Božička09
|
janjja: O joj, to sem pa čisto spregledala. Držim pesti, da bo vse okej in da se malčku ne bo preveč mudilo na svet. Si predstavljam, kako zelo si se ustrašila ... Porod: epiduralna ne, me je strah igle v hrbet. Dvakrat so me punktirali, hvala lepa. Ultiva mi je zanimiva - moram preverit, če se jo da kombinirat s porodom v vodi, ker nameravam malčici roditi v vodi. Bomo videli, kako bo potem Teodora75, poročaj malo o današnji MŠ ... Mene je poroda kot teme kar malo strah Me skrbi, da nam ne bodo filali glave s tem, kako zelo boli in oh in sploh, ker tega - vsaj jaz - ne rabim. Nenka7: Hihi Itak boš na porodniški, pa ko bo možek videl napredek, bo najbolj ponosen na svetu. Malega nahraniš, počakaš in letiš na wc, pa upaš, da mu/ji vmes kaj ne udide Pol pa itak cel dan samo lulaš, kakaš in hraniš, vmes pa brišeš kupčke in morebitne lužice, stanovanje in kosilo s epa sama rihtata Iz katerega konca Lj pa si? Prideš v Zvezdo na sladoled? Archie, tudi ti premišljuješ o tej brezplenični varianti? Pa Izabelina tudi Brce: hmmm, meni je zadnjič na 4D rekla, da je malčica obrnjena na glavo, premike in to pa čutim samo v spodnjem delu trebuha, torej tam, kjer naj bi bila glavica, roke ... Na bokih in nad popkom pa zelo redko, bi me moralo skrbeti ...? Tako, v službi imamo KONČNo klimo in lahko diham Drugače bi se mi odpeljalo, od 5h zjutraj sem pokonci, zjutraj dop program na radiu, zdaj v redni službi, zvečer imam pa še urco in pol vodenja nekih nagradnih iger Pestro ni kaj. Malčica s ebo rodila z mikrofonom v roki, hihi Upam, da ste ve vse okej in da uživate. Jaz obožujem biti noseča, prav lepo mi je
< Sporočilo je popravil Božička09 -- 9.6.2010 18:09:00 >