bronhitis) vnela mišica med rebri in me je bolelo kot user posted image ! No, naredili se mi tudi UZ in CTG - vse okej, mali-a je bil pred točno enim tednom težek okoli 2.250 g. user posted image

Drugače sem zdaj malo boljše - tako s to bolečino, kot kašljem. Je3 pa zakuhala še mala princeska, tako da smo že 2 noči bolj slabo spali. Upajmo, da se pozdravi do prihoda user posted image .

KAko ste ostale s kolki? Mene kolki čez dan takooo bolijo, da včasih komaj zaštartqam in sedečega položaja. Se sama sebi zdim kot stara mama.

MArtinčka - super za seznam. Mislim, da si napisala vse, mogoče bi jaz dodala še kakšno sterilizirano dudico, čeprav jo lahko prinese dragi naknadno. user posted image  Se mi zdi, da je vse. user posted image No, jaz bom vzela s sabo še svoji dve spalni srajčki, ker v unih togih vrečah v P jaz sploh spati ne morem.

Ko gledam vaše/naše tickerje se mi vse bolj dozdeva, da se bližamo cilni črti. Ene prej, druge kasneje. Extra, Kiwa... so že zelooo daleč! Tako da - če bo katera v prihodnjih dneh romala v P - želim ji čim manj boleč in hiter porod ter seveda zdravega user posted image ! Ja, se mi zdi, da se bo najkasneje v 2 tednih tukaj že začelo dogajat in mene kar stiiiiskaaaaa! user posted image

Lepo bodite! Bye

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.6.2010 11:11:35   
DanijelaNeli
Katera ima izkušnje oz. je slišala kaj o tem poporodnem stezniku?
Meni je moja mama po 1. porodu vedno ponavljala naj si ga dam,ker mi je ostalo ful trebuha.In je nisem poslušala....No,dobro meni je pol trebuh tudi sam šel dol...

Tiste prve dni po porodu,ko si v porodnišnici je še tako smešno,ker si od prej navajen nosečniškega trebuha in imaš drugačne gibe,...ko se še velikokrat primeš-pobožaš po trebuhu kot bi bila še vedno noseča.user posted image
Lep občutek....a pol že začneš pogrešat trebuh.Pa četudi ga bomo kmalu-kmalu site (štufe). 

Glede Crocsov...jaz si jih bom tudi vzela v P.,ker se mi zdijo najbolj primerni...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 10.6.2010 11:12:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.6.2010 11:21:23   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Katera ima izkušnje oz. je slišala kaj o tem poporodnem stezniku?
Meni je moja mama po 1. porodu vedno ponavljala naj si ga dam,ker mi je ostalo ful trebuha.In je nisem poslušala....No,dobro meni je pol trebuh tudi sam šel dol...

Po pravici povedano sem jaz prej, pri Martinčkinem postu, prvič sploh pomislila na steznik!

Glede Crocsov...jaz si jih bom tudi vzela v P.,ker se mi zdijo najbolj primerni...

Jaz sem si kupila japonke crocs, tko da jih lahko obujem tudi če sem zatečena pa še zlo so udobni! Tko da bom kar te vzela v P in potem bom tudi v njih šla domov!

Pikica5 kako pa to da boš imela CR? A se ti user posted image  še ni obrnu?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.6.2010 11:33:59   
anajrim
Hej pupe!

Končno ste kaj napisale...se mi zdi da nas tole vreme oddaljuje...in prav je tako...je treba skoristit...

jaz pa kuham sataraš!!! Njam in pa seveda sveža slota z vrta...mljask

bje

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.6.2010 12:44:46   
naja7
Vreme je res perfektno, samo meni se zdi da mi je orng prevroče, tudi ko samo sedim in ne delam nič se potim kot pujsek...

Poporodni steznik ali pas , ne vem kako se mo reče. To služi čemu? Zmanšanju trebuha ali čemu drugemo, kje pa se ga da nabavit?

pri nas bo danes kar pečen krompir in zelena solata.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
10.6.2010 13:01:06   
eelyy
Evo en pozdravček še iz moje strani.Sem bla danes na pregledu in je vse videti vredu (na glavo je še vedno obrnjen)plodovne vode je dosti...drugače pa meni G. ne meri teže ker je baje potrebno plačati ta pregled je pa rekla,če bi blo videti kaj narobe da bi potem zmerla..drugače pri nas meri S/F in baje že stem vidi če je vse ok. in je baje naka mera sam nikoli nič nepove

Jutri grem na csd po te vloge za očetovski in za porodniško..kaj ste se vi odločle glede paketka(mi bomo kar denar vzeli,ker mam itak tok stvari od malega in bom dokupla samo previjalno pa kakšne dudike,flaske in bodije kr. rokavov,uložence,fiziološko to je pa to,pa potem sproti če bom še kej rabla nujnega sam pomoje mam že vse,pretiravt pa spet ni treba....kot sem s prvim otrokom ker misliš da ti skos kej manjka in da bo premalu.Sam se moram spravt v trgovino upam da moj pride kej prej v soboto iz službe da bova šla v leclerka mal nabavit pa v beby centra.

Jah pa to torbo bom danes zvečer za v porodnišnico pripravla da bom mela vse poštiman(dobila sem nalog za rešilca in napotnico za v porodnišnico?)glede natikač bom ene vzela čist tko da mi nebo prevroče v njih.
nč lepo se mejte mi zdej pride kolegica tko da bova mal kofetkale na balkonu.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
10.6.2010 13:11:03   
Martinčka
steznik ali poporodne hlačke - ja meni ga je priporočala moja mami... ker včasih, rees včaaasih so se ženske povijale cele od bokov do oprsja z elastičnimi trakovi da so tudi kosti šle na prvotno pozicijo ne samo trebuh... pri teh hlačkah/stezniku gre pa samo zato da koži nudi oporo da se lažje vrne v prvotno stanje... vsekakor zaradi tega kar ne izgubiš trebuha ker zato bo treba pa še kakšen trebušnjak zravenuser posted image  

drugače pa sem gledala poporodne hlačke ali po domače hlače ki stisnejo trebuh v Triuphu in stanejo 38 eur.. v pikapolonici mislim da 29 eur... in ker ne rabiš seveda samo enih spodnjic je strošek lahko precejšen... zato sem jaz kupila steznik v Sanolaborju za 17 eur in ga lahko imam zraven svojih hlačk...

zdajle sem šla v Takko- prvič v življenju in si kupila tri oblekice... http://www.takko-fashion.com/sl/blaetterprospekte/p_003/index.html 
ta oblekica ki je 9,9 eur v katalogu bela... se zaveže okoli vratu, od oprsja dol je pa fajn na ven... tako da jaz sem jo probala kar na svoj trebušček in zgleda super... potem ko pa ne bo trebuščka bo pa še boljeuser posted image ... no kakorkoli iskala sem nekaj ugodnega ki mi bo prišlo prav poleti za dojenje in sem našla to varianto! meni se dopade, kljub temu da je sicer moja garderoba sama Mura ali Jones ali NaraCamichiuser posted image ..haha... zdaj sem bolj ekonomična ko iščem oblačila za dojenjeuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
10.6.2010 14:49:16   
Kat09
Ojla punce,

pa smo le dočakale poletne dni in lahko začnemo jamrati nad vročino, juhej. user posted image

Jaz sem dobila posteljico in previjalno mizico, ki je super!! http://www.chebeltza.com/oprema/previjalna_miza.html - samo da ima moja še krilca na obeh straneh in je zgoraj zelena, pa še za ročaje ima kuščarje, hihi. So pa predali zelo lepo vodljivi in globoki!! Ful vesela...sem že začela zlagati notri stvari.

Imam še ful drobnarij za nabaviti, ampak to sem rekla, da bom vsakič malo.

Glede zatekanja nog...hja ni druge kot počitek....takrat pa daj noge v luft, meni najbolj pomaga kakšne 10 min jih navpično držati, npr. ob steni. Pa kakšen tuš.
Tudi mene že sramne kosti bolijo pa hodim potem kot slonček. user posted image

Jutri gremo pa na kras, na osmico, jupi. No, sicer pršut in vinček odpadeta, ampak super bosta tudi okolje in dobra družba.

Aja, prejšnjo soboto sem bila potem na prijateljičini poroki. Sicer nisem bila priča, sem ob zadnjih dogodkih to raje skenslala. Je bil pa super vreme tako da smo se super imeli in sem zdržala cel dan le z enim krajšim počitkom.

Kje je pa pilotina kaj?

Punce, hvala vsem za podporo in dobre želje!! Zlate ste.

Nagaja28...fantastično glede cist!!user posted image

Srečanje v LJ...meni je drug teden načeloma ok in vseeno kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4509
10.6.2010 15:22:35   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09
Jaz sem dobila posteljico in previjalno mizico, ki je super!! http://www.chebeltza.com/oprema/previjalna_miza.html - samo da ima moja še krilca na obeh straneh in je zgoraj zelena, pa še za ročaje ima kuščarje, hihi. So pa predali zelo lepo vodljivi in globoki!! Lepa,lepa...

Imam še ful drobnarij za nabaviti, ampak to sem rekla, da bom vsakič malo.Se strinjam...drobnarije po malo..

Jutri gremo pa na kras, na osmico, jupi. No, sicer pršut in vinček odpadeta, ampak super bosta tudi okolje in dobra družba.Ma lahko poješ kakšno feto pršutka,dcl terana pa za kri...železo!
Jaz bom začela zdaj piti železo,zaradi poroda in poporodne utrujenosti...pomaga.

No,pa smo malo počivale z Neli..brez spanja,a vendar pride dobrodošlo tudi ležanje.Po dolgem času sem z Angel Soundsom poslušala user posted image user posted image ....

Zdaj perem še tetra plenice,tako da bom jutri speglala in naredila s povijalnimi plenicami tiste pakete,da imaš vedno pri roki pripravljeno za previt in ti ne rabi ničesar zlagat tik pred previjanjem.

Prejle smo bile za posladek po kosilu povabljenje k sosedu na sveže user posted image  na žaru.
Še se je spomnil,da moramo user posted image  uživat veliko Omega 3 m.k. user posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.6.2010 18:30:48   
pupika
Martinčka in šipek, se pridružujem vama. Tudi oja mala pupika bo imela okrog 3800kg, ker je imela že v 33 tednu 2600kg in sem morala zaradi tega it na test za sladkorno z glukozo. Tudi Gal je imel ob porodu okoli 3800kg in so mi pravili da lahko zaradi tega, ker je pač malo večji in težji prej rodim, pa nisem.

O poporodne stezniku jaz iz prve nosečnosti nimam nobenih izkušenj, sem pa kar dolgo časa rabila, da se je trebuh vrnil v prvotno obliko kako leto dni je trajalo, še po pol letu se imela trebuh kot da bi bila v 4 ali 5 mesecu noseča. Tak, da je to kar dobra stvar.

Martinčka full lepa oblekica. Tudi jaz sem zadnje čase kar nekaj stvari kupila v Takko-tu, nekatere stvari imajo zelo lepe.Jaz pa iščem eno dolgo kiklo. Sem zadnjič eno probala, pa sem s trebuhom kot ciganka.

Glede zatekanja nog, že trkam, ker tokrat nič ne zatekam, kljub vročini, pri Galu sem kar veliko zatekala, tokrat pa upam, da tako ostane. Le sramne kosti me  bolijo in ko vstanem, hodim kot babica, kot da ne morem hodit.

Pri nas pa smo imeli včeraj obisk kače, in sem kar lepo zacvilila in Gala zgrabila, sedaj me je kar malo strrah kač, in se je hotela it hladit pod kamne, sem si rekla, da moram tiste kamne odstranit, pa ravno lani sva z Galom nekaj lepega zazidala iz kamnov, ampak kač me je pa groza, še dobro, da ni Gal ali jaz stopil na njo.

Lepo bodite in uživajte te dni v vročini.

Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.6.2010 19:13:04   
pilotina
joj kr nerodno mi je, ker se  že tako dolgo nisem oglasila user posted image ...uživam na polno v lepem vremenu in naravi...sedaj, ko je nevarnost prezgodnjega poroda mimo in  mi ni več potrebno toliko ležati, res izkoristim vsak trenutek, da sem odzuni

nič vas nisem brala, bom pa morala malo nazaj pokukati, da bom na tekočem user posted image
sicer pa upam, da ste vse ok user posted image

DanijelaNeli, Kat09...evo me sem tu

DanijelaNeli...sva kupila concorda neo, modre barve in sva ful navdušena...oprala sem prevleke lupinice in košare in ju ravnokar nazaj sestavljam...nama se zdi ta voziček res super, bom pa poročala, ko ga bova imela nekaj časa v uporabi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.6.2010 20:14:31   
anajrim
Ojla!

Jaz sem ravno iz pregleda in sem super zadovoljna...v torek imam že CTG... komaj čakam...vse je ok, le slanega se je treba izogibat...zaradi zatekanja...user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa bašem s češnjami!!!

LJUBLJANČANKE SE DOBIMO V ČETRTEK ALI KAJ!!! KDO JE ZA???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.6.2010 20:14:42   
nagaja28
ja punce, zdaj smo pa res že skoraj pri koncu. jaz kar čutim, da bo zdaj zdaj ena rodila. no, vsem želim en lahek porod, pa da nas in naše malčke vročina čim manj namuči user posted image .

jaz sem si pa danes po zeloooooo dolgem času spet nalakirala nohteuser posted image , zdaj grem pa moža osrečit z novico, da mi bo zdaj vsak dan masiral presredek user posted image  user posted image  user posted image
pa malo se moram spravit kegljeve vaje delat, da ne bom ko ena stara mama po porodu ves čas puščala user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.6.2010 20:38:05   
DanijelaNeli
Ooo Welcome Pilotina!

Superca,da si zadovoljna z vozičkom....

Takole pa gre dan počasi h koncu...Bili smo do mal prej zunaj...Zdaj sem ta malo na hitrco stuširala...še dam sušit tetra plenice,da se lepo posušijo čez noč...ker nočem,da jih sonce porumeni in izsuši...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.6.2010 20:44:29   
.tojeto.
Pozdravček.
Martinčka: kaj pomeni nogavičke za porod user posted image . Seznam je pa super. Jaz bi morda dodala le plavalni obroč, če bomo slučajno šivane. Pa jaz sem mislila eno čisto majhno igračkico kupit, da mu jo dam v posteljico - tako za srečo. user posted image

Drugače pa standard: malo mi zatekajo noge, ni prevelike krize. Bolj kot noge me mučijo roke. Zjutraj porabim enih deset minut, da lahko pokrčim prste, pa kar naprej imam ene mravljince, ampak to naj bi bilo vse normalno, čez en mesec bo vse minilo user posted image .

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.6.2010 21:39:19   
DanijelaNeli
Nisem pa prav nič zadovoljna s Tosama tetra plenicami...prejle ko sem jih dajala sušit sem prišla do tega mišljenja...bomo vidli kako se bodo obnesle pri previjanju...
Ena mamica jih tudi kritizira,pa glih pri previjanju...
Ene bodo ja prave...zdaj imam od štirih proizvajlcev...

Jaz si delam mini večerjo...veliko skledo solate...zadnje dneve mi paše jest  zvečer takšne in drugačne solate...

Pol še pod tuš in spat... Ta mala pa je zaspala kar na kavču...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 10.6.2010 21:40:43 >

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.6.2010 21:41:23   
anajrim
 Dani - Zakaj nisi zadovvoljna s tosama plenicami??? Jaz sem pa ful zadovoljna!

Danes sem si kupila čaj iz malinovih listov za mehčanje materničnega vratu...upam da bo za pit...katera v e koliko se ga lahko na dan popije???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.6.2010 22:32:00   
DanijelaNeli
Ma nevem...tako na videz.
Sej ne rečem,da bodo slabe...Bomo videli,ko bomo povijali male štručke...

Aja,jaz sem si ga mislila nabavit...samo nevem še katerega.Iz Sanolaborja bom probala,itak morem it po ene zložence za umivanje user posted image .
Čaj za dojenje tudi...ampak morem najt enega dobrega...ker že v 1.user posted image sem jih probala veliko in so mi bili vsi fujuser posted image user posted image ...po okusu,mislim.
Sem mislila,da bi si nabavila čaj od patra Ašiča.

Grem jaz v ninčule...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
11.6.2010 8:22:11   
soncekray
Eno mogoce malo cudno vprasanje. O kaksnem povijanju z tosaminimi plenicami se pogovarjate?

Neposredna povezava do sporočila: 4520
11.6.2010 10:08:58   
mišu
Oj user posted image

Mam eno vprašanje. Sem v 33.tednu in že par dni mi otrdeva trebuh. To naj bi bli ti lažni popadki? Dogaja se mi večkrat na dan... Ni ves trebuh trd, samo ponekod. Lahko bi to bil user posted image ? Da bi se tak obrnil, pa v bistvu njega tipam? Včeraj mi je bilo tak smešno,..... Desno od popka je bunka stala ven.... Kot da bi rit ven tiščal user posted image . Čez kakih 10min je izginilo..... Tak da res ne vem, če so zdaj lažni popadki ali se pa moj user posted image čudno nastavi, pa njega tipam,..... Lahko pa je oboje,.... Malo otrdevanje, malo pa user posted image ,.....

Moj pritisk je ok, otekanje nog pa ne. Mam že 4 dni zaporedoma otečene noge. Čez noč se mi umiri, čez dan pa.....

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
11.6.2010 10:32:56   
Martinčka
mišu ta bunka in trdota je tvoj user posted image ... jaz imam takšne komedije vsaj 10x na dan... se tako ven izboči da ljudje ne morejo verjet ko vidijo... sem tudi full poslikala trebušček v teh smešnih izboklinah ker se bo zanimivo spominjat tega! se mi dvigne desna ali leva stran trebuščka tudi za več kot 5 cm... se full vidi in je prav hecno!user posted image

DanijelaNeli nam so rekli v materinski šoli da naj si kupimo v Mullerju čaj za dojenje ki je iz različnih zelišč in si za okus same dodamo zraven malo šipka da ga lažje pijemo... !?

anajrim hvala da si me spolnila na ta čaj... sem čisto pozabila!!! čeprav dvomim v njegovo delovanje ampak ker je itak treba nekaj piti pač ni nič narobe če pijemo ta čaj in upamo na kakšen učinek, a ne?user posted image

.tojeto. nogavičke za porod: tako sem napisala da bom vzela nogavičke zraven, ker so mi do zdaj vse rekle da jih je med porodom zeblo v stopala!? pa da ne bi katera mislila da bom v tej vročini v bolnici nosila nogavice sem kar natančno opredelila da jih bom imela za poroduser posted image

nagaja28 jaz delam keglove že dve leti kadar se pač spolnim in se mi zdi da bo porod vseeno naredil spodaj takšno zmedo da bo enako kot če jih nisem nikoli delala!

pilotina user posted image  za voziček... meni je tudi ta modra všeč! moder in oranžen.. ampak moder je meni lepši, sva ga tudi midva gledala!

danes je pred nami en peklensko vroč dan tako da ne pozabite počivati in piti!!!! uživajte v vikendu, tak vem da bomo zaradi lepega vremena čez vikend bolj malo aktivne tu goruser posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
11.6.2010 10:48:40   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Eno mogoce malo cudno vprasanje. O kaksnem povijanju z tosaminimi plenicami se pogovarjate?

Tiste tetra plenice,katere zložiš-zviješ dve in podstaviš na povijalno plenico s trakovi...

MARTINČKA...ja,sej teh čajev imaš mali milijon..pač se odločiš sama kateri ti bolj odgovarja.
Joj,se ne smem niti spomniti na tiste lekarniške-Obalne lekarne-slabiiiii....

Res je že vroče...pa sem prišla domov mal prej,ker sem imela ta malo za peljat v vrtec in it po enih opravkih...Spila sem že liter vode...In še nas bo žejalo danes..
Grem vseeno peglat...da ne bom gledala kupa cunj med vikendom...

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
11.6.2010 10:57:57   
.tojeto.
Aha Martinčka, sedaj pa razumem. Sem tudi jaz bolj zmrznjene sorte, tako da jih bom za vsak slučaj dodala - hvala za idejo. No, če bo pa slučajno takšen dan kot danes, jih pa verjetno ne bomo potrebovale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4524
11.6.2010 11:17:01   
nagaja28
ja, to z nogavicami je res. v porodnih imajo tako klimo 'nažgano', da je groza. prvič sem rodila septembra in ravno nekaj dni nazaj je temperatura padla iz 25 na 15 stopinj, v porodnišnici so pa še vedno imeli klimo, tako, da me je zeblo kot...so rekli, da je po celi stavbi avtomatsko in da ne morejo izklopit user posted image . no sej, potem, ko pride glavno, nam bo tako ali tako vroče, samo ne vem, kako se otrok počuti, če pride iz 37 stopinj ven na 20.

jaz tudi ne verjamem ravno raznim čajem in podobnim. tako, kot je zadnjič ena rekla, da je pila čaj, skakala, hodila po stopnicah, pa je še vseeno čez rok rodila. tudi dienatal gelu ginekologi niso ravno naklonjeni. da naj bi bila to spet ena tržna poteza, čeprav sem slišala pozitivna mnenja babic.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?