Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 14:59:38
|
|
|
|
Katjusa
|
evo flori iz vrtca že v peskovniku poliva vodo beni pa še spi ob 12 sem ga dala pa še kr spi.... moj zaspanček, zdej se je spanje tok fino pošlihtalo ampak, ga ne bom hvalila, da se ne pokvari a ve že kej pripravljate bazenčke za svoje otročke? sem vidla, da nekateri že imajo na vrtovih bazenčke.... men se zdi še mal hiter, čeprav je zunaj že ful vroče....... sjmm no vsaj oblečeni boste si kej lepega našla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:12:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr VPRAŠANJE VSE TISTE KI IMATE MULČKE V VREČAH: KOLK JIH MATE OBLEČENE NOTER, KAKŠNO VREČO IMATE - TANKO, SREDNJO, KRATEK ROKAV... imamo tanko vrečo(c&a),spodaj ima pa bodi z dolgimo rokavi in ene 3/4 čist tanke,bombažne hlačke-pa brez nogavičk
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:15:07
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kako ste? sem mal na FB vaše fotke gledala.... joj kok ste luštni in veliki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:40:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo flori iz vrtca že v peskovniku poliva vodo beni pa še spi ob 12 sem ga dala pa še kr spi.... moj zaspanček, zdej se je spanje tok fino pošlihtalo ampak, ga ne bom hvalila, da se ne pokvari a ve že kej pripravljate bazenčke za svoje otročke? sem vidla, da nekateri že imajo na vrtovih bazenčke.... men se zdi še mal hiter, čeprav je zunaj že ful vroče....... sjmm no vsaj oblečeni boste si kej lepega našla? sm sm...sej sm rabla sam še neki za skombinirat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:43:32
|
|
|
|
sjmm
|
moj se je odloču za črne hlače in roza srajco...je toook lep. ..sploh ne bom pasala k njemu pa za jančka sm eno belo srajco s kratkimi rokavi kupila, na hrbtu pa ima vse neki poslikan...je bil navdušen sm pa hotla še kej za malega...pa glih 86 ali 92...nič pametnega ....bom še popoldan v hiperju kej prešnoflala mi še NIMAMO BAZENČKA, letos sploh še nism pomislila na to...k smo bli pred parimi dnevi še skor u bundah
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:45:08
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...kako ste kaj danes?? katjuša...ma ti maš pa neki velik cajta...fajn ....fajn...lepo kej slišat z vašega konca!!! ..kako dela napredujejo????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 15:47:21
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...en ...k se bol na PC-je spoznaš...jz sm si neki slike zablokirala na FB-ju ....a ti al pa tvoj kej vesta kva nej nardim...je prov smoan k noben nima slikce...sm mogla eno tečno babo skenslat...pa sm se mal čudn tega lotila...plih help. če znaš!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 18:20:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kako ste? sem mal na FB vaše fotke gledala.... joj kok ste luštni in veliki hvala za pohvale .......smo uredu,veliko zunaj .......Hana je rjava ko mali cigo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 18:21:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...kako ste kaj danes?? super,hvala ........vidim da boste lepi na valeti ........se priporočamo za slikice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 18:22:29
|
|
|
|
Čebel@
|
itak nobene grem mali dat še flašo mleka,jo popokam spat,pol pa naredim polpetke za večerjo in učenje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 21:53:01
|
|
|
|
sjmm
|
čer! prišli iz hiperja šele ob pol9h...sem mela že vsega poun kufer, pa Majči tud če ne vidm štacune 14 dni bo čist kul zdej so me pa ta velki nasekiral glede cot...k si revčki ne znajo nč sami polikat in poravnat...tko, da grem na večerni zmenk s pegleznom za kako uro...pol pa tuš in mižule upam, da se vsaj Maj ne bo zbujal ...k drgač bom švoh peglala NOČKO!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 22:46:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 8:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 9:19:03
|
|
|
|
sjmm
|
helov!! kolumbo...tenx za kofi!!! Je pasala!!!včer u milerju niso mel najine kofi, ne ta prave, ne instant...sva se z eni drugim okusom zadovolila, sam ni isto zvečer sm se čist skurla s tistim peglanjem, sm mela u kuhni 28 stopinj...savna zastonj...pol mi je pa moj en deci radlerja odstopu in sm ga celo spila k...jz pa pivo...to pa sta dva pojma evo, mali je že v akciji, ponoč je bil kr kul Poldi dons cel dan...se je dela nabral...un model k ta velka mulca kitaro šiba pa bo kr k nam uletu dons...k glih ju ne mislm z busom okol šibat...bo dobu eno mrzlo pivce, če bo pridn Saša....uf, mave strašne borbe..ona je zdej že čist odrasla...in spet je zatrapana u enga na FB-ju, menda iz tretga sveta...men se že kr rola.... ...in on naj bi med poletjem k nam pršu...in to včer prjav pr kosil...sm mislila, da se bo moj zadavu, pa da je star 19 let...mojme je kr film poču, sm kr Maja sran odnesla, da ne bi vidu, kako ta starmu pokrov u luft meče....joj, tale pa nama do delala sive lase.... in ji bo dons sigurn PC vzel in pol bo šele štala ...aja, sva ji hotla še eno srebrno zapestnico in uhančke kupit za konec šole..k verižico je dobila za RD....pa je rekla...ok, no, sam da ne bo kaka šara ...a mularija dons je OBUP nč...grem mal stanvanje u red spravt
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 9:46:09
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla punce...dobro jutro kolumbo hvala za kavo!!! sjmm...grozaaaaaaaaaa....sam saška vama bo pa res še kravžljala živčke....kva nas še čaka sj jo bo minil :) pa bravo za speglano žehto
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 9:55:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce...dobro jutro kolumbo hvala za kavo!!! sjmm...grozaaaaaaaaaa....sam saška vama bo pa res še kravžljala živčke....kva nas še čaka sj jo bo minil :) pa bravo za speglano žehto o, petrušk...kak ste kaj? Kako kej princeska??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 10:26:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce...dobro jutro kolumbo hvala za kavo!!! sjmm...grozaaaaaaaaaa....sam saška vama bo pa res še kravžljala živčke....kva nas še čaka sj jo bo minil :) pa bravo za speglano žehto o, petrušk...kak ste kaj? Kako kej princeska?? smo kr ok...nč nam ne manjka sam odštevamo že mal za dopust...gremo 26/6 drgač pa garamo na prizidku k norci, ampak počasi že celo vidim konec hvala na vprašanju...
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:31:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 10:48:59
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro...... ne boste verjele pazi to..... vstala sem 6:20 dala prat stroj perila in pomivalni stroj zalavfala potem sem se oa zrihtala in še florija zrihtala ga peljala v vrtec in jst sem šla na "predavanja" IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...ma ti maš pa neki velik cajta...fajn ....fajn...lepo kej slišat z vašega konca!!! ..kako dela napredujejo???? res imam mal več časa ta teden sem v klubu ob 8 zjutraj pa sem pol okol 10:30 do 11 doma pol pa beni pridno spi med 12-15 uro ob 15:30 grem pa v Vitanje....... sma z mojmu kr pridna tak, da dons sma rekla imama dela prost dan kar se tiče stanovanje, ker more it moj kupit še en internetni kabel, da ga potegnemo do otroške in potem lukne zalijemo do konca......... zdle sem bla v kuhinji beni pa v dnevni in naenkrat je bilo vse tiho in ko sem prišla pogledat kaj dela je sedel na sedežni in se filal s tistimi čokoladnimi kupčki k je not taka bela krema..... moj to obužuje in je včeraj zvečer 2 pojedu ostali so pa ostali v dnevni v škatli...... še dober, da sem pravi čas prišla, da še ni nič namazal razn rokice in okol ust....... še vedno iščem kandidatko za morje!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 10:49:03
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo.....take kapce sm glih včeri gledala v BC....imajo s šiltkom, zadi pa podaljšano.....sam so ble bl fantovske tko da jih nism kupila....sm pa kr ene 3 klobučke kupla za evo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 10:49:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...en ...k se bol na PC-je spoznaš...jz sm si neki slike zablokirala na FB-ju ....a ti al pa tvoj kej vesta kva nej nardim...je prov smoan k noben nima slikce...sm mogla eno tečno babo skenslat...pa sm se mal čudn tega lotila...plih help. če znaš!!!! jst nimam pojma morem mojga vprašat.... FB bolj malo uporabljam tak da žal.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 10:51:24
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo take kapice sem vidla v šparu..... sjmm kaj nas vse še čaka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 11:05:23
|
|
|
|
birdy
|
SJMM, mene pa zanima kako je tvoj ponoru, kakšen je bil končni rezultat? Sej vem da ni smešno, sam zaenkrat mava dve babnci midva... Moj že tko govori da bo jark z krokodili okol bajte naredu... Ker očki pa hčerke so pa posebne povezave, pa zaščitniški so mal zelo običajno Sicer pa, ne mislm na dolg pisat... Vso srečo, sam to bom rekla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 11:48:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy SJMM, mene pa zanima kako je tvoj ponoru, kakšen je bil končni rezultat? Sej vem da ni smešno, sam zaenkrat mava dve babnci midva... Moj že tko govori da bo jark z krokodili okol bajte naredu... Ker očki pa hčerke so pa posebne povezave, pa zaščitniški so mal zelo običajno Sicer pa, ne mislm na dolg pisat... Vso srečo, sam to bom rekla ma moj je bol blage sorte...jz bol znorim, sam je kr naenkrat vstal za mizo, fliknu vilce iz rok...KVA IZ TRETGA SVEA...SAM MISL SI...ZAENKRAT ŠE SLOVENCA NE SMEŠ OD BLIZ POGLEDAT!!!!!!!!!ČE KER PRIDE BLIZ BAJTE....BO TEKU K SAM , ČE SE SREČAVA...no, in podobne obljube...lih tok, da jo je u jok spravu...k ona JE ZARES ZALUBLENA..IN SLOVENCI SO SAMI BEDAKI!! Tko, da zdej bulva na fb-ju ker bi lank bil in so sam črnci pa hindujci in mojmu je blo kr slabo...kva bo dons zvečer uštimal pa še poročam
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 9.6.2010 11:57:01
|
|
|
|
birdy
|
Uuuu, pol mate pa res krizo... Pa sej bo, težko je zdele tud zanjo... Sej veš, hormoni...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
krst in veroukgoogicaali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku?
prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)da, oboje (
41%)
samo krst, potem bomo videli (
19%)
samo krst (
4%)
ko bo starejši se bo sam odločil (
14%)
ne (
22%)
Število vseh glasov: 1229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!