kajča
|
dobro jutro, najprej katrinka jaz sem imela pregled pri G v petek, naša malčica pridno raste, pravzaprav celo prehiteva za malo manj kot en teden. Upam, da se rast malo ustavi, da ne bom rodila spet 55 cm veliko deklico. za seznam, naslednji pregled imam 5.7., UZ pri Pušenjaku pa 29.06. strije tokrat nisem dobila še nobene, vsak upam, da ne, imam pa še od 2. nekoliko raztegnjeno kožo okrog popka, pa ene dve strije, pol cm široki in 2 cm dolgi pod popkom. Mažem se s karitejevim losjonom, pa bepantenom in olivnim oljem, večkrat na dan predvsem okrog popka, ampak verjamem, da če nimaš elastično kožo vse to nič ne pomaga. Me je pa 10 dni nazaj zelo bolela koža okrog popka na dotik in sem bila prepričana, da se to delajo strije. Mazala sem se kot nora, pa še nalepla sem si trak v obliki križa čez popek in je res pomagalo. Zdaj sem ugotovila, da je bila ta bolečina najbrž povezana s popkom, ki se je že skoraj čisto izbočil. plenice mi bomo uporabljali za enkratno uporabo, v 2. sem premišljevala o pralnih, ampak sem se premislila in sem vesela, da je bilo tako. Že tako imam ogromno za prat. srečanje - me žal ne bo, ker gremo ravno ta dan za en teden na morje drugače pa že odštevam delovne dni, v službo grem še 17x, komaj čakam, da bom doma, ampak me žal čaka pisanje magistrskega dela . benika za -10 kg, jaz sem do 27t že na +12 kg , pa se trudim, da ne jem preveč, ampak nič ne pomaga. Predvidevam, da imaš diabetično dieto, ki je res ful zdrava in se priporočam, če mi jo lahko pošlješ na zs, da vsaj vzdržujem to težo.
|