|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
9.6.2010 11:57:30   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

SJMM, mene pa zanima kako je tvoj ponoru, kakšen je bil končni rezultat?user posted image Sej vem da ni smešno, sam zaenkrat mava dve babnci midva... Moj že tko govori da bo jark z krokodili okol bajte naredu... Ker očki pa hčerke so pa posebne povezave, pa zaščitniški so mal zelo običajnouser posted image
Sicer pa, ne mislm na dolg pisat... Vso srečo, sam to bom reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma moj je bol blage sorte...jz bol znorim, sam je kr naenkrat vstal za mizo, fliknu vilce iz rok...KVA IZ TRETGA SVEA...SAM MISL SI...ZAENKRAT ŠE SLOVENCA NE SMEŠ OD BLIZ POGLEDAT!!!!!!!!!ČE KER PRIDE BLIZ BAJTE....BO TEKU K SAM user posted image , ČE SE SREČAVA...no, in podobne obljube...lih tok, da jo je u jok spravu...k ona JE ZARES ZALUBLENA..IN SLOVENCI SO SAMI BEDAKI!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, da zdej bulva na fb-ju ker bi lank bil in so sam črnci pa hindujci in mojmu je blo kr slabo...kva bo dons zvečer uštimal pa še poročamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo shit....dj skenslejte vse te dedce....sj ji jih lahko zablokirata, pomoje tud tko da nau vedla da sta zablokirala.....in bo pač mislla da si je drugo najdu....faaaakkkk...to pa ni dobr....držim pesti, da dobr rešte.....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
9.6.2010 12:03:29   
Katjusa
sjmm user posted image user posted image user posted image lahko si samo mislim kako vama je ne morem pa vedet.... se mi kr smilte, ko si najstnik neki zapiči v glavo potem to more bit..... upam, da se boste lahko normalno zmenli.... a on naj bi k vam domov prišel  al kako? res je težko vzgajat v tem času ko ima mladina vse vajeto v rokah.....

nočem ti pameti solit sam pazi, če je vse to tok resno (jst je ne poznam saške namreč) sam se spomnim primera, ko so starši ful branl in branl in so ji vse pobral in je punca pobegnila od doma.... na srce ti polegam, da se vsedeš z njo dol in se pogovoriš kolkr se pač, kljub vsemu si pa lahko srečna da vama punca tok zaupa in da si upa povedat... pazita da tega zaupanja ne izgubita......

birdy zadeva je dalač od tega, da bi bila smešnauser posted image jst imam 2 fanta pa vseeno me je strah kako bo ko bo......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
9.6.2010 12:03:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Time out, čeprou še nč konkretnga nism nardila.....cote so v zgornjem štuku, zdej sam še turbo d to zloži pa spegla, pa v omare zmeče....

Mogla bi si kupt kakšne hlače, upam d bo Šime okol 14h doma d bi na brzino skočila v Kranj, da neki najdm, pa za Roksota bi rabla kakšen klobuček....ene 2 let nazaj so mel v HM ju ful dobre florestenčno rumene kapice zadaj s podaljškom d te po vratu ne ožge sonce, res take lahke, Majkl ma že vso zmahano ker jo non stop nos in če bi tako dobila bi kr ene 3kupilauser posted image .

SJMM joj ta najstniška leta, dobr d v naših cajtih ni blo inetrneta k bi bli pomoje vsi glihuser posted image , čim boljše uštimajte pa do petka probite bit čim boljše volje, da bo čim lepša valetaaaaauser posted image

Popoldne gremo mogoče k babi mal na glavo skakat, čeprav je Šimetu ne diši najbolj.......glede bazenčkov...jst čakam da teli naši delavci pridejo še za 3 dni, da dokončno uredijo dvorišče in poravnajo zemlo, da posadimo eno lepo travico, pa d jst pol bazenček vn prvlečem.....zdej mam še šanse, d si zmislm, kje nej mi naredijo en veeelik peskovnik za tamaledva, pa mogoče še kak tobogan nabavimo, včeri sm si kuoila 2 počivalnikauser posted image , tko d noge že loh dam u luftuser posted image user posted image user posted image

uživajte v sončkuuuuu

vau, super...ti boš mela pa ceu plejgraund...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 sva se tuo ojunačla...evo pr 4 ...d mu bova peskovnik naštimala, ker sta ta spodnja 2 alergična na mivko...sam ona2 imata zadi cel vrt in travco...mi pa ni user posted image , da nebi smel met unga peskovnička..školjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
9.6.2010 12:05:42   
Katjusa
Tamika kdaj šibate na morje? jst se morem nekam na obisk napovedat za 2 al pa 3.7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pobiram kandidateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 12:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
9.6.2010 12:08:39   
Katjusa
očitno sta mi mami in ati perilo zunaj obesla..... jst sem dala pa prat brez mehčalca k sem misla v sušilca dat.... le kaj bo ratal iz moje žehteuser posted image user posted image user posted image

mojga sem hotla naštimat, da gremo 24-27 na morje pa neče je reku da bo mel cel teden frej sam ne za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
9.6.2010 12:23:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TIME OUT PRED FINIŠOMuser posted image ....te cote jao, SJMM svaka čast d ti to zvečer delaš....zadnje cajte se mi dogaja d mam na dan samo eno stvar- tko d deci, na 2 stvari sploh ne morem misltuser posted image user posted image user posted image , Šime prihaja, jst u peglanju, tko d druga stvar kosilo že odpadeuser posted image user posted image user posted image , me bo mogu nekam pelatuser posted image

SJMM, mene pa zanima kako je tvoj ponoru, kakšen je bil končni rezultat?user posted image Sej vem da ni smešno, sam zaenkrat mava dve babnci midva... Moj že tko govori da bo jark z krokodili okol bajte naredu... Ker očki pa hčerke so pa posebne povezave, pa zaščitniški so mal zelo običajnouser posted image
Sicer pa, ne mislm na dolg pisat... Vso srečo, sam to bom reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a majo sosednji vaščani kakšne privilegijeuser posted image user posted image user posted image ........jst se tut bojim za moje tipčkeuser posted image user posted image user posted image , tko d za Majkla smo tastari nevesto že zbral u Radomlahuser posted image user posted image user posted image  in nima kejuser posted image .

SJMM jst sm brez besed.....dobr uštimajte

men edin zvečer znese...SAM JZ NISM user posted image ..user posted image ....ti se morš pa merkat!!!! no, upam, da te šimček na en fajn kosilček zapele!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3482
9.6.2010 12:24:56   
sjmm
mali ma sadje u riti..sj kmal bo na ritiuser posted image user posted image

zdej pa počas spanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
9.6.2010 12:25:43   
birdy
Katjuša, sej sem napisala da ni smešno. Pač k si predstavlam da bova midva dvojno na tem mi pa je. Taka razmišljanja so zaenkrat še abstraktna. mi je pa smešn k zdele pomislm kaj naju čaka, zdej se še lohk nasmiham, pol se ne bomuser posted image

Kolumbo, vprašanje... Se mu kr obraz zamegli kadar ga o tem hecam.user posted image Sicer je pa moj ugotovu, da najini ziher ne bojo kej šmiral... Ker se bojo celo OŠ gledal in se bojo pol mel že povhn kuferuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
9.6.2010 12:31:12   
Katjusa

Katjuša, sej sem napisala da ni smešno. Pač k si predstavlam da bova midva dvojno na tem mi pa je. Taka razmišljanja so zaenkrat še abstraktna. mi je pa smešn k zdele pomislm kaj naju čaka, zdej se še lohk nasmiham, pol se ne bomuser posted image

Kolumbo, vprašanje... Se mu kr obraz zamegli kadar ga o tem hecam.user posted image Sicer je pa moj ugotovu, da najini ziher ne bojo kej šmiral... Ker se bojo celo OŠ gledal in se bojo pol mel že povhn kuferuser posted image

sam res boljše, da se zdej smeješ k pa pol..... je pa res hudo najt tisto pravo mero s katero otroku razložiš in da ga s tem ne odvrneš od zaupanja...... in zdej je tale internet in FB in ne vem kaj še vse ... res je kriza najenostavneje bi blo računalnik zaplent sam pol ti pa reče, da za šolo ne more delat in da si najslabši starš in v najslabšem primeru pobegne od doma......
ja tkole k so 2 pa še majhna razlika in če bodo skupaj držale..... no imata še neki časa, da nardita strategijouser posted image

a že veste kaj nosiš pod srčkom? kolk tednov si user posted image ?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
9.6.2010 12:31:55   
birdy
Sicer pa SJMM, lepo se pogovorte. Mislm pa da pri vas ni bojazni da bi Saška kam pobegnila... Kokr pišeš ste precej povezani, se mate tud zelo luštno. Kjer je urejeno mislm da pa skor ni pobegov. Dvomim da bi ugodje k ji ga vidva dajeta zamenjala, ga je mal prevečuser posted image
Drugač pa, če hoče nej se dobita, tuki nimaš kej narest, ji pa povej da ne more bit ta čas pri vas al pa kej tazga... Tud neke blokade jst nebi dajala, ma to je men brezveze.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
9.6.2010 12:34:28   
Katjusa

blagor majuuser posted image user posted image user posted image user posted image jst našemu razn kakih kompotov al pa banan skor nič ne upam, dat ker dobi takoj drisko in posledično ima čist rdečo ritouser posted image user posted image user posted image četudi vedno k ga al zavoham al pa vidim da kaka ga takoj previjem...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
9.6.2010 12:34:49   
sjmm
glede saške...že en cajt nazaj je mela eno tako nepožegnano "zvezo" z enim Basemom..ime vse pove, pa nism glih kak fobik glede ras in ver...moj pa je..in včer ji je reku, da najbol da enga tacga najde, da jo bo u rjuho zavil..pa taužente kilometrov stran odpelu in jo ne bomo več vidl...se ji je kr tema na oči spustila...d kao to so študirani fantje in jim vera ne pomen tega...ma pa kva še ...po pc-ju lahk vsak naklada k predsednik ...u živo pa je druga pesem..ji je moj zagrozil, da če bo take blesave srala..bo celo SŠ..hodila oziroma jo bo on vozu sam do šole in domu...pa d nebi res kak zapečenc pršu in ona ne bo povedala...ona pa nazaj....hja, ko bo treba na Brnik ga iskat bota že zvezdla...tko d moj je donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čakamo večerni šov....jz sm rekla, da bio blo fajn k bi se ji omejil pc...da ga dobi zvečer za ene 2 urce...ker ona je skoz skoz skoz gor...ves prosti cajt...to je pa itak cel popoldan...k čist nobene stvari ne premakne....kva bo šele med počitnicami...sva se z mojim zmenila, da dons zvečer postaviva meje in omejitve...pa kukr bo ..bo...tud če je užaljena dol do Salavonije...sej bo zanjo bolšuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
9.6.2010 12:38:34   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sam res boljše, da se zdej smeješ k pa pol..... je pa res hudo najt tisto pravo mero s katero otroku razložiš in da ga s tem ne odvrneš od zaupanja...... in zdej je tale internet in FB in ne vem kaj še vse ... res je kriza najenostavneje bi blo računalnik zaplent sam pol ti pa reče, da za šolo ne more delat in da si najslabši starš in v najslabšem primeru pobegne od doma......
ja tkole k so 2 pa še majhna razlika in če bodo skupaj držale..... no imata še neki časa, da nardita strategijouser posted image

Sem 15 tednov, ne vem pa še kaj mam. Upamo na fantauser posted image
Ampak jst se res preveč ne obremenjujem s tem kaj bo takrat. Verjamem pa da če bosta onedve tud začutle da ju mava rada da ne bosta mele želje po pobegu. Metal pa itak vem da ju bo. Mene je tko da je blo kr hudo, klemen pa tud ni dost boljši.
Kar se pa tiče računalnika bo pa v dnevni sobi. Če bi bla slučajn kera na taki šoli da bi nujno rabila računalnik bi ga pa dobila, seveda šele v srednji šoli. Moj je bil na gradbeni in ga je res rabil. Punce bo ta mele sobe en štuk višje, ma ni bog da nimam nobenega pregleda nad tem kaj delata na compu. Pa klemen bo seveda kak filter družinski dal da tko al tko ne bo možno niti odpirat kakih čudnih strani. Ma mal se bom šla inšpekcije, ker računalnik omogoča zdej marsikaj česar prej ni blo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
9.6.2010 12:58:04   
Katjusa
birdy vidim, da je načrt že vse zamišljenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

našla sem potencialno kandidatko za morjeuser posted image user posted image user posted image oz. kr 2 in en otročekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
9.6.2010 12:58:42   
sjmm

Sicer pa SJMM, lepo se pogovorte. Mislm pa da pri vas ni bojazni da bi Saška kam pobegnila... Kokr pišeš ste precej povezani, se mate tud zelo luštno. Kjer je urejeno mislm da pa skor ni pobegov. Dvomim da bi ugodje k ji ga vidva dajeta zamenjala, ga je mal prevečuser posted image
Drugač pa, če hoče nej se dobita, tuki nimaš kej narest, ji pa povej da ne more bit ta čas pri vas al pa kej tazga... Tud neke blokade jst nebi dajala, ma to je men brezveze.

hja, tile naši mulci se že skor rodijo z računalnikom u mezincu, tko, da če bi ji kej blokirala...bi vedla.....verjetn bo sam mal manj dostopa do PC-ja...ker se zadne cajte sam tm zadržuje ...ostali smo pa maglauser posted image

ja, je res da smo zelo navezani, zato tud je mal čudn da ima neke svoje skrivnosti...sej, do neke mere ...ok....kej mora bit tud samo njenega...sam jz želim, da mi zaupa, da ve, da mi lahk pove vse na svetu...sm jim že pred leti rekla , da ni stvari ki bi jo lohk nardil u živlenju, pa da bi me ta zadeva odvrnila od njih, vedo, da so moje...najino življenje...vedo, kok jih imava rada...sej to skor vsak večer poslušajo...pa še bojo...sam u tek kkkk cajtih morjo met mulčki res trdno oporo v ta starih...mi2 že veva...k jo nisva imela....in upava, da sva mi2 bolš...sej mal more še zrastet u glavci prelepi....pa bo vedla...kako in kaj in zakaj ji kako stvar branivauser posted image

ja, moj je čist hepi k naš maj ni Maja kot so napovedal...je reku d mu bo ena bejba ( poleg meneuser posted image ) dost živče nakravžlalauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
9.6.2010 13:02:36   
sjmm

blagor majuuser posted image user posted image user posted image user posted image jst našemu razn kakih kompotov al pa banan skor nič ne upam, dat ker dobi takoj drisko in posledično ima čist rdečo ritouser posted image user posted image user posted image četudi vedno k ga al zavoham al pa vidim da kaka ga takoj previjem...

naš zadnji teden tud zlo pogosto in tekoče sračka....pa ne vem al so zobki al tok spije...ker spije OGROMNO...vsega po vrsti....glede sadja...jz za osnovo vedno banano zmečkam( zmiksanega sadja ne je, le včasih kak Hipp kozarček)..pol nariban hruško ali jabolko, pa pustim, kako minutko, da je malce rjavkasto( kadar veliko kaka)..pol pa dodam še kako breskvo ali jagode pa kak keks

pri nas je večji problem...k je nor na jogurte, skue, actimele in vse temu podobno...sej kupujem kao iste bol bio in mu zadeve...sam on bi za vsak obrok lahk kak jogurt....sploh zdele k je vroče...pol pa mamo sračkanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
9.6.2010 13:04:46   
sjmm

Sem 15 tednov, ne vem pa še kaj mam. Upamo na fantauser posted image
Ampak jst se res preveč ne obremenjujem s tem kaj bo takrat. Verjamem pa da če bosta onedve tud začutle da ju mava rada da ne bosta mele želje po pobegu. Metal pa itak vem da ju bo. Mene je tko da je blo kr hudo, klemen pa tud ni dost boljši.
Kar se pa tiče računalnika bo pa v dnevni sobi. Če bi bla slučajn kera na taki šoli da bi nujno rabila računalnik bi ga pa dobila, seveda šele v srednji šoli. Moj je bil na gradbeni in ga je res rabil. Punce bo ta mele sobe en štuk višje, ma ni bog da nimam nobenega pregleda nad tem kaj delata na compu. Pa klemen bo seveda kak filter družinski dal da tko al tko ne bo možno niti odpirat kakih čudnih strani. Ma mal se bom šla inšpekcije, ker računalnik omogoča zdej marsikaj česar prej ni blo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image načrt....mi tud mamo mal zaklenjene zadeve...k naš janči je zlo firbčen u vse smeriuser posted image ...sej vem, da mu je po ta velkem že vse jasn...sam vseen...ena mera more bituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
9.6.2010 13:07:44   
sjmm
grem cote pobrat, nove obest...pol pa kuhinja...prihajam!!!

današnji jedilnik...zelenjavna juhca s pirino zakuho (naj naj Maj), jogurtov biskvitek s sladoledom ...oči pa bo dobl še mešano solato s kuhanimi jajčki in popečenimi koščki kruhka

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
9.6.2010 13:28:42   
birdy

naš zadnji teden tud zlo pogosto in tekoče sračka....pa ne vem al so zobki al tok spije...ker spije OGROMNO...vsega po vrsti....glede sadja...jz za osnovo vedno banano zmečkam( zmiksanega sadja ne je, le včasih kak Hipp kozarček)..pol nariban hruško ali jabolko, pa pustim, kako minutko, da je malce rjavkasto( kadar veliko kaka)..pol pa dodam še kako breskvo ali jagode pa kak keks

pri nas je večji problem...k je nor na jogurte, skue, actimele in vse temu podobno...sej kupujem kao iste bol bio in mu zadeve...sam on bi za vsak obrok lahk kak jogurt....sploh zdele k je vroče...pol pa mamo sračkanjeuser posted image

Ah, Sjmm, pol bi pa midva šla skup...user posted image Cele dneve bi jogurte jedla. To da je pa sračkanje je pa okuser posted image Bolš da mal več k da premal. Majo v klemnovi familiji težave z prebavo. In sem srečna da mam tako kot mamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
9.6.2010 13:32:01   
sjmm

Ah, Sjmm, pol bi pa midva šla skup...user posted image Cele dneve bi jogurte jedla. To da je pa sračkanje je pa okuser posted image Bolš da mal več k da premal. Majo v klemnovi familiji težave z prebavo. In sem srečna da mam tako kot mamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej men je sračkanje tud kul...sam pol gre vse na drekec...pa nč na špehec....pol je pa preklca naš Majči...čeprav veliko pojeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
9.6.2010 13:47:21   
Urša08
helov

en sončen, morski pozdrav s Pagauser posted image

Se oproščam ampak zaenkrat vas nisem uspela nič brati, mogoče mi zdele rata ko kuham kosilouser posted image

Mi v glavnem uživamo, vreme je res sanjsko, voda ravno toliko topla da se kopamo, zvečer pa itak čakamo zahode in mal šetkami. Dnevi letijo k zmešniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 13:53:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
9.6.2010 13:54:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

en sončen, morski pozdrav s Pagauser posted image

Se oproščam ampak zaenkrat vas nisem uspela nič brati, mogoče mi zdele rata ko kuham kosilouser posted image

Mi v glavnem uživamo, vreme je res sanjsko, voda ravno toliko topla da se kopamo, zvečer pa itak čakamo zahode in mal šetkami. Dnevi letijo k zmešniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte.... si med pogrešanimi pa nič zato ti zdej lepo uživaj in se namakajte pa zahode čakajte in jim mahajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da sta vreme in voda vredu, da lahko izkoristite dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 13:54:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Kje živite?
Lilita

pri starših (26%)

v lastnem stanovanju (49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (11%)

v neprofitnem stanovanju (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!