|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
10.6.2010 13:44:51   
zalcy
Eno vprašanje punce ... včeraj sem bila na merjenju sladkorja in danes so me klicali, da se moram jutri zjutraj oglasit pri ginekologu, zaradi izvidov. Očitno niso najboljši ... ve katera mogoče, kaj mi sledi in če je to zelo nevarno za mojo pupiko Me je res strah postalo zdaj

kje si bila na merjenju sladkorjauser posted image v zd ptuj mogočeuser posted image ker sem jas včerja tudi bila tam na merjenjuuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 13:52:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
10.6.2010 14:07:30   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

natalija meni je včeraj rekla nadomestna ginekologinja,da za krče v mečih pomaga kalcij.Je pa rekla,da se ga ne sme jemat vsaki dan,ampak samo ko so krči.

Jaz pa trenutno pijem to tanovo stvar od Pivovarne Union  Vodo Za Sport - neki izotonični napitek s kalcijem in magnezijem in mi še najbolj pomaga pa še super okus mi je :) grajfrut in limona :)

http://www.pivo-union.si/SI/imagelib/small/izdelki/za/za-sport-oroseno.jpg

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 10.6.2010 14:16:04 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
10.6.2010 14:09:15   
Natalija28
tno pijem to tanovo stvar od Pivo
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

natalija meni je včeraj rekla nadomestna ginekologinja,da za krče v mečih pomaga kalcij.Je pa rekla,da se ga ne sme jemat vsaki dan,ampak samo ko so krči.

Jaz pa trenutno pijem to tanovo stvar od Pivovarne Union  neki izotonični napitek s kalcijwm in magnezijem in mi še najbolj pomaga pa še super okus mi je :) grajfrut in limona :)

V kateri trgovini ga pa imajo in kako se mu reče?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.6.2010 14:16:45   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Jaz pa trenutno pijem to tanovo stvar od Pivovarne Union  neki izotonični napitek s kalcijwm in magnezijem in mi še najbolj pomaga pa še super okus mi je :) grajfrut in limona :)

Jaz sem kupila v hipermarketu mercator v šiški

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.6.2010 14:25:31   
Natalija28

Jaz sem kupila v hipermarketu mercator v šiški

Hvala ti za pomoč. Nisem še sicer nikjer na Ptuju tega zasledila. Bo zanimivo iskat tole.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.6.2010 14:32:51   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

BRAVO KATRINKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sem res vesela, da si končno pomirjena!!!

Eno vprašanje punce ... včeraj sem bila na merjenju sladkorja in danes so me klicali, da se moram jutri zjutraj oglasit pri ginekologu, zaradi izvidov. Očitno niso najboljši ... ve katera mogoče, kaj mi sledi in če je to zelo nevarno za mojo pupiko user posted image user posted image user posted image Me je res strah postalo zdaj user posted image

Če so izvidi slabi, te bo poslal na Polikliniko (ali kam drugam, kjer kontrolirajo nosečnice) na ponovno meerjenje sladkorja. Če bo rezultat pozitiven, potem boš lepo na dieti. Če z dieto sladkorja ne bo mogoče uravnavati, boš jemala inzulin. Problem rešen.
Tudi G pregledi naj bi bili malce pogostejši. Jaz moram hoditi v APN v lj. porodnišnico, kjer imam kontole na cca. 3 tedne (poleg rednih kontrol pri mojem G).
Glede ploda pa je takole...dokler je sladkor nadzorovan, ni težav. Je pa možno, da je otrok večji in težji in tudi po porodu znajo bit težave z njegovim sladkorjem. Kaj drastičnega pa to zanj ne pomeni. Srečno in sporoči, kako je šlo!

Ultiva: nekaj časa so jo prakticirali, potem prepovedali, trenutno jo zopet prakticirajo...tudi v KR porodnišniciuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.6.2010 16:03:15   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

Eno vprašanje punce ... včeraj sem bila na merjenju sladkorja in danes so me klicali, da se moram jutri zjutraj oglasit pri ginekologu, zaradi izvidov. Očitno niso najboljši ... ve katera mogoče, kaj mi sledi in če je to zelo nevarno za mojo pupiko Me je res strah postalo zdaj

kje si bila na merjenju sladkorjauser posted image v zd ptuj mogočeuser posted image ker sem jas včerja tudi bila tam na merjenjuuser posted image

Ja, ja ... včeraj ja, na Ptuju - ob 11 sem imela, pa ti? user posted image

Benika - hvala ti za pojasnila, si me kar pomirila ... sporočim jutri, kaj pravijo user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 10.6.2010 16:05:06 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.6.2010 16:25:04   
Klemcy
Punce, po eni strani sem prav srečna, da sem imela prejšnji teden tiste krče in šla v bolnišnico. Kajti na brisu so odkrili, da imam bakterijo Streptokok B. To so mi na veliko z rdečo napisali v materinsko knjižico, pa še opomnit jih morem, ko pridem v porodnišnico rodit, da mi nafilajo antibiotik v žilo. user posted image  Ja ta test je sicer samoplačniški, mislim da testirajo proti koncu nosečnosti. Čist sem panična, čeprav vem, da jih ima od 60-70% porodnic to. No potem bodo pa še mojo pupiko testirali, ko se bo rodila in če bo pozitivna dobi še ona eno dozo.user posted image  Upam, da bo vse ok!!! Moram se ful pazit, nič dvigovat, perila obešat, oken pomivat... in še je naštevala. Upam sam, da zdržim do termina, ker kolk sem brala, je ful tvegano za nedonošenčke. Pa kolko otročkov je podleglo tej bakteriji, ker se mame niso testirale in ob porodu niso zdravniki vedeli, da so pozitivne, zato jih niso pravočasno pozdravili.
Ima katera že izkušnje s to bakterijo???? Zanima me vse!!!

Res se dajte vse testirat za to, ko bo tak daleč. Ne vem zakaj ne testirajo vsake nosečnice. Nekatere morjo prav gnjavit svoje G, da jim nardijo ta test. Sramota res!!!!user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.6.2010 16:34:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

lillchy123, povej mi prosim, če si imela še kako dieto poleg tega prepečenca? a to ti je tvoj G dal tablete? ker mene je sestra odpravila, da moram k splošnemu it (sem prejle klicala), tisti je pa tak zelenec, nadomešča mojo k je na porodniški in mu ne zaupam preveč... sej jest bi brez tablet, mi ni problem samo prepečenec jesti, ampak bolečine so res vedno hujše in vprašanje, če bom sploh zdržala če bo tkole... rada bi si mal sama pomagala, pa nič kar naredim ni bolje... pri tem, da ne jem in pijem nič od prepovedanega že tako ali tako (kava, gazirane pijače, mastno, cvrto itd...). mah do sedaj je blo tkoooo luštno, k me ni nič matralo, zdej bom pa vse za nazaj pokasirala kot izgleda... user posted image

sem ti že prej odgovorila, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image
hitr povzetek- buscopan lahko sigurno vzameš, ker ga predpisujejo drugače user posted image za ustavitev materničnih krčev. ne vem pa , če se ga dobi tudi brez recepta?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.6.2010 16:58:11   
maca29
Hemoglobina imam 113 ampak mi noben ni povedal kaj to pomeni?

113 je še vredu rezultat za hemoglobin :)jaz ga imam 103 pa imam retafer zdej ampak ker mi pada sem nabavla še sok rdeče pese in se koj bolje počutim.Dokler ne pade pod 100 pravijo da ni hudo nizko.) je pa možno da ti vročina ne paše in včasih smo pač utrujene.Tud jaz sem bila zdej 4 dni kot cunja.Brez volje za vse pa kr spala bi :)V lekarni se drugače dobijo tudi ene tablete za železo kot dopolnilo k prehrani če te skrbi ampak mislim da bi ti ginekolog napisal recept za kake če bi mela slab izvid :)

lp alenka

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.6.2010 17:35:37   
benika
Čist sem panična, čeprav vem, da jih ima od 60-70% porodnic to. No potem bodo pa še mojo pupiko testirali, ko se bo rodila in če bo pozitivna dobi še ona eno dozo.user posted image Upam, da bo vse ok!!! Moram se ful pazit, nič dvigovat, perila obešat, oken pomivat... in še je naštevala. Upam sam, da zdržim do termina, ker kolk sem brala, je ful tvegano za nedonošenčke. Pa kolko otročkov je podleglo tej bakteriji, ker se mame niso testirale in ob porodu niso zdravniki vedeli, da so pozitivne, zato jih niso pravočasno pozdravili.
Ima katera že izkušnje s to bakterijo???? Zanima me vse!!!

Tole sicer malce pretiravaš, ampak ok. Te bakterije nima tako velik odstotek nosečnic, niti pod razno ne. In vse kar je, je to, da bosta ti in dojenčica dobili antibiotik, pa bo vse OK.
Ne razumem pa, zakaj take omejitve. Zaradi streptokoka ne. Ali imaš mogoče kakšne druge težave, da ti je tako zelo zatežila?
Se je pa fino it terstirat, to pa ja. Bris ti vzamejo nekje v 34. oz. 35 tednu in je samoplačniški. Malce povprašaj na RR-ju, boš dobila kar nekaj odgovorov deklet, ki so se srečale s to bakterijo.

Predvsem pa, brez panike in nikakor ni vse tako črnogledo, kot so ti prikazaliuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.6.2010 17:39:42   
Božička09

Božička09 - hvala na opozorilu za Roll on. Ti pa moram povedat, da ne piše nikjer nič. Niti na netu nikjer ne piše, če vsebuje te sestavine, ki si jih ti napisala.user posted image
Če imaš namen rodit v vodi ne boš dobila nobenega protibolečinskega sredstva. Vsaj kolko sem jaz seznanjena.

Tem sestavinam se izogibaj tudi na tuš gelih, losijon, odstranjevalcih make upa, deodorantih nasploh ... Skratka pri vsem, kar pride na kožo.

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ultiva-hmm, men se zdi, da je blo neki govora o tem, da je ne dajejo več, ker je bila nevarna user posted image user posted image user posted image

Bojda ni bila registrirana kot sredstvo za lajšanje bolečin med porodom, ampak 'zgolj' kot analgetik. Bite me user posted image    Hmm, kaj je pa tisto o EA, da rajši sama doma rodiš? user posted image

Nekaj sem se spomnila: v teh dneh se mi ful lušta branje knjig. Zbiram ideje... Prosim za predloge. user posted image

Devet stopnic.

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

no pa sem se uradno dobila izvide ac po posti - vse okuser posted image

No, vidiš user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj si pa lahko oddahneš user posted image  user posted image  user posted image

Teodora75, ja na Postojno ciljam user posted image  So mi rekli v PO, da se je kak mesec pred PDP-jem dobro oglasiti pri njih, takrat se vse pogovoriš (tudi mene mika kombinacija bazena in ultive, če ne gre, ostanem pri vodi). Svetujejo, da s seboj vzameš porodni načrt, če ga boš imela. Midva bova šla z mojim skupaj, če boš pa želela, se pa lahko uskladiva in grem potem z veseljem še s teboj pogledat user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.6.2010 19:19:10   
nenka7
katrinka vidiš, kako pomagajo pozitivne misli z naše strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   BRAVO!

Natalija28, vse knjige od Colin Dexter-ja, če imaš rada kriminalke, jaz sem po moje vse požrla med počitnicami, letos pa še ne vem kaj bomo našli v knjižnici na policah...

Božička09, sfalila sem katere snovi si napisala, mi jih napišeš še enkrat magari na zs, da se ne ponavljamo? prosim lepo, jaz sem namreč tudi ful za natur, samo če zadeva deluje... kaj ti uporabljaš? kaj pa za bejbija, ali obstaja kaj, kar je kul, pa natur? to sem te sicer že vprašala enkrat se mi zdi, pa najbrž nisi videla...

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.6.2010 19:21:10   
nenka7
aja, pa jutri se grem k svojemu dohtarju pojazat, če bo kaj nagruntal za moj boleč bauhi ali želodček ali karkoli mi že fali, kdo bi vedel... user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.6.2010 19:24:07   
Klemcy
benika mogoče res pretiravam, ampak meni je to vse novo in ko berem razne forume in potem porodnice pišejo o svojih slabih izkušnjah s tem.... pa mi je tašča že davno rekla naj ne berem tega po netu, ker bom sam še bolj živčna user posted image
To da so mi prepovedali oz omejili nekatera opravila, pa naj bi s tem blo povezano, da naj bi tako zmanjšali možnost predora bakterije skozi MV. Pušenjak pa celo odsvetuje spolne odnose. Ne vem... Imam naslednji teden pri mojem G pregled, pa bom še njega vprašala.
Drugače pa hvala, si me malo potolažla. user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.6.2010 19:28:20   
benika
Klemcy, saj veš, da nosečke oz. mamice večkrat rade pretiravajo/mo in iz muhe delajo/mo slona. Res je, da ne smeš verjeti vsemu, kar je napisano. Ampak vse bo OK, res se ne sekirajuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.6.2010 19:52:34   
tinkatonka
Drage moje sonosečke,

Sporočam veselo novičko, da sem po skoraj 7 urah "trplenja" doživela stisk roke predsednika komisije z novičko, da sem naredila izpit. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer sem res znala, ampak so vseeno vrtali in vrtali z vprašanji in sem naredila. Padla mi je skala s srca! Moža sem nahecala za trenutek, da sem padla, pol ko sem mu pa povedala, da se hecam, je pa reku da še dobr, ker če ne bi kufre spakiru in se za nekaj cajta odselil od hiše user posted image . Revež je bil zdaj 1 mesec brez večernega gledanja TV, ker sem se jaz vsak večer malo učila v dnevni sobi in je imel "prepoved". Zdaj pa leži na kavču in skupaj z sinkom gleda TV, ves srečen itak. user posted image HVALA VAM da ste držale pesti in verjele vame, zdaj vam pa ne bom več utrujala z učenjem ampak res samo s čistimi user posted image stvarmi, ki me bodo težile, pa seveda kako bom umirala skupaj z vami od te vročine. Bi vas vse najraje kr objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nisem nič brala danes, tak da vas pokomentiram jutri, ko se bo 14 dneh spet vračam v službo. Študijskega dopusta je konec.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.6.2010 19:53:11 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
10.6.2010 19:56:24   
benika
tinkatonka, še tukaj...
ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
10.6.2010 20:01:41   
hanizali
TINKATONKA ČESTITKE,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj se pa skuliraj in samo še uživaj!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
10.6.2010 21:34:14   
tejči28
tinkatonka čestitam! Zdaj pa le uživat sproščeno.user posted image user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
10.6.2010 21:43:45   
archie
Tinkatonkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam se tu!! Sedaj pa zacni uzivat!

Bozicka: o kaksnih sestavinah to govorita? V povezavi s cim? sem spregledala in nikjer ne najdem vec...

Klemcy: saj bo!! Malo vec optimizma in bouser posted image

Jaz sem pa takooo zmatrana... ze tretji dan susimo travo in jutri nam pridejo narest kocke. Potem bo pa mir za 2 meseca!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
10.6.2010 21:56:05   
tpmc
oo čestitke za izpit ;) user posted image

klemcy vrjetno se huje sliši kot je, glavo pokonci.

to je moja prva nosečnost in mi res pomaga stran http://otrocarije.net/ zgubit nimate nič, če vam stran ni všeč jo zaprite, meni se zdi super.

pa lepo nočko

:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
10.6.2010 22:05:30   
zalcy
incy- tut jas sem včeraj bla na ptuju ob 11user posted image user posted image
samo nas je blo kar nekaj nosečnic in nevem katera siuser posted image user posted image se malo opišešuser posted image
drugače jas sem bla s fantom, sej sem bla edinauser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
10.6.2010 22:14:26   
Božička09
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi, tinkatonka! user posted image Samo si dobra, sedem ur, ej ...?

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

Božička09, sfalila sem katere snovi si napisala, mi jih napišeš še enkrat magari na zs, da se ne ponavljamo? prosim lepo, jaz sem namreč tudi ful za natur, samo če zadeva deluje... kaj ti uporabljaš? kaj pa za bejbija, ali obstaja kaj, kar je kul, pa natur? to sem te sicer že vprašala enkrat se mi zdi, pa najbrž nisi videla...

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Bozicka: o kaksnih sestavinah to govorita? V povezavi s cim? sem spregledala in nikjer ne najdem vec...

Glede na to, da tudi archie sprašuje, bom še enkrat napisala sem. Torej, govora je o sestavinah v kozmetiki, tako otroški kot tisti za nego odrasle kože. Geli za tuširanje so polni raznih sulfatov, to o podobne zadeve, kot se najdejo v detergentih za pranje avtomobila, posode ipd ... Potem so tu v večini izdelkih, ki jih nademo v trgovinah, drogerijah (izjema je certificirana organska kozmetika) naftni derivati. Nafta zapre kožo, da ne more dihati - na jetra, ledvice si nikoli ne bi dlai plastične vrečke, zakaj potem na kožo? Alkoholi po večini izsušujejo in dražijo kožo, ravno tako barvila, parfumi ... Zaščitni kislinsko lipidni plašč kože s epodre, ravnovesej je šlo v k***, pojavi se suha koža, srbečica, rdečica, pretirano mastenje ... Konzervansi v kozmetiki so parabeni s tako ali drugačeno prepono. Guglajte, kaka koncentracija je smrtna. Hvala lepa.

Razne urea, parafin, petroleum, alhokol, parfum, paraben, fragnance, sulfat, PEG ipd sestavine so, ne vem, kako naj s eizrazim, smao sranje. Ne smemo pozabiti, da sestavine tudi prodrejo skozi kožo - se vpijejo, ne? - grejo v krvni obtok, po naših organih, tudi do posteljice. Tudi otroška kozmetika ni 'bolj nežna', če šše vedno vsebuje kaj od zgoraj naštetega ali pa samo 'parfum/fragnance'. Če vidite to in ni zraven posebej napisano, iz česa je parfum, bi jaz pustila na polici - v tem parfumu so lahko vsi parabeni in ostalo. proizvajalec namreč ni dolžan razkriti sestave parfuma, ker je ta poslovna skrivnost. Bull shit.

Skratka, če ne greste po svoje tuš gele, šampone, parfume, pudre (polne talca ipd sranja) ter sestavin ne skopirate v strica Googla, ne boste vedele kaj je okej in kaj ni.

Jaz uporabljam samo organsko kozmetiko (tuš geli ipd. na bazi kokosovega čistila, ne sulfatov), make up je mineralni - ne maši por, ima UV zaščito, deluje antibakterijsko in protivnetno, nima roka trajanja - sama zemeljska skorja se ne more pokvariti, odstanjevalci make upa so ravno tako organski, vse v enem - nega in odstranjevanje make upa, otroško kozmetiko imam pa tudi izbrano - jo že zdaj uporabljam včasih zase, za roke, ker je milo na pumpico, drugače pa z njo kopam kuža. Ne peče v očkah in ne draži kože, brez vsega sranja.

Dojenčki so že tako bolj občutljivi, sja nimajo še tako razvitega imunskega sistema in je treba še bolj paziti. Itak vsaka mamica dela v dobri veri, da dela najbolje, kot je možno. Ampak mislim, da je prav, da se ve, da velikim korporacijam ni mar za naše zdravje temveč zgolj za zaslužek. Zato ne nasedati reklamam, ampak malo prebrati sestavine in se vprašati, če bi to res dali nase ali na deteta. Jaz se držim načela, da česar ne bi dala vase, ne dam nase.

Če katero zanima kaj več, sem na voljo tudi preko ZS-jev user posted image

Aja, pa organska kozmetika je res načeloma dražja. Ampak je brez gostil in mašil, ki vplivajo na količino, zato je za isti učinek porabiš precej manj, kar pomeni, da ena embalažica traja dlje user posted image

Tako, zdaj pa šibam pod tuš in spat počasi, ob 8h imam sestanek na radiu, potem pa letim v službo, kjer sem jutri cel dan ... Bljah user posted image

Nočko vsem.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?