|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
9.6.2010 11:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kockica09

punce rabin na hitro odgovor, za 3D kje ste bile, namreč sem v oklevala do sedaj ali bi šla ali ne in sem se odločila da bi šla. klicala sem v Po vendar je vse zasedeno, kje v lj to delajo?

hvala za hitre odgovore

V Slovenj Gradcu.

(odgovor članu kockica09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.6.2010 11:57:20   
tpmc
Ja gaby čestitam za peto obletnico :)

joj midva z mojim sva šele čudna, smešna, nerodna. Osem let sva se spravljala skupaj, pa ja pa ne, pa ja pa ne.... in zdaj sva končno skupaj. Zdaj ko gledava za nazaj se zdima tako nora drug drugemu, ker sva kljub temu, da sva celi čas vedela da je to to odlašala. No ja, jaz sem bla stara 15 takrat ko sva začela,.. ampak je vrjetno njega to bolj motilo kot mene. Ja tud jaz mislim da imam redko obliko ljubezni z dragim- o vsem se lahko pogovarjama, lep je, pameten, odličen v seksu user posted image .. skratka res tak kot bi si zamišljala popolno osebo. Škoda tolkih let ampak hvala bogu da sva zdaj združena za zmeraj.

Jutri me čaka pomemben izpit na faksu, bljah. Jaz pa študiram o vsem drugem :) sem imela danes seminarsko - predstaviti smo morali en izdelek in sem predstavljala ot.vozičke :) prof. mi je dal kr 10 :) ampak ja, še zdaleč ni to končna ocena. Blagor enim ko mate že to za seboj, al pa ste še bolj pridne- mag.,dr.

Torej,.. ene ste že, ene še bomo.. ampak zadnje trimesečje je pred vrati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.6.2010 12:30:19   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: kockica09

punce rabin na hitro odgovor, za 3D kje ste bile, namreč sem v oklevala do sedaj ali bi šla ali ne in sem se odločila da bi šla. klicala sem v Po vendar je vse zasedeno, kje v lj to delajo?

hvala za hitre odgovore

Domžale, dr. Strahova.

www.strah.si

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.6.2010 12:40:45   
janjja
No evo mene po dolgem času,
včeraj me je možek moral pod nujno peljat v porodnišnico, ker sem zjutraj dobila popadke (27t),user posted image trajali so 3 ure in bili kar močni, potem se je hvalabogu umirilo in so me poslali domov...
Sem čisto prestrašena in upam da bo sedaj vredu za nekaj časa - še nekaj časa, vsaj do 35 t naj počakauser posted image

Drugače pa je z otrokom vse bp in nisem odprta.user posted image

Je pa user posted image , ker še vam nisem povedala, v petek 11.6 pa spet kontrola.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.6.2010 12:41:30   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

khurde, sem prebrala pod temo "dojenček brez pleničk" ali nekaj podobnega, kar mi je Božička09 dala link in vi ste bili zelo hitro brez, vidim. upam, da bom tudi jaz tako močna, da bom lahko čim prej to sprobala, no, vsaj kakanje, da potem res ni nekih izgovorov glede plenic. sicer pa ja, sem vidla, da so podlogice kot wc papir, bomo imeli tudi to, da ne bo "strganja" kakcov user posted image  midva bova kupila sušilca, tako da to ne bo panike. kolikšno si imela pa razmerje med dnevnimi in nočnimi pleničkami? aja, pa kakšne velikosti prekrivnih si kupila? hvala za info, mogoče bo katreo od ostalih tud zanimal, če pa ne, pa naj mi oprostijo moja vprašanja, ampak tkole od mamic je najlažje izvedet... brez zamere!

Mene tudi to zanima user posted image Nenka, fino, bova ob 'skupnem' učenju še kaj pametnega pogruntali user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.6.2010 13:04:51   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

khurde, sem prebrala pod temo "dojenček brez pleničk" ali nekaj podobnega, kar mi je Božička09 dala link in vi ste bili zelo hitro brez, vidim. upam, da bom tudi jaz tako močna, da bom lahko čim prej to sprobala, no, vsaj kakanje, da potem res ni nekih izgovorov glede plenic. sicer pa ja, sem vidla, da so podlogice kot wc papir, bomo imeli tudi to, da ne bo "strganja" kakcov user posted image  midva bova kupila sušilca, tako da to ne bo panike. kolikšno si imela pa razmerje med dnevnimi in nočnimi pleničkami? aja, pa kakšne velikosti prekrivnih si kupila? hvala za info, mogoče bo katreo od ostalih tud zanimal, če pa ne, pa naj mi oprostijo moja vprašanja, ampak tkole od mamic je najlažje izvedet... brez zamere!

Mene tudi to zanima user posted image Nenka, fino, bova ob 'skupnem' učenju še kaj pametnega pogruntali user posted image

tudi mene stejta med firbcne user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.6.2010 13:36:25   
tannya
Evo punce, jaz sem uspešno opravila pozdravni nagovor...čeprav se mi je glas malo treseluser posted image

Gabi - čestitke za obletnico,.
Janja - držim pesti, da bo dete lepo pospravljeno v trebuščku do takrat , ko bo pravi časuser posted image .
Tinkatonka - pesti že držimo, itak ti bo šlo super jutri!Pa še tri pikapoke za srečo:user posted image user posted image user posted image .
Katrinka -super za pregleduser posted image

Srečanje: 19.6.ob 19.00 v slaščičarni zvezda v BTC.
Prisotnost najavile:
Archie
Tinaktonka
Almera
Božička09

Upam,da nisem katere izpustila.

Mene tale vročina čisto zdela. Včeraj sem bila koma, ko sem prišla domov. je Ajda hotela še na igrišče...pa sem joa kr domov odvlekla.

Danes zjutraj sem stopila na tehtnico in me je skoraj kap, ker imam 1, 5 kg več kot prejšnji teden...skupaj že 6,5 kguser posted image  Na mojo podlago bi moralo biti precej manj.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.6.2010 13:59:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

No evo mene po dolgem času,
včeraj me je možek moral pod nujno peljat v porodnišnico, ker sem zjutraj dobila popadke (27t),user posted image trajali so 3 ure in bili kar močni, potem se je hvalabogu umirilo in so me poslali domov...
Sem čisto prestrašena in upam da bo sedaj vredu za nekaj časa - še nekaj časa, vsaj do 35 t naj počakauser posted image

Drugače pa je z otrokom vse bp in nisem odprta.user posted image

Je pa user posted image , ker še vam nisem povedala, v petek 11.6 pa spet kontrola.

o groza, a so kej rekl zakaj so se tok kmalu pojaviliuser posted image

Srečanje: 19.6.ob 19.00 v slaščičarni zvezda v BTC.
Prisotnost najavile:
Archie
Tinaktonka
Almera
Božička09
katrinka

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.6.2010 14:03:26   
tejči28

Jaz sem imela danes pregled,zredila sem se 1,5kg od prejšnega pregleda.Torej skupaj samo 6,5kg.user posted image Problem je edino pritisk in zdaj si ga morem doma merit in če ne bo vredu morem it nazaj.

laliela lepa romantična  zgodba.user posted image user posted image

tinkatonka držimo pesti za jutri! Vse bo dobro!

tannya čestitam za današnji govor in premagano tremo! user posted image user posted image

janjja grozno,da se kar tak pojavijo popadki.Hvala bogu je bilo vse dobro.

malecka_mateja lahko se zmenimo sladoled,mislim,da bo kar ista sestava kot prvič.user posted image user posted image Tak da se dogovorimo samo za datum in uro.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 9.6.2010 14:06:21 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.6.2010 14:06:47   
tejči28

user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

09.6. marella1,tejči28,blanči,
        inčy slad.
11.6. benika,janjja
14.6. tannya,luna2010 Rh-
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,
        maca29,katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
29.6. T.Z., benika
30.6. izabelina
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča
07.7. tpmc
08.7. inčy
15.7. binabina
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca
18.6. archie
28.6. lillchy123
29.6. kajča
30.6. luna2010 3D,benika

[/quote]

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.6.2010 14:33:11   
nenka7
no, po moje bomo božička09, archie in jaz morale na kake inštrukcije k khurde user posted image no, vsak komentar na to mi je dobrodošel, sicer mojemu ne bom omenila, ker me je že za pralne pleničke mal postrani gledal, da bom imela preveč dela, ampak se je potem sprijaznil...

ojoj janjja, upam da zdržiš še nekaj časa oz. tvoj user posted image ne vem kaj se fantu tako mudi na svet, naj še malo počaka no!! ampak da nisi nič odprta je super podatek, tako da bo kar v redu, mi je pa jasno da takole potem vsak dan šteješ, da je šel skozi brez težav...

nič, grem možeka zbudit, je revček ves zmatran k je bil na biciklu, trenira za nedeljo za Maraton Franja, čeprav samo ta kratko, pa vseeno. pridkan je, ampak sedaj gremo pa počasi malo na sprehod mojo veliko rit peljat da se malo razgiba user posted image ko smo pri kilah... plus 10 user posted image bravo nena!!! user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.6.2010 14:42:42   
TamaraJ
Ojla,

Samo javljam se na hitr, da smo ok, rastemo, brcamo :)) Pretežno vas samo berem, ampak pridno spremljam. Vsem želim vse najlepše do konca, tisti lumpki, ki mislijo prehitevat naj se kar umirijo, ker najemna pogodba še ni potekla in šele tam nekje čez dva meseca se lahko začnejo odpusti :))

Ostanite v rožicah in veliko uživajte v naravi na sončku

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.6.2010 16:08:54   
Izabelina
evo, dan!

js mam tut jutr izpit... še 3 uprašanja mam za predelat pa kr tle visim... user posted image

drugač sm pa js tut kandidat za pralne pleničke in sploh bit brez pleničk... js tko gledam, mene je tistih 5 dni na mesc, ko sm morala met vložke tok jezil, da sm iskala varjante in sm našla menstrualno skodelico in to je neki najbol supr... nobene mokrote, nobenga puščanja nikjer in se res počutm uredu... če bi pa morala men usak dan okol frčafele tiste vložke bi pa živce po hitrem postopku zgubila... tko, da tamali verjetno tut niso najbol srečni s tistim okol rite...

js bom poskušala met čimbol odvitga user posted image , pa pač poskušala brez pleničk... sam vem, da ne bom ful vztrajna kar se tega tiče zato bom mela pač pralne pleničke...

okej... dost! user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.6.2010 16:21:07   
teodora75
Juheeeeeeej, hvala da je vsaj še kdo, ki navija za pralne pleničke.
Zdaj pa šibamo v MŠ. Danes imamo na vrsti porod. user posted image

Pozdrav,

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.6.2010 17:33:54   
Gala4
Pozdravljene user posted image

Kako ste kaj v tej vročini??jaz jo še zaenkrat kar fajn prenašam. Zdaj imam še nekaj učenja tak da mi druga ne preostane kot da se zadržujem bolj noter na senci. Mi že pridno brcamo, vsak dan boljuser posted image . Prejšnji teden sem imela že MŠ in je kar zanimivo. Kako ste kaj drugače??a vam zatekajo že kaj noge??jaz zaenkrat še nimam nekih problemov, edino s prebavo malo. Pa me nekaj zanima ali je katera od vas razmišljala o porodu z epiduralno??ali ultivo??ali bote šle brez vsega rodit??? no lepo bodite pa se beremo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.6.2010 18:07:51   
Božička09
janjja: O joj, to sem pa čisto spregledala. Držim pesti, da bo vse okej in da se malčku ne bo preveč mudilo na svet. Si predstavljam, kako zelo si se ustrašila ... user posted image

Porod: epiduralna ne, me je strah igle v hrbet. Dvakrat so me punktirali, hvala lepa. Ultiva mi je zanimiva - moram preverit, če se jo da kombinirat s porodom v vodi, ker nameravam malčici roditi v vodi. Bomo videli, kako bo potem user posted image

Teodora75,  poročaj malo o današnji MŠ ... Mene je poroda kot teme kar malo strah user posted image  Me skrbi, da nam ne bodo filali glave s tem, kako zelo boli in oh in sploh, ker tega - vsaj jaz - ne rabim.

Nenka7: Hihi user posted image  Itak boš na porodniški, pa ko bo možek videl napredek, bo najbolj ponosen na svetu. Malega nahraniš, počakaš in letiš na wc, pa upaš, da mu/ji vmes kaj ne udide user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa itak cel dan samo lulaš, kakaš in hraniš, vmes pa brišeš kupčke in morebitne lužice, stanovanje in kosilo s epa sama rihtata user posted image  Iz katerega konca Lj pa si? Prideš v Zvezdo na sladoled? Archie, tudi ti premišljuješ o tej brezplenični varianti? Pa Izabelina tudi user posted image

Brce: hmmm, meni je zadnjič na 4D rekla, da je malčica obrnjena na glavo, premike in to pa čutim samo v spodnjem delu trebuha, torej tam, kjer naj bi bila glavica, roke ... Na bokih in nad popkom pa zelo redko, bi me moralo skrbeti ...?

Tako, v službi imamo KONČNo klimo in lahko diham user posted image  user posted image  user posted image  Drugače bi se mi odpeljalo, od 5h zjutraj sem pokonci, zjutraj dop program na radiu, zdaj v redni službi, zvečer imam pa še urco in pol vodenja nekih nagradnih iger user posted image  Pestro ni kaj. Malčica s ebo rodila z mikrofonom v roki, hihi user posted image

Upam, da ste ve vse okej in da uživate. Jaz obožujem biti noseča, prav lepo mi je user posted image

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 9.6.2010 18:09:00 >

(odgovor članu Gala4)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.6.2010 18:22:30   
Božička09
Kupim knjigo MODROST ROJEVANJA, ki je očitno povsod razprodana. Jo katera prodaja ...?

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.6.2010 19:04:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Problem je edino pritisk in zdaj si ga morem doma merit in če ne bo vredu morem it nazaj.

ja to pa kar daj, jaz si ga doma merim ze slabe tri mesece in je pod nadzorom,bos velik bolj mirnauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.6.2010 19:22:31   
janjja
Hvala punce za spodbudne besede, danes je dan minil mirno tako da sem potolažena, v petek pa da vidimo kaj reče gin.

Super ste punce ko tako spodbujate drug drugo-zdaj nam je to res potrebno saj prihajamo v zadnje trimesečje!!!
TAko hitro gre da ne moreš verjeti, trebuščki pa tudi rastejo (meni se dolgo ni videlo zdaj pa je kot bi me priklopil na kompresor)user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.6.2010 21:05:05   
tinkatonka
janjja....kr popadki že, al kaj. Ojoj HB , a si je dete premislilo in da zdrži vsaj tm nekje 35 tedna, ko naj bi bili že donošeni. Počivaj!

evo punce, noge so pobrite, glava umita, dišim in se svetim po mleku za telo user posted image , vse za boljši rezultat na jutrišnjem izpitu. user posted image Sem danes pol ure probavala, kaj bom, bajsika kot sem seveda, oblekla da bom lepa in "uradna" al primerna diplomatki kot se reče. Zdaj grem pa še mal prebrat tiste stvari, pri katerih mislim da sem fajn bosa. Sem gledala poročila in kot zakleto se je ravno na današnji dan en kup zunanjepolitični stvari zgodilo, še dobro da sem gledala, da bom jutri na tekočem. Mož je šel ravno na hokej, sinko je ravno zaspal, mir je v hiši a nemir v meni (uf zdaj sem pa še pesniška postalauser posted image ). se mi že blede sej vem.

Imam pa zjutraj najprej pisni del ob 10h-12h, potem pa od 13h naprej ustni del, ampak ne vem kdaj točno bom na vrsti, ker je vsak kandidat notri 1h, nas je pa kr nekaj na spisku. To bo doooooolg dan. Upam,da se vam proti veceru javim z dobrimi novickami.

Pa HVALA ZA VSE DOBRE ŽELJE IN DRŽANJE PESTI!user posted image Upam, da bo pomagalo!

Pozdravcek,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.6.2010 21:14:59 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 22:40:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.6.2010 3:44:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

hvala vsem za lepe misli - super steuser posted image

almera - kaj pa je narobe s tvojim otrockom - kaj podobnega kot pri meniuser posted image

Načelom ni nič narobe, posteljica OK, pretoki OK, samo dete je malo. Res je da imam zelo neredne cikluse, ampak ta PDP (iz 13 na 24. september) pa ni več najbolj realen, ker približno vem, kdaj sem zanosila. Zdaj samo spremljajo, ker sem tudi prvič rodila majhno dete (2720g/48 cm), da vidijo ali pač delamo majhne otroke ali je pa kaj drugega.

aha razumem, povej mi prosim a potem se je tvoj prvi otrok - ne vem kaj imas puncko in fantka,normalno razvijal - da je po visini v povprecju...da ni ekstra majhen, sama meri 160cm in sm bolj pri ta mejhnih ampak nisem pa ful mejhna...a ne,tudi moja prvorojenka ni bila lih tezko kategornik - 50,2910
saj pri meni je tudi moznost da sm ene 10 dni kasneje zanosila...pa noben nic ne omenjauser posted image

tinkatonka
- drzim pesti - ob kateri uri pa imasuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.6.2010 5:10:37   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

..... Res je da imam zelo neredne cikluse, ampak ta PDP (iz 13 na 24. september) pa ni več najbolj realen, ker približno vem, kdaj sem zanosila. Zdaj samo spremljajo, ker sem tudi prvič rodila majhno dete (2720g/48 cm), da vidijo ali pač delamo majhne otroke ali je pa kaj drugega.

Meni so tudi prestavili rok iz 27.8 na 5.9. Tak da to je tud 8 dni. Pa se vse normalno zdaj razvija za PDP 5.9. seveda. Je bilo pa na začetku tud veliko strahu, ko so mi rekli, da sm bla v 5 tednu, jaz bi mogla bit pa v 8. Ko sem bila v bolnici zaradi dehidracije, so mi po UZ rekli, da sem v 8, jaz bi mogla bit pa v 10. Vglavnem šele na NS, so mi postavli datum 5.9. in temu datumu so ustrezale tudi meritve na morfologiji. Držim pesti tako zate Almera kot Katrinka, da spadata v to kategorijo "poznejših ovulacij in zanositev".

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.6.2010 5:32:05   
tinkatonka
Pa še eno BV vprašanje za dobro jutro...

a si ve tud kovtr med noge tlačte ponočiuser posted image user posted image

Jaz sem že v prvi user posted image (sem bila pozimi noseča) to delala in so nama starši celo kupli tavelik kovtr za novo leto, ker se je mož pritoževal da ga zebe, ker sem jaz kovtr med nogo tlačila. No zdaj pa to spet počnem, pa mi je tko hecen,ko si štimam teritorij za spat. user posted image Naslednji teden dobil na posojo blazino za dojenje, ki je baje zelo fajn tudi za spat, tak da komaj čakam.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.6.2010 7:27:57   
katrinka
tinka - to jaz delam ze skoz, med nosecnostjo se pa poveca...drugace ne morm zaspat...hehe, imava pa z mozem vsak svoj kouter tko da pri nama deluje zadeva...je pa res da se bolj stiska k meni in me pokriva vcez ledvica...ceprav je meni tok vroce ponoci - sploh ta tden k je taka vrocina, da ne bi bila sploh pokritauser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?